Design & Developed BY Patira

صفحه 74 از 141 نخستنخست ... 2464727374757684124 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 731 تا 740 , از مجموع 1407
    مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

real نقل و انتقالات و مهمترین خبرها از باشگاه رئال مادرید در فصل 2011-2012

به نام خدا

در این تاپیک اخرین اخبار از باشگاه رئال مادرید در فصل

2011-2012

HALA MADRID

ویرایش توسط AL1reZA : 05-31-2012 در ساعت 05:01

2. 8 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو
    بازیکن محبوب
    کاکا - سرخیوکانالس - فابیو کونترائو- نوری شاهین
    اسم واقعی شما
    پوریا

BrazilManUtdRealMadrid

تشکر ها
    3,351
    تشکر شده 5,530 در 1,166 پست

خنده جالب مورينيو (عکس)

خنده جالب مورينيو مهمترين عکس خبري ديشب بود.

این تصویر در حاشیه بازی پونفرادینا - رئال مادرید شکار شده است. ژوزه مورینیو با وجود شکست تلخ در ال کلاسیکو هنوز خود را نباخته و به قهرمانی در جامهای پیش رو می اندیشد.
    این عکس از آنجا اهمیت دارد که شبیه مورینیوی جدی و اخموی همیشگی نیست. آیا این یک پیغام به رئالی ها و البته همه رقباست؟

تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
    درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.

4. 6 کاربر از پست مفید مورینیو... تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

فلورنتینو پرس:آوردن مورینیو مهمترین تصمیم دوران مدیریتم بود
    مرجع خبري رئال مادريد : فلورنتینو پرز پیش از مراسم مهمانی سالانه کریسمس گفت که "آوردن خوزه مورینیو ، مهمترین تصمیمی " بوده که در دوران مدیریتش گرفته است .
    فلورنتینو گفت :" مهمترین تصمیمم ، آوردن مورینیو بود چرا که او هیچ گاه ننا امید نمی شود ، حتی وقتی که کار مشکل می شود . " سپس در مورد الکلاسیکو گفت :" این شکست برای همه ما ناراحت کننده بود اما باعث شد که قدرتمند شویم . به تیم کاملا اعتماد داریم . اتفاقات خوب زیادی در این فصل رخ داد : پانزده برد پیاپی ، رسیدن به بهترین رکورد مرحله گروهی تاریخ چمپیونزلیگ . "
    فلورنتینو سپس در مورد روند تیم در سالی که گذشت صحبت کرد ، این که تیم در لالیگا نایب قهرمان شد ، به نیمه نهایی چمپیونزلیگ رسید و کریستیانو رونالدو ، کفش طا را برد و مهم تر از همه ، قهرمانی در کوپا را به همراه داشت :" برخی می گویند این مهمترین فینال تاریخ بود . "
    در مورد بخش بسکتبال هم گفت :" پس از چهارده سال به فاینال فور رسیدیم . " و در پایان از همه تشکر کرد :" از همه کسانی که حتی ما را دوست ندارند ممنونم . این باعث می شود که بهتر شویم ، کریسمس به همه مبارک ."

پاریسن ژرمن به دنبال هیگواین
    مرجع خبري رئال مادريد : پس از شکست در الکلاسیکو ، شایعات پیرامون رئال مادرید بیشتر شده است . حالا نوبت گونزالو هیگوائین است که مد نظر ها قرار هد . این مهاجم که برابر بارسلونا فیکس نبود ، گفته می شود که شاید به خاطر این که در برنامه های مورینیو نیست ، تیم را ترک کند .
    به گزارش توتو مرکاتو وب ، پی اس جی در صدد خرید هیگوائین در آینده است . این باشگاه متمول در نظر دارد که ال پیپیتا را برای خط حمله خود به خدمت بگیرد .
    هیگوائین تا سال 2016 قرارداد دارد اما پاریسن ژرمن حاضر است برایش سالی شش میلیون یورو دستمزد بدهد .

کاکا:باانگیزه صدرنشینی برابر سویا بازی می کنیم
    مرجع خبري رئال مادريد : ریکاردو کاکا روز چهارشنبه در یک مراسم خیریه در برنابئو حضور یافت . بازیکن برزیلی که برابر پونفرادینا فیکس بود :" برابر سویا با انگیزه صدرنشینی بازی می کنیم . "

در ادامه گفت :" پس از شکست در الکلاسیکو ، بردن در برابر پونفرادینا ، یک گام مهم بود . حالا با هیجان زیادی به مصاف سویا می رویم و به دنبال صدرنشینی خواهیم بود ."

HALA MADRID

6. 5 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

رئال:به دنبال شروع جدید با برد های امید بخش
    مرجع خبري رئال مادريد : الکلاسیکو برابر بارسلونا پایان روند پانزده برد پیاپی رئال مادرید در لالیگا و چمپیونزلیگ بود اما حالا رئال باید سعی کند که با فراموشی گذشته ، آماده آغاز نوار بردهای دیگری باشد .
    رئال مادرید برابر پونفرادینا توانست که شکست به بارسا را با یک برد فراموش کند و آماده چالش دیگری شود . تیم مورینیو حالا فقط دو بازی رسمی دیگر تا پایان فصل دارد ، یکی برابر سویا در پیزخوان و دیگری در بازی برگشت برابر پونفرادینا .

بنزما هیچ وقت ناامید نشدم

مرجع خبري رئال مادريد : کریم بنزما پس از انتخاب شدن به عنوان بهترین بازیکن سال 2011 فرانسه با فرانس فوتبال مصاحبه کرد که تفصیل آن را با هم مرور می کنیم .
    از این که بهترین بازیکن سال 2011 شدی، سورپرایز شدی ؟
    اگر با سال 2010 مقایسه کنیم که کاری نکرده بودم ، می بینیم که خیلی بهتر شده ام . از ژانویه ، روزهای خوب شروع شد ، بازیهای پیاپی زیادی را فیکس بودم و گلهای زیادی زدم . برای من سال 2011 ، بهترین سالم در رئال مادرید بود .

برای این جایزه ، نفراتی نظیر پلاتینی ، زیدان ، بلان و هانری رای دادند ، این مهم است ؟
    مطمئنا . خوشحالم که این جایزه را بردم . وجه تیمی مهمترین است اما زیباست که مورد تجلیل قرار گیری .

زمانی از سوی مورینیو و مطبوعات به شدت مورد انتقاد بودی . هیچ گاه نشد که نا امید شوی ؟
    مصدومیت های زیادی داشتم ، اوضاع برایم مشکل شده بود اما هیچ گاه نا امید نشدم . کاراکتر منسجمی دارم . خوش شانس بودم که مربی خوبی نظیر مورینیو داشتم که مرا به سمت راه درست هدایت کرد .

زیدان به تو رای داد ...
    ما همدیگر را خیلی خوب می فهمیم و از او ممنونم . او به من پند می دهد . در ابتدا زیاد با هم صحبت نمی کردیم اما به هم نزدیک شدیم و حالا در مورد فوتبال و زندگی صحبت می کنیم .

زیدان چه تاثیری روی تو دارد ؟
    به من پند می دهد . برای چیزهای دیگر ، ما یک مربی بزرگ داریم که همه چیز را مدیریت می کند .

فکر می کنی زیزو بتواند یک مربی خوب شود ؟
    بی تردید . او فوتبال را خوب می فهمد و می تواند در موردش صحبت کند .

رکورد گلهای زیدان در رئال مادرید در چمپیونزلیگ را شکستی ، این یکی از اهدافت بود ؟
    نه اصلا ، ما هم پست نیستیم . زیدان یک گلزن نبود . مقایسه ام با او گول زننده است .

اما دوست داری مثل او در رئال مادرید تاریخ سازی کنی ، درست است ؟
    وقتی آمدم ، می دانستم که کار مشکلید ارم . رئال مادرید بهترین در دنیاست . حالا ساخته شده ام و می خواهم پا جای پای زیدان بگذارم . رویایم بردن جامهای بزرگ است .

و توپ طلا ؟
    با همین فکر به مادرید آمدم . جاه طلب هستم ، هر سال سعی می کنم به توپ طلا نزدیک تر شوم و بازیهای بزرگی را در یک باشگاه بزرگ انجام دهم و موفق باشم .

رئال مادرید حاضر شده اگر این عنوان را بردی ، یک میلیون به لیون بدهد ...
    خبر نداشتم . این یعنی این که لیون به من اعتماد داشته است .

لوریس و آبیدال دیگر نفرات برتر سال شدند . همه لیونی هستید .
    این عالی است . آبیدال یکی از بهترین دفاع چپ های دنیاست . او جامهای بزرگی را در اسپانیا و چمپیونزلیگ برده است . لوریس هم یکی از بهترین گلرهای دنیاست .

چه زمانی فکر کردی که پیشرفت می کنی ؟
    وقتی فکر کردم که می توانم بر مشکلات غلبه کنم . سپس ، صحبت رو در رویی با مورینیو داشتم که باعث شد عوض شوم . من عادت دارم با مربیانم صحبت کنم . می خواستم ببینم چه انتظاری از من دارد . از حیث بازی پیشرفت کردم .

فکر می کردی که بتوانی پیش بروی ؟
    هر کاری فراز و نشیب هایی دارد اما من با مصدومیت بازی می کردم . به من بگویید که یک نفر بتواند چندین بازی خوب پیاپی با مصدومیت انجام دهد . اگر وجود دارد ، اسمش را سوپرمن می گذارم .

فلورنتینو چه نظری داشت ؟
    او قید و بند های خاص خود را دارد . یک شخص مهم برای من است . نه مثل رابطه پدر و پسر چرا که من خودم پدر دارم اما همیشه از من حمایت کرده و از او ممنونم .

مورینیو چه متدهایی دارد ؟
    شایعاتی در موردش وجود دارند که حقیقت ندارد . مربی به من و باقی اعضای تیم نیاز داشته است . این را می دانم و از او ممنونم . من تلاشم را کردم اما با مصدومیت بازی می کردم . او توقع بیشتری از من داشت اما همیشه به من اعتماد داشت . حالا همه چیز بین ما روبراه است .

مورینیو بیشتر برایت مهم بود یا هولیه ؟
    متفاوت هستند . با هولیه خیلی جوان بودم و تردیدی نداشت که به من اعتماد کند اما در ماردید باید خیلی بیشتر تلاش می کردم .

با مورینیو از چه نظر بهتر شدی ؟
    از نظر پختگی . او سعی کرد که به من انگیزه بدهد .

لالیگا یا چمپیونزلیگ ؟
    هر دو ! اهداف من و باشگاه هستند .

رئال مادرید از چه نظر بهتر شده است ؟
    از نظر تیمی . همدیگر را بهتر می شناسیم و در هر پست توانایی های زیاید داریم .

مورینیو گفت که تو و هیگوائین بهترین مهاجم های جهان هستید .
    این فوق العاده است و باید آن را درون زمین نشان دهیم .

در یورو ، می توانید که اسپانیا ، هلند و المان را بترسانید ؟
    هدف فعلی ما صعود از مرحله گروهی است . تیمهای خوبی هستند اما باید در ابتدا به صعود فکر کرد .

دومنک تو را در لیست بازیهای آفریقای جنوبی هم نگذاشته بود .
    مهم نیست و دوست ندارم در مورد این آدم صحبت کنم .

دل مورال:برای بردن رئال باید بدون عیب و نقص بود
    مرجع خبري رئال مادريد : مانول دل مورال ، مهاجم سویا روز چهارشنبه گفت که "راه بهتری " برای احیای تیمش پس از شکست به لوانته ، از "رویارویی با رئال مادرید " در سانچز پیزخوان نیست و سویا باید در این بازی خیلی خوب و "بی نقص " بازی کند .
    دل مورال در مصاحبه با وبسایت سویا گفته است :"برابر یک تیم بزرگ بازی می کنیم ، همه آن را دوست دارند و می خواهیم از شکست قبلی خود ریکاوری کنیم چرا که بازی خوبی انجام دادیم . برای این کار ، هیچ راهی بهتر از بازی با رئال مادرید نیست . "
    او گقت که برای شکست دادن رئال " باید از همه نظر عالی باشیم . نباید قضای خالی باقی بگذاریم چرا که آنها به خصوص در ضد حملات خیلی خطرناک هستند . "
    در ادامه گفت :" نباید از آنها بترسیم . یکی از بهترین تیمهای جهان هستند اما به خودمان نگاه می کنیم . ما هم اسلحه های خود را داریم . "

رونالدو و بازگشت به گل زنی
    مرجع خبري رئال مادريد : کریستیانو رونالدو برابر پونفرادینا یک تست مهم داد تا به آنهایی که به او اعتقاد دارند نشان دهد که یک بازی بد قرار نیست که همه کرده هایش در رئال مادرید را زیر سوال ببرد . او می خواست نشان دهد همچون فینال کوپای فصل قبل ، با گلزنی در این تورنمنت و هر تورنمنت دیگری ، در خدمت رئال خواهد بود و نه باید این قدر به او حمله کرد و نه نیاز است که او را این قدر بالا برد .
    بازیکن پرتغالی در طول 73 دقیقه ای که درون زمین بود برای همه توپها جنگید و گل دوم را هم زد تا پاسخ انتقادات روزهای اخیر را بدهد .
    بازی برابر سویا فرصت جدیدی است که خودش را اثبات کند . فصل گذشته در پیزخوان توانسته بود عملکرد فوق العاده ای داشته باشد و چهار گل بزند .

آغاز تمرینات برای بازی با سویا
    مرجع خبري رئال مادريد : یک هفته تا شروع تعطیلات باقی مانده است اما بازیکنان همچنان با جدیت کار خود را پیشگیری می کنند . رئال مادرید شنبه باید در سانچز پیزخوان برابر سویا قرار گیرد و در بازی برگشت کوپا نیز سه شنبه در برنابئو میزبان پونفرادینا خواهد بود .
    مورینیو فعلا به هیچ کدام از اعضایش استراحت نداده و تمرینات را با جدیت پیگیری می کند . بازیکنان امروز صبح پشت درهای بسته در والدبباس برای بازی در پیزخوان تمرین کردند .

HALA MADRID

8. 4 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    Jose Mourinho, Carlos Queiroz, Afshin Ghotbi, Mustafa Denizli, Jurgen Klopp
    بازیکن محبوب
    Cris Ronaldo, Khalili, Milito, Adriano, Zanetti, Reus, Gotze
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133
    تشکر شده 3,220 در 1,108 پست

زمزمه هايي از ترک برنابئو توسط رونالدو

يک روزنامه معتبر چاپ اسپانيا نوشت ستاره پرتغالي رئال مادريد به خاطر افزايش انتقادات عليه وي احتمال دارد به انگليس بازگردد.

به نقل از اسپورت کاتولونیا، پس از جدال ابتدای هفته ال کلاسیکو میان دو تیم بزرگ ماتادورها که با باخت ۳ بر یک کهکشانی‌های مادریدی از کاتالان‌ها همراه شد، حجم انتقادات علیه کریستیانو رونالدو اعجوبه پرتغالی دو سال اخیر رئال افزایش یافته است.

در آن دیدار رونالدو که موفق به انجام کاری مثبت در بازی نشد، با برخی شعارهای تند هواداران تیم مادریدی در پایان بازی بدرقه شد. مساله‌ای که باعث تاثر و ناراحتی زیاد این ستاره ۲۶ ساله شد تا جایی که روز فردای مسابقه را در منزل همراه خانواده‌اش سپری کرد.

منابع نزدیک به رئال از این رو احتمال می‌دهند وی در ارتباط با موضوع ادامه حضور در جمع سفیدپوشان دچار تردید شده و حتی فکر بازگشت به فوتبال انگلیس به عنوان یک راه حل عاجل به ذهنش خطور کرده است.

در صورتی که این احتمال شکل واقعی به خود بگیرد و این بازیکن پرتغالی بخواهد به فوتبال جزیره بازگردد، منچستریونایتد پذیرای‌ کریس خواهد بود.
    سرآلکس فرگوسن، سرمربی اسکاتلندی این تیم پیوسته از احتمال همکاری مجدد با شاگرد سابقش ابراز تمایل کرده است.

در این حال حتی احتمال پیوستن وی به دیگر تیم شهر منچستر یعنی من‌سیتی با توجه به ابراز علاقه شیخ منصور، مالک ثروتمند عربی این تیم نسبت به رونالدو وجود دارد.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

10. 4 کاربر از پست مفید J. Mourinho تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Left Wing
    مربی مورد علاقه
    Jose Mourinho, Carlos Queiroz, Afshin Ghotbi, Mustafa Denizli, Jurgen Klopp
    بازیکن محبوب
    Cris Ronaldo, Khalili, Milito, Adriano, Zanetti, Reus, Gotze
    اسم واقعی شما
    Mohammad

PortugalInterRealMadrid

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    6,133
    تشکر شده 3,220 در 1,108 پست

حمايت يکي از مديران رئال از رونالدو

يکي از مديران باشگاه رئال در صحبتهايي به حمايت از مهاجم 26 ساله تيمش برخاسته است.

میگل پاردسا، یکی از مدیران باشگاه رئال مادرید در صحبتهایی به دفاع از کریستیانو رونالدو در مقابل انتقادات رسانه ای به خاطر عملکرد این ستاره پرتغالی در دیدار ال کلاسیکو برخاسته و اعلام کرده که کریس فوق العاده است.

ستاره پرتغالی رئال در جریان دیدار ال کلاسیکو فرصتهای متعددی را از دست داد تا تیمش با نتیجه 1-3 مغلوب بارسلونا شود

دراین میان میگل پاردسا، یکی از روسای باشگاه رئال به دفاع از رونالدو برخاسته و معتقداست که تیمش در دیدار با سویا، بازی قبلی اش در ال کلاسیکو را فراموش خواهد کرد.

این مدیر 46 ساله در صحبتهایی به روزنامه آ.اس گفت:« رونالدو فوق العاده است و بازیکن بسیار خوبی است. او از سایر بازیکنان متفاوت است چون هرگز توپی را از دست نمی دهد ودر هر شرایطی در هرجای زمین حضور دارد.»

او در پاسخ به این سوال که رئال چطور شکست مقابل بارسلونا را فراموش خواهد کرد گفت:« مثل هر شکست دیگری. تاریخ باشگاه ما از قهرمانی های متعدد و فراز و نشیبهای مختلفی تشکیل شده. ما فقط به سه امتیاز مهم مقابل سویا نیاز داریم تا مثل سایر تورنمنتها به صدرنشینی مان ادامه دهیم.»

رئال سه شنبه شب در جام حذفی اسپانیا با نتیجه 0-2 مقابل پونفررادینا به پیروزی رسید.
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

12. 4 کاربر از پست مفید J. Mourinho تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback
    مربی مورد علاقه
    Pep Guardiola _ Arsen Wenger_Vicente Delbousque
    بازیکن محبوب
    Z.Zidane
    اسم واقعی شما
    Reza

France

تشکر ها
    2,995
    تشکر شده 4,726 در 862 پست

real ترکیب احتمالی سویا : 3-3-4 با فیکس شدن نگردو

ترکیب احتمالی سویا : 3-3-4 با فیکس شدن نگردو

مرجع خبري رئال مادريد : هیچ تردیدی در مورد ترکیب سویا در روز شنبه وجود ندارد . در حالی که پروتی خط خورده است (مصدومیتش رفع شده اما مارسلو به او فشاوری نمی آورد) ، مربی آستوریایی می خواهد ترکیب تیمش را از 2-4-4 به 3-3-4 تغییر دهد تا در خط هافبک خیالش راحت تر باشد .
    بدین ترتیب یازده نفر اصلی بدین شرح خواهند بود : خاوی واراس ، کاسرس ، فازیو ، اسپایک ، فرناندو ناوارو ، مدل ، تروخوفسکی ، راکیتیچ ، ناواس ، نگردو و دل مورال . بدین ترتیب ، کانوته نیمکت نشین خواهد شد .

Real-Mdrid.Ir

Always in my heart Zizu

?Once the player like you found

14. 4 کاربر از پست مفید Zid@ne تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Z.Zidane
    اسم واقعی شما
    Reza

France

تشکر ها
    2,995

real فیگو :" آنهایی که از رونالدو انتقاد می کنند ، هیچ چیز از فوتبال نمی فهمند "

فیگو :" آنهایی که از رونالدو انتقاد می کنند ، هیچ چیز از فوتبال نمی فهمند "

مرجع خبري رئال مادريد : لوئیز فیگو ، بازیکن سابق فوتبال پرتغال ، از کریستیانو رونالدو ، هموطنش در مقابل کسانی که به عملکردش در بازی شنبه برابر بارسا انتقاد کردند ، دفاع کرد .
    لوئیز فیگو گفت :" به نظرم در فوتبال حرفه ای لحظات خوب و بدوی وجود دارند . آنهایی که از کریستیانو انتقاد می کنند ، هیچ چیز از فوتبال نمی فهمند . یک بازیکن نمی تواند همه را راضی نگه دارد ."
    از شخصیت بازیکن پرتغالی هم دفاع کرد :" او سمبل این جزیره است و فرهنگ مادیرا را معرفی می کند . " و در مورد رفتار کریستیانو نیز گفت :" هر کسی سبک خود را دارد . "
    در مورد همگروه های پرتغال در یورو که هلند ، آلمان و دانمارک هستند نیز گفت :" سخت است که بتوان یک رقیب را انتخاب کرد . پرتغال همیشه در مقابل رقبای بزرگ بهتر کار کرده است . "

Real-Mdrid.ir

Always in my heart Zizu

16. 4 کاربر از پست مفید Zid@ne تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    Halfback
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    Z.Zidane
    اسم واقعی شما
    Reza

France

تشکر ها
    2,995

real فلورنتینو :" شکست در الکلاسیکو ناراحت کننده بود اما ما را قدرتمند تر می کند "

فلورنتینو :" شکست در الکلاسیکو ناراحت کننده بود اما ما را قدرتمند تر می کند

مرجع خبري رئال مادريد : الکلاسیکو و پیامدهایش همچنان بحثی است که تیم فلورنتینو پرز باید در موردش پاسخ بگویند . این بار مدیر رئال خودش در اتاق ویژه استادیوم به خبرنگاران جواب داد . در فرصت مراسم مرسوم سالانه کریسمس ، پانصد خبرنگار با مدیر رئال مادرید دیدار کردند که فلورنتینو اعتقاد داشت که شکست شنبه ، قرار نیست که تاثیر چندانی روی تیم بگذارد :" شکست در الکلاسیکو برای همه ما ناراحت کننده بود اما به ما کمک می کند که قدرتمند شویم . حالا اعتماد به نفس تیم بهتر می شود . "
    از طرفی دیگر مشخص شد که فلورنتینو که در 31 می 2010 ، قراردادی چهار ساله با مربی بسته ، اعتماد کامل به مرد پرتغالی دارد :" آوردن خوزه مورینیو ، بهترین تصمیم به عنوان مدیر رئال مادرید بود . جدا از تمام شایستگی هایش ، نشان داده که هیچ وقت عقب نمی کشد و برایش مهم نیست که چالش چقدر بزرگ باشد . امسال ، یک جهش بسیار زیاد داشته ایم و این خیلی مهم است."
    خبرنگاران ، منتظر بودند که ببینند که مدیر رئال چه می گوید (هنوز سالاد میگو یا استیک به سر سفره ها نیامده بود ) که فلورنتینو گفت که همه چیز در این فصل از نگاه ورزشی عالی بوده است . مدیر رئال که هیچ نت یا دست نوشته ای نداشت ، به یاد آوری دستاورد های مورینیو پرداخت :" فصل قبل در لالیگا دوم شدیم اما بهترین آمار گلزنی در تورنمنت را داشتیم . کریستیانو رونالدو کفش طلا را برد و بهترین گلزن تاریخ لالیگا شد و رکورد گلها را شکست . کاسیاس ، دستکش طلایی را برد و مورینیو توسط فیفا به عنوان بهترین مربی سال انتخاب شد و مهمتر از همه ، کوپا دل ری را بردیم ."
    سپس فلورنتینو برای این که اهمیت فینال کوپا را بالاتر از آن چیزی که هر کسی فکر می کند جلو دهد گفت :" این یک فینال تاریخی با گل فوق العاده ای از سوی کریتسیانو رونالدو بود . بسیاری ، این بازی را مهمترین فینال تاریخ کوپا می دانستند و نباید فراموش کرد که مادریدیسموها سالها منتظر این عنوان بودند "(از سال 1993 به بعد به آن دست نیافته بودند)
    باشگاه از پروژه مورینیو کاملا حمایت می کند . فلورنتینو که نسبت به این فصل که فصل دوم مربی پرتغالی روی نیمکت است ، خوشبین است گفت که "باید نیمه پر لیون را نگاه کرد " و در مورد مربی پرتغالی که حالا مدیر اجرایی تیم هم هست گفت :" به دستاوردهای خوبی در این فصل هم رسیده ایم . پانزده برد پیاپی کسب کردیم که با بهترین رکورد تاریخ باشگاه براری می کند و به بهترین رکورد تاریخ مرحله گروهی چمپیونزلیگ با تفاضل گل هفده رسیدیم که این خودش خیلی حرف است . "
    در حین صحبت های آقای مدیر عامل ، یکی از کارمندان باشگاه در پیامکی این حرفها را به مورینیو اطلاع داد که مربی پرتغالی ، از حرفهای مدیرش تشکر کرد و در پیامک جوابش را داد . برنامه مشخص است و در میان حرفهای مدیران تیم نیز می شد فهمید :"اگر سویا را در روز شنبه ببریم ، به آینده با امید بیشتری نگاه می کنیم . اگر با سه امتیاز برتری به تعطیلات کریسمس برویم ، شکست به بارسا فراموش می شود و می توانیم از نظر روحی و روانی ریکاوری کنیم تا همچنان صدرنشین باقی بمانیم . "
    فلورنتینو سعی کرد همچنان به کار تیم ، صرفنظر از اتفاقات الکلاسیکو ، ارج بنهد :" باشگاه قدرتمند تر می شود ، تیم کار خود را خوب انجام داده است و در مسیر صحیحی برای قهرمانی قرار داریم .
    در میان میزهای مدیران رئال ، بحث الکلاسیکو داغ است اما همه سعی می کنند که با فراموش کردن این اتفاق ، باید به آینده اندیشید :" باید بارسا را تا ماه آوریل فراموش کنیم و این خاطره را از یاد ببریم . از هفده بازی اخیر ، شانزده تا را بردیم ، بحران کجا بود . "
    فلورنتینو حرفهایش را با یک جمله جادویی به پایان رساند:" تمام تلاش خود را می کنیم که به اسطوره مبدل شویم . "

Real-Madrid.ir

Always in my heart Zizu

18. 5 کاربر از پست مفید Zid@ne تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward
    مربی مورد علاقه
    Sir Alex Ferguson & J.Moriniho
    بازیکن محبوب
    Ali Karimi , GH.Rezaei , Zayed , Ronaldo , Chicarito . Nani . Rooney . Casillas . Raul . Lampard
    اسم واقعی شما
    Amir Reza

IranRealMadridPersepolis

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    11,279
    تشکر شده 7,138 در 2,523 پست

real هدیه رونالدو به کاسیاس: توپ بازی سویا- رئال

این طور به نظر می رسد که آمار هت تریک های رونالدو از دستش در رفته است.

سایت گل- کریستیانورونالدو بعد از برد 2-6 تیمش در ورزشگاه سانچس پیسخوان و مقابل سویا به شدت خوشحال بود. چرا که در این دیدار، هت تریکی تماشایی را به نمایش گذاشت
    کریس در پایان این دیدار، یادگاری خوبی به کاپیتان تیمش داد و توپ بازی را که با آن هت تریکی تماشایی را به اجرا درآورده بود و آن را امضا هم کرده بود، به کاسیاس هدیه داد
    کاسیاس هم در صفحه رسمی اش در فیس بوک عکسی را قرار داد و از رونالدو تشکر کرد. او در این صفحه نوشت:« کریس کادوی خوبی به من داد؛ او توپ بازی روز شنبه را به من هدیه داد. یک هت تریک دیگر و او اکنون دیگر حتی تعداد هت تریک هایش را نمی داند. تبریک می گویم کریس و متشکرم.»
    با گلهایی که کریس دراین بازی به ثمر رساند، تعداد گلهایش در رقابتهای این فصل را به 20 گل رساند. علاوه برکریس، سایر بازیکنان رئال هم این توپ را برای کاسیاس امضا کرده اند.

goal.com

Just Real Madrid & Man Utdl

20. 4 کاربر از پست مفید AmirUtd تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825

ویترین امتیازات

رونالدوی ویرانگر
    مرجع خبري رئال مادريد : کریستیانو شاید در سخت ترین روزهایش در رئال مادرید بسر برده باشد . از عملکرد ضعیفش در الکلاسیکو ناراحت بود اما با تنها زبانی که بلد بود ، واکنش نشان داد : گلزنی . مردی با کاراکتر و غرور او ، در حالی به سویا رفت که برخی از هواداران ، حتی مادریدیسمو ها از او به شدت انتقاد داشتند . با گلهای فوق العاده اش اما آنها را به سکو وا داشت . مورینیو هم البته پستش را عوض کرده بود و همین باعث شد که بهتر جواب دهد .
    از طرفی هماهنگی که با کایخون داشت فوق العاده بود تا شاید کاکا و اوزیل به خودشان بیایند . شاید برخی بگویند که بازیکن پرتغالی فقط در بازیهای کوچک رکوردش را بالا می برد اما این یک دروغ تکراری است که زیاد حقیقت ندارد .
    آنتونیو رومرو

رئال صدر نشین 2011
    مرجع خبري رئال مادريد : با وجود شکست به بارسلونا ، رئال مادرید همچنان از نظر آماری فوق العاده است . تیم کاتالان توانست که یک هفته با برد در برنابئو صدرنشین باشد اما حالا با پیروزی رئال برابر سویا جایگاهش را از دست داده است .
    رئال بازی مشکلی در سانچز پیزخوان داشت که یکی از سخت ترین استادیوم های لالیگاست و به همین علت برد در این بازی اهمیت زیادی داشت .
    بدین ترتیب رئال در جدول لالیگا 40 امتیازی شد تا لالیگای 2011 را با صدرنشینی به پایان برساند و سال آینده را با امید بیشتری آغاز کند .

HALA MADRID

22. 3 کاربر از پست مفید AL1reZA تشکر کرده اند .

صفحه 74 از 141 نخستنخست ... 2464727374757684124 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)