به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره بارسلونا قرار می گیرد.
به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره بارسلونا قرار می گیرد.
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
واقعا اکادمی بارسا فوقالعاده است.دلئوفو یک نفوذ کرد که واقعا حیرت کردم.درست مثل یک بازیکن پخته بود.کوئنسا و تیاگو هم که جوانای فوقالعاده هستن.سسک و ژاوی و اندرس و مسی و پیکه هم که ستاره های ساخته شده اکادمی هستن که دارن میدرخشن.واقعا قوی ترین اکادمی جوانان رو بارسا داره چه الان و چه طی تاریخ.با این اکادمی میشه حدس زد بارسا حداقل 10 سال دیگه هم تو اوج هست
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Captain prejudice
دوستان به نظرتون بهترین ترکیب برای بازی امشب چی هست؟
من اینو پیشنهاد میدم
پینتو
ادریانو - ماسکرانو - پیکه - الوز
بوسکتس
سسک - ژاوی
ویا - مسی - اسحاق
از اونجا که بازی حساسیت داره چون باعث میشه صعود کنیم و بازی های بعدی رو تیم اصلی استراحت کنن باید ترکیب رو به نسبت قوی چید.سسک هم چون تازه از مصدومیت برگشته باید فیکس باشه تا رو فرم بیاد.اینیستا هم که واقعا فقط یک نیمه خوب بازی میکنه.باید استراحت کنه.ژاوی هم باید باشه ولی نیمه دوم تعویض شه.تعویضا رو هم این پیشنهاد میدم
الکسیس (70)
اینیستا (75)
پویول یا ابیدال(80)
بعد از این بازی میشه یکم ترکیب رو فرم بیاد.امیدوارم پپ مثل بازی با تیم توی دور رفت ترکیب نچینه واقعا بعضی وقتا حرصم رو در میاره
لینک بازی بارسا و ویکتوریا[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Captain prejudice
ویرایش توسط alielguaje : 11-01-2011 در ساعت 23:06
چه تیمی جلوی این غول کاتالان خواهد ایستاد
بارسلونا 4
ویکتوریا 0دومین هتریک پیاپی مسی
تعداد گل های زده لیونل مسی به عدد 202 رسید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
و اینست بارسلونای بزرگ.مسی دراوج ،بارسا در اوج رقیبان در حال گریه
به نام خدا
![]()
هفته دوازدهم لالیگا اسپانیا فصل 2011-2012
یک شنبه 15 آبان ساعت 21:30 به وقت ایران
ورزشگاه سن مامس
بازی سختی در پیش داریم اونم تو سن مامس اتلتیکو بیلبائو خط حمله نسبتا خطرناکی داره 15 گل زده ولی برعکس خط دفاع ضعیفی نسبت به سایر تیم ها داره 12 گل خورده که این میتونه واسه ما خوب باشه اتلتیکو بیلبائو الآن با 13 امتیاز در رتبه 9 جدول لالیگا قرار داره و بارسا هم با اختلاف نا چیز در رتبه 2 امیدوارم بازی قشنگی رو ببینیم و البته پر گل ...
تا یکشنبه منتظر سومین هتریک مسی هستیم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان میدونستید دروازه بانی که تا بحال بیشترین گل رو از مسی دریافت کرده ایکر کاسیاس بوده با 13 گل خورده!
جالبه بعد خیلی ها ادعا میکنن اون باید بهترین بازیکن سال باشه
به نظرتون بهترین ترکیب امشب چیه؟
من ترکیب زیر رو پیشنهاد میدم
والدز
ادریانو ماسکرانو پویول الوز
بوسکتس
تیاگو سسک
ویا مسی سانچز
کم کم باید ژاوی و اینیستا رو به نیمکت نشینی عادت بدیم.شوخی کردم.بهتره استراحت کنن و از طرفی تیاگو هم بازی کنه
messi capità del Barça
ویرایش توسط David7 : 11-06-2011 در ساعت 11:34
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)