Design & Developed BY Patira

صفحه 64 از 131 نخستنخست ... 1454626364656674114 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 631 تا 640 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه مظلومی

من كار خودم را انجام مى دهم

مظلومى: فتح الله زاده حق دارد با مربى دلخواهش مذاكره كند

پرويز مظلومى سرمربى تيم فوتبال استقلال تهران گفت: فتح الله زاده حق دارد براى انتخاب سرمربى با هر كسى كه بخواهد صحبت كند؛ چون من كار خودم را بايد انجام دهم و نبايد درگير چنين مسائلى شوم.قلعه نويى در پاسخ به سوال يك خبرنگار در كنفرانس مطبوعاتى بازى سپاهان مقابل سپاهان كه اظهار داشت مظلومى اسنادى درخصوص جلسه اى كه ميان على فتح الله زاده و وى برگزار شده در اختيار دارد، اعلام كرد كه خوشحال مى شود مظلومى مداركش را در اين خصوص رو كند.پرويز مظلومى سرمربى آبى پوشان در واكنش به اين صحبت ها اظهار داشت: من در اين خصوص با هيچ خبرنگارى صحبت نكرده ام و متعجبم كه چگونه بدون اطلاع و طبق گفته نادرست يك خبرنگار صحبت هايى بيان مى شود! اينكه فتح الله زاده با هر كسى جلسه اى داشته باشد، به من ربطى ندارد؛ چون من مربى تيم هستم و اين مسائل مربوط به من نيست.وى افزود: حتى گفتم فتح الله زاده حق دارد براى مربيگرى با هر كسى كه بخواهد صحبت كند؛ چون من كار خودم را بايد انجام بدهم و نبايد درگير چنين مسائلى بشوم.وى افزود: نمى دانم چرا عده اى هميشه دنبال اين هستند كه بين پيشكسوتان استقلال اختلاف ايجاد كنند. پرويز مظلومى پس از تمرين عصر ديروز سه شنبه استقلال در جمع خبرنگاران ضمن بيان مطلب فوق افزود: در حال حاضر شرايط تيم ما بسيار ايده آل است، خوشبختانه بازيكنان مصدوم هم به تمرينات گروهى بازگشته اند و توانسته ايم تقريبا با يك تيم كامل تمرينات خود را ادامه دهيم.او با بيان اينكه هميشه استقلال با بدشانسى مواجه مى شود و اين بار مصدوميت ميلاد ميداوودى و محمد محمدى تا حدودى اين تيم را در تنگنا قرار داده است، اضافه كرد: متاسفانه ميداودى دو تا سه ماه كنارمان نيست و نمى توانيم از اين بازيكن خوب استفاده كنيم. محمد محمدى هم به دليل آسيب ديدگى از ناحيه كتف بازى با پاس همدان را از دست داد.سرمربى تيم فوتبال استقلال در مورد تيم پاس همدان اظهار داشت: پاس همدان تيمى بسيار جوان و جنگنده است، اگر چه در حال حاضر در جدول شرايط مناسبى ندارد اما اين دليلى نيست كه فكر كنيم برنده بازى با اين تيم هستيم. درست است ما در ديدار پيشين خود مقابل پاس همدان ۴ گل به اين تيم زديم اما به بازيكنانم هشدار دادم آن پيروزى را فراموش كرده و هوشيار باشند فوتبال بازى لحظه هاست و هر كس از فرصت ها به بهترين شكل استفاده كند، قطعا موفق خواهد شد.وى در مورد مسائل مطرح شده در مورد بيژن كوشكى تاكيد كرد: متاسفانه در اين چند روز مطالب زيادى عليه من و بيژن كوشكى مطرح شده است. حتى شايعه شده من اين بازيكن را اخراج كردم اما با صراحت اعلام مى كنم چنين مسئله اى صحت ندارد و تا اين لحظه هيچ كس از تيم استقلال اخراج نشده است. كوشكى مشكلى خانوادگى دارد و از لحاظ روحى شرايطى براى تمرين نداشت، به همين دليل از وى خواستيم تا چند روزى استراحت كند تا بتواند با شرايط ايده آل به تمرين بازگردد.
    وى همچنين خاطرنشان كرد: مى دانم چه كسانى مى خواهند بين پيشكسوتان استقلال اختلاف بيندازند تا از اين آب گل آلود ماهى بگيرند، اميدوارم بزودى آنها دست از اين كار برداشته و اجازه دهند هر سرمربى فقط به فكر تيم خود باشد و اسير حاشيه ها نشود.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه میداوودی

بازيكن ملوان عمدا مرا زد

ميداودى:اميدوارم احتياجى به جراحى نباشد

ميلاد ميداودى يك هفته به فيزيوتراپى مى پردازد تا بعد از رفع تورم مچ پاى آسيب ديده، نظر قطعى پزشكان اعلام شود.به دنبال خطاى بازيكن ملوان انزلى، ليگامنت مچ پاى ميلاد آسيب جدى ديد. بعد از عكسبردارى و سى تى اسكن، عصر دوشنبه از ناحيه مصدوم پاى ميداودى عكس ام آر آى نيز گرفته شد. تورم زياد مچ مصدوم مهاجم استقلال تهران، اظهار نظر قطعى پزشكان در رابطه با مراحل درمان، احتمال نياز يا عدم نياز به عمل جراحى، مدت دورى از تمرينات را تا هفته آينده به تعويق انداخت.ميداودى در اين خصوص گفت: شدت درد پايم در شب اول بسيار زياد بود، به طورى كه يكشنبه شب تا صبح بيدار بودم و از شدت درد نتوانستم بخوابم. در اين چند روز درد كمى كاهش يافته و پيگير انجام عكسبردارى هاى مختلف و اظهار نظر پزشكان بودم. قرار است چند روزى در كلينيك دكتر نوروزى فيزيوتراپى كنم تا از ورم مچ مصدوم پايم كاسته شود و بعد از عكسبردارى مجدد، پزشكان نظر نهايى را اعلام كنند.ميلاد در رابطه با احتمال نياز به انجام عمل جراحى روى مچ پاى آسيب ديده اش گفت: هنوز چيزى مشخص نيست. اميدوارم نيازى به عمل جراحى نداشته باشم. مطالبى هم كه در اين رابطه منتشر مى شود واقعيت ندارد. حقيقت اين است كه پزشكان متخصص هنوز درباره مصدوميتم به جمع بندى نهايى نرسيده اند و قرار است هفته آينده نظر بدهند.ميداودى ادامه داد: از اين ناراحتم كه مصدوميت من يك برخورد عادى نبود، بلكه بازيكن حريف به شكل كاملا تعمدى و از پشت سر مرا هدف قرار داد. متأسفانه داور حتى خطا هم اعلام نكرد در حالى كه چنين خطاهاى تعمدى و حركات غير ورزشى در سراسر جهان محروميت و جرايم سنگين را براى بازيكن خطاكار به دنبال دارد.او افزود: به هر حال از امروز براى طى مراحل درمان و بازگشت به ميادين تلاش خواهم كرد. اين اتفاقات هم جزئى از فوتبال است و تصميم دارم طورى زير نظر كادر پزشكى استقلال كار كنم كه زودتر از تاريخى كه پزشكان براى بازگشتم به ميادين تعيين مى كنند، بهبودى ام را بدست آورده و در خدمت تيمم باشم.ميداودى در پايان ضمن تقدير از زحمات دكتر نوروزى و همكارانش گفت: كادر پزشكى باشگاه استقلال در اين چند روز به صورت تمام وقت پيگير مراحل عكسبردارى و رسيدگى به مصدوميت من بودند و از همه اين عزيزان تشكر مى كنم

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

6. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مظلومی

مظلومي: با هيچ کس صحبتي نکرده‌ام

کنفرانس مطبوعاتي تيم‌هاي پرسپوليس و سپاهان عصر امروز در حالي انجام شد که مصاحبه امير قلعه‌نوعي سرمربي تيم سپاهان در خصوص کادر فني بحث انگيز شد. قلعه‌نوعي در پاسخ به سؤال يک خبرنگار که اظهار داشت مظلومي اسنادي در خصوص جلسه‌اي که مابين دکتر فتح‌اله‌زاده و وي برگزار شده در اختيار دارد، اعلام کرد که خوشحال مي‌شود مظلومي مدارکش را در اين خصوص رو کند.
    پرويز مظلومي سرمربي آبي‌پوشان در واکنش به اين صحبت‌ها اظهار داشت: من در اين خصوص با هيچ خبرنگاري صحبت نکرده‌ام و متعجبم که چگونه بدون اطلاع و طبق گفته نادرست يک خبرنگار صحبت‌هايي بيان مي‌شود! اينکه دکتر فتح‌اله‌زاده با هر کسي جلسه‌اي داشته باشد به من ربطي ندارد چون من مربي تيم هستم و اين مسائل مربوط به من نيست.
    من حتي گفتم آقاي فتح‌اله‌زاده حق دارند براي مربيگري با هر کسي که بخواهند صحبت کنند چون من کار خودم را بايد انجام دهم و نبايد درگير چنين مسائلي شوم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

8. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مجیدی

مجيدي: به هر زباني حرف زدم نفهميدم چرا كارت گرفتم

خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم فوتبال استقلال گفت: با داور به هر زباني صحبت كردم، نفهميدم چرا كارت زرد گرفتم.

به گزارش خبرگزاري فارس، فرهاد مجيدي پس از پيروزي 3 بر 2 استقلال مقابل پاس عنوان كرد: مسابقه خوبي بود و استقلال مستحق اين 3 امتياز بود. خوشحالم كه توانستيم پيروز ميدان باشيم.
    وي درباره درگيري‌اش با داور به دليل دريافت كارت زرد تاكيد كرد: من فقط از داور سؤال كردم چرا به من كارت داد. به هر زباني مثل فارسي، انگليسي و عربي اين سؤال را از جهانبازي پرسيدم اما جوابي نگرفتم و متوجه نشدم چرا كارت زرد گرفتم. اگر شما فهميديد به من هم بگوييد.

مجيدي درباره اينكه نحوه بازي استقلال مطلوب تماشاگران اين تيم نيست، گفت: ما به نظر تماشاگران استقلال احترام مي‌گذاريم اما به آنها قول مي‌دهم كه تيم ما قهرمان مي‌شود.
    وي در پايان در خصوص اظهار نظر مهدي اسلامي دروازه‌بان پاس مبني بر اينكه داوري به نفع استقلال بود، عنوان كرد: او نظر خود را گفته و جواب او را نمي‌دهم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

10. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه برهانی

برهاني: براي قهرماني اين 3 امتياز را مي‌خواستيم

خبرگزاري فارس: مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: خوشحالم كه براي قهرماني در نيم فصل 3 امتياز را گرفتيم.

به گزارش خبرگزاري فارس، آرش برهاني پس از پيروزي 3 بر 2 استقلال مقابل پاس اظهار داشت: بازي خوبي مقابل پاس انجام داديم. در شرايطي بوديم كه به 3 امتياز مسابقه نياز داشتيم.
    وي افزود: اگر قهرماني در نيم فصل را مي خواستيم بايد برنده مي شديم. خوشحالم كه توانستيم به هدفمان برسيم. استقلال در بازي هاي آينده همين شيوه نتيجه گيري را ادامه مي دهد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

12. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه پرویز مظلومی

پرويز مظلومي:اين پاس با جام حذفي تفاوت داشت

پرويز مظلومي پس از پيروزي خانگي در هفته هفدهم مقابل پاس همدان گفت: پاس همدان نسبت به جام حذفي کاملا متفاوت نشان داد.

تيم فوتبال استقلال تهران ديدار خانگي هفته‌ي هفدهم را مقابل پاس همدان با پيروزي 3 بر 2 پشت سر گذاشت.
    سرمربي استقلال در پايان بازي گفت: بازي خوب و زيبايي را از جانب دو تيم شاهد بوديم. ما در جام حذفي که با پاس بازي داشتيم تيم متفاوتي ديده بوديم و اين تيم را در خانه‌ي خودش با نتيجه‌ي 4 بر يک شکست داديم، اما پاس امروز بازي پاياپايي مقابل استقلال انجام داد.
    مظلومي ادامه داد: در اين بازي به آن چيزي که دنبالش بوديم رسيديم، تغيير سيستم داديم و با مهاجمان بيشتر وارد زمين شديم. براي پيروزي در اين بازي برنامه داشتيم و توانستيم روي همين برنامه‌ها به گل برسيم. نيمه اول توپ و ميدان در اختيار ما بود، اما نيمه‌ي دوم به دنبال حفظ نتيجه بوديم و تغييراتي هم که داديم براي همين منظور بود.
    سرمربي تيم استقلال با اشاره به بازي خوب پاس همدان گفت: قصد داشتيم کناره‌هاي تيم پاس را خنثي کنيم، چرا که مي دانستيم بازيکنان خوبي در کناره‌ي زمين دارند که مي توانند خطرناک باشند.در اين کار هم تا حدودي موفق بوديم، اما روي غفلت گل دوم را خورديم. با اين وجود از بازي بچه‌ها راضي هستم. ما براي اين بازي 7، 8 بازيکن اصلي مان را در اختيار نداشتيم، مبعلي،‌جباري و صادقي با مصدوميت بازي کردند که جا دارد از آنها تشکر کنم. پاس هم بسيار خوب بازي کرد و اين شکست چيزي از ارزش‌هاي اين تيم و آقاي مدير روستا کم نمي کند.
    مظلومي دربار‌ه‌ي وضعيت صادقي گفت: با توجه به مشکلي که داشت بين دو نيمه با او صحبت کرديم و او گفت مي تواند بازي کند. با توجه به اين که شکوري 6 ماه بود بازي نکرده بود، نمي توانستيم ريسک کنيم و او را بازي بدهيم. عمران زاده و کوشکي را هم نداشتيم و مجبور شديم صادقي را در زمين نگه داريم. شکوري هم بايد کم کم وارد بازي شود تا بتواند بر ترسش غلبه کند.
    سرمربي استقلال که با پيروزي مقابل پاس همدان موقتا تيمش را به صدر جدول برد، درباره‌ي دليل استفاده از طالب لو درون دروازه‌ گفت: ما دو گلر خوب داريم که حتي مي توانند به تيم ملي کمک کنند. هر کس که در تمرين خوب کار کند از او استفاده خواهيم کرد. البته محمدي هم کمي آسيب ديده بود ترجيح داديم از طالب لو استفاده کنيم که در جام حذفي هم مقابل پاس خوب کار کرده بود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

14. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه برهانی

آرش برهاني:خوشحالم از زير فشار گل نزدن خارج شدم

مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: از اينکه توانستم دو گل بزنم و از زير فشار رواني خارج شوم خوشحالم.

آرش برهانی پس از پیروزی تیمش برابر پاس همدان ضمن بیان این مطلب افزود: به دلیل اینکه در بازیهای اخیر کمتر گل زده بودم انتقاداتی از من می شد و خوشحالم که امروز توانستم دو گل بزنم و از این وضعیت خارج شوم.
    برهانی ادامه داد: کسب سه امتیاز این دیدار برای ما واجب و ضروری بود و خوشحالم که با تلاش بازیکنان توانستیم به این مهم دست پیدا کنیم و به صدر جدول برگردیم.
    مهاجم تیم فوتبال استقلال با بیان اینکه پاس همدان هم عملکرد خوبی داشت گفت: پاس بازی خوبی را به نمایش گذاشت و من تصور می کنم که جایگاه این تیم در انتهای جدول نیست و امیدوارم در آینده شرایط بهتری داشته باشند.
    دیدار تیم های فوتبال استقلال تهران و پاس همدان در هفته هفدهم رقابتهای لیگ برتر عصر امروز جمعه با پیروزی 3 بر 2 استقلال در ورزشگاه آزادی تهران به پایان رسید.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

16. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه جباری

جباري: تمركز كرديم و برديم

هافبک تيم فوتبال استقلال گفت: با تمرکز کردن توانستيم پاس را ببريم.

مجبي جباري پس از پايان بازي در جمع خبرنگاران عنوان کرد: استقلال در اين ديدار نمايش خوبي داشت. در بعضي دقايق تمرکز خوبي روي جريان مسابقه داشتيم و درست در همان دقايق هم به گل رسيديم و توانستيم برنده باشيم.
    وي در مورد درگيري‌هاي پايان بازي گفت: من در آن هنگام داخل زمين نبودم چون تعويض شده بودم و نمي‌دانم قضيه چه بود.
    از جباري پرسيده شد هواداران اين تيم از سبک بازي استقلال راضي نيستند، اما وي به دليل توصيه منصور پورحيدري سرپرست تيم استقلال که در آن هنگام اعلام کرد بايد در ميکس‌زون بازيکنان صحبت کنند، به اين سؤال پاسخ نداد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

18. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه طالب لو

طالب‌لو: كسي نمي‌تواند به من بگويد برو يا بمان

خبرگزاري فارس: دروازه‌بان استقلال گفت: كسي نمي‌تواند به من بگويد در كدام تيم بازي كنم و به كدام تيم بروم.

به گزارش خبرگزاري فارس، وحيد طالب‌لو پس از پايان بازي مقابل پاس در جمع خبرنگاران در خصوص خبر توافق باشگاه استقلال با استيل‌آذين و حضور وي در اين تيم اظهار داشت: من هر تصميمي بگيرم شفاف اعلام مي‌كنم اما صراحتا مي‌گويم كسي نمي‌تواند در تصميماتم تأثيرگذار باشد. كسي به وحيد طالب‌لو نمي‌تواند بگويد در كدام تيم بازي كند و به كدام تيم برود.
    وي افزود: خودم بهترين تصميم را مي‌گيرم و قطعا اگر قرار باشد بمانم يا بروم فقط نظر خودم است و زير بار حرف كسي نمي‌روم.
    طالب‌لو درباره بازي مقابل پاس گفت: مهم كسب 3 امتياز بود كه توانستيم آن را به دست آوريم. پاس تيم جواني دارد اما استقلال با هوشياري توانست 3 امتياز را از آن خود كند.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

20. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه پرویز مظلومی

مظلومي: چشم‌شان به نيمكت استقلال است اما همه چيز را در دلم مي‌ريزم

خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال گفت: چشم‌هايي كه به دنبال نيمكت استقلال است به ما فشار زيادي وارد كرد اما همه را در دلم مي‌ريزم.

به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي پس از پيروزي 3 بر 2 مقابل پاس همدان اظهار داشت: اين بازي زيبايي‌هاي خاص خودش را داشت. بازيكنان استقلال هر وقت خواستند به بازي سرعت دادند و هر گاه خواستند روند بازي را در اختيار گرفتند. از ابتداي اين مسابقه سه بازيكن مصدوم داشتيم. اميرحسين صادقي از ابتداي بازي با اجبار به كار ادامه داد. جباري و مبعلي هم توانايي 90 دقيقه كمك به استقلال را نداشتند.
    وي ادامه داد:‌ اعتقاد دارم فوتبال شناوري ارائه كرديم و از همان روزنه‌هايي كه تمرين كرديم به پاس گل زديم. البته چيزي از ارزش‌هاي پاس كم نشد. آنها متفاوت‌تر از جام حذفي مقابل ما قرار گرفتند.

سرمربي استقلال با گلايه از شماري از بازيكنانش گفت: بعد از اينكه 3 بر يك جلو افتاديم، عده‌اي از بازيكنان جريان بازي را رها كردند در صورتي كه مي‌توانستند از به هم ريختگي پاس استفاده كنند اما فرصت را به حريف دادند. در آن دقايق از بازيكنانم راضي نيستم اما به آنها تبريك مي‌گويم چون براي پيروزي تمام تلاش خود را انجام مي‌دهند.

مظلومي در پاسخ به اين سؤال كه به نظر فشار زيادي را تحمل مي‌كند، عنوان كرد: فشار در فوتبال طبيعي است. من از روز اول اين استرس و فشار را تحمل كردم. همه دنبال اين بودند كه ما استقلال را جمع كنيم. من از فتح‌الله‌زاده، اميري و نظري جويباري تشكر مي‌كنم كه بازيكنان خوبي را در اختيار ما گذاشتند. چشم‌هايي كه به دنبال نيمكت استقلال است نيز به ما فشار زيادي وارد كرد اما همه را در دلم مي‌ريزم. خدا هم كمك مي‌كند تا اين فشار و استرس كمتر شود.

سرمربي آبي پوشان در مورد خبرهايي مبني بر جدايي وحيد طالب‌لو از اين تيم اظهار داشت: بعضي تيم‌ها هم وحيد و هم محمدي را مي‌خواهند. بازيكنان زيادي هستند كه چنين پيشنهاداتي دارند اما كميته فني تشخيص مي‌دهد كه چه بازيكني جدا شود. طالب‌لو بعد از دربي از فتح‌الله‌زاده تقاضاي رفتن كرده بود اما من اينها را در دلم ريختم و به كسي نگفتم. وحيد گفته بود تا پايان نيم فصل به استقلال كمك مي‌كند. تاكنون نيز اين كار را كرده ولي اگر خودش اين شرايط را دوست ندارد مي‌تواند برود.

مظلومي تاكيد كرد: ديروز با بازيكنان صحبت كردم و گفتم در وهله اول به استقلال كمك كنيد. دنبال جدايي بازيكني نيستم به خصوص آنهايي كه چندين سال است به استقلال كمك كرده‌اند اما هيچ بازيكني را به زور حفظ نمي‌كنم هر چند مي‌دانم وحيد طالب‌لو دلش با ما است و بايد در موردش تصميم‌گيري كنيم.

سرمربي استقلال در پاسخ به اين سؤال كه در حالي كه استقلال بايد در سه جام حذفي، ليگ برتر و ليگ قهرمانان آسيا بازي كند، چطور وي حاضر است يك گلر خود را از دست بدهد، گفت: ما حتي گلر سوم هم نداريم. فريدون رضايي آسيب ديد و عمل كرد. باشگاه بايد بابت اين موضوع فكر اساسي كند. اسامي يكي دو گل را داده‌ايم تا جذب شوند و اين مشكل برطرف شود. تكليف اين موضوع تا 48 ساعت آينده مشخص مي‌شود.

مظلومي درباره وضعيت مصدومان استقلال تصريح كرد: محسن يوسفي به تمرينات بازگشته و فكر نمي‌كنم نياز باشد در پست او دنبال بازيكن باشيم اما با مصدوميت ميلاد ميداودي به مهاجم نياز داريم.
    وي در پايان درباره داوري مسابقه امروز گفت: چه صحبتي كنم؟ به داور مي‌گويم كه كرنر شده ولي او كارت زرد نشان مي‌دهد. چه حرفي درباره داوري بزنم؟ خودتان شاهد همه چيز هستيد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

22. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

صفحه 64 از 131 نخستنخست ... 1454626364656674114 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)