به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره بارسلونا قرار می گیرد.
به نام خدا
دوستان در این تاپیک تبادل و نظر درباره بارسلونا قرار می گیرد.
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
داداش من هرچی روی لینک کلیک میکنم یک صفحه عربی میاد که بازیم نشون نمیده![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
لینک بازی ........................ این سایت راحت تر از همه سایت ها نشون میده
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
ببخشید بچه ها لینک خراب دادام این م لینک کم حجم[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
Captain prejudice
نیمه ی اول با هتریکه مسی تموم شد البته گل اولو پنالتی زد![]()
مسی همیشه مسی هست .............. آقای پله یادت نره که در سال 2012 هر 3 روز یک بازی 90 دقیقه انجام میشه و بازیکنان تو رقابت های مختلفی بازی میکنند نه فقط جام جهانی ............ تو بهترین بازیکن جهان زمان خودتی ........... ولی مسی بهترین بازیکن جهان در همه ادواره
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این برد رو تبریک میگم ما که بازی رو ندیدیم پس نظری ندارم باید یه تبریک هم به لاماسیا گفت که چه بازیکنایی خوبی رو داره به دنیا معرفی میکنه ...
تو بازی دیشب دو بازیکن جوان لاماسیا حضور داشتند یکی دلوفئو یکی هم دوسئنا بود فکر کنم ............ البته اسم شون سخت بود ..... ببخشید اگه اشتب نوشتمولی خوب بازی کردند واین نشون میده که گواردیولا داره کم کم نسل جدید بارسا رو رو میکنه......
همون طور که بوسکت و پدرو رو رو کرد
تلفظ اسم کوئنسا و دلافو سخته ...فقط بوسکتس و پدرو نیست تقریبا 50 درصد تیم رو پپ گواردیولا رو کرده ...
آره دنی آلوز رو هم پپ بود که از سویا اورد و تبدیل به ستاره کرد ........
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)