Design & Developed BY Patira

صفحه 32 از 131 نخستنخست ... 2230313233344282 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 311 تا 320 , از مجموع 1305
    عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330
    تشکر شده 2,388 در 774 پست

esteghlal مصاحبه آبی های پایتخت در فصل 89-90

واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم

مبعلی: دراستقلال شماره 32 را می‌پوشم

خبرگزاری فوتبال ایران - ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

ایمان مبعلی فردا با استقلال قرارداد می‌بندد و پیراهن آبی این تیم را بر تن خواهد کرد او با مدیران استقلال به توافق رسیده است و فردا قرار است قرارداد بین ایمان و استقلال امضا شود.

شرایط‌ات با استقلال به کجا رسید؟
    من با استقلالی‌ها چندین بار تلفنی صحبت کردم و سه روز پیش به دفتر این باشگاه رفتم و با مدیر این باشگاه هم صحبت کردم که دیروز به توافق نسبی رسیدیم، اما اصلی‌ترین کار فردا است که به توافق نهایی برسیم.

فردا به هیئت فوتبال می‌روی تا قراردادت را با استقلال ثبت کنی؟
    نه، فردا در باشگاه قرارداد داخلی می‌بنددم.

چرا استقلال را انتخاب کردی؟
    به غیر از استقلال پیشنهاداتی داشتم، اما مشاوران که تعدادشان هم زیاد بود همگی عنوان می‌کردند که استقلال را انتخاب کنم، من هم نظر آنها را قبول کردم و فصل آینده پیراهن استقلال را بر تن می‌کنم.

می‌دانی که امروز استقلال میداودی را هم خرید؟
    استقلال کار بزرگی انجام داد میداودی خرید بزرگی است، خیلی خوشحال شدم که استقلال این بازیکن را خرید. همه میلاد را می‌شناسیم و می‌دانیم او چه بازیکن بزرگی است، مطمئنم او دراستقلال بهتر دیده می‌شود و توانایی‌هایش بیشتر خواهد شد.

بعد از مدت‌ها به فوتبال ایران برگشتی. نظرت درباره این برگشت چیست؟
    فوتبال ایران حاشیه‌ دارد و خیلی سخت است که بعد از 5 سال نبود در این فوتبال باشم. در فوتبال ایران فقط مسائل داخل زمین مهم نیست و باید مواظب حرف‌ها و رفتارت در خارج از زمین هم باشی. من یک مقدار زمان می‌خواهم تا دوباره به فوتبال ایران عادت کنم، 5 سال زمان کمی نیست.

نظرتان درباره استقلال این فصل چیست؟
    استقلال بازیکنان خوبی به خدمت گرفته و قرار است چند بازیکن خوب دیگر نیز بگیرد. من فکر می‌کنم اگر بهتر از پارسال نباشیم،‌ بدتر هم نمی‌شویم.

استقلال پارسال سوم شد یعنی شما دوم یا اول می‌شوید؟
    استقلال به دنبال قهرمانی است به نظر من یکی از سخت‌ترین لیگ‌های امسال خواهد بود. خیلی از تیم‌ها سرمایه‌گذاری کردند و واقعا قهرمانی در این لیگ سخت است.

با پرویز مظلومی صحبت کرده‌ای؟
    بله، تلفنی با ایشان صحبت کرده‌ام و آقای مظلومی به من لطف دارند. من آماده‌ام تا برای استقلال و این مربی کار کنم و می‌خواهم یکی از بهترین فصل‌های فوتبالی‌ام را در استقلال انجام دهم.

تو از فولاد حرف می‌زدی و اینکه می‌خواهی در این بروی؟
    درباره پیشنهاد فولاد چپ پا نمی‌خواستند، در تمام مدت به پیشنهاد فولاد فکر می‌کنم، ای کاش فولاد به من پیشنهاد نمی‌داد من این تیم را خیلی دوست دارم و باشگاه فولاد برای من زحمت زیادی کشیده است. واقعا هنوز هم دارم درباره فولاد فکر می‌کنم.

برخی رسانه‌ها نوشته‌اند که تو شماره 10 را می‌پوشی و برخی دیگر می‌گویند میلاد میداودی این پیراهن را می‌پوشد.
    من اصلا به شماره 10 علاقه ندارم و همه می‌دانند که شماره مورد علاقه من 23 است، در تمام سال‌های فوتبالم این شماره را پوشیده‌ام مگر اینکه در تیم‌های دیگر که مجبور شدم شماره دیگری را بپوشم. در استقلال شماره 23 در اختیار امید روانخواه است احتمالا من شماره32 را می‌پوشم چون این شماره را دوست دارم، البته اگر به استقلال بیایم.

چرا اگر می‌گویی؟
    چون هنوز قراردادی امضا نکرده‌ام.

چند درصد احتمال دارد که قراردادت با استقلال امضا شود؟
    فردا همه چیز مشخص می‌شود. اگر به توافق برسیم امضا می‌کنم و میل من به رفتن به استقلال است.

در صورت توافق کی سر تمرین می‌روید؟
    اگر امضا کنم بعدازظهرش سر تمرین هستم.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

Was ist mein Anteil am blauen Himmel

Ich hange Vorhange in den Himmel, die es braucht mich

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

Was ist die Geschichte von einer schlechten Gewohnheit

2. 8 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

پیش فرض مصاحبه شریفات

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

شريفات: با تمام قدرت در خدمت استقلالم

مهاجم استقلال معتقد است بازيكنان استقلال اتحاد و همدلي را معنا كرده‌اند.

به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال، اسماعيل شريفات گفت: تيم استقلال در مجموع در برابر سايپا عملكردد مطلوبي داشت. بچه‌ها همدلي و اتحاد را در اين مسابقه به معناي واقعي خود نشان دادند. پيروزي برابر سايپا كمترين هديه ممكن به سرمربي تيم بود كه از سوي اعضاي تيم به وي اهدا شد.
    شريفات ادامه داد: براي اولين بار در ليست 18 نفره قرار گرفتم و تصور مي‌كنم جريان بازي در نيمه دوم با توجه به گل خوبي كه خيلي زود به ثمر رسانديم به گونه‌اي پيش رفت كه كادرفني صلاح دانست به ميدان نروم.
    شريفات در پايان گفت: در هر صورت تحت هر شرايطي تابع نظرات كادرفني هستم و هرگاه صلاح بدانم با تمام قوا آماده خدمت به استقلال و هواداران آن هستم.
    استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

4. 2 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

بيژن كوشكي مدافع استقلال در اين فصل بيشتر جزو بازيكنان نيمكت‌نشين تيمش بوده است. او نسبت به اين موضوع به شدت معترض است و ظهر امروز در گفت‌وگويي اختصاصي با سايت گل جنجالي‌ترين مصاحبه دوران فوتبالش را انجام داد. به نظر مي‌رسد كوشكي با اين حرف‌ها خيلي زود به كميته انضباطي باشگاه فراخوانده شود ولي نسبت به اين مسائل هيچ واهمه‌اي ندارد. كوشكي در مصاحبه‌اي جنجالي حرف‌هايي زد كه در روزهاي آينده واكنش‌هاي متفاوتي را در پي خواهد داشت. اين مصاحبه خواندني را از دست ندهيد
    *9 هفته از ليگ برتر گذشت. استقلال را در اين 9 هفته چطور ديدي؟
    ما در هفته‌هايي كه گذشت نوسانات زيادي داشتيم و اين براي استقلال كه يكي از تيم‌هاي قديمي و پرطرفدار فوتبال ايران است اصلا خوب نيست. البته بايد اين را هم در نظر گرفت كه ما در كادرفني و بازيكنان تغييرات بسيار زيادي داشتيم و شايد تيم احتياج به زمان دارد.
    *فكر مي‌كني اوضاع بهتر شود؟
    به نظر من تعطيلي ليگ به نفع استقلال نيست. ما سپاهان را برديم و ليگ تعطيل شد و پس از شروع دوباره نتوانستيم مس را ببريم. اين هفته هم سايپا را برديم و متأسفانه دوباره ليگ تعطيل شد.
    *شانس قهرماني استقلال چقدر است؟از حالا نمي‌شود در اين مورد حرف بزنيم. چهره‌ مدعيان اصلي فقط در هفته‌هاي پاياني مشخص مي‌شود.
    *چرا در اين فصل كم بازي كردي؟
    اين سوال را بايد كادرفني جواب بدهد. من فقط بايد تمرين كنم و مثل اينكه مربي به ديگر بازيكنان اعتقاد دارد.
    *از اين وضعيت ناراحتي؟
    من دوست داشتم اين اتفاق براي ديگر هم پستي‌هايم بيفتد و ببينم آنها چقدر ظرفيت دارند و چه واكنشي نشان مي‌دهند. متأسفانه در فوتبال ايران خيلي از بازيكنان با زدوبند و چاپلوسي خودشان را فيكس مي‌كنند و من اين را خيلي واضح در استقلال هم مي‌بينم. وقتي بازيكن بحث منافع خودش وسط باشد چشمش را به روي خيلي از چيزها مي‌بندد و حاضر است هر كاري انجام دهد.
    *يعني واقعا اين مسائل كه گفتي در استقلال وجود دارد؟
    من از لحاظ تجربه چيزي از مدافعان ديگر كم ندارم و با مربياني كار كرده‌ام كه از لحاظ فني فوق‌العاده بوده‌اند. گاهي اوقات نيمكت‌نشيني يك بازيكن دليل بر ضعف فني او نيست. من هم مي‌توانستم خيلي‌ كارها انجام دهم ولي مثل بعضي‌ها نيستم. شايد برخي بخواهند خودشان را داخل سطل زباله بياندازند ولي من كه نبايد چنين كاري را بكنم.
    *فكر نمي‌كني با اين حرف‌هايي كه زدي بازيكنان و مربيان استقلال ناراحت شده و واكنش نشان بدهند؟
    اگر هم بخواهند ناراحت شوند بهتر است كه خيلي واضح حرف‌هايش را بزنند تا من هم جواب بدهم و در آينده ثابت خواهد شد كه بعضي از آنها اين كاره هستند. من مثل خيلي‌ها چاپلوس نيستم و پاي همه حرف‌هايي كه زده‌ام مي‌ايستم. نهايتش اين است كه در فهرست 18 نفره قرار نمي‌گيرم و اصلا بازي نمي‌كنم ولي بهتر است مردم واقعيت‌ها را بدانند.
    *بهتر نيست در مورد نيمكت‌نشيني با پرويز مظلومي صحبت كني؟
    من دليلي ندارم اين كار را انجام بدهم چون به خودم اطمينان دارم. وقتي در يك بازي فيكس هستم و تيم برنده مي‌شود و خودم هم خوب بازي مي‌كنم پس چه دليلي دارد كه در بازي بعد نيمكت‌نشين شوم.80 درصد فوتبال ايران در بيرون از زمين و مربوط به مسائل غيرفوتبالي است و همه اين را مي‌دانند. يك مربي بايد همه بازيكنان را به يك چشم نگاه كند و هنوز يادم نمي‌رود كه مصطفي دنيزلي در پاس تهران با بازيكنان ذخيره بيشتر از بازيكنان اصلي رفقات مي‌كرد.
    *به نظر مي‌رسد با اين حرف‌هايي كه زدي به شدت جريمه شوي؟
    من اصلا به اين مسائل فكر نمي‌كنم و همه حرف‌هايي كه زدم مسائلي بود كه خودم حس كردم

Eine traurige Teil des Lebens, aber nicht Sympathisant Ghmgyntryn Teil des Lebens

6. 3 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

طالب‌لو: اهانت به قرآن غيرقابل تحمل است
    دروازه‌بان استقلال از حركت ارزشي خود مي‌گويد.

وحيد طالب‌لو دروازه‌بان تيم فوتبال استقلال در گفتگو با سايت رسمي باشگاه استقلال گفت: هتك حرمت به قرآن كريم كه توسط عده‌اي معلوم‌الحال رخ داد اتفاق كوچكي نبوده است. هنگامي كه از اين اهانت بي‌شرمانه باخبر شدم آشفته شدم و تصميم گرفتم به نوعي در برابر اين عمل وقيحانه عكس‌العمل نشان دهم.
    طالب‌لو افزود: با مشورت تعدادي از دوستانم تصميم گرفتم متني از خطبه 198 نهج‌البلاغه را روي پيراهنم درج كنم تا در بازي كه مي‌دانستم از طريق جام در جام در تمام دنيا پخش مستقيم مي‌شود اين متن منعكس شود، در پايان بايد اضافه كنم هرچند قرآن و كتاب آسماني ما مسلمانان خود حامي ماست ولي در برابر كوچكترين تعرض و توهين به اين كتاب آسماني و مقدمات خود لحظه‌اي آرام نخواهيم داشت.

8. 3 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

كوشكي: از موضع باشگاه استقلال تعجب مي‌كنم

مدافع تيم فوتبال استقلال گفت:از موضع باشگاه در قبال خودم تعجب مي‌کنم.
    بيژن کوشکي درباره اتفاقات رخ داده براي وي بعد از يک مصاحبه جنجالي اظهار داشت: از مديريت و کادرفني استقلال تعجب مي کنم که در قبال من چنين موضعي گرفته اند و اعلام کرده اند که در تمرين نباشم. چند سال است که بازيکن اين تيم هستم و اگر قرار بود چنين مصاحبه هايي عليه تيم و باشگاه انجام دهد مي توانستيم خيلي زودتر از اين چنين کاري کنم.
    وي افزود: ماهيت من به چنين چيزهايي نمي خورد. در مورد کل فوتبال ايران صحبت کردم و آن چيزهايي که در تيم هاي مختلف ديده بودم را گفتم. البته در مصاحبه اي که از من نقل شده همه صحبت ها نياورده شده، کلماتي جابجا شده و باعث شد به اين شکل در بيايد.

اين مدافع تيم فوتبال استقلال تصريح کرد: قانوني را نقض نکردم يا کار خلاف شرعي انجام نداده ام که مي گويند بايد در کميته انضباطي باشم. صبح در تمرين صادقانه به آقاي مظلومي و پورحيدري گفتم که چه حرف هايي زدم. آنها حرف من را باور نمي کنند اما آنچه در روزنامه ها آمده را قبول دارند.
    کوشکي خاطرنشان کرد: تعجب مي کنم که باشگاه استقلال چطور از من شناخت ندارد و فکر مي کند که همه حرف هاي مطرح شده در اين مصاحبه براي من است؟ از صحبت هاي من عليه خودم سوء استفاده شده است. چرا بايد در شرايطي که تيم وضعيت خوبي دارد بيايم مصاحبه کنم و جو را به هم بزنم.
    اين بازيکن تاکيد کرد: در اين مصاحبه من اصلا از استقلال حرفي نزدم. شايد اتفاقات ديگري پشت اين مسئله است که مي خواهند من را مقابل کادرفني قرار دهند. هيچ وقت دنبال جنجال و مصاحبه نيستم. دليلي ندارد اعتراض کنم. اگر اهل چنين برنام هايي بودم فرصت هاي ديگري بود مصاحبه کنم اما هيچ گاه چنين کاري نکردم.

10. 3 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

مظلومي: اگر قصوري بكنم بايد جواب خدا را بدهم
    سرمربي استقلال از آخرين وضعيت بيژن كوشكي مي‌گويد.
    به گزارش سايت رسمي باشگاه استقلال،‌پرويز مظلومي سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: در تمرين امروز صبح در ابتدا اجازه تمرين به كوشكي را با توجه شبهاتي كه در مورد مصاحبه‌اي كه اخيراً وي با يكي از خبرگزاري‌ها داشته را ندادم، ولي پس از دقايقي كه با وي صحبت كردم مجوز حضور در تمرين را به وي دادم.
    مظلومي ادامه داد: كوشكي در صحبتي كه با وي داشتم اعلام كرد مطالبي كه از قول وي نوشته تحريف شده است چرا كه او در مورد تيم و باشگاه استقلال به صورت اخص صحبت كرده است، بلكه به صورت عام و در مورد كل مجموعه فوتبال ايران نظر داده است كه البته به وي يادآور شدم كه او با توجه به قراردادي كه با باشگاه دارد حق چنين مصاحبه‌اي را حتي نسبت به فوتبال ملي هم ندارد.
    وي در انتها گفت: بايد صحبت‌هاي افراد با مدرك باشد وگرنه فاقد ارزش و اعتبار است. البته من منكر اين نمي‌شوم كه عاري از اشتباه باشم ولي اگر اشتباهي هم صورت پذيرت عمدي نيست و اگر قصوري بكنم بايد جواب خدا را بدهم. در مورد كوشكي با هماهنگي آقاي پورحيدري تصميم مقتضي را در مورد وي خواهيم گرفت.

12. 3 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    xavi-lionel messi
    اسم واقعی شما
    سعیده

SpainSS_TehranBarcelona

تشکر ها
    330

فتح الله زاده: مقابل زیاده خواهی برهانی ایستادم/ جریمه مالی سنگین برای مهاجم استقلال

علی فتح الله زاده سرپرست باشگاه استقلال درباره اخراج موقت برهانی از استقلال گفت: تابع نظم و قانون هستم و مقابل زياده‌خواهي برهاني ايستادم. اين بازيكن فكر مي كرد چون براي بازي با صباي قم ميلاد ميداودي سه اخطاره و اسماعيل شريفات هم مصدوم است تيم به او نياز دارد و مي تواند از قوانين سرپيچي كند. برهاني تصور مي كرد ما نسبت به اين كار او چشم پوشي مي كنيم به همين دليل اعلام كرده كه چون بايد مبلغ بيشتري از چكش پاس شود به همين بهانه در اردو حاضر نشده است. به برهاني 50 درصد قراردادش را پرداخت كرديم. من مقابل زياده خواهي بازيكنان ايستادگي مي كنم. كادرفني هم از من خواست تا با او برخورد كنيم و باشگاه هم به شدت با وي برخورد خواهد كرد.

فتح الله زاده درباره مجازات برهانی نیز گفت: او بين 10 تا 25 ميليون جريمه نقدي خواهد شد. برهاني ديشب هم مي خواست به اردو بازگردد كه آقاي مظلومي اجازه حضور وي را نداد و من هم تاييد كردم. او زماني مي تواند به اردو بازگردد كه كادرفني بخواهد و به ازاي هر روز نبودش در تمرين جريمه خواهد شد

14. 3 کاربر از پست مفید saiede تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    سر الکس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    کریستیانو رونالدو
    اسم واقعی شما
    عدنان
    تشکر ها
    704
    تشکر شده 189 در 79 پست

ورزش > فوتبال داخلی - کمپ باشگاه استقلال متعلق به من نیست و من تنها دارم آن را می سازم.
    علی فتح الله زاده این روزها در تیررس انتقادات قرار گرفته است.اتفاقاتی که در باشگاه تحت اختیار او می افتد به اضافه حاشیه هایی که برای خودش رقم می زنند باعث شده تا مرد شماره یک سوژه های خبری استقلال باشد.جرقه این حواشی دقیقا زمانی زده شد که او در برنامه نود درباره تحصیلاتش حرف زدو اینکه در خارج از کشور ادامه تحصیل می دهد.قهر بازیکنان استقلال و مصاحبه های آنها علیه کادر فنی،(به خصوص بیژن کوشکی و آرش برهانی)و در آخر شایعه بحثی که سر فروش ساختمان باشگاه استقلال توسط او روی زبان افتاده باعث شده تا سرپرست آبی پوشان روزهای پر حاشیه ای را داشته باشد.او در گفت و گوی اختصاصی که با خبر آنلاین انجام داده است در خصوص تمام این اتفاقات حرف زده است.البته سرپرست باشگاه استقلال در ابتدا درباره جدید ترین موضوع حاشیه ای که مربوط به فروش ساختمان باشگاه می شود حرف می زند.همان بحثی که آن را واعظی آشتیانی مدیر عامل اسبق این باشگاه علم کرد.او می گوید:«اینکه آقایان می گویند من باشگاه را فروخته ام یک ادعای بی اساس است.مگر سند باشگاه به نام من است که بتوانم آن را بفروشم؟باید بگویم ساختمانی را که در خیابان لارستان قرار دارد متعلق به خودم است و هزینه هایش را خودم دادم.برای خرید آن از هیچ کسی پول نگرفتم و در حقیقت سرمایه گذاری کردم تا در گرانی مسکن برای باشگاه پول ساز باشد.در خصوص اجاره باشگاه هم باید بگویم که طبقات باشگاه در زمان آقای اولیایی به اجاره رفته بود و من تنها راه ایشان را ادامه دادم.»
    او این را می گوید و با اشاره به واعظ آشتیانی و این که سایت منتسب به او این اخبار را منتشر کرده است ادامه می دهد:«به این چیزها عادت دارم و دیگر برایم عادی شده است.اما باید یک سری از مطالب را روشن کنم.در خصوص باشگاه استقلال و ادعاهایی که مطرح است باید بگویم که من در حال حاضر دارم کمپ باشگاه استقلال را می سازم.این کمپ متعلق به من نیست و نمی توانم آن را واگذار کنم.در ضمن قرار شده اگر سازمان بنایی بزرگ تر در 5 طبقه را برای ما بسازد ما در ازای آن ساختمان باشگاه استقلال را به آنها بدهیم. تازه ممکن است که من این ساختمان را بگیرم و ساختمان باشگاه را تحویل آنها ندهم اما خیالتان راحت تا زمانی ساختمان را از آنها نگیرم این ساختمان را تحویل آنها نخواهم داد.»

فتح الله زاده در پایان می گوید:«از روز دوشنبه دفتر کاری ام را به محل احداث کمپ خواهم برد.مشکل ما برای احداث این کمپ 500 میلیون تومان بود که خوشبختانه آن را از رییس سازمان تربیت بدنی دریافت کردیم.»
    علی فتح الله زاده در مورد مدرک تحصیلی دکترا،عادل فردوسی پورواختلاف با واعظ آشتیانی مفصل صحبت کرده که در روزهای آینده در خبر آنلاین منتشر می شود.

16. 2 کاربر از پست مفید Azunited تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    سر الکس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    کریستیانو رونالدو
    اسم واقعی شما
    عدنان
    تشکر ها
    704
    تشکر شده 189 در 79 پست

به خاطر مشكلي كه سه ماه‌ و نيم حل نمي‌شد به اردوي استقلال نرفتم
    مهاجم استقلال با گلايه از مصاحبه‌هايي كه از قول وي منتشر شده بود گفت: به خاطر مشكلي كه سه ماه و نيم طول كشيد در اردوي كردان حاضر نشدم.

آرش برهاني در گفت‌وگو با فارس در خصوص اخراج موقت و بازگشتش به تمرينات استقلال صحبت‌هايي را انجام داده كه در زير مي‌خوانيد:

* بحث اخراج و بازگشت تو به استقلال چه بود؟
    - مشكل كوچكي داشتم كه بيش از سه و ماه و نيم طول كشيد و حل نمي‌شد. آن روز تشخيص دادم كه در خانه بمانم ولي مشكل خاصي نبود كه آنقدر بزرگ باشد و با صحبت‌هايي كه انجام شد همه چيز خيلي زود حل شد و به اردو برگشتم. اين كه مي‌گويند بحث مالي و اين مسائل بوده را مطرح نمي‌كنم چون مسائلي كه درون خانوادگي است را بايد درون خانواده حل كرد. حال آقايان هر چه مي‌خواهند از خود تحليل كنند و بنويسند.

* منظورت چيست؟
    - متأسفانه يك روزنامه ورزشي امروز از قول من مصاحبه‌اي نوشته در حالي اصلا ديروز به هيچ خبرنگاري جواب ندادم و فقط در گفت‌وگويي كوتاه به فارس گفتم كه سر تمرين مي‌روم ولي يكي از روزنامه‌ها با وجود اينكه مصاحبه‌اي خيالي نوشته آن را روي جلد روزنامه هم كار كرده است. حالا هم اعلام مي‌كنم اين مصاحبه را فقط به اين دليل با خبرگزاري فارس انجام مي‌دهم كه حرف‌هاي آن را روزنامه را تكذيب كرده باشم.

* شايعه شده ديروز اجازه تمرين پيدا نكردي.
    - اين هم از آن حرف‌هاست. هم ديروز و هم امروز با استقلال تمرين كردم اما در تمرين نوبت بعدازظهر روز گذشته به خاطر اينكه يكي دو جلسه مثل ساير بازيكنان از لحاظ بدني عقب تر بودم به كارهاي بدني پرداختم.

* پس با اين وجود مشكل خاصي نداري؟
    - وقتي در اردو هستم يعني مشكلي نيست و همه چيز برايم حل شده است. تنها خواهش من از خبرنگاران و بعضي رسانه‌ها اين است كه از قول من مصاحبه‌اي نزنند كه حرف من نباشد.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    سر الکس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    کریستیانو رونالدو
    اسم واقعی شما
    عدنان
    تشکر ها
    704
    تشکر شده 189 در 79 پست

هافبك مصدوم استقلال از دوري دو ماهه خود از ميادين فوتبال و عدم همراهي تيم استقلال در اين مدت خبر داد.

محسن يوسفي روز شنبه در گفت و گو با ايرنا افزود : چند هفته به دليل مصدوميت از ميادين و تمرينات تيم دور و مشغول فيزيوتراپي بودم كه سرانجام روز پنج شنبه هفته گذشته كشاله آسيب ديده را جراحي كردم.
    وي با اشاره به دوري دو ماهه‌اش از ميادين فوتبال تاكيد كرد: با توجه به توصيه پزشكان، رسيدن به بهبودي كامل براي بازگشت به تمرينات تيم حدود دو ماه فرصت مي‌خواهد و بايد به استراحت بپردازم.
    هافبك استقلال با اشاره به از دست دادن بازي مقابل پرسپوليس يادآور شد: نه تنها بازي با پرسپوليس كه تعدادي از ديگر بازي‌هاي تيم را هم در چند هفته آينده از دست مي‌دهم و اميدوارم كه تيم استقلال بتواند در اين بازي ها به خصوص در شهرآورد موفق عمل كند.
    يوسفي در پايان درباره احتمال فسخ قرارداد يا خارج كردن اسمش از فهرست بازيكنان گفت: مسئولان باشگاه در گفت و گوهايي تاكيد كردند كه به هيچ عنوان تصميمي مبني بر خروج نام من از فهرست بازيكنان تيم ندارند و همان طور كه گفتم پس از دو ماه مجددا در خدمت تيم خواهم بود.

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دروازه بان
    مربی مورد علاقه
    سر الکس فرگوسن
    بازیکن محبوب
    کریستیانو رونالدو
    اسم واقعی شما
    عدنان
    تشکر ها
    704
    تشکر شده 189 در 79 پست

سرپرست باشگاه استقلال گفت: مجتبي جباري از فردا به اردوي ما در كردان كرج اضافه مي‌شود و همراه ساير بازيكنان تمرين مي‌كند.

منصور پورحيدري روز شنبه در گفت و گو با ايرنا افزود : متاسفانه مجتبي جباري به دليل تورم در ناحيه زانوي خود كه پيش از اين آن را جراحي كرده بود، نتوانست ما را در تمرينات كردان همراهي كند و تصور مي‌كنم از فردا - يكشنبه - به جمع بازيكنان اضافه شود.
    وي ادامه داد: تمرينات ما در كمپ كردان كرج طبق برنامه‌هاي كادر فني دنبال مي‌شود و به جز غيبت ملي پوشان و دو مصدوم هيچ مشكل خاص ديگري در تيم ما وجود ندارد.
    سرپرست تيم استقلال تاكيد كرد: از روز پنج شنبه بعد از ظهر تمريناتمان را در كردان كرج آغاز كرده‌ايم و با توجه به زمان بندي انجام شده اين تمرينات تا روز چهارشنبه ادامه خواهد داشت.
    پورحيدري همچنين در مورد حضور مجدد برهاني در تمرينات استقلال افزود: با توجه به اين كه برهاني بدون اجازه در تمرينات هفته گذشته حاضر نشد با درخواست كادر فني جريمه شد و از روز گذشته به ساير آبي پوشان پيوست تا تمرينات خود را دنبال كند.
    وي خاطرنشان كرد: درجريان خواست‌هاي برهاني از مديريت باشگاه و صحبت‌هاي فتح الله زاده در اين مورد نيستم اما از نظر كادر فني اين بازيكن بايد بهاي غيبت در تمرينات تيم را بدون اجازه با جريمه مالي بپردازد.
    سرپرست سابق تيم ملي فوتبال ايران در ادامه صحبت هايش در مورد بازي ايران مقابل بحرين گفت: متاسفانه به دليل حضور در تمرينات ، نتوانستم اين بازي را تماشا كنم اما نتيجه نشان مي‌دهد كه ايران كاملا از حريف خود برتر بوده است.
    پورحيدري در پايان گفت: چند سال برابر تيم بحرين نتايج مناسبي كسب نمي كرديم و براي پيروزي مقابل اين حريف به مشكل خورده بوديم. خوشبختانه شكست بحرين در بازي روز گذشته ما را از اين وضعيت روحي بيرون برد و اميدوارم كسب نتايج بهتر زمينه ساز موفقيت در جام ملت‌هاي آسيا شود.

صفحه 32 از 131 نخستنخست ... 2230313233344282 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)