Design & Developed BY Patira

صفحه 29 از 31 نخستنخست ... 192728293031 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 281 تا 290 , از مجموع 307
    عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک میانه
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    مسی-ژاوی-اینیستا
    اسم واقعی شما
    حميدرضا

ArgentinaBarcelonaPersepolis

تشکر ها
    1,438
    تشکر شده 2,492 در 631 پست

آرسنال اخبار و بحث و تبادل نظر توپچی های لندن

به نام خدا

به کلوپ هواداران آرسنال خوش اومدید
    در این تاپیک به ارائه اخرین اخبار از باشگاه محبوب رسنا می پردازیم و درباره آخرین تحولات باشگاه آرسنال با یکدیگر تبادل نظر خواهیم کرد.
    به امید اینکه بتونیم توی این تاپیک دوستان آرسنالی خوبی پیدا کنیم و در کنار هم روزهای خوشی داشته باشیم.
    به امید موفقیت های توپچی های لندن

Welcome To ARSENAL Fabs Club

راز باش
    ولي فاش نشدني!

ویرایش توسط feri71 : 04-08-2011 در ساعت 19:25

2. 5 کاربر از پست مفید messi1373 تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575
    تشکر شده 7,822 در 1,799 پست

آرسنال

این فصل از رقابت ها نیز به اتمام رسید ...

این فصل از رقابت های لیگ برتر نیز به پایان رسید و آرسنال در اخرین هفته بازی ها یا نتیجه دو بر دو در خانه فولام متوقف شد و به مقام چهارمی این فصل بسنده کرد .
    آرسنال پس از قطع امید قهرمانی به یک باره در هفته های اخیر با نتایج نا امید کننده روبرو شد و حالا با اتمام فصل برای ساختن تیم در تابستان تلاش می کند .
    آمار بازی به شرح زیر است :

برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت

4. 3 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک وسط
    مربی مورد علاقه
    جوزپ گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    سینا

SpainSS_TehranBarcelona

Ali Karimi

تشکر ها
    1,939
    تشکر شده 6,824 در 1,678 پست

دلم میخواست آرسنال رو تو ومبلی میدیدیم

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود

6. 3 کاربر از پست مفید David Sina تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

برترین بازیکن فصل - جایگاه سوم ...
    سایت رسمی باشگاه آرسنال معرفی برترین های فصل گذشته را شروع کرد

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]سمیر نصری در مکان سوم قرار گرفته است. ملی پوش فرانسوی توپچی ها با 13.1 درصد آرا از سوی هواداران به عنوان سومین بازیکن فصل شناخته شده است.

گزارشگر سایت رسمی باشگاه ارسنال کریس هریس در مورد این انتخاب می گوید.

آرسنال قهرمان نمی شد حتی اگر فصل در ماه ژانویه تمام میشد اما شاید سمیر نصری بهترین فوتبالیست سال میشد.

گرت بیل به دلیل بازی های خوب اروپایی خود، از نصری پیشی گرفت اما به دلیل ثبات و کیفیت سمیر در لیگ برتر، شماره 8 آرسنال تا قبل از سال جدید بی همتا بود.

نصری تا اواسط ژانویه، 14 بار دروازه حریفان را باز کرد که هیچ کدام گل هایی معمولی نبودند.

تمام کنندگی با سبک خاص در شکست مقابل وست بروم، یک دوی ترکیبی مقابل منچستر سیتی، شوت والی مقابل استون ویلا، حرکتی فوق العاده مقابل بیرمنگام و دو گل انفرادی مقابل فولام، نصری را به تنهایی در صدر گلزنان آرسنال قرار داد.

این مرد فرانسوی توانست این رکورد خیره کننده را تنها پس از ناامیدی بزرگش در دعوت نشدن به جام جهانی انجام دهد.

نصری در این بازی می گوید : " در تابستان برای اولین بار در زندگی ام استراحت خوبی داشتم. استراحتی دو ماهه داشتم و سپس آماده سازی برای فصل جدید. مطمئن بودم و همه تیم نیز همراه من مطمئن بودند. "

آرسن ونگر می گوید : " بازیکنان فرانسوی که در جام جهانی بودند باید با مشکلات سنگین روانی در ذهن خود و شانه هایشان دست و پنجه نرم کنند. آنها در بازگشت به فرانسه مورد استقبال قرار نگرفتند اما سمیر این مشکلات را نداشت. "

خونسردی نصری مقابل گل نشان دهنده بلوغ ذهنی او بود اما لیگ برتر محسور توانایی های او شده بود. توانایی او در گرفتن پاس در شرایط سخت و شکست دادن مدافعین در هر سمتی، او را به یک عنصر حیاتی برای ماشین گلزنی آرسنال تبدیل کرده بود. مخصوصا مقابل تیم هایی که قصد ناامید کردن مردان ونگر را داشتند.

در واقع نصری در اواسط سومین فصل حضورش، به اندازه فابرگاس توانست موثر باشد. همچنین سمیر می تواند در هر پستی که بازی کند، توانایی خود را نشان دهد. بازی در گوشه ها و یا پشت مهاجم اصلی، که اصطلاحا پست فابرگاس به آن می گویند.

نصری می گوید : " برایم مهم نیست که در راست بازی کنم و یا در چپ. به آن عادت کرده ام. وقتی در پست کناری بازی می کنم می توانم بیشتر گل بزنم و تاثیرگزار تر باشم. "

تا به امروز فرم نصری هواداران آرسنال را بر این داشت که سرود جدیدی برگرفته از آهنگ های KC و Sunshine Band برای وی بسازند که نشان دهنده آخرین درجه احترام هواداران نسبت به یک بازیکن است.

اگرچه فرم اخیر نصری در کنار دیگر بازیکنان تیم افت کرده است اما او آنقدر خوب بود که بتواند جایزه بهترین بازیکن سال فرانسه را کسب کند و در تیم سال PFA قرار گیرد. پس از اینکه نامزد دریافت این جایزه نیز شده بود.

در سن 23 سالگی شما احساس می کنید که زمان حضور نصری در بالاترین سطح آغاز شده است.
    برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.

بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان

سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.

8. 2 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

دلم میخواست آرسنال رو تو ومبلی میدیدیم
    اگر داوري،داوري بود الان آرسنال .....

10. 2 کاربر از پست مفید GOLL تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

آرشاوين: ونگر هنوز من را در آرسنال مي‌خواهد

آندري آرشاوين، هافبک آرسنال گفته آرسن ونگر او را مي‌خواهد.

آرشاوین در این فصل در بهترین فرم خود نبوده و دیگر جایی ثابت در ترکیب تیمش ندارد و سمیر نصری اغلب پست او را در سمت چپ می‌گیرد.
    فصل ناامیدکننده این بازیکن 30 ساله منجر به آن شد که برخی او را یکی از افرادی بدانند که از آرسنال می‌رود. ونگر قصد دارد پس از شش سال ناکامی در فتح جام تیمش را دگرگون کند.
    گفته می‌شود او به زنیت سن‌پترزبورگ، باشگاه سابقش برمی‌گردد هرچند که خبرهایی از رفتن او به اسپانیا و ترکیه هم به گوش می‌رسد.
    مربی آرسنال البته اخیرا اعلام کرده که او در تابستان در این تیم می‌ماند و خود آرشاوین هم گفته: «مربی می‌خواهد به کار با من ادامه دهد.»
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

HALA MADRID

12. کاربر روبرو از پست مفید AL1reZA تشکر کرده است .

مدیر انجمن

پست مورد علاقه
    AMF-SS
    مربی مورد علاقه
    FerGoseN - MorInhO- Zidane
    بازیکن محبوب
    CR7-LM10-All Players RealMadrId and ManuTd
    اسم واقعی شما
    ~ ALIreZA ~

PortugalRealMadridManUtd

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    40,825
    تشکر شده 30,590 در 6,151 پست

ویترین امتیازات

ونگر: فابرگاس در آرسنال مي‌ماند

سرمربي تيم فوتبال آرسنال گفت: بهتر است مطبوعات هياهو نکنند زيرا فابرگاس در آرسنال مي‌ماند.

به نقل از ايريش‌تايمز، آرسن ونگر اظهار داشت: فصل تابستان که مي‌رسد، مطبوعات هياهوي زيادي راه‌ مي‌اندازند که به‌نظرم بيهوده است. من هنوز اتفاقات سال گذشته در مورد سسک فابرگاس در ارتباط با بحث پيشنهاد بارسلونا و جنجال مطبوعات را از خاطر نبرده‌ام. هشدار مي‌دهم امسال آن تجربه را تکرار نکنند. زيرا تا اين لحظه هيچ پيشنهادي بابت فابرگاس از طرف آرسنال دريافت نشده است و اين بازيکن در جمع ما مي‌ماند.
    اين اظهارات پس از درج اخباري در مطبوعات دال بر تلاش مجدد قهرمان جديد اروپا براي تصاحب کاپيتان 24 ساله تيم آرسنال بود.
    وي افزود: نمي‌توان کتمان کرد که تابستان گذشته بارسا بابت فابرگاس پيشنهاد داد. ولي آن همه هياهو اعصاب‌خردکن از طرف رسانه‌ها امري بي‌ارزش بود. اميدوارم رسانه‌ها متوجه نکته شده باشند و براي امسال قصد تکرار داستان قديمي را نداشته باشند، زيرا هيچ پيشنهادي بابت او در باشگاه ما موجود نيست.
    مربي 15 سال گذشته لندني‌ها اظهار داشت: هدف ما حفظ فابرگاس است. از نظر من او بهترين هافبک جهان است. طبيعي است که بخواهيم ساختار تيم‌ را برمبناي او طراحي کنيم.

HALA MADRID

عضو Derby

پست مورد علاقه
    همه جا
    مربی مورد علاقه
    خودم
    بازیکن محبوب
    خودم
    Arsenal

Henry

تشکر ها
    262
    تشکر شده 457 در 106 پست

تصاویر پیراهن خانگی و خارج از خانه ی آرسنال در فصل 2011/12 ×

Arsenal FC 2011/12 Kit

Home

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Away

15. 2 کاربر از پست مفید Shawty تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    همه جا
    مربی مورد علاقه
    خودم
    بازیکن محبوب
    خودم
    Arsenal

Henry

تشکر ها
    262
    تشکر شده 457 در 106 پست

کلیپی از لباس جدید

17. 2 کاربر از پست مفید Shawty تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

آرسنال

نقش پر رنگ آرسنال در حفظ امنیت یورو 2012
    باشگاه آرسنال مسئولیت آموزش به مراقبین درون ورزشگاه ها را بر عهده دارد.

پس از وقوع مشکلاتی که در کشور لهستان به وجود امد، دولت این کشور تصمیم گرفت با وضع قوانین و ارائه راهکارهای پیشگیرانه از درگیری در استادیوم ها جلوگیری کند. به نظر می رسد نگرانی اصلی انها از رقابت های یورو 2012 است که سال اینده مشترکا در لهستان و اوکراین انجام خواهد شد

معاون امور خارجه مجلس لهستان، آقای توماژ پولگرابسکی اذعان می کند مبارزه با آشوبگران موجب شده آنها قرارداد همکاری با باشگاه آرسنال به امضا برسانند.

" فدراسیون ما قراردادی را با باشگاه آرسنال امضا کرده است. کارکنان ما به آرسنال رفته اند تا یاد بگیرند چگونه باید مامورین را آموزش دهند.

در حال حاضر برنامه ای برای پیاده سازی داریم تا مامورین بهتری را پروش دهیم که قادر باشد از عهده وضعیتی که در آن قرار می گیرند برآیند و توانایی کنترل آن را داشته باشند."

ماه گذشته و در جریان دیدار فینال جام حذفی مقابل لیگا ورشو و لچ پوزنان، 26 تن از هواداران دو تیم دستگیر شدند و مقامات لهستانی جکم به ممنوعیت حضور انها در ورزشگاه دادند.

اما مشکل بزرگتر این است که هواداران بعضی از تیم ها با تشکیل گروه هایی، فعالیت های مخرب دیگری از جمله فروش مواد مخدر را پیش رفته اند و ناتوانی باشگاه ها در مقابله با انها موجب شده دولت وارد ماجرا شود.

" این یک نگرانی محسوب می شود. ما دقت زیادی در این زمین به کار می بریم و در تلاش جدی برای حل این مشکل هستیم.

دولت پیش از این بعضی ورزشگاه ها را بسته و ما به دنبال متقاعد کردن باشگاه ها برای کمک به ما برای مقابله با اراذل و اوباش هستیم.

در حال حاضر برخی قوانین به تصویب رسیده اند و به دنبال راه حل های دیگری از جمله عدم توانای در استفاده از نقاب هستیم. اگر این کار را انجام دهید دستگیر می شوید.

ما در کنار پلیس و سرویس مخفی کار می کنیم اما این مشکلی نیست که بتوانیم برای همیشه آن را حل کنیم و فکر کنیم تمام شده زیرا تنها در لهستان نیست بلکه در سراسر اروپاست.

چندین ماه قبل در روزنامه خواندم که چند که تعدادی هوادار در انگلستان وارد زمین شده اند. به وضعیت ایتالیا، بوسنی و صربستان نگاه کنید. این چیزها اتفاق می افتد. ما باید بطور منظم و مداوم خود را با آن سر و کار داشته باشیم."

بعد از دو دهه از سقوط کمونیسم، پولگرابسکی باور دارد رقابت های یورو 2012 لهستان را به جامعه اروپا معرفی خواهد کرد.

" مردم لهستان ذهنیت خود را تغییر داده اند. وقتی ما رقابت برای تصاحب میزبانی یورو 2012 را برنده شدیم خیلی از مردم لهستان فکر نمی کردند که به خوبی برای آن اماده شویم اما اکنون 75 درصد فکر می کنم ما یک تورنومنت خوب را سازماندهی می کنیم.

وقتی این بازی ها تمام شود و مردم سراسر اروپا بگویند چقدر حیرت انگیر برگذار شد، آنوقت ما می توانیم بگوییم بخشی از اروپا و به مانند همان آلمان و یا بریتانیای فوق العاده هستیم."

19. کاربر روبرو از پست مفید GOLL تشکر کرده است .

مدیر بازنشسته
    پست مورد علاقه
    فوروارد،هافبك تهاجمي

ItaliaArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,575

والکات: می خواهم نقش مرکزی تری داشته باشم
    تئو والکات امیدوار است بتوان در فصل جدید بازی های بیشتری به عنوان مهاجم نوک انجام دهد.

وقتی آرسن ونگر جوان 17 ساله ساوتمپتون را به خدمت گرفت، او یک مهاجم جویای نام بود اما سرمربی توپچی ها وی را به یک گوش سرعتی تبدیل کرد تا بهتر بازیسازی کند و در کناره ها تجربه بیشتری بدست آورد.

والکات از شرایط خود راضی است اما امید دارد عملکرد فصل گذشته او موجب شود آرسن ونگر در فصل جدید نقش مرکزی تری به او بدهد تا بتواند مسئولیت بیشتری را بر عهده گیرد.

" می خواهم کمی بیشتر در نوک حمله بازی کنم. به عنوان یک مهاجم به آرسنال ملحق شدم و فراموش نکرده ام که چطور باید آنجا بازی کنم.

وقتی در کناره ها نیستید دشوار است خود را با آن شرایط وفق دهید، خصوصا اگر شروع آرامی داشته باشید تماس زود هنگامی با توپ نداشته باشید.

اما امیدوارم رئیس به واسطه گل ها پاس گل ها چیزهای بیشتری در بازی من دیده باشد. با سرعتی که دارم می توانم حریفان را به سوی خود جذب کنم و فضای بیشتری برای دیگران ایجاد کنم.

نمی گویم که می خواهم به عنوان یک مهاجم همه چیز را با آرسنال بدست آورم اما فکر می کنم پیشرفت کرده ام و می خواهم در نوک حمله بازی کنم."

21. کاربر روبرو از پست مفید GOLL تشکر کرده است .

صفحه 29 از 31 نخستنخست ... 192728293031 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع