Design & Developed BY Patira

صفحه 49 از 112 نخستنخست ... 3947484950515999 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 481 تا 490 , از مجموع 1120
    مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    هافبک تهاجمی - هافبک دفاعی
    مربی مورد علاقه
    فابیو کاپلو ♥ لوچیانو اسپالتی
    بازیکن محبوب
    توتی ♥ دروسی ♥ جیانینی ♥ جرارد
    اسم واقعی شما
    فراز

ItaliaRomaLiverpool

Francesco Totti

تشکر ها
    6,531
    تشکر شده 6,378 در 1,166 پست

Jadide آخرین خبر ها از شیاطین سرخ فصل 2011/12

به نام خدا

آخرین خبرها از شیاطین سرخ فصل 2011/12

آخرین اخبار از باشگاه منچستر یونایتد در این تاپیک قرار خواهد گرفت.

تذکر : 1. از قرار دادن مصاحبه های روزانه ی بازیکنان و مربیان که از اهمیت چندان بالایی برخوردار نیستند خودداری کنید.
    2. اخبار نقل و انتقالات در همین تاپیک قرار خواهد گرفت. با تشکر

2. 9 کاربر از پست مفید feri71 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    c.ronaldo , best , cantona , beckham , scholes , giggs
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498
    تشکر شده 9,027 در 2,190 پست

منتظر لغزش منسيتي هستيم

مهاجم منچستريونايتد با بيان اين كه هنوز براي اظهار نظر درباره قهرمان ليگ برتر انگليس زود است، ابراز اميدواري كرد كه منچسترسيتي در ادامه ليگ دچار لغزش شود.

در حال حاضر منچسترسيتي با اختلاف پنج امتياز در صدر جدول رده بندي ليگ برتر قرار گرفته و بسياري از افراد اين تيم را بخت اول كسب عنوان قهرماني مي‌دانند.

با اين حال، مايكل اوون گفت كه هنوز براي تعيين تيم قهرمان زود است: منچسترسيتي در صدر ليگ برتر قرار دارد و به خوبي بازي مي‌كند. در بازي رودررو ما را شكست دادند و كاملا استحقاق آن پيروزي را داشتند، ولي همين چند هفته پيش بود كه ما در جام خيريه آن‌ها را شكست داده بوديم. در آن زمان خيلي‌ها مي‌گفتند كه منچسترسيتي بايد يك سال ديگر صبر كند.

مهاجم شياطين سرخ گفت: در حال حاضر منچسترسيتي روي دور برد است، اما هر تيمي با فراز و نشيب مواجه خواهد شد. هنوز زمان زيادي تا پايان فصل باقي مانده است. بايد تا بعد از كريسمس صبر كنيم تا بتوانيم به ارزيابي شرايط بپردازيم، اما هيچ شكي نيست كه بايد روي منچسترسيتي حساب ويژه‌ باز كرد.

وي در پايان گفت: در سال‌هاي گذشته بارها پيش آمده كه منچستريونايتد در انتهاي فصل موفق شده عنوان قهرماني را از چنگ رقبايش خارج كند.
    پارس فوتبال
    گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم

4. 4 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

اخبار يونايتد:

اشلی یانگ وکلورلی هر دو برای بازی روز شنبه در امادگی کامل به سر میبرند و به بازی شنبه مقابل سوانسی میتوانند بازی کنند
    اشلی یانگ بعد سه هفته از بند مصدومیت رها شد و همچنین کلورلی بعد از دو هفته به تمرینات بازگشت
    و اما هنوز خبری مبنی بر بازی کردن ولبک نرسیده ممکنه او بازی روز شنبه نرسه
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

بعد از اینکه منچستر پریرا رو به خدمت گرفت حالا میخواد ستاره 17 ساله هلندی اژاکس رو به خدمت بگیره گفته میشه که این بازیکن بازیهای خوبی رو برای اژاکس و همچنین تیم ملی زیر 17 سال هلند انجام داده است

Danzell Gravenberch پست اصلی او مهاجم است
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

اخباری به دست اومده که ویدیچ ممکنه هر دو بازی آخر مرحله گروهی مقابل بنفیکا و بازل رو از دست خواهد داد !

گفته میشود یوفا پنجشنبه جلسه ای را تشکیل خواهد و به این موضوع رسیدگی میکند

Mohammed Abdellaoue‏ بازیکن هانوفر 96 اعتراف کرده که او میخواهد به لیگ برتر بیاید و تیم های منچستر و ارسنال خواهان به خدمت گرفتن او هستند

بازیکن 26 ساله نروژی بازیهای خوبی رو ازش خودش نشون داده و تیم های انگلیسی علاقمند به جذب او هستند و هم چنین او گفته معلوم نیست در اینده چی پیش خواهد امد من به بازی کردن ادامه میدهم و بقیه کارها دست دستیار من است

فرگی اماده است تا با مبلغ 25 میلیون پوند جاک رادول رو به خدمت بگیره

اوون خطاب به سیتی گفته است که هنوز اول راه است و راه طولانی تا اخر فصل باقی مانده است و منچستر یونایتد میخواهد عنوان سال قبل را تکرار کند

منچستر یونایتد نیز به جمع خریداران ون پرسی کاپیتان تیم ارسنال اضافه شد گفته میشود تیم های اینتر میلان و بارسلونا و رئال مادرید و چلسی و سیتی خواهان به خدمت گرفتن او هستند

mufctalk

6. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

اخبار يونايتد:

دیمیتار برباتوف یک هدف 15 میلیون پوندی برای باشگاه تازه متمول شده Anzhi Makhachkala روسیه.
    این در حالی هست که اکثر رسانه انتقال فوق رو بسیار محتمل میدوند.
    ،Dejan Joksimovic وکیل
    Milos Krasic اعلام کرده در صورتی مه موکلش به صورت منظم برای تیم ایتالیایی بازی نکنه، او در ماه ژانویه آماده ترک یونتووس هست. در حالی که دورتموند از جمله مشتری های اوست، اما موکل این بازیکن معتقد هست که اونها نمیتونند از پس هزینه های او بر بیان. در همین حال گفته میشه که تیمهای منچستر یونایتد و چلسی هم چشم به خرید او دارند.

باشگاه منچستر یونایتد به دنبال خرید Dolan Bahamboula، هافبک 16 ساله نانسی فرانسه هست.
    فابیو کاپلو در توصیف فیل جونز، اونو با فرانکو بارزی، اسطوره باشگاه میلان مقایسه کرده که برای کاپلو در تیم ایتالیایی بازی میکرد.
    Garry Monk، مدافع تیم سوانسی سیتی معتقد هست که دیدار تیمش با تیم منچستر یونایتد در شنبه آینده، بزرگترین دیدار این تیم در کل تاریخ 99 ساله اونهاست.
    روزنامه Daily Mirror: لوئیز سوارز با خطر محرومیت از 6 مسابقه تیمش رو به روست.
    روزنامه Daily Mirror: آلخاندرو پوزیلو، هافبک باشگاه رئال بتیس اصرار داره که او علاقه مند به پیوستن به باشگاه منچستر یونایتد نیست. این در حالیست که باشگاه بارسلونا هم به او علاقه مند هست.

mufctalk

8. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

بازیکن بلغاری ژانویه اولدترافورد را ترک می‌کند مذاکره آنژی روسیه با مهاجم منچستریونایتد

تیم فوتبال آنژی ماخاچ کالا روسیه به دنبال جذب مهاجم منچستر یونایتد انگلیس است.
    دیمیتار برباتف مهاجم بلغارستانی شیاطین سرخ مدتی است بر روی نیمکت این تیم قرار دارد و در اکثر دیدارها به‌عنوان مهاجم ثابت در ترکیب شاگردان آلکس فرگوسن قرار نمی‌گیرد.
    این مهاجم بلغاری 30 ساله از چند تیم اروپایی پیشنهاد دارد که گزینه‌های بشیکتاش ترکیه و آنژی ماخاچ کالا روسیه در صدر این فهرست قرار دارند.
    بر این اساس مدیر برنامه‌های برباتف در گفت‌و‌گو با دیلی میل از علاقه فراوان تیم روسیه‌ای آنژی برای جذب این مهاجم بلغارستانی در ماه ژانویه و در پنجره نقل و انتقالات زمستانی خبر داد.
    مدیر برنامه برباتف گفت: پیش از این بشیکتاش ترکیه نیز برای جذب دیمیتار علاقه نشان داده اما پیشنهاد آنژی روسیه برای ما اهمیت بیشتری دارد.
    وی افزود: ما باید به‌خوبی در این‌باره فکر کنیم، من نمی‌دانم برباتف اگر در منچستریونایتد خوشحال است پس چرا بر روی نیمکت منچستر نشسته است و در ترکیب اصلی قرار نمی‌گیرد.

ghatreh.com

10. 2 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

manutd

نوجوان 16 ساله فرانسوی مورد توجه شیاطین سرخ

نوجوان 16 ساله فرانسوی مورد توجه تیم فوتبال منچستریونایتد انگلیس قرار گرفته است.

دولان باهامبولا نوجوان 16 ساله فرانسوی تیم فوتبال نانسی مورد توجه سران منچستریونایتد انگلیس قرار گرفته است.
    بر اساس گزارشی که در دیلی میل منتشر شده، قهرمان فصل گذشته لیگ برتر انگلیس این بازیکن را زیر نظر گرفته و علاقه زیادی برای حضور این بازیکن در اولدترافورد و مذاکره با مسئولان نانسی فرانسه دارد.

دولان باهامبولا 2 بار در ترکیب تیم‌ فوتبال زیر 17 ساله‌های فرانسه به میدان رفته است.

parsfootball.com

12. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

نیکی بات آماده حضور در دنیای مربیگری:گام به گام پیش می روم،نمی خواهم یک دفعه گام خیلی بزرگی بردارم.

نیکی بات، ستاره سالهای نه چندان دور منچستریونایتد در صحبتهایی از تمایلش برای حضور در دنیای مربیگری گفته

ستاره سابق نیوکاسل که حدود یک دهه از عمر فوتبالی اش را دراولدترافورد سپری کرد، پس از آن به سنت جیمز پارک رفت و قبل از خداحافظی با دنیای فوتبال مدتی هم در لیگ چین توپ زد.

بات درحال حاضر مشغول پشت سرگذاشتن دوره های مربی گری است و از جلسات تمرینی شیاطین سرخ در کمپ کرینگتون دیدن می کند.او در صحبتهایی اعلام کرده که برای او خیلی زود است که وارد عرصه مربیگری شود.
    این درحالی است که صحبتهایی درمورد قرارگرفتن او روی نیمکت مربیگری اولدهام اتلتیک به گوش می رسد.

بات در صحبتهایی که در وب سایت رسمی منچستریونایتد بازتاب یافت گفت:« من دوره های مربیگری را شروع کرده ام و تا پنج یا شش ماه آینده در این دوره ها شرکت خواهم کرد. من خیلی به کمپ کارینگتون می روم و تمرینات تیم را تماشا می کنم ولی در هیچ یک از جلسات تمرینی شرکت نمی کنم.»

بات ادامه داد:« من هنوز با مربیگری فاصله زیادی دارم. اینکه در این عرصه موفق شوم یا خیر بحث دیگری است و باید ببینیم که چه طور خواهد شد.صحبتهایی درمورد حضور من روی نیمکت مربیگری اولدهام شنیده می شود و بعضی ها از من می پرسند که آیا دوست دارم هدایت این تیم را در دست بگیرم یا نه. ولی این کار برای من خیلی زود است.»

بات درادامه صحبتهایش گفت:« می خواستم تا یک سال از فوتبال دور باشم و زمانم را در اختیار خانواده ام قرار دهم ودر زمان تعطیلات مدارس با فرزندانم به گردش بروم. دوران خیلی خوبی هم بود ولی الان آماده ام تا کار در دنیای فوتبال را شروع کنم. کارهای زیادی است که می توانم انجام دهم ولی هدف نهایی من این است که مربی شوم. این کاری است که دوست دارم به آن بپردازم. هر اتفاقی هم که بیفتد این کار را خواهم کرد. ولی دوست ندارم یک دفعه وارد این کار شوم و از پس آن بر نیایم.می خواهم گام به گام وارد این عرصه شوم و آمادگی های لازم را کسب کنم.»
    vivamanutd.mihanblog.com

14. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

بازگشت اشلی یانگ و تام کلورلی برای دیدار مقابل سوانسی

دو هافبک مصدوم منچستریونایتد که دیدارهای دوستانه تیم ملی انگلیس مقابل اسپانیا و سوئد را از دست داده بودند اکنون به تمرینات شیاطین سرخ بازگشته اند

به نوشته روزنامه تایمز این دو برای بازی مقابل سوانسی آماده هستند اما حضور دنی ولبک که در پیروزی یک بر صفر انگلیس مقابل اسپانیا مصدوم شد در ابهام قرار دارد.
    کلورلی و یانگ هر دو در صورتی که مصدوم نبودند می توانستند برای سه شیرها در دو دیدار دوستانه مقابل اسپانیا و سوئد به میدان بروند.
    کلورلی در دیدار یونایتد مقابل بولتون در اوایل ماه سپتامبر دچار مصدومیت شد.یانگ هم در جریان تمرینات این تیم قبل از دیدار مقابل اورتون در اواخر ماه اکتبر دچار این مصدومیت شد.تام کلورلی و اشلی یانگ دو بازیکن مصدوم یونایتد اکنون آمادگی کامل خود را به دست آورده اند و می توانند در دیدار شنبه تیمشان مقابل سوانسی به میدان بروند.

GOAL.COM

16. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

اخبار يونايتد:

کاپلو گفته خیلی سخته یکی مثل فیل جونز رو پیدا کنیم ، خیلی ها گفته بودند که جونز باید در پست اصلیش بازی کنه ولی کاپلو گفته او بازیکن متنوعی است و همچنین گفته راه حل مناسبی پیدا کردم اگر اسکات پارکر خوب نباشد به جای او از جونز استفاده میکنم و بقیه خبر تعریف های کاپلو از جونز است

فلچر از تیم سوانسی تعریف کرده و گفته اونها تیم خوبی دارن و ما شنبه رقابت سختی با انها داریم

سر الکس اطمینان دارد که پوگبا قرارداد جدیدی را امضاء خواهد کرد

و یک خبر جالب فیل جونز از اینکه منچستر در دقایق آخر به گل میرسید خیلی بدش میومد و او زمانی که مقابل سیتی دید منچستر تونست سیتی رو تو دقیقه 4 وقت اضافه ببره خیلی خوشحاله و گفته من عاشق این موضوع شدم و هیمنطور گفته لحظات خوبی رو با منچستر سپری کردم و این بهترین لحظه ای است که دیدم و .....

اریکسن گفته که عاشق بارسلونا است ، گفته اگه بخوام به تیم دیگری برم اون تیم بارسلونا است ، گفته میشد این بازیکن به عنوان جانشین اسکولز شناخته میشد

منچستر یونایتد به دنبال هافبک وسط ساوپائلو است ، لوکاس قرارداد جدید خود را با این تیم به تاخیر انداخته است و منتظرپیشنهادهای اروپایی است ، تیم های لیورپول و منچستر خواهان به خدمت گرفتن او هستند

فیل جونز از ارزوش برای کاپیتانی تیم ملی انگلستان گفته است و از اینکه او را با دانکن ادواردز مقایسه میکنند شگفت زده است او میگوید برای من یک افتخار است

mufctalk.com

18. 3 کاربر از پست مفید ManUtd تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

طولانی تر شدن مصدومیت کلورلی

سر الکس فرگوسن در کنفرانس خبری خود در روز جمعه تائید کرد که مصدومیت تام کلورلی از ان چیزی که پیشبینی میشد وخیم تر بوده و تا ایام کریسمس از میادین دور خواهد بود.
    رئیس همچنین اعلام کرد به دلیل مشکلی که دنی ولبک از ناحیه ماهیچه پا در بازی دوستانه تیم ملی انگلیس پیدا کرد بازی شنبه شب با سوانسی را از دست میدهد.
    اما اشلی یانگ اماده حضور در بازی با سوانسی است و مشکلی ندارد.و پیشبینی میشود که اسمالینگ هم برای بازی سه شنبه شب در لیگ قهرمانان برابر بنفیکا مشکلی نداشته باشد.
    رئیس در صحبتی با MUTV گفت:"هیچ کس در بازی های ملی مصدوم نشد و دنی ولبک هم همانطور که میدانید در تمرینات پیش از بازی دچار مشکل شد و بازی فردا شب را از دست میدهد.
    کریس اسمالینگ برای فردا اماده نیست ولی من فکر میکنم که احتمالا برای بازی برابر بنفیکا اماده شود.
    اوون و تام کلورلی برای مدت طولانی دور از میادین خواهند بود ،من فکر میکنم هر دوی ان ها را برای کریسمس خواهیم داشت ،که این بدشانسی بزرگی برای ما است.
    زمانی که کلورلی را بعد بازی با اورتون معاینه کردیم فکر میکردیم مشکل جدی نباشد ،اما در معاینات بعدی و اسکن هایی که انجام دادیم مشخص شد مصدومیتش (تکل کوین دیویس در بازی با بولتون) دوباره بازگشته و ما تا کریسمس او را نخواهیم داشت.
    اشلی یانگ برای فردا شب اماده است ،او هفت ..هشت روز است که دارد تمرین میکند و مشکلی ندارد."

mufctalk.com

20. کاربر روبرو از پست مفید ManUtd تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    AMF.CMF
    مربی مورد علاقه
    sir alex ferguson
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    saeed

PortugalManUtdAboomoslem

Ali Karimi

تشکر ها
    10,498

سرالکس فرگوسن : ما می کوشیم تا با برباتوف قرارداد جدید امضا کنیم

سرالکس فرگوسن خاطر نشان کرد تیم سعی میکند با اضافه کردن بندی جدید در قرار داد برباتوف , او را یکسال دیگر در اولدترافورد نگه دارد
    با وجود نیمکت نشینی و حدس و گمان هایی مربوط به انتقال بربا به پاریس سنت ژرمن یا آنژی در ژانویه ؛ فرگوسن خاطر نشان کرد این اتفاق هرگز رخ نخواهد داد و در عوض یونایتد با او قرار داد جدید به امضا میرساند
    فرگی در این باب میگوید :"دیمیتار هنوز در افکار و برنامه های من سهیم است , او فوتبالیستی برجسته است ولی متاسفانه این روز ها مطالبی را میخوانم که مطلقا ناصحیح است و هیچ دلیلی وجود ندارد که من به او اجازه خروج دهم "
    "این مایه تاسف است که بعضی ها فکر میکنند با درخشش هرناندز عرصه برای بربا تنگ شده است
    به راستی که او نقش مهمی در تیم ایفا میکند به علاوه اینکه او هیچگاه از وضعیتش ابراز نارضایتی نکرده و این برای ما خوشحال کننده است که همچین بازیکن حرفه ای را در اختیار داریم
    شماها کافیست به سال 1999 برگردید زمانی که چهار مهاجم تراز اول در تیممان بود و هرکدام سهمی در تیم داشتند "
    "این رویدادیست که دقیقا ای نروز ها در حال اجراست "

mufctalk.com

22. کاربر روبرو از پست مفید ManUtd تشکر کرده است .

صفحه 49 از 112 نخستنخست ... 3947484950515999 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)