به نام خدا
بارسلونا - منچستریونایتد
7 خرداد 1390
ساعت 23:15
ورزشگاه ویمبلی لندن
به نام خدا
بارسلونا - منچستریونایتد
7 خرداد 1390
ساعت 23:15
ورزشگاه ویمبلی لندن
WelCome To Derby
خداکنه بازی قشنگی بشه.لیگ قهرمانان که از 2007 به بعد افت داشته وبازی های زیبا مثل منچستر میلان.میلان لیورپول .چلسی لیورپول کم داشته اما من فکر میکنم امشب یه ما فوق فوتبال ببینیم
شک نکن همین طور خواهد شد دوست عزیز !!!!![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
بچه ها ایت آخرین پست من قبل بازیه
یادتونه همش میگفتم کلید منچستر چیچاریتو هستش؟
خیلیا گفتن رونی هستش
امروز سایت رسمی منچستر با تیتر رونی:چیچاریتو میتواند جام را برایمان به ارمغان بیاورد منتشر کرد.
اینم لینکش : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چیچارتو، سربلندمون کن
بارسایی های عزیز، الان نیم ساعت مونده و من هنوز ایمان دارم به شگفتی تیمم در صورت برد و ایمان دارم به لیاقتش برای حضور در فینالی به این بزرگی
در هر صورت موفق باشید
تا بعد بازی باییییییییییییییییییییی
خب به همه ی بارسلونایی های گلم تبریک میگم و از همینجا روی گلشونو میبوسم !!!!!
و به منچستری ها هم تسلیت میگم ! امیدوارم بتونند داغ سنگین این شکست رو تحمل کنند !
امشب بارسلونا به انچه شایسته آن بود رسید !!!!
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به عنوان یه تماشا گر تبریک می گم از بارسا انتظار می رفت که این قدر زیبا بازی کنه. خوب این یه افتخار برای کشور اسپانیاست و این خیلی خوبه برای هواداران اسپانیا.قهرمانی های رئال وبارسا.
خوب مسی که خودم طرفدارشم خیلی گل قشنگی زد امید وارم که موفق باشه.
و منچستر خوب بازی کرد با کم ترین ستاره ها به فینال رسید.
HALA MADRID
اولین بار بود که ترس و ناتوانی رو در چهره و دستان فرگوسن مربی به این بزرگی میبینم ! دل براش سوخت !
ولی باز هم دمش گرم که مثه بعضی ها ضدفوتبال بازی نکرد !!!
اما با احترامی که واسه منچستر قائلم امشب در حد یک تیم مدعی نبود ! یعنی بارسلونا نذاشت !
و این ویژگی بارسا است که تیم مقابل با هر اسمی رو کوچیک میکنه !!!!!!!
چیچاریتو . رونی . گیگز . نانی و . . . امشب کجا بودند ! ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
فقط مسی . ویا و پدرو !
تبریک میگم بازی فوق العاده ای بود با سرعت بالا.
باز هم خط هافبک بارسا گل کاشت.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)