Design & Developed BY Patira

صفحه 8 از 9 نخستنخست ... 6789 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 71 تا 80 , از مجموع 90
    مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

chelsea مهم ترین اخبار ، مصاحبه و نقل و انتقالات شیرهای لندن در فصل 2014 - 2013

به نام خدا

مهم ترین اخبار چلسی مربوط به نقل و انتقالات و اخبار و مصاحبه ها در فصل 2014 - 2013 در این تاپیک قرار می گیرد .

لطفا به نکات زیر توجه کنید :

1 - از گذاشتن اخباری که اهمیت ندارند و یا تکراری هستند خودداری کنید .

2 - تمامي نظرات شخصی خود را در تاپيك بحث و تبادل نظر هوادارن آبی های لندن در فصل 2014 - 2013ارسال كنيد.

3 - از سایت هایی مانند ورزش 3 خبر نگذارید .

JT Cappitan Leader , Legend

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

2. 8 کاربر از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده اند .

مدیر گالری و تیم های آلمانی

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    Jupp Heineckes - Joachim Low
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118
    تشکر شده 8,410 در 3,790 پست

ویترین امتیازات

پیش فرض پاسخ : مهم ترین اخبار ، مصاحبه و نقل و انتقالات شیرهای لندن در فصل 2014 - 2013

تاتنهام با تساوی دو بر دو برابر شفیلد یونایتد در نیمه نهایی جام اتحادیه انگلیس صعودش را به فینال نهایی کرد و حریف چلسی در ومبلی شد.

در دور برگشت نیمه نهایی جام اتحادیه انگلیس یک دیدار برگزار شد که در آن بازی شیفیلد یونایتد با تاتنهام برنده‌ای نداشت و در نهایت بازی با تساوی دو بر دو به پایان رسد تا با توجه به پیروزی یک بر صفر تاتنهام در دیدار رفت به فینال راه یابد.

هر دو گل تاتنهام را در این دیدار کریستین تریکسن به ثمر رساند تا سفید پوشان وایت هارت لین صعود خود را به فینال نهایی کنند و در ومبلی به مصاف چلسی بروند.

4. کاربر روبرو از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده است .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

پیش فرض پاسخ : مهم ترین اخبار ، مصاحبه و نقل و انتقالات شیرهای لندن در فصل 2014 - 2013

باشگاه فیورنتینا اعلام کرد که تیم چلسی در صورت تمایل به خرید کوادرادو باید مبلغ 35 میلیون یورویی فسخ قرارداد او را پرداخت کند.

مهاجم کلمبیایی باشگاه فیورنتینا قرارداد جدیدی با این تیم امضا کرده است که مبلغ 35 میلیون یورو به عنوان رقم آزادسازی او وجود دارد.باشگاه فیورنتینا نیز بارها اعلام کرده است که تنها در صورت پرداخت این رقم او را به فروش می رساند.

اسکای اسپورت امروز اعلام کرد که چلسی با پرداخت این مبلغ موافقت کرده است.آنها حاضرند مبلع 27.5میلیون پوند را برای او پرداخت کنند. مدیر باشگاه فیورنتینا نیز اعلام کرده است که در صورت فروش او برای جایگزینی او گزینه هایی را در نظر دارند.

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

چلسی ممکن است در بازی سرنوشت ساز روز شنبه خود مقابل منچستر سیتی در لیگ برتر، بدون مهاجم اصلی خود، دیگو کوستا باشد.

کوستا به دلیل اعمال خشونت آمیزش مقابل امره جان در نیمه نهایی لیگ کاپ، توسط کمیته بازنگری اتحادیه فوتبال انگلستان، سه جلسه محروم شده است و تا روز پنج شنبه فرصت دارد تا به اتهامات مطرح شده پاسخ دهد. اگر کوستا اتهامات را انکار کند، کمیته استیناف در روز جمعه تشکیل خواهد شد. در هر حال، در روز جمعه تکلیف نهایی حضور او مقابل سیتی روشن خواهد شد.

حال هازارد در خصوص هم تیمی خود اینگونه گفته است: "وقتی با این آدم بازی می کنید، باید از جان مایه بگذارید. می توانید در همه اعمال و در همه توپ ها [یی که به دنبالش می رود] ببینید که او از جانش مایه می گذارد.

"حتی اگر مقابل لیورپول نتوانست گلزنی کند، اما باز هم حداکثر تلاشش را کرد. برای ما، برای ما بازیکنان، وقتی که با او بازی می کنید، بسیار خوب است.

"در تمرینات او کمی متفاوت است اما در بازی او بسیار خوب است. او هیچ گاه متوقف نمی شود. او یک ذهنیت بسیار خوب مقابل لیورپول داشت."

هازارد همچنین در خصوص احتمال محرومیت کوستا گفت: "ما به او احتیاج داریم زیرا می تواند هر دقیقه و هر ثانیه گل زنی کند. او بسیار خوب عمل کرد."

7. کاربر روبرو از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده است .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

سرانجام پس از کشمکش های بسیار، فیورنتینا موافقت خود برای انتقال خوان کوادرادو به چلسی را اعلام کرد.

بر اساس توافق دو باشگاه، چلسی 25 میلیون پوند، معادل 33.4 میلیون یورو بعلاوه محمد صلاح را به فیورنتنیا خواهد داد و در عوض، کوادرادو را به خدمت خواهد گرفت. انتقال صلاح به باشگاه فلورانسی، قرضی است.

ایجنت کوادرادو از چند روز قبل در لندن حضور داشت تا مذاکرات نهایی را با مدیران چلسی انجام دهد. بدین ترتیب، فیورنتینا توانست به هدف خود که گرفتن مبلغ فسخ قرارداد ستاره کلمبیایی بود دست یابد.

9. کاربر روبرو از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده است .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

آندره شورله، آلمانی چلسی، با قراردادی به مبلغ 30 میلیون یورو که تا سال 2019 اعتبار دارد، به ‏ولفسبورگ خواهد پیوست‎.‎

اینگو هاسپل، مدیر برنامه‌های این بازیکن و یواخیم شورله، پدر این ملی پوش آلمانی، امروز ساعت‌ها در ‏اینباره با باشگاه آلمانی مذاکره کردند. شورله از بودن در چلسی ناراضی بود چرا که جایی در برنامه‌های ‏ژوزه مورینیو نداشت و تبدیل به یک بازیکن نیمکت‌نشین شده بود‎.‎

این در حالی است که هر خبری که از اول ماه ژانویه درمورد پیوستن این بازیکن به ولفسبورگ منتشر ‏می‌شد، سران این باشگاه آن را تکذیب می‌کردند‎.‎

چهارشنبه همین هفته خبرنگار "بیلد" از کلاوس آلوفس مدیر ورزشی باشگاه ولفسبورگ پرسیده بود، آیا ‏شورله به ولفسبورگ می‌پیوندد و اولیچ از این تیم به هامبورگ می‌رود؟ او پاسخ داده بود:" هر دو خبر ‏کذب است‎.‎‏"‏

به نظر می‌رسد که رفتن ایویکا اولیچ از ولفسبورگ به ویژه با آمدن یک مهاجم جدید، جدی‌تر شود. اگر ‏این ستاره کروات با هامبورگ به توافق نهایی برسد، آنها می‌بایست 1.5 میلیون یورو برای خرید وی ‏بپردازند.‏

11. کاربر روبرو از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده است .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

باشگاه چلسی اعلام کرد در صورتی که اتحادیه فوتبال انگلیس دیگو کاستا را برای لگد کردن پای امره ‏جان با محرومیت روبرو شود، به این حکم اعتراض خواهد کرد.‏

کمیته مستقل اتحادیه فوتبال انگلیس فردا در مورد حرکت کاستا تصمیم گیری ‏خواهد کرد و در صورتی که او را مقصر تشخیص دهد، محرومیتی سه جلسه ای برای او در نظر خواهد ‏گرفت و به این ترتیب، او دیدار حساس مقابل منچسترسیتی که روز شنبه برگزار خواهد شد را از دست ‏می دهد.‏

پس از آن دیدار، مورینیو تاکید کرده بود که حرکت کاستا عمدی نبوده اما برندان راجرز نظری دیگری ‏داشت. ‏‎

کاستا در آن دیدار برخورد مشابهی با مارتین اسکرتل داشت اما اتحادیه فوتبال انگلیس اعلام کرد آن ‏برخورد را مستحق پیگیری و جریمه نمی داند. ‏

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

پل اسکولز، اسطوره ی منچستریونایتد معتقد است که صبوری دیگو کاستا در تقابل با مدافعان حریف و ضرباتی که آنها به او وارد می‌کنند، ستودنی است.

پس از بازی خشن کاستا مقابل لیورپول، فدراسیون فوتبال انگلیس او را به دلیل درگیری با امره جان ، اشکرتل و جرارد با جریمه روبرو خواهد کرد. چلسی به این جریمه اعتراض کرده ولی مهاجم سابق اتلتیکومادرید با 3 جلسه محرومیت روبرو خواهد شد و احتمالا دیدار مقابل سیتی و اورتون را از دست خواهد داد.

اسکولز در روزنامه لاندن ایونینگ استاندارد نوشت:" برای دیگو کاستا با بقیه تفاوت قائل هستم. فکر می‌کنم حرکات او خطرات کمی برای حریفان ایجاد می‌کرد و این مارتین اشکرتل بود که فشار بسیاری روی او ایجاد کرده بود. به نظر من بازیکنان حریف به کاستا خیلی ضربه می‌زنند و صبوری او ستودنی است."

14. کاربر روبرو از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده است .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

هافبک سابق پورتو که در اولین فصل حضورش در انگلستان برای جایگاه ثابت در تیم منچستر سیتی رقابت می کند امیدوار است که ماتیچ الگوی او برای سازگاری با شرایط لیگ انگلیس باشد.

هافبک منچستر سیتی در آستانه دیدار تیم های منچستر سیتی و چلسی اعتراف کرد که می خواهد نکاتی را از ماتیچ بیاموزد.هافبک صربستانی تیم چلسی نقش بسیار مهمی در موفقیت های این فصل چلسی داشت و با حضور ماتیچ و فابرگاس در خط هافبک چلسی آنها توانستند با اختلاف 5 امتیازی نسبت به سیتی در صدر جدول قرار بگیرند.

فرناندو که مانند ماتیچ در پست هافبک دفاعی بازی می کند معتقد است دیدن بازی های ماتیچ سبب می شود او هافبک بهتری شود.او درباره این پست گفت: "این پست بسیار مهم است و برای تمامی تیم ها بسیار حیاتی است. من در لیگ پرتغال مقابل ماتیچ بازی کرده ام و باید بگویم او بازیکن بسیار بزرگی است.اکنون بازیکنان بسیار کمی در این پست در سطح او وجود دارند.او بازیکنی است که دوست دارم بازی های او را تماشا کنم و از او یاد بگیرم زیرا تلاش می کنم که روز به روز بهتر شوم.او بازیکن بسیار مهمی برای چلسی است و من همیشه بازی های او را تماشا می کنم."

16. کاربر روبرو از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده است .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

برانیسلاو ایوانوویچ در بازی مقابل منچستر سیتی روز شنبه سیصدمین بازی خود را برای آبی ها انجام داد.

ایوانوویچ در بین بازیکنان خارجی، پنجمین نفری است که توانست به این رکورد شگفت انگیز دست پیدا کند.

پس از بازی مقابل منچستر سیتی او با چلسی تی وی صحبت کرد و دیدگاه های خود را به اشتراک گذاشت.

ایوانوویچ گفت: "من بسیار افتخار می کنم به این دلیل که خودم را به شما ثابت کرده ام. من افتخار می کنم که بخشی از آن بازیکنانی هستم که به این رکورد دست پیدا کرده ام. بازیکنان بزرگی به این مقام دست پیدا کرده اند زیرا این باعث افتخار من است که من جزئی از آنان هستم."

بازیکنان خارجی که سیصد بازی برای شیرهای لندن انجام داده اند:

پتر چک - 490
    دیدیر دروگبا - 368
    جان اوبی میکل - 333

جان فرانکو زولا - 312
    برانیسلاو ایوانوویچ - 300

او ادامه داد: "جان فرانکو یک الگو برای هواداران است. در کنار او بودن احساس شگفت انگیزی به شما دست می دهد."

"جان بازیکن بی نظیری است. متاسفانه در حال حاضر مصدوم است اما تا پایان فصل وقت زیادی مانده و او بازی های زیادی را انجام می دهد. او به سیصد بازی رسیده است و آن شگفت انگیز است زیرا ما می دانم رسیدن به این مکان بسیار سخت است."

"دیدیر یکی از بزرگترین و بهترین بازیکنان در تیم ما است. در حال حاضر به عنوان یک فرد او برای ما بسیار مهم است. او برای باشگاه کارهای بسیاری انجام داده و من افتخار می کنم که جزء تیمی هستم که در آن دیدیر توپ می زند."

"پتر در بالای لیست قرار دارد و او مردی فوق العاده است. او یک مرد طبقه بالا و یک دروازه بان طبقه بالا است و بسیاری خصوصیات در وی وجود دارد که شما می توانید از او یاد بگیرید."

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

آندره شورله، خرید جدید ولفسبورگ عنوان کرد که ژوزه مورینیو، از او یک مرد ساخت.

شورله که سال 2013 از لورکوزن به چلسی پیوسته بود، نتوانست تحت هدایت مورینیو، جایگاه ثابتی برای خود پیدا کند. در پی همین موضوع، مهاجم 24 ساله از چلسی به ولفسبورگ پیوست ولی با این حال، به تمجید از سرمربی سابق خود پرداخت.

او گفت:" مورینیو از من یک مرد ساخت. او بازیکنانش را متوجه می‌سازد که در فوتبال فقط نتیجه مهم است. شاید دستاوردها و نتایج فردی اولویت او نباشد ولی ما همه حرفه ای هستیم، بچه نیستیم که نیاز به بغل کردن داشته باشیم."

شورله سپس درباره شرایط جدیدش گفت:" انتظارات از من خیلی بالا بوده.من با کوین دی بروین در چلسی بازی کردم و یک بار برای دنیل کالیگوری، یک بلیط بازی چلسی را فراهم کردم."

صفحه 8 از 9 نخستنخست ... 6789 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)