انتخاب برای فرگی دشوار شده است ...

سرآلکس فرگوسن می سنجد که آیا آندرس لیندگارد را بالاتر از دیوید ده خیا به عنوان دروازه بان اصلی قرار دهد یا نه...
آندرس لیندگارد در دو بازی گذشته سنگربان یونایتد بوده و در پنج حضور خود در لیگ برتر گلی را دریافت نکرده است.
اگرچه ده خیا در ظاهر دروازه بان شماره یک منچستر می باشد اما فرگوسن و دستیارانش می دانند که باید دو دروازه بان را تفکیک نمایند.
درست زمانی که ده خیا از اتلتیکو مادرید با مبلغ بیست میلیون پوند برای جانشینی ادوین وندرسار در تابستان گذشته خریداری شد، آندرس لیندگارد یک خرید سه و نیم میلیون پوندی از باشگاه نروژی آله ساند به عنوان یک دروازه بان ذخیره به تیم ملحق شد.
اما او نشان داده است که در حال پیشرفت عملکرد خود تحت راهنمایی های مربی دروازه بانان یونایتد "اریک استیل" می باشد تا جایی که او به جایی رسیده است که دیگر دروازه بان دوم تیم محسوب نمیشود.
آندرس می گوید: "اریک همه چیز را به من آموخته ، در واقع او مرا از نو ساخت. من شرایط فعلی خود را به او مدیونم."
آندرس همچنین در ادامه گفت: "زمانی که به باشگاه ملحق شدم او به من گفت که هر چیزی که تا الان آموخته ام را فراموش کنم چون اشتباه بوده و چیزی که من می گویم درست است."
"او کاملا بازی مرا بازسازی کرد و دوباره از ابتدا به من آموخت و من از این بابت بسیار خوشحالم."
"من بیست و شش ساله بودم وقتی با منچستر قرارداد بستم و بخاطر همین موضوع هیجان زده بودم. من هر کاری خواهم کرد تا رویایم به واقعیت تبدیل شود.و تاکنون نیز تا جایی که توانسته ام انتظارات مردم را برآورده کرده ام.
اگرچه ده خیا از شروع پر خطر خود با نمایش چشمگیر به کار خود بهبود بخشید اما لیندگارد فشار را روی هم تیمی بیست و یک ساله خود حفظ کرده است.
تسلط و آرامش، حضور فیزیکی، تسلط به زبان انگلیسی و انگیزه بسیار زیاد لیندگارد برای تغییر و پیشرفت چالش بزرگی را برای ده خیا، کسی که برای اولین بار در این فصل جایگاهش به خطر افتاده است را به وجود آورده است.
چیزهای زیادی وجود دارد که آندرس تغییر داده است، یکی از آنها این است که در دانمارک زمانی که توپ را میگیرید باید برای امنیت بیشتر آنرا در سینه خود نگه دارید.
"این را از زمان کودکی به من آموخته اند. حالا می توانم ببینم که بخشی از دروازه بانی قدیمی شده است. دیگر نمی توان از آن استفاده نمود. اگر توپ را در دستان خود نگه دارید ثانیه هایی را برای شروع مجدد سریع از دست داده اید .
برای دروازه بان منچستر پخش کردن خوب و سریع توپ خیلی مهم می باشد. این را می دانم که اگر در پخش توپ خوب نبودم، هرگز بخشی از این باشگاه نمیشدم. اما سریع تر شدن برای روشی که ما بازی می کنیم حیاتی است."
فرگوسن برای بازی فردا مقابل بلکبرن با معضل انتخاب مواجه شده است. لیندگارد همچنین اضافه کرد: "اگر به پیشرفتم از حالا تا دوازده ماه آینده ادامه دهم بسیار خشنود خواهم شد."