Design & Developed BY Patira

صفحه 6 از 14 نخستنخست ... 45678 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 51 تا 60 , از مجموع 136
    مدیر بخش هواداران

اسم واقعی شما
    @Tejarat_dolari_2019

ArgentinaSS_TehranAboomoslem

Farhad Majidi

تشکر ها
    2,885
    تشکر شده 10,338 در 5,823 پست

esteghlal اخبار و مصاحبه های مهم تیم استقلال در فصل 93/92

به نام یاور بر حق

به یاد ناصر خان حجازی (روحش شاد)

به امید قهرمانی استقلال در فصل 92-93

اخبار و مصاحبه ای تیم استقلال - بازیکنان و مربیان در این تاپیک قرار خواهد گرفت. لطفا قوانین را خوانده و رعایت فرمایید.

استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا

استقلال قهرمان آسیا 1990

خداحافظ گلبرگ مغرور

(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)

<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>

ویرایش توسط hamedss : 07-21-2013 در ساعت 08:24

2. 10 کاربر از پست مفید hamedss تشکر کرده اند .

عضو Derby

مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    بازیکن محبوب
    وین رونی
    اسم واقعی شما
    سینا

EnglandManUtdManUtd

Wayne Rooney

تشکر ها
    0
    تشکر شده 41 در 14 پست

پیش فرض پاسخ : اخبار و مصاحبه های مهم تیم استقلال در فصل 93/92

برد 4 بر 2 استقلال رو به همه ی استقلالی ها وکاپیتان مجیدی تبریک میگم

مدیر هواداران رئال

مربی مورد علاقه
    .:. Jose Mourinho - Guus Hiddink - Marcello Romeo Lippi - Fabio Capello - Jupp Heynckes .:.
    بازیکن محبوب
    .:. All Players In The .:. Real - Chelsea - Italy
    اسم واقعی شما
    AL1

ItaliaRealMadridSS_Tehran

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    1,769
    تشکر شده 1,679 در 751 پست

ویترین امتیازات

تمرین امروز ; طبق معمول آمادگی فرهاد مجیدی / رحمتی سمت کادر فنی تیم ملی نرفت

تیم فوتبال استقلال که پس از پیروزی ۴ ـ ۲ مقابل فجر سپاسی از روز گذشته تمرینات خود را آغاز کرده بود عصر امروز نیز تمرینات خود را زیر نظر کادر فنی انجام داد تا برای دیدار شنبه مقابل صبای قم آماده شود.

*روز گذشته قلعه‌نویی به بلند بودن چمن کمپ استقلال اعتراض کرده بود که مسئولان کمپ پیش از شروع تمرین چمن را کوتاه کردند تا این دغدغه برطرف شود.

*امیر قلعه‌نویی پیش از شروع تمرین در رختکن فیلم بازی این تیم مقابل فجر سپاسی را تماشا کرده و آنالیزهای لازم را روی نقاط ضعف و قوت تیم استقلال داشت تا بر اساس آن تمرینات امروز را طرح‌ریزی کند.

*در جریان تمرین امروز مهدی پاشازاده، سیروس دین‌محمدی، شاهرخ بیانی و منصور پورحیدری حضور داشتند و تمرینات تیم استقلال را نظاره‌گر بودند.

*یکی از هواداران خطاب به محمد قاضی اعلام کرد خودش می‌رود و طلب او را از باشگاه پرسپولیس و سردار رویانیان مدیرعامل این باشگاه می‌گیرد که این مسئله باعث خنده قاضی شد.

*آرش برهانی مهاجم تیم نیمکت‌نشین این روزهای استقلال به شدت بابت یک مصاحبه خیالی که به نقل از وی در یکی از رسانه‌ها چاپ شده بود، ناراحت بود.

*نزدیک ۲۰ بازیکن یک مدرسه فوتبال با حضور در سکوهای کمپ باشگاه استقلال تمرینات را نظاره کردند و در پایان تمرین با هماهنگی میرشاد ماجدی سرپرست تیم استقلال با برخی از بازیکنان و اعضای کادر فنی تیم استقلال عکس یادگاری گرفتند.

*سیاوش اکبرپور یک درد جزئی در پای راست خود احساس می‌کرد که این موضوع را به دکتر نوروزی اطلاع داد.

*قلعه‌نویی قبل از شروع تمرین جلسه‌ای سرپایی را با سایر اعضای کادر فنی استقلال برگزار کرد تا نکاتی را در خصوص تمرین امروز آبی‌پوشان به آنها گوشزد کند.

*قبل از شروع تمرین قلعه‌نویی بازیکنان را در میانه زمین جمع کرد و نزدیک به ۱۵ دقیقه در خصوص بازی استقلال و فجر سپاسی با آنها صحبت کرد. در این بخش از تمرین در حالی که بازیکنان در میانه زمین جمع شده بودند سیدمهدی رحمتی، جواد نکونام، خسرو حیدری و محمدمهدی نظری دیرتر به بازیکنان ملحق شدند.

*چند هوادار استقلال که از مشهد آمده بودند بنر بزرگی روی سکوها نصب کردند که عکس ناصر حجازی، فرهاد مجیدی و عکس تیمی استقلال به همراه عکس امیر قلعه‌نویی روی آن حک شده بود و در گوشه‌ای از بنر نوشته شده بود قلب مشهد به عشق استقلال می‌تپد.

*درحالی‌که دقایقی کوتاه از تمرین استقلال گذشته بود، ستار همدانی یکی از اعضای کادر فنی استقلال با تأخیر خود را به تمرین رساند.

*نزدیک به ۱۵۰ هوادار با حضور در کمپ باشگاه استقلال تمرینات آبی‌پوشان پایتخت را زیر نظر داشتند.

*امیرحسین صادقی صحبت‌های خصوصی را با کادر فنی داشت و گویا در مورد برخی اتفاقات بازی استقلال و فجر سپاسی به امیر قلعه‌نویی توضیحاتی را ارائه داد.

*در تمرین امروز آندرانیک تیموریان به دلیل خستگی و آسیب‌دیدگی جزئی دقایق کوتاهی با سایر آبی‌پوشان به تمرین پرداخت و پس از آن بیشتر در گوشه‌ای از زمین چمن نشسته بود و استراحت می‌کرد.

*حاجی قاسم مربی بدنساز تیم استقلال که در تمرینات چند روز اخیر آبی‌پوشان غایب بود از امروز در تمرینات شرکت کرده و کارهای بدنسازی تیم را انجام می‌داد.

*در جریان تمرین بسیاری از بازیکنان استقلال از جمله پژمان منتظری، فرهاد مجیدی، آندرانیک تیموریان، فردین عابدینی، حنیف عمران‌زاده، پژمان نوری و خسرو حیدری به سمت کادر فنی تیم ملی رفته و با آنها خوش و بش کردند.

*امیر قلعه‌نویی از اعضای کادر فنی تیم ملی خواست به جایگاه مربیان رفته و در بیشتر دقایق تمرین در کنار کادر فنی بود و در خصوص نحوه تمرین با آنها صحبت می‌کرد.

*کادر فنی تیم ملی دقایقی را با امین نوروزی پزشک تیم استقلال در خصوص وضعیت آمادگی بازیکنان ملی‌پوش استقلال صحبت کردند و دکتر نوروزی میزان آمادگی بازیکنان ملی‌پوش را به آنها ارائه داد.

*بعد از صحبت‌های امیر قلعه‌نویی بازیکنان به دو گروه ۱۰ نفره تقسیم شدند و پس از انجام نرمش و کارهای سرعتی به دادن پاس‌های کوتاه و بلند پرداختند. دروازه‌بانان نیز زیر نظر حمید بابازاده به انجام تمرینات اختصاصی پرداختند.

*در بخش بعدی تمرین بازیکنان به سه گروه تقسیم شده و به حفظ توپ و بازی تک‌ضرب پرداختند.

*در حالی‌که اکثر بازیکنان استقلال برای خوش‌آمدگویی به سمت کادر فنی تیم ملی رفتند همگان منتظر بودند ببینند آیا مهدی رحمتی هم به سمت کادر فنی می‌رود یا نه که این اتفاق رخ نداد.

*فرهاد مجیدی و آندرانیک تیموریان دو بازیکن سرشناس تیم استقلال که در تمرین دیروز غایب بودند عصر امروز با حضور در محل تمرین استقلال در تمرینات آبی‌پوشان شرکت کردند. گرچه تیموریان به دلیل خستگی دقایقی کوتاه به تمرین پرداخت.

*فرهاد مجیدی که در تمرین از آمادگی خوبی برخوردار بود،تمرین ویژه فرار از مدافعین را انجام داد.

*بخش اصلی تمرین کارهای تاکتیکی و بازی‌سازی بود که از خط دفاعی به هافبک‌ها بود

دیدار استقلال و صبای قم در روز شنبه 19 مرداد به جای ساعت 20 و 30 دقیقه در ساعت 21 و 15 دقیقه برگزار می شود.

Buffon & Casillas

5. کاربر روبرو از پست مفید lord7stark تشکر کرده است .

مدیر هواداران رئال

مربی مورد علاقه
    .:. Jose Mourinho - Guus Hiddink - Marcello Romeo Lippi - Fabio Capello - Jupp Heynckes .:.
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    AL1

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    1,769

ویترین امتیازات

یـــورش آبـــی ها به صــــدر جـــدول

تیم استقلال از ساعت 21 و 15 دقیقه در ورزشگاه آزادی و در حضور بیش از 17 هزار و 300 تماشاگر به مصاف تیم صبای قم رفت که بازی با نتیجه یک بر صفر به سود استقلال به پایان رسید.

محمد قاضی در دقیقه 32 با یک شوت دقیق از پشت محوطه جریمه گل استقلال را به ثمر رساند.

رضا عنایتی در دقیقه 55 یک ضربه پنالتی را برای صبا از دست داد و ضربه او را مهدی رحمتی به خوبی مهار کرد.

این اولین مسابقه‌ در این فصل بود که استقلال در آن گلی دریافت نکرد.

تیم صبای قم بازی را تهاجمی آغاز کرد و در یک ربع اول مسابقه چند حمله خطرناک روی دروازه استقلال انجام داد اما بعد از آن تیم استقلال خود را به دروازه صبا نزدیک کرد و توپ و میدان را در اختیار گرفت. که در دقیقه 20 شوت محمد قاضی را طهماسبی دروازه‌بان صبا به کرنر فرستاد.

دردقیقه 42 سانتر خسرو حیدری در آستانه دروازه به آرش برهانی رسید که ضربه او به تیر دروازه خورد.

در دقیقه 69 مهدی رحمتی یکبار دیگر درخشید و ضربه سر مهاجم صبا را به خوبی مهار کرد.

تیم استقلال در نیمه دوم بازی بسیاری خوبی انجام داد و در بیشتر دقایق حاکم توپ و میدان بود.

تورج حق‌وردی داور مسابقه به تیموریان و محمد قاضی از استقلال و مهدی مومنی و روزبه چشمی از صبا کارت زرد نشان داد.

استقلال با این پیروزی نه امتیازی شد( بدون احتساب یک امتیاز کسر شده از سوی کمیته انضباطی) و به رده اول صعود کرد. صبای قم شش امتیازی هم به طور موقت به رده پنجم سقوط کرد. این دومین باخت متوالی مایلی‌کهن و دومین برد متوالی امیر قلعه‌نویی است.

ترکیب استقلال:

سیدمهدی رحمتی، حنیف عمران‌زاده، امیرحسین صادقی، پژمان منتظری، جواد نکونام، آندرانیک تیموریان، علیرضا نیکبخت واحدی، خسرو حیدری، پژمان نوری( از دقیقه 59 سیاوش اکبرپور)، محمد قاضی و آرش برهانی( از دقیقه 46 محمد مهدی نظری)سرمربی: امیر قلعه‌نویی

* هواداران استقلال پیش از شروع مسابقه محمد مایلی‌کهن را تشویق کردند.

* رضا عنایتی مهاجم سابق استقلال که اکنون عضو تیم صباست از سوی هواداران استقلال با شعار رضای آقای گل تشویق شد.

* هواداران استقلال همچنین مهدی رحمتی را تشویق کردند و شعار می‌دادند تیم ملی بی‌سید نمی‌خواهیم.

* پیش از شروع مسابقه در ورزشگاه ترانه‌هایی از محمد اصفهانی، محسن یگانه و ... پخش می‌شد.

* اسکوربورد ورزشگاه عید سعید فطر را تبریک گفت.

* بلندگوی وزرشگاه یاد و خاطره بابک معصومی فوتسالیست فقید را گرامی داشت.

* امید نمازی گاسپار و سیموئز از مربیان تیم ملی در ورزشگاه حضور دارند.

* کشوری‌فرد مدیرعامل صبا، علی امیری، امیر عرب، حاج قاسم، ستار همدانی، شاهرخ بیانی و سیدمهدی علوی نیز از مسئولان استقلال در جایگاه ویژه نشستند.

* امیر قلعه‌نویی به سمت محمد مایلی‌کهن رفت و سرمربیان دو تیم قبل از شروع بازی با یکدیگر خوش و بش کردند و عکس یادگاری گرفتند.

* سیاوش اکبرپور،‌فرهاد مجیدی از استقلال به سمت محمد مایلی‌کهن رفتند و با او و نیمکت‌نشینان صبا خوش و بش کردند.

* مهدی رحمتی در غیاب فرهاد مجیدی بازوبند کاپیتانی استقلال را بر بازو بسته است.* مهرداد طهماسبی، محسن بیات و رضا عنایتی از صبای قم به سمت امیر قلعه‌نویی و نیمکت استقلال رفتند.

هواداران استقلال بعد از گلزنی محمد قاضی و پیش افتادن از صبای قم علیه پرسپولیس شعار سر دادند و بی‌افتخاری پرسپولیس را در آسیا به رخ هواداران پرسپولیس کشیدند.

* امیر قلعه‌نویی به دلیل آنکه پیراهن سفید بر تن داشت و پیراهنش همرنگ بازیکنان صبا بود داور از او خواست که کت بپوشد.

* کابلی مدیر مجموعه ورزشی آزادی از جایگاه خبرنگاران بازدید کرد و مشکلات آن را بررسی کرد.

* محمد قاضی بعد از گلزنی آرم باشگاه استقلال را بر روی پیراهنش به هواداران این تیم نشان داد

* مهدی رحمتی در دقیقه 52 ضربه پنالتی رضا عنایتی را به خوبی مهار کرد. رحمتی هفته گذشته در دیدار با فجرسپاسی نیز یک ضربه پنالتی را مهار کرد.

* حنیف عمر‌ان‌زاده در صحنه پنالتی معتقد بود که به هیچ عنوان با بازیکن صبا برخورد نداشته است و پنالتی بی‌مورد اعلام شده است.

*در یک صحنه رضا عنایتی بر روی حنیف عمران‌زاده بازیکن استقلال در محوطه جریمه این تیم مرتکب خطا شد که هواداران استقلال به کنایه فریاد پنالتی پنالتی سر دادند.* امیر قلعه‌نویی در یک صحنه به تصمیم داور مبنی بر اعلام نکردن یک خطا به سود استقلال اعتراض کرد.

* مهدی رحمتی بعد از مهار پنالتی به شدت از سوی هواداران استقلال تشویق شد

* نصیر زاده : خطای پنالتی روی بازیکن صبا رخ نداد

Buffon & Casillas

7. کاربر روبرو از پست مفید lord7stark تشکر کرده است .

مدیر هواداران رئال

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    AL1

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    1,769

ویترین امتیازات

با درد بازی کردم / نمی توانستم استقلال را تنها بگذارم

آندرانیک تیموریان درباره وضعیت مصدومیتش اظهارداشت: باید از کادر پزشکی استقلال به صورت ویژه تشکر کنم. آنها با تلاش شبانه روز و فیزیوتراپی من را به بازی با صبا رساندند. من صبح و بعد از ظهر فیزیوتراپی کردم تا مصدومیتی که در 4 سر عضله رانم اتفاق افتاده بود کمی بهبود پیدا کند.

وی درباره اینکه چرا با وجود مصدومیت استراحت نکرده؟ گفت: نمی توانستم به خاطر مصدومیت در این شرایط سخت استقلال را تنها بگذارم. من دیشب با درد بازی کردم اما ارزش داشت که استقلال را تنها نگذارم

خرابتیـــم ... دیگه خرابترمون نکن !

Buffon & Casillas

9. کاربر روبرو از پست مفید lord7stark تشکر کرده است .

مدیر هواداران رئال

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    AL1

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    1,769

ویترین امتیازات

نوروزی: برای جلوگیری از تشدید مصدومیت آندو، او را در تهران نگه داشتیم / جمشیدیان از 4 هفته دیگر به تیم اضافه می شود

دكتر امين نوروزي درباره وضعيت كلي جسماني بازيكنان استقلال در فصل جاري عنوان كرد: عواملي وجود دارند كه ريسك مصدوميت را به طور كلي افزايش مي دهند. از يك سو تمرينات دير آغاز شد و زمان مطلوب براي آمادگي قلبي و عروقي و چه از نظر قدرتي وجود نداشت. از سوي ديگر،فشردگي مسابقات و دير اضافه شدن ملي پوشان را داشتيم كه همه اين ها خطر آسيب ديدگي را بالا و بالا مي برد.

وي ادامه داد: تلاش كادر پزشكي و بدنسازي استقلال اين بود كه بتوانيم از لحاظ ريكاوري و بدني تدارك مناسبي براي بازيكنان ببينيم. با اين وجود باز هم نياز به زمان داريم تا اين معضل به طور كامل برطرف شود و درصد آسيب ديدگي مانند فصل گذشته به حداقل برسد.

معاون پزشكي باشگاه استقلال همچنين درباره وضعيت مصدومان اين تيم گفت: هاشم بيگ زاده از ناحيه چهار سر ران دچار آسيب شده بود و خونريزي داشت. خوشبختانه پس از طي دوره درمان مشكل اين بازيكن رفع شد و از روز سه شنبه در اختيار كادر فني قرار گرفت.

وي درباره وضعيت جي لويد ساموئل اظهار داشت: ساموئل در قسمت داخلي پاي راست آسيب ديده بود كه او هم درمانش كامل شد و از سه شنبه در اختيار بدنساز تيم قرار گرفت.

معاون پزشكي باشگاه استقلال درباره وضعيت احمد جمشيديان گفت: جمشيديان با توجه به اينكه دو هفته قبل آسيب ديد، از 4 هفته آينده و با طي كامل مراحل درمانش مي تواند به تيم اضافه شود.

وي درباه وضعيت آندرانيك تيموريان اظهار داشت: با توجه به اينكه آندو از ناحيه چهار سر ران دچار آسيب ديدگي شده بود صلاح ديديم براي جلوگيري از تشديد اين مصدوميت، او را در تهران نگه داريم. تيموريان صبح و بعد از ظهر در كلينيك فيزيوتراپي مي كند.

دكتر نوروزي درباره اينكه آيا گوران لاوره مصدوم است يا نه گفت: اصلا اين طور نيست. لاوره هيچ مشكل مصدوميتي ندارد.من از او خبري ندارم.

لیست 18 نفره استقلال برای دیدار با داماش مشخص شد

لیست 18 نفره استقلال برای دیدار مقابل داماش گیلان مشخص شد. بر این اساس هاشم‌ بیگ‌زاده، جی‌لوئد ساموئل، احمد جمشیدیان، آندرانیک تیموریان و گوران لاوره نفراتی بودند که آبی‌پوشان را در سفر به رشت همراهی نکردند.

گفتنی است؛ دیدار تیم‌های استقلال و داماش گیلان فردا در ورزشگاه عضدی رشت برگزار خواهد شد

ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــ

لاوره بازی نکرده پول میخواهد !

گوران لاوره هافبک صربستانی تیم استقلال که از دو روز قبل از دیدار با فجر به جمع آبی پوشان اضافه شده است از روز گذشته در تمرینات این تیم شرکت نکرد و قلعه نویی این بازیکن را در رشت در اختیار نخواهد داشت.

در حالی که گفته می شد این بازیکن مصدوم است و به همین دلیل در تمرینات شرکت نکرده اما دکتر نوروزی امروز در آخرین اظهارات خود اعلام کرد که این بازیکن آسیب دیده نیست و از وی خبری ندارد.

خبرنگار فارس با گوران لاوره تماس گرفت اما او و مدیر برنامه های وی در حالی که تمایلی به صحبت در این خصوص نداشتند اعلام کردند تا چند روز آینده در این خصوص توضیحاتی را ارائه خواهند کرد.

به نظر می رسد لاوره از آن دست بازیکنانی باشد که طاقت تاخیر در پرداخت مطالباتش را ندارد و در حالی که در این چند سال بازیکنانی مثل جان واریو و ساموئل در استقلال با شرایط کنار آمدند مدیران استقلال برای کنار آمدن با بازیکنی نظیر لاوره کار سختی داشته باشند.

گفت و گویی متفاوت با سید مهدی

دوست ندارم پسرانم فوتبالیست شوند/ اگر مهاجم بودم دوست داشتم به بوفون گل بزنم

*می گویند درون زمین خیلی باهوشی، درست است؟

نه فکر نمی کنم اینگونه باشد. من با توجه به شرایط تیم در پست دروازه بانی بازی می کنم و همه زوایای بازی را از عقب تماشا می کنم.

*چطور است که چند سال خود را در اوج نگه داشتی؟

خیلی عوامل در این موضوع دخیل است. من سالم زندگی می کنم و خانواده و همسرم خیلی مراعات حال من را می کنند. شاید در برخی مواقع از لحاظ روحی شرایط خوبی نداشته باشم و خیلی مواقع تحت فشار هستم اما آنها به من کمک می کنند. البته داشتن دوستان خوب و مربی خوبی مثل حمید بابازاده در موفقیت من تاثیر دارد. همیشه توکلم به خدا است و دستم را جلوی هیچ بنده ای دراز نمی کنم.

*دوست داری دو پسرت فوتبالیست شوند؟

اصلا. دوست دارم آنها درس بخوانند ولی ورزش را هم برای تفریح دنبال کنند.

* چرا پدران فوتبالیست اجازه این کار را به پسرانشان نمی دهند؟

من خودم در این فوتبال هستم و همه شرایط را می بینم.دوست ندارم همین شرایط برای فرزندانم اتفاق بیفتد.

* اگر برادرت از تو بخواهد که کاری برایش در این فوتبال انجام بدهی چطور؟

من تنها یک خواهر داشتم که در 18 سالگی فوت کرد.

*از فامیلها چطور؟ کمکی در ورزش بخواهند انجام می دهی؟

سعی می کنم حرفی نزنم.چون اگر چیزی بگویم فکر می کنند از روی حسادت است. فقط می توانم برای بچه های خودم تصمیم بگیرم ولی از آنها می خواهم روی درس خود تمرکز کنند و منتظر شانسی باشند که فقط یک بار به در خانه انسان می آید. خدا در هر زندگی فقط یک بار به انسان شانس می دهد که باید از آن نهایت استفاده را ببری.

* قبول داری استعدادها در فوتبال ایران به چشم نمی آیند؟

زمانی که ما جوان تر بودیم همه چیز در تیم های پایه بدون چشمداشت بود. اما حالا شنیده ام برای حضور در یک تیم پایه 10 میلیون هزینه دریافت می شود. دیگر کسی از زمین خاکی معرفی نمی شود. در زمان برانکو 13 بازیکن تیم ملی امید در بزرگسالان حضور داشتند اما حالا چطور؟ یکی دو سال پیش احسان حاج صفی و انصاری فرد به فوتبال ما معرفی شدند اما دیگر خبری نیست. مشکلات زمین، توپ و خیلی مسائل دیگر هم دخیل است و البته هزینه بر. زمانی من در ورزشگاه قیانوری تمرین می کردم که یکی نزد من آمد و گفت فردا ساعت 4 تمرین داریم به فلان زمین بیا، حتی لباس هم به من داد اما حالا دیگر از این کارها خبری نیست.

* اگر مهاجم بودی دوست داشتی به چه گلری گل بزنی؟

من یک مدت مهاجم بودم دیدم حال و حوصله دویدن ندارم گلر شدم! چون خیلی تنبل هستم اما این را هم بگویم بحث گلری و تنبلی متفاوت است. البته دوست داشتم به بوفون گل بزنم.

* خیلی هم شبیه او هستی.

بوفون چهره خیلی زیباتری دارد و من شبیه او نیستم!
    *کدام تیم ها را دوست داری؟

یوونتوس و بارسا.

* چرا یوونتوس؟

چون بوفون بازیکن مورد علاقه ام در آن تیم بازی می کند.

* دوست داری پنالتی چه بازیکنی را مهار کنی؟

دوست ندارم به چیزهایی فکر کنم که ممکن نیست اتفاق بیفتد. من از تخیلات خوشم نمی آید.
    *دوست داری چه چیزی بخری که پولش را نداری؟

خدا را شکر همه چیز دارم و به فکر خرید چیزی نیستم.

* آرزویت چیست؟

خداراشکر در زندگی به همه چیز رسیدم اما آرزویم ظهور آقا امام زمان(عج) و سلامتی مردم و خانواده و پدر و مادرم است. انسان در زندگی و جامعه چیزهایی را می بیند که به این نتیجه می رسد هیچ چیز جز سلامتی ارزش ندارد.

Buffon & Casillas

11. کاربر روبرو از پست مفید lord7stark تشکر کرده است .

مدیر هواداران رئال

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    AL1

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    1,769

ویترین امتیازات

فرهاد مجیدی در مصاحبه با سایت AFC : قهرمانی در آسیا با استقلال از بازی در جام جهانی برایم با ارزش تر است

فرهاد مجیدی با 3 گلی که برای استقلال، قهرمان 2 دوره رقابت‌های باشگاهی آسیا به ثمر رساند باعث شد این تیم به مرحله یک‌چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا برسد. شاگردان امیر قعله‌نویی در دو بازی رفت‌و‌برگشت که در ماه آگوست و سپتامبر برگزار خواهد شد به مصاف بوریرام تایلند می‌روند.

اولین قهرمانی مجیدی در قاره کهن در سال 2003 با العین امارات رقم خورد تا این بازیکن با تیم دیگری ناکامی شکست با استقلال در فینال سال 1999 رقابت‌های باشگاه‌های آسیا را جبران کند. مجیدی 37 ساله امسال چشم به سومین قهرمانی آبی‌پوشان تهرانی در قاره آسیا دارد.

مجیدی گفت: قهرمانی در لیگ قهرمانان آسیا با العین در فصل 03- 2002 یکی از بهترین خاطرات و افتخارات دوران ورزشی من است ولی قهرمانی در این رقابت‌ها با استقلال برایم خیلی لذت‌بخش‌تر خواهد بود و این تنها رویای ورزشی‌ام است که هنوز برآورده نشده است. قهرمانی در رقابت‌های امسال آسیا برای من از بازی برای تیم ملی در جام جهانی ارزشمندتر است.

وی افزود: استقلال تیم صاحب‌نامی در آسیا است. ما تیمی قدرتمند هستیم و در دوره‌های قبل لیگ قهرمانان آسیا هم نتایج خوبی به دست آورده‌ایم. بوریرام هم می‌داند مقابل تیم قدرتمندی قرار خواهد گرفت ولی ما تمرکز لازم را روی 2 بازی رفت‌و‌برگشت انجام خواهیم داد تا جایگاه خود را در بین 4 تیم برتر آسیا تثبیت کنیم.

با وجود اینکه فرهاد مجیدی در طول دوران حرفه‌ای‌اش معمولا در ترکیب تیم ملی ایران جای داشت ولی برانکو ایووانکوویچ، سرمربی وقت ایران از وی برای حضور در تیم ملی در جام‌جهانی 2006 آلمان دعوت به عمل نیاورد. به نظر می‎رسد این بازیکن باسابقه که عناوین خوبی در آسیا به دست آورده از موفقیت‌های استقلال بیشتر لذت می‌برد.

ا وجود اینکه آبی‌پوشان تهرانی سال 2002 در مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا حذف شدند ولی در مرحله گروهی و در گروه D همین رقابت‌ها تنها با یک شکست بالاتر از الهلال، قهرمان عربستان و العین، قهرمان لیگ حرفه‌ای امارات ایستادند.

استقلال که تاکنون 8 عنوان قهرمانی در لیگ باشگاهی ایران را به دست آورده در مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا 2013 در بازی رفت 4 بر 2 الشباب امارات را از پیش‌رو برداشت و در بازی برگشت که در آزادی برگزار شد دو تیم به نتیجه تساوی بدون گل دست یافتند تا آبی‌ها در مجموع دو دیدار رفت‌و‌برگشت با نتیجه 4 بر 2 راهی دور بعد شدند.

استقلال در مرحله یک‌چهارم نهایی این رقابت‌ها باید به مصاف بوریرام، قهرمان تایلند برود که در مرحله قبل موفق شده تیم بنیادکار ازبکستان که تاکنون دو مرتبه به مرحله نیمه‌نهایی لیگ قهرمانان آسیا رسیده است را از پیش‌رو بردارد.

بازیکن 37 ساله استقلال یادآور شد: تاکنون تنها یک دفعه مقابل تیم‌های تایلندی بازی کرده‌ام و آن هم مربوط به زمانی می‌شود که برای تیم العین امارات بازی می‌کردم. تیمی که ما مقابلش بازی کردیم تیم ترو ساسانا در فینال لیگ قهرمانان آسیا 2003 بود. آنها تیم خیلی قدرتمندی بودند ولی در مورد بوریرام اطلاعات زیادی ندارم.

مجیدی تصریح کرد: پیش از صف‌آرایی مقابل این تیم تایلندی بازی‌های اخیرشان را تماشا و آنالیز خواهیم کرد. معمولا حریفان خود را دست‌کم نمی‌گیریم ولی فکر نمی‌کنم مقابل آنها کار دشواری داشته باشیم. امیدوارم در همان بازی رفت در تهران با حمایت هواداران خود بتوانیم با یک پیروزی خوب شرایط حضور در مرحله بعد را مهیا کنیم.

مهاجم پیشین تیم ملی اظهار داشت: لیگ قهرمانان آسیا سال به سال بهتر می‌شود و تیمی که به مقام قهرمانی این رقابت‌ها برسد واقعا تیم خوب و قدرت واقعی آسیا است. فوتبال آسیا به خصوص تیم‌های کره‌ای در طول سالیان گذشته پیشرفت زیادی کرده‌اند. امسال استقلال نماینده ایران در آسیا است و امیدوارم در دور پایانی این مسابقات به مقام قهرمانی این رقابت‌ها برسیم.

تیــم در راه رشــت

Buffon & Casillas

13. کاربر روبرو از پست مفید lord7stark تشکر کرده است .

مدیر هواداران رئال

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    AL1

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    1,769

ویترین امتیازات

انتقام شیرین از شهر باران با گل فرهاد

اولین دیدار هفته پنجم لیگ برتر از ساعت 19 و 20 دقیقه در ورزشگاه عضدی رشت و در حضور 7 هزار و 610 نفر ( طبق اعلام بلندگوی ورزشگاه)بین دو تیم داماش و استقلال برگزار شد که بازی با نتیجه دو بر یک به سود استقلال به پایان رسید.

آبی‌پوشان بازی را تهاجمی آغاز کردند و در هفت دقیقه اول بازی صاحب چهار کرنر شدند اما این کرنرها حاصلی برای استقلال نداشت.

امین متوسل در دقیقه 17 روی پاس عمقی هادی محمدی در پشت مدافعان استقلال صاحب توپ شد و در موقعیت تک به تک با مهدی رحمتی با یک ضربه آرام گل اول بازی را به ثمر رساند.

بعد از این گل استقلال دوباره بازی را در دست گرفت و حملات زیادی انجام داد.

در دقیقه25 نکونام با ضربه سر توپ را به سیاوش اکبرپور در محوطه جریمه داماش رساند و اکبرپور با یک ضربه فنی دروازه داماش را باز کرد و بازی مساوی شد. در دقیقه 67 فرهاد مجیدی از عمق دفاع داماش فرار کرد و با یک ضربه دیدنی گل دوم آبی‌پوشان را به ثمر رساند.

در دقیقه 37 مهدی رحمتی ضربه مهدوی را در موقعیت تک به تک مهار کرد.

در دقیقه 40 ضربه سر نیکبخت واحدی به تیرک دروازه داماش خورد.

بازی دو تیم از سرعت قابل قبولی برخوردار بود و هر دوتیم تهاجمی بازی کردند.

احمد صالحی داور مسابقه به ابوذر رحیمی و مهدوی از داماش کارت زرد نشان داد.

داماش گیلان پیش از این دیدار هیچ بردی نداشته است و با سه امتیاز در رده سیزدهم بود و استقلال هم با این برد یازده امتیازی شد ( با احتساب کسر یک امتیاز کمیته انضباطی از آبی‌پوشان) و آبی‌پوشان به صدر جدول صعود کردند. داماش به این ترتیب در حسرت برد باقی‌ ماند.

هواداران داماش در اواخر بازی به شدت علیه داوری شعار دادند. آنها معتقد بودند که داور دو پنالتی برای داماش نگرفته است.

داماش فصل گذشته در هر دو دیدار رفت و برگشت استقلال را شکست داده بود که استقلال امشب انتقام آن دو شکست را هم از داماش گرفت.

ترکیب استقلال:

سیدمهدی رحمتی، خسرو حیدری، امیرحسین صادقی، حنیف عمران‌زاده، پژمان منتظری، جواد نکونام، پژمان نوری، علیرضا نیکبخت واحدی( از دقیقه 53 فردین عابدینی)، محمدمهدی نظری( از دقیقه 46 فرهاد مجیدی)، سیاوش اکبرپور( ۹۰+ ۴ مهران قاسمی) و محمد قاضی.

هواداران داماش شعارهای تندی علیه پژمان نوری بازیکن سابق ملوان انزلی سر دادند و او را به پولکی بودن متهم کردند.

* علیرضا نیکبخت واحدی با دیدن بازیکنان داماش به سمت آنها رفت. هواداران داماش نیز واکنش خاصی نسبت به این بازیکن نشان ندادند و نه او را تشویق کردند و نه علیه‌اش شعار سر دادند.

* اسکوربورد ورزشگاه تصاویری از بابک معصومی فوتسالیست فقید پخش کرد.

* غلامرضا بهروان رئیس کمیته مسابقات سازمان لیگ نیز در ورزشگاه حضور دارد و حنیف عمران‌زاده استقبال گرمی از او انجام داد.

* ستار همدانی با دیدن بازیکنان داماش در حال گرم کردن، یادداشت‌برداری از ترکیب آنها انجام داد.

* امیر قلعه‌نویی با معلولان و جانبازانی که کنار زمین بودند عکس یادگاری گرفت.

* افشین ناظمی با دسته گل به سمت قلعه‌نویی رفت و به او به عنوان میزبان خوش آمد گفت.

* نکونام و رحمتی نیز همین کار را انجام دادند.

* هواداران استقلال همگی عکس فرهاد مجیدی را در دست دارند که صحنه جالبی در بین هوداران ایجاد کرده است.

* مجیدی وقتی به ورزشگاه آمد به شدت از سوی هوداران تشویق شد.

یکی از تماشاگران استقلال با پیراهن آرش برهانی به میان تماشاگران داماش گیلان رفت و باعث درگیری فیزیکی تماشاگران دو تیم شد. این مسئله با دخالت نیروی انتظامی به پایان رسید و چند نفری دستگیر شدند. نیروی انتظامی تماشاگران دو تیم را با فاصله کنار هم نشاند و یک ردیف بین آنها را خالی کرد.

* سیاوش اکبرپور که گل مساوی استقلال را به ثمر رساند بعد از گلزنی به سمت آرش برهانی رفت و او را در آغوش گرفت

*خسرو حیدری و فرهاد مجیدی در پایان مسابقه پیراهن‌های خود را به دو جانباز تقدیم کردند.

فرهــــــــــــــاد , نابود بشه بدخــــــــوات !

پیش به سوی 4 تیم برتر آسیا ! البته اگه یه ذره دفاع رو جمع کنیم !

Buffon & Casillas

15. کاربر روبرو از پست مفید lord7stark تشکر کرده است .

مدیر هواداران رئال

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    AL1

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    1,769

ویترین امتیازات

حرکت جالب تایلندی ها بعد از تمرین / شوخی امیرحسین با دوربین و حضور لاوره

تمرین تیم فوتبال استقلال در حالی که قرار بود از ساعت 19:00 آغاز شود، 30 دقیقه زودتر انجام شد و آبی‌پوشان از ساعت 18:30 تاکتیکی خود را پی‌گیری کردند. قبل از آغاز تمرین امروز تیم بوریرام تایلند تمرینات خود را در کمپ زنده‌یاد حجازی پیگیری کرد و نکته جالب اینجا بود که از ورود تماشاگران و خبرنگاران به محل تمرین این تیم جلوگیری شد.

یکی از نکات قابل توجه تمرین امروز تیم تایلندی نظافت بازیکنان و کادر فنی این تیم بود. این تیم بعد از پایان تمرین خود تمام زمین چمن را کنترل کرد و حتی یک بطری آب معدنی هم در زمین تمرین استقلال باقی نگذاشت. این حرکت تایلندی‌ها مشابه حرکتی بود که تماشاگران کره‌ای در بازی با ایران انجام داده و به هنگام خروج از ورزشگاه تمام زباله‌های خود را جمع کرده و به داخل سطل‌های زباله ریختند.

* دوربین برنامه 20:30 با حضور در محل تمرین آبی‌پوشان با امیر قلعه‌نویی و دیگر بازیکنان این تیم به گفت‌وگو پرداخت.

* آندرانیک تیموریان که به دلیل آسیب‌دیدگی دیدار روز چهارشنبه را از دست داده است امروز در محل تمرین آبی‌پوشان شرکت کرد

در زمان ورود تیموریان به محل برگزاری تمرین، هواداران او را با شعار "آندو تیموریان - سرور رویانیان" تشویق کردند.

وی به محض حضور در تمرین با قلعه‌نویی صحبت کرد و با دیگر بازیکنان استقلال نیز شوخی می‌کرد. تیموریان پس از 30 دقیقه حضور در زمین ورزشگاه را ترک کرد.

* امیرحسین صادقی قبل از آنکه دوربین واحد مرکزی خبر با سرمربی استقلال صحبت کند با شوت به سمت دوربین می‌زد و با خبرنگار 20:30 شوخی می‌کرد.

* گوران لاوره هافبک صربستانی استقلال بعد از چند روز غیبت در تمرین آبی‌پوشان شرکت کرد. این بازیکن در کارهای ابتدایی تاکتیکی تیمش حضور داشت و سپس زیر نظر دکتر حاج‌قاسم به تمرینات اختصاصی پرداخت.

* در ابتدای تمرین سرمربی تیم استقلال بازیکنان را دور هم جمع کرد و باز هم به آنها تأکید داشت که تمام تمرکزشان را روی دیدار مقابل حریف تایلندی بگذارند. قلعه‌نویی از بازیکنان خواست تا با جدیت در تمرین امروز که آخرین تمرین سنگین تاکتیکی محسوب می‌شود، شرکت کنند و باید در دیدار روز چهارشنبه طوری عمل کنند که کار به بازی برگشت نکشد.

* دویدن دور زمین، گرم کردن بدن‌ها، انجام حرکات ترکیبی و ارسال از جناحین برنامه‌های تاکتیکی آبی‌پوشان را تشکیل می‌داد. در اواخر تمرین که اصلی‌ترین برنامه‌های تاکتیکی استقلال انجام می‌شود، قلعه‌نویی از تماشاگران خواست تا کمپ استقلال را ترک کنند که هواداران این تیم بعد از تشویق سرمربی آبی‌پوشان این کار را انجام دادند.

* پسر جواد زرینچه باز هم مثل روز گذشته در تمرین امروز آبی‌پوشان حضور داشت.

* منصور پورحیدری، بیانی و میرشاد ماجدی از حاضرین تمرین امروز استقلال بودند.

* قرار است بازیکنان تیم استقلال فردا از ساعت 13:00 اردوی پیش از بازی مقابل حریف تایلندی را برگزار کنند.

میرشاد ماجدی سرپرست تیم استقلال در این ارتباط به خبرنگار فارس گفت: شب گذشته با قلعه‌نویی صحبت کردم و بعد از پایان تمرین مقرر شد که از امشب به اردو برویم ولی صبح امروز قلعه‌نویی با اعضای کادر پزشکی صحبت کرد و مقرر شد که اردوی پیش از بازی را از فردا برگزار کنیم.

* آبی‌پوشان فردا آخرین تمرین خود را در زمین اصلی ورزشگاه آزادی برگزار خواهند کرد و روز چهارشنبه در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان آسیا در دور رفت به مصاف نماینده تایلند خواهند رفت.

Buffon & Casillas

17. کاربر روبرو از پست مفید lord7stark تشکر کرده است .

مدیر هواداران رئال

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    AL1

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    1,769

ویترین امتیازات

پخش زنده استقلال - بوریرام در ۳۰ کشور آسیایی،‌آمریکایی و آفریقایی

به گزارش خبرگزاری فارس، با توجه به اهمیت دیدار نماینده ایران و تایلند در مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا کشورهای از سه قاره آسیا،‌آمریکا و آفریقا اقدام به پخش زنده بازی خواهند کرد.

مطابق این گزارش علاقمندان فوتبال در کشورهای الجزایر، آمریکا، بحرین، چاد، مصر، هندوستان، عراق، اردن، کویت،‌ لبنان، لیبی، ماکائو، مالزی، موریتانی،‌مراکش، عمان،‌ فلسطین، فیلیپین‌، قطر، عربستان، سومالی، سودان، سوریه،ویتنام، امارات و یمن می‌توانند پیکار شاگردان امیر قلعه‌نویی و بوریرامی‌ها را به صورت زنده تماشا کنند.

همچنین در کشورهای چین پنج کانال تلویزیونی،‌ اندونزی سه کانال و تایلند دو کانال این مصاف را پوشش تصویری می دهند.

در کشورمان شبکه سه به صورت زنده این بازی را پخش خواهد کرد.

دیدار رفت نمایندگان ایران و ساعت 20 و 15 دقیقه چهارشنبه(فردا) در ورزشگاه آزادی آغاز خواهد ش

Buffon & Casillas

مدیر هواداران رئال

مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    اسم واقعی شما
    AL1

Cristiano Ronaldo

تشکر ها
    1,769

ویترین امتیازات

پیروزی با شما لذت دیگری دارد

سیدمهدی رحمتی در کد هواداری خود نوشت:

«طرفداران فهیم استقلال و عاشقان سربلند ایران»با سلامتا نیمه نهایی آسیا دو گام بیشتر نمانده و ما می‌خواهیم این دو قدم را با حمایت و همراهی شما، محکم واستوار برداریم. پیروزی در حضور شما لذت دیگری دارد.وعده دیدار ما چهارشنبه ساعت 20 و 15 دقیقه در ورزشگاه آزادی.دوست و دوستدار شما، سیدمهدی رحمتی»

گلزنان برتر آبی ها در آسیا

استقلال فردا شب برای صعود به نیمه‌نهایی نیمه اول دیدار مقابل بوریرام تایلند را در حالی برگزار می‌کند که دو گلزن برتر آبی‌ها در ادوار دیدارهای این تیم در رقابت‌های قهرمانی آسیا اعم از لیگ قهرمانان آسیا، جام باشگاه‌های آسیا و جام در جام آسیا همچنان در ترکیب تیم آبی‌پوش ایران حضور دارند تا چشم هواداران برای موفقیتی دیگر به ساق‌های آنها دوخته شود.

در این میان فرهاد مجیدی، کاپیتان استقلال که البته بیشتر عمر فوتبالی خود را در خارج از ایران سپری کرده و حالا در سن 37 سالگی همچنان مانند یک ستاره در خط حمله آبی‌ها می‌درخشد و بارها در فصل جاری ناجی استقلال شده است با 3 گلی که در فصل جاری لیگ قهرمانان آسیا به ثمر رسانده با 23 گل به عنوان بهترین گلزن آسیایی استقلال محسوب می‌شود.

در این بین مجیدی 14 گل را در لیگ قهرمانان آسیا و 9 گل دیگر را در رقابت‌های جام در جام باشگاه‌های آسیا به ثمر رسانده است.

همچنین پس از مجیدی، آرش برهانی، نیمکت‌نشین این روزهای استقلال با 12 گل در رده دوم قرار دارد و غلامحسین مظلومی و صمد مرفاوی مشترکاً با 8 گل در رده سوم قرار دارند.

علیرضا اکبرپور و فراز فاطمی به همراه علیرضا نیکبخت واحدی نیز هر سه با 7 گل در رده چهارم قرار دارند

پسران آبی در مقابل ماتادورهای شرقی !

بوریرام تایلند حریفی است که شاگردان امیر قلعه نوعی برای رسیدن به جمع 8 تیم برتر قاره کهن باید از پیش رو بردارند. این تیم آسیای شرقی که با بهره گیری از تعداد فراوانی بازیکن اروپایی و بویژه اسپانیایی توانسته تا این مرحله از معتبر ترین مسابقات باشگاهی در سطح آسیا بالا بیاید، درست به اندازه نامش برای طرفداران فوتبال ایران ناشناخته است. به همین دلیل در آستانه دیدار حساس نماینده کشورمان در برابر حریف تایلندی دانستن اطلاعاتی از این تیم مرموز شرق آسیا خالی از فایده نخواهد بود.

بوریرام باشگاهی با تاریخ 43 ساله باشگاه بوریرام تایلند در سال 1970 میلادی بنیان گذاری شد. "جنگجویان قلعه ی صاعقه ها" لقبی است که هواداران این تیم تایلندی به آن داده اند. این تیم تاکنون دوبار توانسته به مقام قهرمانی لیگ برتر تایلند دست یابد (2008 و 2011). بوریرام دو نایب قهرمانی این جام را نیز در کارنامه دارد.

ورزشگاه خانگی بوریرام "نیو آی موبایل" نام دارد که گنجایش 24000 تماشاگر را داراست. نماینده تایلند تاکنون سه بار حضور در لیگ قهرمانان آسیا و یک بار حضور در ای اف سی کاپ را تجربه کرده است. اسکات کوپر انگلیسی که دقیقا مثل این باشگاه تایلندی متولد سال 1970 است هدایت این تیم را بر عهده دارد. او سابقه مربیگری در آکادمی فوتبال لسترسیتی را نیز داراست.

117 پله پایین تر از استقلال

در آخرین رنکینگ اعلامی از باشگاه های فوتبال جهان، نماینده تایلند جایگاه 218 را به خود اختصاص داده که اگرچه در مقایسه با جایگاه 101 استقلال ایران، رتبه بسیار نازلی به شمار می آید، اما نباید فراموش کرد که تیم هایی مثل مایورکا، خیخون، وردربرمن و سائوپائولو پایین تر از این باشگاه تایلندی قرار گرفته اند.

بوریرام چطور به جمع 8 تیم رسید؟

تایلندی ها رقابتهای این فصل را با یک تساوی خارج از خانه برابر نماینده ژاپن آغاز کردند که نتیجه دلچسبی به شمار می آمد. دومین تساوی بوریرام برابر اف سی سئول و این بار در خانه بدست آمد. تایلندی ها که در خانه جیانگسو چین در بازی سوم 2-0 شکست خورده بودند در دیدار برگشت این تیم را با همان نتیجه شکست دادند و با دو تساوی پیاپی برابر نمایندگان ژاپن و کره توانستند به عنوان تیم دوم این گروه جواز حضور در مرحله بعد را بدست بیاورند.

زمانیکه قرعه کشی مرحله یک هشتم انجام شد، روی کاغذ ساده ترین قرعه نصیب بنیادکار ازبکستان شده بود اما در کمال ناباوری نماینده ازبکستان در تایلند 2-1 مغلوب بوریرام شد و در بازی برگشت نیز نتوانست کاری از پیش ببرد تا با یک تساوی بدون گل خانگی از گردونه رقابتهای امسال لیگ قهرمانان حذف شود و در عین شگفتی این بوریرام تایلند باشد که به جمع 8 تیم برتر قاره کهن راه می یابد.

تیکی تاکای تایلندی!

در ترکیب بوریرام بازیکنان دو رگه و خارجی بسیاری از کشورهای اروپایی و نیز سایر کشورهای آسیایی به چشم می خورند. خارجی های بسیاری که اغلب آنها در سالهای اخیر از لیگ های اسپانیا به این تیم تایلندی ملحق شده اند

. از جمله سرشناس ترین این بازیکنان می توان به مانوئل ردوندو و برونو هره رو، کارملو گونزالس و اوسمار باربای اسپانیایی یا ماساهیتو ناتوی ژاپنی اشاره کرد که از بوندس لیگای آلمان به این تیم تایلندی پیوسته است. هرچند نتایج نشانگر سبک به شدت تدافعی این تیم هستند اما با توجه به حضور این تعداد بازیکن اسپانیایی تبار باید منتظر نمایش گوشه هایی از تیکی تاکای اسپانیایی، این بار از سوی یک تیم تایلندی باشیم.

بوریرام صدرنشین لیگ تایلند

بوریرام تا پایان هفته بیست و دوم لیگ تایلند موفق به کسب 15 پیروزی و 7 تساوی شده و شکستی در کارنامه این تیم دیده نمی شود. آنها در آخرین دیدار پیش از رویارویی با استقلال، در خانه دو بر صفر چیانگرا را از پیش رو برداشتند تا ضمن ادامه صدرنشینی شان در لیگ تایلند، با روحیه عالی راهی ایران شوند.

بهترین گلزن این تیم کارملو گونزالس مهاجم 30 ساله اسپانیایی است که سابقه حضور در تیم های لوانته، هرکولس و خیخون و نومانسیای اسپانیا را داشته و نیز برای تیم های ملی زیر 16، 17، 19و 21 ساله های اسپانیا به میدان رفته است.

هرچند که بوریرام در ظاهر حریفی ساده برای استقلال و بهترین قرعه این مرحله به شمار می آید اما نگاهی به بازیهای قبلی این تیم در دورهای گروهی و حذفی و نیز نتایجی که در مقابل تیم های مطرح کره ای، ژاپنی و ازبک کسب کرده است نشان می دهد که اگر استقلالی ها بخواهند این حریف را دست کم بگیرند، در بازی برگشت در خانه این تیم تایلندی روز سختی را پیش رو خواهند داشت.

دیدار استقلال و بوریرام تایلند در چهارچوب دور رفت مرحله یک چهارم نهایی لیگ قهرمانان آسیا ساعت 20:15 روز چهارشنبه در ورزشگاه آزادی تهران برگزار خواهد شد.

* درج خبر رویارویی استقلال و بوریرام در یک روزنامه اسپانیایی ! (اینقد اسپانیایی داره !)

Buffon & Casillas

صفحه 6 از 14 نخستنخست ... 45678 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع