همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
158-315,Abdollah 202,abolghasemi,AL1reZA,Alex Dlpiero_10,alexandre dasilva,AlexDelpiero,aliexpress,Amir Carlos,amirreza0090,AmirUtd,ams7,ANDRANIK.T,any10,Arsenal,Askar65,Austin Justin 1995,azeraspeed,Ḉoɳɉuratioɳ,Baroon,C R 7 9,Cassillas,Catalon,clement,dana77,David7,Derby,faez,Fc Bayern München,frank lampard,GOLL,H@kem,icon,juninho_P,Junior.FC,KAKA,kami,kasra messi,King Beckham,king123,lord7stark,masihaparsa19,Masud18,mehdi0082,Mehrd@d,Mohammad,MOHAMMAD ALI,moon girl,mr goal,MyBarca,omid.b,pedro_17,pooyan_wenger,Rasoul.Totti,Ricardo Kaka,sAmAn.s,SARVIN,sergioricardokaka,shiraz-sport,sina acm,Sir Gheysar,spes1375,TiFuSi,ُSara_10 10 3,پویامهربون,ZedBazi,Zid@ne,zunked,ایران مکانیک,سدانی ها,سعیدح
چجوریه؟سه تا مهدی که الکسی هم هستن!!!!هواسمون باشه یه وقت به یوونتوس ....
نه !!!!
آقا ما فقط شناسنامه قبول میکنیم
من خودم تو شناسنامه مهدی ام![]()
برای پرواز به آسمانها، منتظر نمان که عقابی نیرومند بیاید و از زمینت برگیرد و در آسمانهایت پرواز دهد.
بکوش تا پر پرواز به بازوانت جوانه زند و بروید و بکوش تا اینهمه گوشت و پیه و استخوان
سنگین را که چنین به زمین وفادارت کرده است، سبک کنی و از خویش بزدایی، آنگاه به جای خزیدن، خواهی پرید.
در پرنده شدن خویش بکوش و این یعنی بیرون آمدن از زندانهای اسارت
سلام بچه ها اون موقع تا حالا تو کف گذاشته بودمتون به اسم هیچکس منو بشناسید :
امیر حسینم بیست سالمه دانشجوی رشته شیمی!!!
بیشتر طرفدار بازیکنام تا تیم ها ولی در کل طرفدار پرسپولیسم
قصد ازدواجم ندارم!!!(میخام درسمو ادامه بدم)
ali
only
karimi
سلام
من فریبرز هستم. 17 ساله از تهران.
عاشق پرسپولیس و بارسلونا هستم.
فقط یه سوال دارم که فاکتور اصلی برای هر پست به ترتیب چیه. یعنی توی بازی fcderby به ترتیب چه خصوصیاتی برای پست های مختلف مهمه ؟
سلام هلیا هستمطرفدار سر سخت استقلال هستم
و از تیم بارسلنا خوشم میاد پس بارسایی هستم
عاشق مسعود شجاعی هستم خیلی دوستش دارم
از کریس رونالدو هم خیلی بدم میاد
![]()
این مایه سرور و خوش اقبالیست.....
که فلک از رنگ قرمز خالیست ......
تلالو آسمان را میبینی؟؟؟؟گویند که خدا هم استقلالیست!!!!!
آقا اینجوریه دیگه !
کلا هرکی مهدی باشه یوونتوسی هست ! یا اینکه هر کی یوونتوسی باشه اسمش مهدی هست !
امیر خان از وقت خوش آمدت گذشته برو بذا باد بیاد !
سلام !
خوش اومدین !
این سوالتون رو هم باید تو بخش FCDerby مطرح کنید تا مدیر اون بخش به سوالتون جواب بده !
به شما هم خوش آمد میگم !
![]()
[QUOTE=Carles Puyol;120]همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................[SALAM BACHEHA ESME MAN AMIRHASANE AZ INKE BE IN SITE OMADAM KHEILI KHEILI KHOSHHALAM
![]()
doostan agar video az cris dashtid vasam mail konid tnx
من محمدهستم
اهل بوشهرم و طرفدار میلان
باشه اگه گیراوردم![]()
سلام
من شبنم 16ساله از تبریز عاشق استقلال![]()
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)