اخبار نقل و انتقالات و حواشی باشگاه اینترمیلان در فصل 12-2011 در این تاپیک قرار داده می شود.
از قرار دادن اخبار غیر موثق خودداری کنید ، ضمنا در پایان پستهاتون ذکر منبع یادتون نره!
اخبار نقل و انتقالات و حواشی باشگاه اینترمیلان در فصل 12-2011 در این تاپیک قرار داده می شود.
از قرار دادن اخبار غیر موثق خودداری کنید ، ضمنا در پایان پستهاتون ذکر منبع یادتون نره!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط MohaZalla : 09-08-2011 در ساعت 22:21
شکست شاگردان گاسپريني در ماراتن فوتبال
اينتر در اولين ديدار از رقابتهاي فصل جديد سري با نتيجه چهار بر سه مغلوب ميزبان خود پالرمو شد.
![]()
اینتر نایب قهرمان فصل گذشته سری آ در اولین دیدار خود در فصل جدید این رقابتها با نتیجه چهار بر سه مغلوب میزبان خود پالرمو شد.
در این دیدار ابتدا دیه گو میلیتو اینتر را در دقیقه 33 پیش انداخت. بازی در نیمه اول با همین نتیجه به پایان رسید اما در آغاز نیمه دوم و در دقیقه 48 فابریتزیو میکولی بازی را به تساوی کشاند.
اینتر در دقیقه 51 بازی صاحب یک ضربه پنالتی شد که میلیتو آن را به گل تبدیل کرد و گل دوم خود و تیمش را به ثمر رساند.
اما تنها سه دقیقه بعد آبل هرناندس برای دومین بار بازی را به تساوی کشاند. بازی با تساوی دو تیم دنبال می شد تا اینکه میکولی روی یک ضربه ایستگاهی به زیبایی دروازه ژولیو سسار را باز کرد تا پالرمو برای اولین بار در این بازی از حریف خود پیش بیفتد.
اما این پایان کار نبود و پینیا در دقیقه 88 با یک ضربه غافلگیر کننده از پشت محوطه جریمه بار دیگر دروازه اینتر را باز کرد تا پالرمو چهار بر دو از حریف نامدار خود پیش بیفتد.
در ثانیه های پایانی بازی بود که دیه گو فرولان در اولین دیدارش با پیراهن اینتر موفق شد گل سوم اینتر را به ثمر برساند و اختلاف را به حداقل برساند اما دیگر زمانی برای به تساوی کشاندن بازی باقی نمانده بود و پالرمو موفق شد این ماراتن فوتبال را به نفع خود به پایان برساند.
varzesh3
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
گاسپريني: بايد از اشتباهاتمان درس بگيريم
سرمربي اينتر اعلام کرد که از اين پس تيمش نبايد اشتباه کند و از شکست روز گذشته مقابل پالرمو بايد درس بگيرد.
![]()
به نقل از سایت اینتر، نرآتزوری در نخستین دیدار فصل خود در ورزشگاه رنزو باربرا برابر پالرمو 4 بر 3 شکست خورد.
جیانپیرو گاسپرینی در اینباره گفت: بسیاری از مسائل کوچک مرا آزار می دهند. در این بازی دو بار از حریفمان پیش افتادیم ولی نتوانستیم آنرا حفظ کنیم. این بزرگترین افسوس من در این دیدار است.
گاسپرینی 3 مهاجم آمریکای جنوبی خود، دیگو میلیتو، مائورو زاراته و دیگو فورلان را از ابتدا در ترکیب قرار داده بود ولی پس از 34 دقیقه زاراته را از بازی بیرون کشید.
سرمربی پیشین جنوا ادامه داد: مائورو در طول این هفته بسیار عالی تمرین کرد و یکی از بهترینها بود ولی در جریان بازی و در زمانی که ما باید دفاع می کردیم، او نمی توانست به درستی این کار را انجام دهد. بنابراین تصمیم گرفتم به جای او وسلی اسنایدر را به بازی بیاورم که پس از ورود وسلی همهچیز به حال عادی بازگشت.
گاسپ در پایان گفت: باید از تمام اشتباهات درس بگیریم و در طول فصل، دیگر آنها را تکرار نکنیم. با چنین نتیجههایی هرگز نمی توانیم جزو مدعیان قهرمانی باشیم.
varzesh3
ژولیو سسار بعد از شکست: من از خودم عصبانی ام
دروازه بان برزیلی معتقد است که می توانست نمایش بهتری در دیدار با پالرمو به اجرا بگذارد
ژولیو سسار، دروازه بان اینتر معتقد است که در شکست 3-4 تیمش مقابل پالرمو مقصربوده. او در مهار ضربه ایستگاهی فابریتزیو میکولی ناکام ماند.
دیگو میلیتو در جریان بازی اینتر را از حریف پیش انداخت ولی میکولی پاسخ این گل را داد. بعد از آن دیگو میلیتو از روی نقطه پنالتی گلزنی کرد ولی آبل ارناندس دقایقی بعد این گل را جبران کرد و در نهایت باگلهای رد و بدل شده میان بازیکنان دو تیم اینتر با نتیجه 3-4 مغلوب پالرمو شد.
دروازه اینتر از دو گل آخری که دریافت کرد به شدت ناراحت بود. در پایان این دیدار ژولیو سسار به اسکای سپورت ایتالیا گفت:« من واقعا از خودم عصبانی ام. ما خوب بازی می کردیم ولی بعداز گل میکولی واقعا عصبانی شدم. بعد از حمله پینیا، من یک گام جلوتر بودم و می توانستم توپ را بگیرم ولی درمورد ضربه ایستگاهی میکولی واقعا ندیدم که توپ به سمت دروازه می آید.»
دروازه بان اینتر ادامه داد:« با وجود این گلها، بازی خوبی بود.ما فرصتهای خوبی داشتیم ولی فکر می کنم که آن ضربه آزاد بود که سرنوشت بازی را رقم زد.»
اینتر روز چهارشنبه در رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا مقابل ترابزونسپور قرار خواهد گرفت
goal.com
اينتر تاوان تغيير سرمربي اش را مي پردازد
رئيس باشگاه پالرمو معتقد است پيروزي مقابل اينتر در اولين ديدار فصل جديد سري آ بسيار لذت بخش بود.
![]()
مائوریتزیو زامپارینی رئیس باشگاه پالرمو معتقد است تغییر کادر فنی اینتر در تابستان عامل اصلی شکست 4 بر سه آنها در دیدار شب گذشته است.
لئوناردو برزیلی تابستان امسال اینتر را به مقصد پاری سن ژرمن ترک کرد و سران نراتزوری جیان پیرو گاسپرینی را به عنوان جانشین او برگزیدند. از آن زمان تا به حال اینتر نتایج ضعیفی تا به حال کسب کرده است.
پالرمو هم تابستان امسال سرمربی اش را تغییر داد. زامپارینی رئیس باشگاه استفانو پیولی را برکنار کرد و دویس مانگیا را به عنوان جانشین او انتخاب کرد.
زامپارینی در گفتگو با خبرنگاران می گوید:" اینتر تاوان تغییر کادر فنی اش را می پردازد. زمان می برد تا تیم بزرگی مثل اینتر با ستاره های فراوانش با کادر فنی جدید هماهنگ شوند. آنها چنین بازی را از پالرمو انتظار نداشتند و مقابل ما غافلگیر شدند."
اینتر هفته بعد در ادامه رقابتهای سری آ به مصاف رمی می رود که آنها هم مقابل کالیاری غافلگیر شدند و با نتیجه دو بر یک بازی را واگذار کردند.
varzesh3
HALA MADRID
کامبياسو پس از باخت مقابل پالرمو
هافبک آرژانتيني اينترميلان گفت: باخت برابر پالرمو سخت بود اما دليلي براي گريه کردن وجود ندارد.
![]()
به نقل از اسکای اسپورت، اینترمیلان در یک بازی ضعیف نتوانست از پس پالرمو برآید و در نخستین بازی این فصل 4 بر 3 از این تیم شکست خورد.
استبان کامبیاسو در این مورد گفت: باخت برابر پالرمو بسیار سنگین بود و ضربه بزرگی به ما وارد کرد. باید بگویم انتظار ارائه چنین بازی را از پالرمو نداشتیم. از این شکست خوشحال نیستیم ولی بدون شک دلیلی هم برای گریه کردن نداریم. به هیچوجه بازی خوبی انجام ندادیم و نمیتوانیم از شیوه بازی خودمان راضی باشیم.
وی ادامه داد: تصور میکنم بزرگترین مشکل سرمربی این است که بازیکنان را زمان زیادی در اختیار نداشته است. طی هفتههای آینده و با برگزاری جلسههای تمرینی بیشتر میتوانیم به هماهنگی بیشتر رسیده و بازیهای بهتری را نیز به نمایش بگذاریم. همچنین سرمربی نیز خواهد توانست بهترین ترکیب را به زمین بفرستد.
varzesh3
HALA MADRID
وقتی گونش اینتر را تحقیر کرد
نه سال پس از کسب رتبه سوم جام جهانی 2002 سنول گونش نشان داد هنوز مربی بزرگی است .
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
برای خروج از بحران،
فورلان: تنها به يك پيروزي احتياج داريم.
خبرگزاری فارس: مهاجم اینترمیلان معتقد است برای برون رفت از بحران کنونی در این تیم فقط به یک برد احتیاج دارند.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از شبکه گازتا، نرآتزوری در فصل جاری شروع خوبی نداشته و به نوعی اعتماد به نفس بازیکنانش نیز از دست رفته است.
دیگو فورلان که در آخرین روزهای نقل و انتقالات تابستانی به جوزپه مهآتزا رفت در مورد شرایط کنونی اینتر گفت: در بازی برابر رم فرصتهای گلزنی زیادی داشتیم ولی همه آنها را از دست دادیم. زمانیکه به صحنههای حساس بازی نگاه میکنید، درمییابید که ما در این بازی میتوانستیم پیروز شویم ولی تصور میکنم به دلیل نداشتن اعتماد به نفس نتوانستیم توپها را وارد دروازه حریف کنیم.
مهاجم اهل اروگوئه که از اتلتیکو مادرید به اینتر آمده ادامه داد: بیرون آمدن از این شرایط کار سختی است زیرا همه تیمها قدرتمند هستند و نمیتوان با قدرت گفت چه زمانی میتوانیم با پیروزی بر یک تیم به شرایط عادی بازگردیم. باید تلاش کنیم بتوانیم نخستین پیروزی فصل را بهدست آوریم. پس از آن کارمان راحتتر خواهد بود.
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
اسنایدر: گاسپرینی را سرزنش نکنید.
خبرگزاری فارس: هافبک هلندی اینتر بر این باور است که باید به سرمربی این تیم فرصت بیشتری داده شود.
به گزارش خبرگزاری فارس و به نقل از شبکه اسپورت، وسلی اسنایدر با وجود شروع بسیار ضعیف اینتر در سری آ و عدم نتیجهگیری در بازیهای پیش فصل و همچنین از دست دادن کوپا ایتالیا، همچنان معتقد است باید به گاسپرینی فرصت داده شود.
اسنایدر در این مورد گفت: هیچ دلیلی برای سرزنش کردن سرمربی وجود ندارد. خیلی ساده است که بخواهیم همه تقصیرها را به گردن گاسپرینی بیندازیم. حقیقت این است که بازیکنان اولین کسانی هستند که باید شرایط را تغییر دهند. تمام تیم باید پیشرفت کند و بازیهای خوبی را به نمایش بگذارند.
وی ادامه داد: شرم آور است که در یک بازی شانسهای بسیاری برای گلزنی ایجاد کرده و بارها دروازه حریف را تهدید کنیم ولی موفق به باز کردن دروازه نشویم. این مشکل ربطی به مربی تیم ندارد. این یکی از آن زمانهایی است همهچیز علیه یک باشگاه رقم میخورد.
لوسیو: خدا را شکر که مارتین سالم است.
یک روز پس از بازی با آث رم، لوسیو پس از اتمام جلسه تمرینی اینتر، طی یک کنفرانس مطبوعاتی کوتاه، سخنانی را در مورد مارتین استکلنبرگ به زبان آورد و از تاسف خود بابت اتفاق افتاده برای این دروازه بان سخن گفت.
"بعدا تصویر حرکتم را در تلویزیون دیدم. همه چیز در یک چشم به هم زدن اتفاق افتاد. توپ با سرعت بالایی در حرکت بود چون زمین بازی خیس بود و استکلنبرگ هم خیلی سریع از دروازه خود خارج شد. من چشمم بر روی توپ بود و شیرجه زدن او به سمت پای خود را نتوانستم متوجه بشوم. تمرکزم بر روی گرفتن توپ بود و متوجه او نشدم. در بین دو نیمه به سمت رختکن آث رم رفتم و از دکتر تیم رم درباره وضعیت مارتین سوال کردم و او نیز از نداشتن مشکل بسیار جدی وی با من سخن گفت. امروز، خدا را شکر، شنیدم که او حالش تقریبا بهتر شده است و صدمه بسیار جدی به او وارد نشده است و هم اکنون خیالم راحت شده است. امروز صبح با اسنایدر که با مارتین رابطه نزدیکی دارد صحبت کردم و او به من گفت که مارتین احساس بهتری دارد. این سخن بار بسیار سنگینی را از روی دوش من برداشت. هیچ وقت نخواسته ام که به عمد به بازیکنی صدمه بزنم و حالا هم بابت اتفاق افتاده عذر خواهی می کنم. متاسفانه این چنین اتفاقات در فوتبال می افتند."
رسیدن کاپیتان به رکورد عمو برگومی
گرفتمت عمو. دیشب شبی بسیار خاص برای کاپیتان نرازتوری ها بود. کاپیتان فعلی اینتر به رکورد 756 بازی کاپیتان سابق اینتر رسید و به همین منظور بازوبند مخصوصی که برای این بازی طراحی شده بود را بر دستان خود بست. بر روی این بازوبند نام هر دو کاپیتان بزرگ اینتر و عدد 756 نوشته شده بود. خاویر زانتی و برگومی 134 بار در کنار همدیگر بازی کردند و توانستند با هم جام یوفای سال 98 را برای اینتر به ارمغان بیاورند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)