Design & Developed BY Patira

صفحه 60 از 131 نخستنخست ... 1050585960616270110 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 591 تا 600 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مظلومي: براي پيروز شدن با كسي لابي نمي‌كنم و جلسه نمي‌گذارم

مظلومي: براي پيروز شدن با كسي لابي نمي‌كنم و جلسه نمي‌گذارم

خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: چسبيده به اين نيمكت نيستم، با كسي لابي نمي‌كنم و براي پيروزي جلسه نمي‌گذارم.

پرويز مظلومي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درباره شرايط فعلي استقلال و مباحث مربوط به جذب بازيكن در اين تيم صحبت‌هاي زير را مطرح كرد.

فارس: آقاي مظلومي كم پيدا هستيد؟
    ترجيح مي‌دهم كمتر با مطبوعات در ارتباط باشم. البته مي‌دانيد كه من هميشه تعامل خوبي با خبرنگاران داشته‌ام اما واقعا بعضي از همكاران شما بي‌رحمانه به من و استقلال حمله مي‌كنند و جز خراب كردن چيز ديگري در نوشته‌هايشان ديده نمي‌شود. همه چيز را به حساب شانس و اقبال مي‌گذارند.

فارس: به هرحال جذابيت نيمكت استقلال و پرسپوليس به همين مسائل است؟
    جذابيتي وجود ندارد. اين پستي كه من اكنون دارم جز گرفتاري و استرس برايم چيز ديگري نداشته است. شايد براي ديگران جذابيت داشته باشد اما براي من نه به لحاظ مادي سودي داشته و نه مسائل ديگر. خيالتان هم راحت باشد، من هيچ وقت چسبيده به نيمكت نيستم و فقط به دنبال اداي دين هستم. با اين تيم قهرمان شوم، مي‌روم.

فارس: يعني سقف آرزوهاي شما فقط قهرماني با استقلال است؟
    فقط مي‌خواهم بگويم كه چسبيده به اين نيمكت نيستم و فقط دنبال راه خودم هستم. به كسي هم متكي نيستم با كسي لابي نمي‌كنم و براي پيروزي جلسه نمي‌گذارم. بعضي وقت‌ها از مطالبي كه در روزنامه‌ها مي‌بينم دلگير مي‌شوم و به همين دليل ترجيح مي‌دهم جواب ندهم. هر خطي كه عليه من وجود دارد نوشته مي‌شود دنبال مربي دلخواه خودشان هستند و مي‌خواهند من را بزنند. استقلال فقط دو بازي مقابل شاهين بوشهر عملكرد خوبي نداشته كه ما خودمان هم اين موضوع را قبول داريم. حالا اسم آن شانس يا اقبال باشد. خدا كمك كرده تا بتوانيم در همين دو بازي به پيروزي برسيم تا آنهايي كه مي‌خواهند به استقلال ضربه وارد كنند نتوانند كاري انجام دهند.

فارس: مسئله اينجاست كه وقتي استقلال خوب بازي نكند در آينده اين مسئله به ضررتان تمام مي‌شود؟
    براي بازي زيبا آدم‌هايي كه نياز دارند را در اختيار ندارم. آنهايي كه بايد در زمين باشند تا من بتوانم با استفاده از آنها خوب بازي كنم، مصدوم هستند. مگر من ديوانه‌ام كه از دو هافبك دفاعي استفاده كنم اما وقتي نصف تيم من مصدوم است چه كاري از دستم بر مي‌آيد؟ متأسفانه فوتبال ايران با نتيجه سنجيده مي‌شود.
    ذوب آهن مقابل شهرداري ياسوج 120 دقيقه در زمين خودش حمله كرد اما با يك گل حذف شد. كسي نمي‌گويد اين تيم خوب بازي كرد. همه مي‌گويند حذف شد و همه چيز فراموش مي‌شود. يا همين تيم اميد كه پيرواني مي‌توانست با اين تيم قهرمان هم شود اما به دليل يك سري مشكلات ريشه‌اي كه در فوتبالمان وجود دارد نتوانست به اين عنوان دست پيدا كند. همان‌هايي كه به سر مربيگري پيرواني راي داده‌ بودند از ديروز تا به حال نظرشان عوض شده است. من از راديو ورزش انتقاداتي شنيدم نسبت به سابقه مربي‌گري پيرواني كه متوجه شدم همه چيز چه راحت فراموش مي‌شود. متاسفانه اين مسائل واقعيت‌هاي فوتبال ماست.

فارس: به هرحال آقاي مظلومي استقلال هميشه استقلال است و نمي‌توانيد منكر توقعاتي كه از اين تيم مي‌رود شويد.
    بله من هم اين موضوع را قبول دارم اما چرا كسي نمي‌گويد كه من با دست خالي تا اينجا چطور آمده‌ام؟ نمي‌خواهم وارد مسائل حاشيه‌اي شوم. مي‌خواهم فقط فني صحبت كنم. بازيكنان خوبي داريم اما وقتي مصدوم هستند كاري از دست كسي برنمي‌آيد.

فارس: شما هميشه به بازي هجومي و زيبا اعتقاد داشته‌ايد پس اگر انتقادي مي‌شود براساس ايده‌هاي خودتان است.

من هنوز هم به اين حرفم معتقد هستم اما در استقلال زماني مي‌شود زيبا بازي كرد كه محسن يوسفي و مجتبي جباري از مصدوميت رهايي پيدا كرده باشند و فرهاد مجيدي بهتر شود. من هم مي‌دانم كه با دو هافبك دفاعي نمي‌توان زيبا بازي كرد.

فارس: شماري از بازيكنان هم در اين تيم نتوانستند كارايي لازم را داشته باشند، مثل ايمان مبعلي؟
    ايمان مصدوم است و نمي‌تواند بازي كند. يكسري مسائل در تيم وجود دارد كه من به عنوان مربي آنها را نزد خود نگه مي‌دارم. من تمام درددل‌ها را گوش مي‌دهم و به همين دليل است كه مي‌گويم عده‌اي از خبرنگاران از درون تيم خبر ندارند و انتقاد مي‌كنند. تا يك بازي بد از استقلال ديدند شروع به انتقاد كردند و همه كارشناس شدند. هيچ‌كس نگفت كه ما هم صاحب موقعيت گل شديم. من هميشه در هر جاي اين فوتبال كه بوده‌ام به فوتبال زيبا و هجومي تأكيد كرده‌ام و آمار خط حمله تيم‌هاي من نشان دهنده اين صحبت‌ام است.

فارس: قرار بود بازيكن خارجي هم جذب كنيد اما ظاهرا در اين مسئله هم ناموفق بوديد؟
    متأسفانه براي جذب بازيكن خارجي نتوانستيم كاري انجام دهيم. اين مسئله همزمان با سفر آقاي فتح‌الله زاده و نظر جويباري شد. از طرفي تلاش‌هاي علي اميري هم نتيجه‌اي نداد و آنهايي كه به ما معرفي شد جالب نبودند. منتظر هستيم بازيكن ايراني جذب كنيم. البته در پست‌هايي كه بازيكن مي‌خواهيم تيم‌ها در شرايطي حاضرند آنها را بدهند كه ما دو، سه بازيكن خوب خود را از دست بدهيم.

فارس: در همين راستا شنيده‌ايم كه شما با جدايي وحيد طالب‌لو موافقت كرده‌ايد؟
    چه كسي اين را گفته است؟ وحيد با ماست. هر گاه نياز باشد از او استفاده مي‌كنم و نباشد روي نيمكت مي‌نشيند. اين قضيه براي محمد محمدي هم صادق است. اين من هستم كه تصميم‌گيري مي‌كنم چه كسي بازي كند. از همين مسائل ناراحت مي‌شوم كه از قول من چنين چيزهايي نوشته مي‌شود. مگر من ديوانه هستم در شرايطي كه فقط دو گلر دارم يكي از آنها را از دست بدهم؟ به هرحال ما در چند پست به بازيكن نياز داريم و من اين موضوع را به فتح‌الله زاده هم گفته‌ام. بايد سبك، سنگين كنيم و منافع باشگاه را در نظر بگيريم.

فارس: قضيه درگيري عمران زاده با بازيكن اميد استقلال اتفاقي است كه در تمرين رخ داده است. جريان چه بود؟
    اين قضيه هيچي نبود. در بازي گروهي برخورد محكمي صورت گرفت و من هر دو بازيكن را از زمين بيرون گذاشتم و آن دو هم در آخر روي هم را بوسيدند. يك نكته جالب را هم به شما بگويم كه عمران‌زاده به عنوان بازيكن بزرگتر از بازيكن اميد استقلال عذرخواهي كرد.

فارس: قضيه پيوستن ناصر حجازي به تيم فولاد گستر باعث نمي‌شود همكاري ايشان با استقلال قطع شود؟
    ايشان مي‌گويد مي‌خواهد سه روز تهران باشد و سه روز تبريز. به هر حال ما با هم تعامل داريم و مشكلي نيست.

فارس: فرهاد مجيدي هم كه نتوانست عنوان بهترين مرد آسيا را بدست آورد.
    ما بايد نفوذ بيشتري در كنفدراسيون فوتبال آسيا داشته باشيم. بعضي وقت‌ها حق به حق دار نمي‌رسد. مجيدي شايستگي اين عنوان را داشت.

فارس: حرف پاياني؟
    مشكلات خاص خود را داريم، بدنسازي ابتداي فصل و دير آغاز كردن تمرينات به ما خيلي لطمه زد. آنهايي كه فوتبال را مي‌فهمند متوجه مي‌شوند من چه مي‌گويم. اكنون جباري، يوسفي و سيد صالحي دويدن دور زمين را آغاز كردند اما براي بازي با ملوان، فرزاد آشوبي را احتمالا نداريم.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مظلومی

مظلومي: از بين باشگاه و تيم ملي بايد يكي را انتخاب كرد

خبرگزاري فارس: سرمربي استقلال گفت: نمي‌توان هم هواي تيم ملي را داشت و هم باشگاه‌ها را و بايد يكي را انتخاب كرد.

به گزارش خبرگزاري فارس، پرويز مظلومي در پايان تمرين امروز استقلال درباره شرايط اين تيم اظهار داشت: تمرين خوبي را در اين يك هفته انجام داده‌ايم اما كمبودهاي داريم. از فرزاد آشوبي تست گرفتيم اما آماده نبود. يوسفي و جباري هم قطعا به اين بازي نمي‌رسند.
    وي درباره شناخت از ملوان عنوان كرد: با استفاده از فيلم‌هاي كه از اين تيم داريم آنها را آناليز كرديم. ملوان هميشه تيم خوب و جواني است و براي تيم‌هاي بزرگ مشكل ساز مي‌شود. مي‌خواهيم با همين توان و موجودي كه داريم حداقل امتياز را كسب كنيم. البته ما به دنبال كسب 3 امتياز هستيم ولي نمي‌خواهيم دست خالي به تهران بازگرديم.

مظلومي درباره جام حذفي و احتمال رويارويي با شهرداري ياسوج يا كاوه تهران گفت: دنبال سرنوشت خومان هستيم و دنبال اين نيستيم كه تيمي حذف شود تا ما بتوانيم صعود كنيم. هيچ كس فكر نمي‌كرد شهرداري ياسوج بتواند ذوب آهن را حذف كند. بازي با چنين تيمي‌هاي در جام حذفي سخت‌ است.

سرمربي تيم استقلال درباره تيم اميد و ناكامي در بازي‌هاي آسيايي گفت: با همه احترامي كه براي غلامحسين پيرواني و همكارانش قائل هستم مي‌گويم كه اي كاش ايران با تيمي در اين مسابقات شركت مي‌كرد كه مي‌خواهد در المپيك حضور پيدا كند. مي‌توانستيم جواناني را جايگزين 3 بازيكن بزرگسال كنيم تا تجربه كسب كنند. البته تيم مقابل ژاپن با بدشانسي روبه رو شد و مقابل كره جنوبي هم بازيكنان فكر مي‌كردند كار تمام شده است.

مظلومي در خصوص اينكه احتمال دارد بار ديگر ليگ به دليل ديدار دوستانه تيم ملي مقابل نيجريه تعطيل شود گفت: فدراسيون مي‌تواند پس از برگزاري هفته هفدهم تعطيلات نيم فصل را آغاز كند. اگر قرار باشد بابت بازي‌هاي تيم ملي مدام ليگ تعطيل شود به هيچ جا نمي‌رسيم. نمي‌توان هم هواي تيم ملي را داشت و هم هواي باشگاه را، بايد يكي را انتخاب كرد.

سرمربي استقلال در پايان درباره انتخاب نشدن فرهاد مجيدي و فرشيد طالبي به عنوان مرد سال آسيا گفت: هميشه همينطور است. تا آنجا بازيكنان ما مي‌روند اما انتخاب نمي‌شوند. بايد در AFC قوي‌تر عمل كنيم. اگر معيارشان اين باشد طالبي هم مي‌توانست مرد سال آسيا شود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

6. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه عمران زاده

عمرا‌ن‌زاده ، هر گونه درگیری فیزیکی را تکذیب می‌کنم

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، حنیف عمران‌زاده مدافع مازنی و ملی‌پوش تیم استقلال گفت: بازی در انزلی برای هیچ تیمی راحت نیست، استقلال هم از این قاعده مستثنی نیست. در هر صورت ما استقلال هستیم و در هر زمینی و برابر هر تیمی برای برد و کسب سه امتیاز به میدان می‌رویم.
    وی ادامه داد: در تمرین گذشته روی یک صحنه میان من و یکی از بازیکنان امید یک درگیری فوتبالی به وجود آمد که این گونه اتفاقات در فوتبال امر بدیهی است. بر خلاف شایعاتی که در مورد درگیری فیزیکی میان ما دو نفر منتشر شده از همین جا آنها را تکذیب می‌کنم. به هر حال شرایط حساس این روزهای استقلال ایجاب می‌کند که دشمنان استقلال از هر وسیله‌ای برای ضربه زدن به استقلال استفاده کنند.
    عمران‌زاده در انتها گفت: من مدافع هستم و وظیفه اصلی‌ام حراست از دروازه‌ تیم و مهار مهاجمان حریف است ولیکن اگر فرصتی ایجاد شود همانند بازی با شاهین قطعا آن را از دست نخواهم داد و با گلزنی برای استقلال هواداران را خوشحال خواهم کرد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

8. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه مظلومی

فشار روی داورها هدفمند شده تا استقلال ضربه بخورد

به گزارش سایت رسمی باشگاه استقلال، پرویز مظلومی نگران است. او هم مثل همه میلیون‌ها استقلالی از جریانی می‌گوید که به صورت خزنده استقلال را تهدید می‌کند و آن جریانی نیست جز این: «فشار روی داورها به حدی غیرمتعارف و عجیب شده که ممکن است داورها برای فرار از اتهام هم سوت‌های 50-50 را به سود حریف استقلال بزنند!»
    مظلومی این حرف را با نگرانی در مورد داورهای با وجدان فوتبال آغاز می‌کند و می‌گوید: وظیفه همه ماست که فشار را از روی کمیته داوران برداریم. داورهای کشور ما شریف هستند و نباید به آنها اتهام زده شود. این جریانی که اتهام جانبداری می‌زند، هدفی ندارد جز اینکه با اعمال فشار روی داوری‌ها به صورت مستقیم اثر بگذارد.
    مظلومی در ادامه می‌افزاید: ما هرگز به داوری اعتراضی نداشته‌ایم در حالی که در همین بازی با شاهین بوشهر همگان دیدند و کارشناس‌ها هم اذعان کردند که حداقل یک پنالتی صددرصد برای ما گرفته نشد اما آیا ما هم باید بیاییم و حمله وسیعی به داور داشته باشیم؟ داورها زحمت می‌کشند، شاید اشتباهاتی هم داشته باشند، شاید حتی اعتراض‌هایی هم به داوری باشد اما اعتراض‌های بابرنامه و جهت‌دار درست نیست چرا که قصد آنها این است که اشتباهات سهوی را زیر فشار رسانه‌ای به اشتباهاتی مکرر و ارادی تبدیل کنند!
    مظلومی چند لحظه سکوت می‌کند و در ادامه می‌افزاید: شرافت داوران را نباید تحت تاثیر قرار دهیم. این ابزار مردانه‌ای نیست و از جوانمردی به دور است، ببینید چه اتفاقی را برای کمک داور شجاع دربی رقم زدند و پس از آن چگونه آن ماجرا را رسانه‌ای کردند!
    آیا هدف چیزی جز فشار به داوران بوده است؟
    به نظرم همه مربیان لیگ باید دست به دست هم بدهیم و به آقای عنایت و همه داوران کمک کنیم تا عدالت برقرار شود و سنگ روی سنگ بند شود به هر حال اشتباه داوری همه جا هست. در جام جهانی داوری انگلیس و آلمان فاجعه بود. در همین گوانگجو گل سالم انصاری‌فرد به ژاپن را به اشتباه آفساید اعلام کردند اما تا وقتی این اشتباهات سهوی باشد، جزئی از فوتبال است. باید مراقب باشیم که عمدی در کار نباشد و برای فرار از اتهام داوری‌ها معکوس نشود که این عیب دارد.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

10. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه فتح اله زاده

فتح الله زاده: اگر استقلال بالا مى آمد، مجيدى بهترين بازيكن آسيا مى شد

على فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال گفت: اگر استقلال به مراحل انتهايى ليگ قهرمانان صعود مى كرد، فرهاد مجيدى مى توانست بهترين بازيكن آسيا شود. وى اظهار كرد: اين افتخارى براى كشور و بازيكنان ما بود كه از ۵ نامزد نهايى بهترين هاى فوتباليست هاى آسيا در سال ۲۰۱۰ دو نفر از ايران بودند. اگر استقلال مى توانست به مراحل بعدى بيايد، قطعا فرهاد مجيدى يكى از نامزدهاى اصلى مى شد. اين انتخاب بر اساس ،۳ ۴ بازى و بازى هاى دورهاى اول بود و اگر استقلال بالاترى مى رفت فرهاد مجيدى مى توانست بهترين آسيا شود. وى درباره عادلانه بودن انتخاب مرد سال فوتبال آسيا گفت: فكر مى كنم مجيدى مى توانست بهترين بازيكن سال آسيا شود.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

12. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه روانخواه

روانخواه: امسال حتماً يك قهرمانى مى آوريم

اميدرضا روانخواه هافبك تيم فوتبال استقلال تهران انتقاداتى كه از سبك فوتبال اين تيم مى شود را قبول ندارد و از تيمش دفاع مى كند.وى گفت: عده اى به دنبال اين هستند كه در هر شرايطى از استقلال انتقاد كندن و براى تيم ما حاشيه بسازند.او ادامه داد: استقلال فوتبالى منطقى را ارائه مى دهد و نتيجه موردنظر را هم مى گيرد. تيم ما با برنامه فوتبال بازى مى كند و هرگز روى شانس به گل نمى رسد. در فوتبال روز دنيا شانس معنى ندارد و هرگز نمى توان ادعا كرد تيمى در چند بازى پى در پى با خوش شانسى نتيجه مى گيرد. ما براى هر بازى برنامه داريم و زحمت زيادى مى كشيم كه برنده شويم. اين انصاف نيست كه نتايج استقلال را به شانس نسبت بدهند.وى در پايان گفت: استقلال امسال از پتانسيل بالايى برخوردار است. تيم ما در ليگ و جام مدعى است و اطمينان دارم مى توانيم در يكى از ۲ جام قهرمان شويم و اينكه پارسال نتوانستيم جام بگيريم را جبران كنيم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

14. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه عمران زاده

عمران زاده: براى برد به انزلى مى رويم نه مساوى

حنيف عمران زاده مدافع تيم استقلال پس از پشت سر گذاشتن بيمارى خود به شرايط آرمانى رسيده و مى تواند تيمش را در ديدار با ملوان انزلى در هفته شانزدهم ليگ برتر همراهى كند.وى گفت: در حال حاضر براى بازى كردن مشكلى ندارم و اگر كادر فنى صلاح بداند مى توانم در ديدار مقابل ملوان انزلى به ميدان بروم.او درباره ديدار تيمش مقابل ملوان انزلى اظهار داشت: ملوان تيمى جنگنده و قدرتمند است كه بازى با اين تيم در انزلى براى همه تيمها دشوار است. قطعاً ملوانى ها براى كسب ۳ امتياز در اين بازى خانگى به ميدان مى آيند ولى ما هم نمى خواهيم امتياز از دست بدهيم.عمران زاده با اشاره به نتايج استقلال در بازيهاى خارج از خانه گفت: براى استقلال بازى خارج از خانه و داخل خانه فرقى ندارد. ما هميشه براى برد به ميدان مى رويم ولى گاهى اتفاقاتى رخ مى دهد كه خارج از عهده ماست. بايد قبول كنيم كه بازى در شهرستان هميشه سخت است ولى استقلال هم نتايج خوبى در بازيهاى شهرستان كسب كرده است.وى ادامه داد: براى برد به انزلى مى رويم نه مساوى. تيمى كه مى خواهد قهرمان شود بايد در همه ديدارهاى ليگ براى برد به ميدان برود و به نتيجه گيرى فكر نكند.عمران زاده درباره جلسه كميته انضباطى خود با باشگاه پاس همدان گفت: چون پاسى ها در اين جلسه حاضر نشدند تشكيل نشد. من هم دليل نيامدن آنها رانمى دانم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

16. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه دسوزا

هافبك دفاعي بازي كنم، جايم را مي‌گيرم

دسوزا: براي ملوان نقشه كشيدم!

ايران ورزشي _ دسوزا هفته آينده در تركيب استقلال مقابل تيم سابقش قرار خواهد گرفت. فيليپ كه دو فصل در انزلي حضور داشت در آستانه اين بازي خاطرات آن روزها را مرور مي‌كند و پيرامون شرايط فعلي‌اش در استقلال هم حرف‌هايي مي‌زند.
    ■ ■ ■

هفته بعد مقابل تيم سابقت قرار مي‌گيري، چه احساسي داري؟

■ برزيلي‌ها در كل خيلي احساساتي هستند. هيچ وقت نمي‌توانم روزهايي كه در انزلي بودم را فراموش مي‌كنم. در انزلي رفتار خوبي با من شد و من پيشرفتم را مديون ملوان هستم.

معمولاً ايراني‌ها وقتي مقابل تيم سابق خود قرار مي‌گيرند انگيزه‌هاي زيادي دارند. برزيلي‌ها هم اين خصوصيت را دارند؟

■ بله، من هم انگيزه‌هاي فراواني دارم. براي ملوان نقشه‌هاي زيادي كشيدم. دوست دارم به تيم سابقم گل بزنم.

فكر مي‌كني در تركيب اصلي استقلال قرار مي‌گيري؟

■ اگر كادر فني صلاح بداند شايد.

با توجه به اينكه تو دو فصل در انزلي بودي و در بازي‌هاي اخير هم ثابت بازي كردي حضورت در اين بازي دور از ذهن نيست.

■ هيچ چيز معلوم نيست چون معمولاً تركيب تيم شب قبل از بازي مشخص مي‌شود. من هم از حضور در تركيب اصلي مطمئن نيستم.

از اينكه به عنوان هافبك هجومي بازي مي‌كني راضي هستي؟

■ من به تصميم كادر فني احترام مي‌گذارم اما از بازي در پست هافبك هجومي راضي نيستم. قبلاً هم بارها گفتم كه پست اصلي‌ام هافبك دفاعي است و بايد در اين پست بازي كنم.

اما مظلومي چنين نظري ندارد و غالباً تو را هافبك هجومي بازي مي‌دهد.

■ خيلي دوست دارم براي يك بار هم كه شده من را هافبك دفاعي بازي دهند. اگر در پست تخصصي‌ام بازي كنم ديگر هيچ كس نمي‌تواند جايم را بگيرد.

اين قدر مطمئني؟

■ بله، خيلي مطمئن هستم. ترديد ندارم مي‌توانم بهترين هافبك دفاعي استقلال باشم.

شنيده شده دنبال سفر به برزيل هستي؟

■ تعطيلات ژانويه نزديك است و من هم مدت‌ها است خانواده‌ام را نديدم. خيلي دوست دارم ديداري با خانواده‌ام داشته باشم.

كي به زادگاهت سفر مي‌كني؟

■ فكر مي‌كنم تعطيلات نيم فصل راهي برزيل شوم.

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

18. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه امیر آبادی

اميرآبادي: مهم نظر مظلومي است

ايران ورزشي _ استقلال آنقدر حاشيه‌دار شده كه شايعه كنار گذاشته شدن مهدي اميرآبادي هم شنيده مي‌شود! اميرآبادي با شنيدن اين شايعات واكنش نشان مي‌دهد: «توجهی به این شایعات ندارم و از طریق دوستانم متوجه شدم كه عده‌ای بنا به دلایلی برای من حاشیه‌سازی می‌كنند. دلیل حاشیه‌سازی این است كه من سرم به كار خودم است و این افراد از رفتار من سوءاستفاده می‌كنند و حاشیه‌های اينچنيني می‌سازند.» اميرآبادي با تعجب فراوان به حرف‌هاي خود ادامه مي‌دهد: «اگر قرار بود در فهرست فروش باشم چرا در تركیب ثابت قرار می‌گیرم. مظلومی با هیچ بازیكنی تعارف ندارد و اگر از عملكرد فنی و اخلاقی من رضایت نداشت شك نداشته باشید كه نیمكت‌نشین می‌شدم.» هافبك چپ و راست استقلال تأكيد زيادي به اين موضوع دارد: «باز هم می‌گویم توجهی به این شایعه نداشته و ندارم و برای من مهم این است كه مظلومی از عملكردم رضایت داشته باشد.»

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

20. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885

پیش فرض مصاحبه روانخواه

روانخواه: از خودم راضي نيستم

ايران ورزشي _ اميد روانخواه هم از افزايش دامنه انتقادها عليه استقلال به شدت ناراحت است.‌هافبك تند و تيز استقلال انتقادهاي اخير را جريان ساز و حاشيه‌ساز مي‌داند: «عده‌ای دنبال این هستند كه در هر شرایطی از استقلال انتقاد كنند و برای تیم ما حاشیه بسازند. استقلال فوتبالی منطقی را ارائه می‌دهد و نتیجه موردنظر را هم می‌گیرد. تیم ما با برنامه فوتبال بازی می‌كند و هرگز روی شانس به گل نمی‌رسد. در فوتبال روز دنیا شانس معنی ندارد و هرگز نمی‌توان ادعا كرد تیمی در چند بازی پی در پی با خوش‌شانسی نتیجه می‌گیرد. ما برای هر بازی برنامه داریم و زحمت زیادی می‌كشیم كه برنده شویم. این انصاف نیست كه نتایج استقلال را به شانس نسبت بدهند.» روانخواه درباره شرایط خودش هم توضيحاتي مي‌دهد: «در حال حاضر در آمادگی ایده‌آل قرار دارم اما هنوز از خودم راضی نیستم. برای هماهنگی با تركیب تیم نیاز به فرصت بیشتری دارم. اگر دقایق بیشتری در تركیب اصلی قرار بگیرم می‌توانم زودتر با تیم هماهنگ شوم.»

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

22. کاربر روبرو از پست مفید hamedss تشکر کرده است .

صفحه 60 از 131 نخستنخست ... 1050585960616270110 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)