اخبار نقل و انتقالات و حواشی باشگاه اینترمیلان در فصل 12-2011 در این تاپیک قرار داده می شود.
از قرار دادن اخبار غیر موثق خودداری کنید ، ضمنا در پایان پستهاتون ذکر منبع یادتون نره!
اخبار نقل و انتقالات و حواشی باشگاه اینترمیلان در فصل 12-2011 در این تاپیک قرار داده می شود.
از قرار دادن اخبار غیر موثق خودداری کنید ، ضمنا در پایان پستهاتون ذکر منبع یادتون نره!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط MohaZalla : 09-08-2011 در ساعت 22:21
به فکر بازگشت نیستم
![]()
اختصاصی Inter.ir- «ساموئل اتوئو» مهاجم آنژیماخاچقلعه میگوید هیچ برنامهای برای بازگشت به اینتر در پنجره جابهجاییهای زمستانی ندارد.
این مهاجم ملیپوش کامرونی در تابستان امسال با ترک کردن مهآتزا، به این تیم پولدار روسی پیوست و حالا شایعههایی درباره پیوستن کوتاهمدت وی به نراتزوری شنیده میشود.
اتوئو در گفتوگویی با «گاتزتا دلواسپرت» گفت: «من در اینجا از همه چیز راضی هستم و گامهای بزرگی را برای وفق پیدا کردن با فضای روسیه برداشتهام. دوران بازی من در اینتر بسیار خوب بود و نراتزوری برای همیشه در قلب من خواهد ماند؛ اگرچه باید واقعبین و به یاد داشته باشم که تمام خاطرهها برای گذشته بوده است.»
باشگاه روسی آنژیماخاچقلعه این بازیکن را با قراردادی سه ساله و دستمزدی شگفتانگیز- نزدیک به 20 میلیون یورو- برای هر فصل از اینتر خریداری کرد.
اتوئو درباره دستمزدش میگوید: «همیشه دستمزدم به من یادآوری میشود، اما من میخواهم به همه بگویم برای پول به آنژزی نیامدهام. در اینتر و بارسلونا دستمزد خوبی داشتم که نمیشد به آن ایرادی گرفت. آمدن به روسیه تجربهای تازه، احتمالا یک قرارداد بسیار خوب و بسیار جالب است.»
«همواره از این که در پروژههای بزرگ شرکت داشته باشم، خوشحال میشوم. در حال تجربه یک ماجراجویی بسیار بزرگ هستم و مرزهای تازهای را پیدا میکنم.»
نراتزوری برای پر کردن جای اتوئو، «مائورو زاراته» و «دیهگو فورلان» را به مهآتزا آورد.
آزارد: باعث افتخار است که اينتر مرا ميخواهد
ستاره باشگاه ليل از اينکه مورد توجه مسئولان باشگاه اينتر ايتاليا قرار گرفته بسيار خوشحال است.
![]()
این ملی پوش بلژیکی به دلیل درخشش در یک سال گذشته مورد توجه باشگاههای بزرگ اروپایی مثل چلسی، آرسنال و رئال مادرید قرار گرفته است.
آزارد در این خصوص اظهار داشت: اینتر باشگاه بزرگی است و بازیکنان بزرگی مثل "خاویر زانتی" و "دژان استانکوویچ" را در اختیار دارد. اگر برای باشگاه بزرگی مثل اینتر بازی کنید حتما تواناییهای یک بازیکن بزرگ را دارید. هرگز در سن سیرو که یک ورزشگاه فوق العاده است بازی نکردهام.
وی خاطر نشان کرد: در مورد احتمال پیوستنم به اینتر باید بگویم وقتی یک باشگاه که همه جامهای ممکن را تصاحب کرده شما را می خواهد افتخار بزرگی نصیبتان شده است. برای من هم باعث افتخار است که اینتر مرا می خواهد.
فورلان دو هفته دیگر باز میگردد
اختصاصی Inter.Ir - به نظر میرسد اینتر فقط یک بازی بدون فورلان را در پیش دارد.
فورلان در بازی آینده اینتر مقابل کالیاری حاضر نخواهد بود اما میتواند در بازی برابر سیهنا که در تاریخ 27 نوامبر در ورزشگاه آرتیو فرانکی برگزار میشود حضور یابد.
فورلان تابستان امسال برای جانشینی ساموئل اتوئو به اینتر پیوست اما ابتدای فصل در تیم گاسپرینی نتوانست نمایش در خور توجهی ارائه دهد و مدت کوتاهی پس از اخراج گاسپرینی و حضور رانیری در راس باشگاه اینتر دچار مصدومیتی شدید شد.
ستاره تیم ملی اروگوئه از روز دوشنبه به تمرینات اینتر بازگشته اما قطعا نخواهد توانست در بازی برابر کالیاری اینتر را همراهی کند.
علاوه بر فورلان، آندرهآ پولی ستاره جوان ایتالیایی و فیلیپ کوتینیو دیگر هافبک اینتر میتوانند در هفتههای آینده اینتر را همراهی کنند. رانیری امیدوار است با بازگشت ستارههایی مثل فورلان و پولی بتواند مسیر جدیدی برای اینتر در فصل 2011/12 آغاز کند.
اسنایدر به کاستاینوس ایمان دارد
اختصاصی Inter.Ir - وسلی اسنایدر ستاره تیم ملی هلند و باشگاه اینتر میلان معتقد است هموطن او لوک کاستاینوس به زودی ارزش واقعی خود را در اینتر نشان خواهد داد.
این مهاجم 19 ساله تابستان امسال پس از گذراندن یک فصل فوق العاده با پیراهن فاینورد راهی اینتر شد.
کاستاینوس در بازیهای پیش فصل استعداد بسیار خوبی از خود نشان داد، اما پس از اخراج گاسپرینی از ترکیب اینتر دور شد و تنها در بازی با یوونتوس 45 دقیقه فرصت بازی پیدا کرد. 45 دقیقهای که برای او و هم تیمیهایش بسیار بد بود و در نهایت به شکست 2-1 اینتر انجامید.
با این حال وسلی اسنایدر مهاجم جوان اینتر را یک ستاره میداند: "لوک نمایش فوق العادهای در تمرینات دارد و در جای خود بازیهای بسیار خوبی به نمایش میگذارد."
وی افزود: "با این حال، در بازیهایی که به میدان رفته با بدشانسی زیادی مواجه شده و بازی گره میخورد."
او ادامه داد: "چنین شرایطی برای یک بازیکن بسیار جوان که تازه به یک باشگاه بزرگ آمده طبیعی است. لوک همواره نشان داده یک بازیکن بسیار خوب و ارزشمند است."
وسلي اسنايدر: اينتر نيمکت خوبي ندارد
وسلي اسنايدر، ستاره خط مياني اينتر، معتقد است فاصله بين بازيکنان اصلي و ذخيره تيم، دليل اصلي نتايج ضعيف تيم در هفته هاي ابتدايي اين فصل است.
![]()
اینتر رقابت های فصل جدید را بسیار ضعیف آغاز کرد اما اسنایدر معتقد است در صورتی که همه بازیکنان تیم به آمادگی مطلوب برسند، می توانند این شرایط بد را پشت سر بگذارند.
او در گفتگو با خبرنگاران گفت:" مشکل ما در حال حاضر این است که فاصله بین بازیکنان اصلی و ذخیره خیلی زیاد است. با این وجود، من مطمئنم که با بازگشت بازیکنان مصدوم تیم می توانیم به مسیر پیروزی برگردیم. مطمئنم که خیلی زود آمادگی مان را به دست می آوریم.
من در اینتر خیلی خوشحالم. هنوز جای پیشرفت زیادی داریم و خیلی زود می توانیم بهتر کار کنیم."
اینتر در حال حاضر با 8 امتیاز در رتبه هفدهم سری آ قرار دارد و در بازی بعدی میزبان کالیاری خواهند بود.
چيوو از اينتر ميلان نميرود
مدير برنامههاي چيوو اعلام کرد که اين بازيکن در ژانويه اينترميلان را ترک نخواهد کرد.
![]()
به نقل از سایت فوتبال ایتالیا، کریسین چیوو از سال 2007 تاکنون در اینترمیلان بازی میکند و در 97 بازی توانسته برای این تیم 2 گل به ثمر برساند.
او بین سالهای 2002-1999 در آژاکس هلند بازی کرده و طی روزهای گذشته بارها در رسانههای ایتالیایی اعلام شده وی در ژانویه بار دیگر به این تیم باز میگردد زیرا قرارداد وی تا پایان سال جاری با نرآتزوری اعتبار دارد.
ویکتور بکالی مدیر برنامههای چیوو در این مورد گفت: هیچ تماسی بین باشگاه آژاکس و ما نبوده است. البته از سوی دیگر تماسی هم از سران اینتر برای تمدید قرارداد گرفته نشده است. در هر حال اطمینان دارم که کریستین در ژانویه به آژاکس نخواهد رفت. پس از پایان قرارداد او با اینتر، تنها یک پیشنهاد اغوا کننده میتواند وی را از نرآتزوری جدا کند.
سرمربي اينتر: بايد روي دور برد بيفتيم
کلوديو رانيري با اشاره به وضعيت نامناسب تيم اينتر در جدول ردهبندي سري A عنوان کرد تيمش براي جلوگيري از سقوط بايد بهتر از قبل عمل کند.
![]()
اينتر که سابقه چندين قهرماني در سري A ايتاليا را در کارنامه خود دارد، در حال حاضر با 8 امتياز از 9 بازي در رده هفدهم جدول ردهبندي قرارگرفته است.
سرمربي اين تيم در اين رابطه گفت: اگر ميخواهيم از وضعيت فعلي خارج شويم بايد روي دور برد قرار بگيريم. من داراي روحيه جنگندگي هستم و آستينهايم را بالا زدهام تا از پس اين کار برآيم.
وي در پاسخ به اين سوال که بين ژوزه مورينيو سرمربي رئال مادريد و پپ گوارديولا سرمربي بارسلونا کدام يک را بهتر از ديگري ميداند؟ گفت: با تجربه اي که دارم بايد بگويم مورينيو بهتراست.
تيم اينتر در مسابقه بعدي خود در سري A روز شنبه در ورزشگاه سن سيرو ميزبان کالياري خواهد بود.
آژاکس خواهان خرید چیوو
اختصاصی Inter.Ir - قرارداد مدافع رومانیایی اینتر تابستان امسال با این باشگاه به پایان میرسد و به نظر میرسد اینتر چندان تمایلی برای تمدید این قرارداد ندارد.
مسئولان آژاکس باشگاه سابق چیوو به دنبال بازگرداندن این مدافع 31 ساله پس از پایان قراردادش با اینتر هستند. حتی این احتمال وجود دارد در صورت اجازه اینتر چیوو در نقل و انتقالات زمستانی راهی آژاکس شود.
چیوو از سال 1999 تا 2003 بازیکن آژاکس بود و در این باشگاه به شهرت رسید. پس از آن بود که مسئولان باشگاههای بزرگ برای خرید او اقدام کردند و در نهایت رم موفق شد ستاره وقت تیم ملی رومانی را به ورزشگاه المپیکو بکشاند. چیوو نیز تمایل خود را برای بازگشت به باشگاه سابقش در صورت عدم تمدید قرارداد با اینتر نشان داده است.
فرانک دی بوئر سرمربی تیم آژاکس در این باره گفت: "مطمئنا چیوو یک گزینه مهم برای آژاکس خواهد بود."
وی افزود: "تابستان گذشته چیوو را به عنوان گزینهای برای جانشینی ورتوگن که باشگاههای زیادی خواهان او بودند تحت نظر داشتیم. البته یکی از گزینههای اصلی ما ماتیسن بود که ترجیح داد راهی مالاگا شود. بعد از آن تصمیم به خرید کریستین (چیوو) گرفتیم."
مدافع پیشین آژاکس و بارسلونا ادامه داد: "انتقال چیوو به ماندن یا رفتن ورتوگن بستگی دارد. او انتخاب دوم ماست و یک جایگزین با سابقه بازی در بالاترین سطح به حساب میآید."
آژاکس در حال حاضر با 20 امتیاز در رتبه پنجم لیگ هلند قرار دارد.
فورلان: به اوج آمادگی باز میگردم
اختصاصی Inter.Ir - مهاجم اروگوئهای اینتر که در حال حاضر به دلیل مشکل همسترینگ دور از میادین به سر میبرد، امیدوار است اینتر شرایط خود را بهبود داده و به رتبههای بالای جدول بازگردد.
فورلان گفت: "هیچ منطقی در فوتبال وجود ندارد. مسئله اصلی این است که ما کیفیت لازم برای صعود به مرحله حذفی لیگ قهرمانان را داشتیم. متاسفانه نتوانستیم همین شرایط را در لیگ تکرار و رتبه خود را بهبود ببخشیم، اما بخشی از این مسئله به بدشانسی ما باز میگردد."
ستاره سابق اتلتیکو مادرید تابستان امسال راهی جوزپه مه آتزا شد تا جای خالی ساموئل اتوئو را پر کند.
وی افزود: "ما بازی خوبی برابر یوونتوس به نمایش گذاشتیم. به طور مثال گلهای آنها روی دو ضد حمله به ثمر رسید. این دوره زمانی ماندگار نخواهد بود و دوران خوب مجددا آغاز خواهد شد."
او با اشاره به بهبود مصدومیت خود اظهار داشت: "احساس میکنم شرایط بدنی من بسیار بهتر شده اما هنوز نمیتوانم سخت تمرین کنم. من نیاز به بازیابی و کمی استراحت روحی برای انجام تمرینات سنگین دارم تا بتوانم شرایط چند ماه گذشته خود را تغییر دهم."
فورلان ادامه داد: "همانطور که گفتم شرایطم خوب است و فقط کمی زمان میخواهم. خوب تمرین میکنم و هفته آینده میزان آمادگی خود را آزمایش میکنم. من برای افزایش آمادگی بدنی خود به صورت انفرادی هم تمرین دارم."
رانیری: با آغوش باز به بالوتلی خوش آمد میگویم
اختصاصی Inter.Ir - کلودیو رانیری اعلام کرد با کمال میل از ماریو بالوتلی استقیال میکند، اما در حال حاضر تیم او بیش از هر چیز نیازمند گزینههای جدیدی در خط میانی است.
بالوتی هفته گذشته اشاره کرد دلش میخواهد در آینده بار دیگر به اینتر بازگردد. این حرف سوپر ماریو با استقبال از جانب سرمربی اینتر روبرو شد.
رانیری در این باره به کوریره دلو اسپورت گفت: "با آغوش باز به ماریو خوش آمد میگویم."
وی افزود: "بالوتلی میتواند تبدیل به یکی از بزرگترین بازیکنان جهان شود، اما همه باید به او کمک کنند."
او با اشاره به دیگو فورلان ادامه داد: "من واقعا به فورلان باور دارم. او زمانی در اینتر حضور پیدا کرد که بسیار خسته بود. آسیب دیدگی اخیر به او این فرصت را میدهد که علاوه بر استراحت خود را مثل گذشته احیا کند و با همان آمادگی که قبلا در انگلیس و ایتالیا از خود نشان داده به میادین بازگردد."
تینکرمن درباره نقل و انتقالات زمستانی اظهار داشت: "اگر نیازی به بازیکن جدید باشد موراتی حاضر است دست به جیب شود. ما بازیکنان زیادی در خط حمله داریم. فکر میکنم چیزی که تیم به آن نیاز دارد، یک هافبک در میانه میدان است."
رانیری با اطمینان از امید به قهرمانی ایتالیا و اروپا سخن میگوید: "احساس من مثبت است و فکر میکنم تیم میتواند چیزی که از ما انتظار میرود را انجام دهد. هنوز هم برای فتح اسکودتو شرط میبندم. حضور در فینال لیگ قهرمانان و بازی با رئال مورینیو؟ اول باید به فینال برسیم سپس راجع به حریف احتمالی صحبت خواهیم کرد. فعلا فقط میخواهم در فینال باشیم."
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)