به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
به نام خدا
بحث و تبادل نظر هواداران آرسنال فصل 2011/12
حرفهای خودمونی هواداران آرسنال و بحث و تبادل نظر درمورد دیدارهای این تیم در این تاپیک قرار می گیرد.
آقا به امید خدا می زنیم سیتی رو له می کنیم.
تو این بازی یه مشکل بزرگ داریم لونم نداشتن دفاع چپ و راسته ، الان با مصدومیت سانیا ، گیبس و سانتوس ، کوشیلنی راست و ژورو چپ بازی می کنه من خیالم از کوشیلنی راحته اما ژورو کار سختی مقابل داوید سیلوا سرعتی داره
ژورو هم یه خورده کنده هم سوتی زیاد میده.
شبکه 3 که بازی رو پخش نمی کنه اگه کسی سایتی رو واسه دیدن بازی می دونه دریغ نکنه.
به امید برد آرسنال
مادر تاریخ نزاید همچون تویی . . .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خوب اینطوری که از بروبچ آرسنالی خبردار شدم . انگاری بازی رو شبکه 3 پخش میکنه ولی با چند دقیقه تاخیر![]()
به نظر من بازی پرگلی میشه ولی ما میبریم ولی نه به سادگی / فقط خدا کنه روز .روز فن پرسی باشه
بازی قشنگی میشه ........ خوب منچسترسیتی از شرایط میزبانی برخورداره و این یکم کارمون رو سخت میکنه...به خاطر اینکه بازیکنامون بازیکنای جوان و کم تجربه ایین ولی بازم امیدوارم تحت جو ورزشگاه قرار نگیرن
خوب هر دو تیم هم نیاز زیادی به 3 امتیاز دارن و از این لحاظ بازیه خیلی سرنوشت سازیه
ولی خوب این فصل با این بازیهای که از آرسنال دیدم فکر کنم این بازی رو برنده بشه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
بابا میبریم تو خودتو عصبانی نکن
فقط باید میانه رو از سیلوا بگیریم
کمتر تیمی منچسترسیتی رو تو زمین خودش تونسته شکست بده
چقدر میچسبه که خوشحالی کاپیتان رو بعد از گل اونم تو زمین منچستر ببینی
تصورش رو کنید . دیدنیه
چقدر زود گذشت...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)