به نــــام خدا
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .
*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .
*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .
«با تشكر»
به نــــام خدا
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .
*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .
*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .
«با تشكر»
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
تمدید قرارداد ریو فردیناند
![]()
ریو فردیناند قرارداد خود را به مدت 1 سال دیگر با باشگاه منچستر یونایتد تمدید کرد و این باعث خواهد شد تا شاهد 12 همین فصل حضور او در تیم اول منچستر یونایتد باشیم.
مدافع میانی تیم منچستر یونایتد از زمان پیوستن به این باشگاه در سال 2002، 432 بازی برای این تیم انجام داده و ششمین مدال لیگ برتر خود را در اواخر این فصل به دست آورد.
دیوید مویس، سرمربی آینده باشگاه منچستر یونایتد در این باره اظهار داشت:" واضح است که همه شاهد یکی از بهترین فصول ریو فردیناند تا به حال بودند و من فکر میکنم شما میتواند در خارج از زمین مسابقه و در اطراف اتاق رختکن شخصیت بزرگ ریو فردیناند را ببینید، بنابراین من از امضاء قرارداد جدید توسط ریو فردیناند خوشحالم و مشتاقانه در انتظار کارکردن با او هستم".
ریو فردیناند نیز در این خصوص چنین گفت:" من خوشحالم که قرارداد جدیدی را به امضاء رساندم. چه کسی نمیخواهد هر هفته برای این تیم فوق العاده و در مقابل 76.000 نفر بازی کند؟! این یک سفر باورنکردنی بود و من خوشحالم که این ادامه پیدا میکند. در حال حاضر من میتواند به صورت کامل بر روی زندگی حرفه ای خود در باشگاه که یک کار خوب در چند سال گذشته برای من بوده است تمرکز کنم. این بخشی از یک باشگاه بزرگ است و ما در حال حاضر در دوران جدیدی از این باشگاه قرار داریم که بسیار هیجان انگیز است. من با دیوید مویس ملاقات کرده ام و مشتاقانه در انتظار کار کردن با او و به دست آوردن جامهای بیشتر با وی هستم".
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
![]()
برایان گرینهاف، بازیکن اسبق تیم منچستر یونایتد در ساعات اولیه روز چهارشنبه در سن 60 سالگی چشم از جهان فانی فروبست.
این خبر در بیانیه ای در بعد از ظهر روز چهارشنبه توسط خانواده اش، به خصوص برادر و هم تیمی اسبق او در تیم منچستر یونایتد، جیمی گرینهاف تأیید شد. برادران معروف گرینهاف موفق شدند با سرمربیگری تامی دوچرتی در سال 1977 جام حذفی انگلستان را فتح کنند.
بیانیه باشگاه منچستر یونایتد در این خصوص:
"هرکسی در باشگاه منچسر یونایتد از شنیدن این خبر عمیقاً شوکه و متأثر شده است. افکار ما و بازیکنان در این لحظه دشوار با خانواده برایان گرینهاف است".
برایان گرینهاف اولین بازی خود برای تیم منچستر یونایتد را در سپتامبر سال 1973 انجام داد و در نهایت 271 بازی برای این تیم انجام داد و 17 گل به ثمر رساند. او 18 جام به دست آورد و پس از ترک ورزشگاه اولدترافورد به باشگاه لیدز یونایتد پیوست.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
پیوستن فیل نویل به دیوید مویس در باشگاه منچستر یونایتد
![]()
انتظار میرود فیل نویل به زودی با پیوستن به دیوید مویس به عنوان یکی از مربیان به باشگاه قدیمی خود بپیوندد.
بازیکن پیشین باشگاه منچستر یونایتد که از طریق آکادمی این باشگاه به فوتبال معرفی شد، به مدت 8 سال برای دیوید مویس در باشگاه اورتون بازی کرد و تا به حال کارهای زیادی به وی در این تابستان پیشنهاد شده است، از جمله نقش مربیگری در باشگاه استوک سیتی.
این نشانه صعود براداران نویل در چند سال اخیر است، گری نویل که یکی از چهره های کلیدی در جمع کارکنان روی هاجسون با تیم ملی انگلستان است و فیل نویل به جیمی لومسدن ( Jimmy Lumsden ) و مربی دروازه بانان، کریس وودز ( Chris Woods )، به عنوان بخشی از همکاران دیوید مویس به باشگاه منچستر یونایتد ملحق خواهد شد. همچنین فیل نویل به عنوان یکی از مربیان تیم ملی زیر 21 سال انگلستان به هدایت استوارت پیرس، در تورنومنت قهرمانی زیر 21 سال اروپا در تابستان امسال کار خواهد کرد.
مصاحبه سایت باشگاه با رافائل
![]()
اول از همه تبریک بابت قهرمانی مجدد رافائل...فصل شگفت انگیزی بود هرچند شاید ما میتونستیم برنده بازی با رئال باشیم ولی خب به هر حال وقتی قهرمان لیگ میشید یعنی فصل خیلی خیلی خوبی بوده
واکنش اولیه شما به این (شکست در برابر رئال) درادامه فصل باورنکردنی بود .دقیقا و این به خاطر روحیه است . ما نتوانستیم برابر رئال پیروز شویم و از این قضیه ناامید بودیم اما همه چیز روبراه شد . ما لیگ را بردیم و فکر کنم تمرکز ما در این فصل بر بازگرداندن جام به اولدترافورد بود .بدون هیچ شکی یونایتد بهترین تیم این فصل لیگ بوده درسته ؟اگر شما به اختلاف در صدر جدول نگاه کیند به خودتون میگید که بله قطعا ما بهترین تیم بودیم .همون طور که گفتم ما خیلی روی این مسئله تمرکز کرده بودیم . ما در تعدادی از مسابقاتمون به بازی برگشتیم و امتیازات خوبی جمع کردیم و بعد از شکست واکنش خوبی در بازیای بعد نشون میدادیم .این فصل از لحاظ شخصی برای تو چطور بود ؟فکر کنم در این فصل من ثبات خوبی داشتم و فصل بسیار خوبی برایم بود .در یک مقطع زمانی تو از 20 تا از 21 بازی رو درترکیب بودی . این بهت کمکی کرد ؟مطمئنم که من قبلا هرگز این تعداد بازی پشت سرهم نداشتم .ثبات برای یک بازیکن خیلی خوبه و من خوشحالم که تونستم ازش لذت ببرم مربی تو رو بین لیست 4 نفره مدعیان بازیکن فصلش قرار داد .چه احساسی در این مورد داشتی ؟خیلی خوبه که همچین چیزیو از او بشنوی .بازیکنان خوبی در یونایتد هستند و این واقعیت که او منو در بین این چهار نفر(رابین ، کریک ،ده هیا و رافائل ) قرار داده خیلی خوبه و من خیلی خوشحالم .وقتی ما فصل قبل رو با اون شرایط ناامید کننده به پایان بردیم ، پیغام رئیس به بازیکنا چقدر اهمیت داشت ؟دقیقا . بعد از بازی با ساندرلند و در اتوبوس اوبه بازیکنان جوان رو کرد و گفت ببینید امروز چه اتفاقی افتاد ؟ هیچوقت اون رو فراموش نکنید .من هیچوقت نباید این رو فراموش کنم و مطمئن میشم که این همیشه در ذهنم میمونه .کدوم گلت رو در این فصل بیشتر دوست داری ؟ گلت به لیورپول یا کیو.پی. ار؟من گلم به کیو.پی.آر رو ترجیح میدم چون اونها به سختی دفاع میکردن واحتمالا خیلی سخت بوده که بشه گلی به ثمر رسوند . فکر کنم بهترین گلی بود که زدم .بهترین عملکردت به لحاظ فردی در کدوم بازی بود ؟باز هم بازی در برابر کیو.پی.ار . در اون بازیمن خیلی خوب بودم . ضمن اینکه بازی با اورتون در خونه هم خیلی بازیه خوبی بود .در طول فصل کدوم یکی از اعضای تیم بهترین عملکرد فردی روداشت ؟به نظرم رابین در دیدار برابر استون ویلا . اودر برابر ساوتهمپتون هم هت تریک کرد اما یک پنالتی رو هم از دست داد .خیلی سخته که عملکرد فردی رو انتخاب کنیم در حالی که ما بازی های خوب زیادی داشتیم .به خوبی به یاد نمیارم اما احساس میکنم ویدا و ریو خیلی کمک کردن . ضمن اینکه کریک هم خیلی خوب بود و باید بگم از دید من او بهترین بازیکن فصل بود و من بهش رای دادم . چه عاملی بیش از همه باعث شد ما این فصل قهرمان بشیم ؟فکر کنم ما در این فصل تمرکز خیلی بالایی داشتیم. ضمن اینکه عزم و روحیه خوبی برای اینکه جام رو برگردونیم در ما بود .همه همکاری کردن . اومدن رابین خیلی تاثیر داشتو همین طور شینجی . او بازیکن خیلی خوبیه . بازیکنایی که ما به تیم اضافه کردی مباعث شد مطمئن شیم که تیم خیلی خوبی داریم .سرالکس فکر میکنه که شینجی فصل بعد تاثیرگذاری بیشتری خواهد داشت . باهاش موافقی ؟من به این قضیه اطمینان دارم . او بازیکن باهوشیه .همیشه وقتی تازه به ترکیب اضافه میشه تطابق با تیم سخته و این تازه فصل اول او در اینجا بود .او ژاپنی هست و در آلمان بازی کرده که فوتبال متفاوتی از اینجاست. ولی او بازیکن باهوشیه و این رو در تمرینات نشون داده .تعداد زیادی بازیکن جوون هستن که باید در دوره بعدی پیشرفت کنن ...اگر به بازیکنا نگاه کنید می بینید که ما گروهی از جوانان در حال رشد هستیم . ما جوانهستیم . (من ، جونز، اسمالینگ ، داوید ، دنی و ...) ما داریم به سن25-24 نزدیک میشیم و باید هرروز پیشرفت کنیم .در حال حاضر بازیکنایی هستن که بخوان به تو نگاه بکنن ؟احساس میکنم دارم پیر میشم ! من همیشه دوس دارم به بازیکنای جوون کمک کنم . شما نمیتونید برای همیشه جوان بمانید. من همیشه از این لذت می برم . حتی وقتی به این سن نرسیده بودم همیشه دوست داشتم به بقیه کمک کنم.من میدونم چقدر سخته که به تیم اصلی راه پیدا کنی و بعضی وقتا نیاز به کمک داری .برای همین من همیشه سعی میکنم به بقیه کمک کنم .آیا فابیو این تابستان با تو به برزیل میاد ؟بله ما همیشه با هم هستیم .فصل خیلی خوبی بود وبدون اون من چیزای زیادی در این فصل یاد گرفتم ولی امیدوارم که او فصل بعد اینجا با ما باشه .آیا تو از الان خودت رو برای فصل آینده آماده کردی ؟وقتی ما برای پیش فصل به اینجا برگردیم تمرکر مابر تکرار عنوان قهرمانی خواهد بود . وهمینطور در چمپیونزلیگ ، جام حذفی و جاماتحادیه .فکر کنم زمان زیادی از آخرینباری که جام حذفی رو بردیم میگذره و ما باید بردن دوباره اون رو مورد توجه قرار بدیم .
حمایت ادوین وندرسار برای باقی ماندن وین رونی
![]()
ادوین وندرسار باور ندارد که وین رونی برای بازگشت به بهترین فورم خود نیاز به تغییر تیم داشته باشد.
مهاجم 27 ساله به خروج از استادیوم اولدترافورد مرتبط شده و درخواست انتقال او رد شده است.
ادوین وندرسار، دروازه بان اسبق هلندی که در این خصوص با شبکه رادیویی BBC 5 مصاحبه میکرد، در این این باره اظهار داشت:" در اینجا فشار زیادی بر روی او وجود دارد، زیرا شما تمام پول خود را برای او صرف کردید، برای نیل به قهرمانی تیم ملی انگلستان برای قهرمانی در جام جهانی و یا در اروپا. پس این برای افت دوباره او بسیار آسان است. بازیکنانی در این فصل بی حال و بی اثر بودند و شاید در این سال رابین وان پرسی از وین رونی پیشی گرفته باشد، اما او برای تیم سخت کار کرده است که باید به رسمیت شناخته شود".
وین رونی در فصل 2013-2012 در لیگ برتر 12 گل و رابین وان پرسی، بازیکن خریداری شده در تابستان 26 گل به ثمر رساند.
ادوین وندرسار در ادامه افزود:" شاید این فصل صغیری برای وین رونی بود و در دو دیدار آخر برای تیمش به میدان نرفت اما او واقعاً بازیکن مهی برای تیم منچستر یونایتد است. بازیکنان انگلیسی برای ادامه فوتبال خود تمایل به باقی ماندن در این کشور دارند و این درست است چراکه شما به طور متداول و مرسومی باشگاههای بزرگی دارید که استادیومهای آنها همواره پر از جمعیت است. با تغییر سرمربی و و کارکنانی در پشت سر، این میتواند یک تغییر بزرگ برای باشگاه منچستر یونایتد باشد، اما من فکر نمیکنم شما بتوانید یک جو بهتر در بسیاری دیگر از باشگاهها پیدا کنید".
با همکاري فرگوسن
بکام سفير جهاني منچستريونايتد ميشود
هافبک پيشين منچستريونايتد با همکاري الکس فرگوسن به سفير جهاني اين باشگاه تبديل ميشود.
خانواده «گليزر» که مالکيت باشگاه منچستريونايتد را در اختيار دارند اميدوارند که با استفاده از شهرت جهاني ديويد بکام، اين باشگاه را بيش از پيش در سراسر دنيا به مردم بشناسانند.
به گزارش فارس،اين اقدام در حالي صورت ميگيرد که بکام براي انجام کارهاي خود بايد با الکس فرگوسن همواره مشورت کند. پيرمرد اسکاتلندي که در سال 2003 بکام را به رئال مادريد فروخت، بارها از اينکه يک بازيکن خود را بزرگتر از باشگاه بداند انتقاد کرده بود و در نهايت اجازه خروج ستاره انگليسي به رئال را صادر کرد.
يکي از مديران باشگاه در اين مورد گفت: اگر بکام سفير يونايتد شود، بايد به هيئت مديره و فرگوسن پاسخگو باشد. او بايد پيش از هر سفرش با فرگوسن مشورت کند تا سفرهايش نتيجههاي بهتري داشته باشند.
بکام 38 ساله چندي پيش و با پيراهن پاري سن ژرمن از دنياي فوتبال کناره گيري کرد.
او به عنوان مفسر شبکه اسکاي تي وي قراردادي پنج ساله امضا کرده که مبلغ آن 20 ميليون پوند برآورد شده است.
يورک: روني بايد در منچستر بازنشسته شود
مهاجم پيشين منچستريونايتد تاکيد کرده وين روني يکي از بازيکاني است که بايد در اين تيم بازنشسته شود.
به گزارش فارس، پس از آنکه ديويد مويس هدايت منچستريونايتد را به دست گرفت و وين روني درخواست خروج از باشگاه را به سران اين تيم اعلام کرد، باشگاههايي چون پاري سن ژرمن، رئال مادريد و آرسنال براي جذب او ابراز تمايل کردند.
روني در جريان اهداي مدال قهرماني منچستريونايتد در فصلي که گذشت توسط هواداران باشگاه هو شد. از سوي ديگر بسياري از اسطورههاي اين باشگاه تاکيد کردهاند که باشگاه، نبايد روني را بفروشد و تحت هر شرايطي بايد وي را نگه دارد.
دوايک يورک در گفتوگو با تاک اسپورت از سران يونايتد خواسته که مهاجم ملي پوش را در ترکيب تيم نگه دارند. «همواره صحبتها و گمانهزنيهايي در مورد فروش وين روني وجود داشته است. درست است که او در فصلي که گذشت خيلي خوب نبود ولي ميدانم که ميتواند خودش را از اين وضعيت بيرون بکشد.»
وي در ادامه گفت: روني يکي از بازيکاني است که بايد در منچستريونايتد بازنشسته شود. اين خيلي نااميد کننده است که او تصميم به ترک باشگاه گرفته ولي ديويد مويس نبايد اجازه اين کار را به او بدهد.
پس از کناره گيري فرگوسن
فان پرسي:اين يک لحظه تاريخي براي فوتبال بود
مهاجم منچستريونايتد پس از کناره گيري الکس فرگوسن از مربيگري نفس در سينهاش حبس شد.
رابين فان پرسي تابستان گذشته به ازاي مبلغ 24 ميليون پوند از آرسنال راهي منچستريونايتد شد و در 35 ديدار 26 گل وارد دروازه حريفان کرد.
به گزارش فارس،او از اينکه الکس فرگوسن در پايان فصل از دنياي مربيگري کناره گيري کرده شوکه شده و دليل کار پيرمرد اسکاتلندي را درک نميکند. او کناره گيري فرگوسن را باور نکردني توصيف کرده است.
«الکس فرگوسن از در رختکن وارد شد و نخستين چيزي که گفت اين بود که از فوتبال کناره گيري کرده است. نفسم در سينه حبس شده بود و سرم را تکان ميدادم. آيا او به واقع چيزي را گفته بود که من شنيدهام؟ سکوت در رختکن به شکل مرگ آوري حاکم شده بود و همه احساساتي شده بودند.»
کاپيتان پيشين آرسنال در ادامه عنوان کرد: فرگوسن سپس صحبتي طولاني با تمامي بازيکنان داشت. او سخنراني خيلي خاصي انجام داد که برايم بسيار مهم بود در آن حضور داشته باشم. اين يک لحظه تاريخي براي فوتبال بود، هرچند که از شنيدن آن به هيچ وجه خوشحال نشدم.
پایگاه هواداران منچستریونایتد در ایران – بازی سنتی که نوید بخش آغاز فصل جدید فوتبال در انگلستان است مصاف قهرمان لیگ برتر با قهرمان جام حذفی است و پس از یک سال دوری دوباره مسابقه در ومبلی, ساعت ۲ بعد از ظهر به وقت محلی (۱۷:۳۰ به وقت ایران) و در تاریخ ۱۱ آگوست(۲۰ مرداد) برگزار خواهد شد.
این بازی اولین مسابقه رسمی سرمربی جدید منچستریونایتد دیوید مویز می باشد, در حالی که ویگان نیز پس از رفتن روبرتو مارتینز به اورتون با مربی جدید به این مسابقه پای خواهد گذاشت.
آلکس هورن دبیرکل اتحادیه فوتبال انگلستان گفت: آخرین باری که منچستریونایتد بدون فرگوسن در این رقابت حاضر شد برمی گردد به سال ۱۹۸۵, به همین خاطر همه دنیا چشم به جام اتحادیه که در ویمبلی برگزار خواهد شد, خواهند دوخت زمانی که مویز در ماه آگوست به عنوان مربی در نیمکت یونایتد بنشیند.
![]()
WE'LL KEEP OUR RED FLAG FLYING HIGH CAUSE MAN UNITED WILL NEVER DIE
-----------------------------------------------------------------------------------------
WE ARE UNITED
ناني: هنوز درباره آينده ام تصميم گيري نکرده ام
ناني هافبک تيم فوتبال منچستر يونايتد انگليس مي گويد هنوز درباره ماندن يا انتقال به باشگاهي ديگر تصميم گيري نکرده است.
اين ملي پوش پرتغالي فصلي ناميد کننده را در منچستريونايتد پشت سر گذاشت زيرا به سبب مصدوميت و آماده نبودن و همچنين اخراج در ديدار منچستر يونايتد و رئال مادريد در چارچوب رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا فصل گذشته تنها توانست يازده بار براي شياطين سرخ به ميدان برود.
قرارداد ناني با منچستريونايتد تابستان آينده به پايان مي رسد . ناني تأکيد مي کند هنوز درباره آينده حرفه اي اش تصميم گيري نکرده است.
او گفت:« هنوز در اين باره که آيا مي مانم يا به باشگاهي ديگر نقل مکان خواهم کرد تصميم گيري نکرده ام.»
به گزارش پايگاه اينترنتي گل، او همچنين گفت:« طي چند روز اينده درباره اينده ام تصميم گيري خواهم کرد.»
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)