FIFA 13 Career Mode
بحث و تبادل نظر درباره قسمت هیجان انگیز کریر مود
CAREER MODE AND EA SPORTS FOOTBALL CLUB CATALOGUE
TRANSFERS
MISCELLANEOUS
FIFA 13 Career Mode
بحث و تبادل نظر درباره قسمت هیجان انگیز کریر مود
CAREER MODE AND EA SPORTS FOOTBALL CLUB CATALOGUE
TRANSFERS
MISCELLANEOUS
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اينم از دست رنجه ما ...:
تو ذخيره هام آدم هست هنوز اما به دلیل جلوگيری از چشم زخم تا اطلاع ثانويه نمايش داده نخواهند شد ... :دی !
چی کار کنم ديگه ؟!!! يه جوون خریدم به اسم Z.Labyad يه سال روش کار کردم ، از 12 هزار دلاريکه خرجش کردم 3 برابرش فروختم به 31 هزار اوشروغ ($) به يوونتوس:
سلامتی ارواح سرمربی های قديمه Barnet بوووووق !!!
.:: دنيا دو روزه ← ديروز و پريروز ::.
ویرایش توسط seiiedabbas : 03-02-2013 در ساعت 14:27
دیگه توضیح ندارههمونجوری که یه پیغام میاد که تیمهای ملی میخوانت همون پیغام در مورد باشگاه میاد .
گفتم که خیلی کم میشه این اتفاق بیفه . شاید اصن تو چند فصل بازی کنیو همچین اتفاقی نیفته .
البته این یکی از ضعف های فیفا هستش چون مربیی که میدرخشه رو همه باشگاه ها میخوان ولی اینجا فقط تیمهای ملی میان دنبالت .
به نظرم از تو همون مای جاب تلاش کنی بهتره .
رفاقت ریده
سلمونی نرو با ما بد باش فقط / میزنـیــــم کلـتو باشی حتی کچل
فرقه وسط فرق ا بغل / قرمز مده میکنیم رنگم عوض
یعنی ایرانی بازیت تو چشو چالم . حقیقی , دژاگه
بعد اون هزار نیست میلیونهریاضیه پنجم دبستانو برو یه بار دیگه پاس کن
منم یه بازیکن قبلا خریدم 3 میلیونو خورده ای بعد 2 سال به بارسا فروختمش 50 میلیونمارکو رویس رو خریدم 29 میلیون ( قیمتش 21 میلیون بود ) فصل بعد فروختمش به پاری سنجر من 81 میلیون
دیگه این فصل دارم پول پارو میکنم
فک کنم آخر این فصلم الشراوی رو به رئال بفروشم 300 میلیون
![]()
رفاقت ریده
ای بابا ! داداش INDECENT تو تیمت یه خورده یا یکم بیشتر از یه خورده از من معروفتره خب ! معلومه بازکنای خوبتو بارسا مارسا طاق بالا میخرن !!! من که تو دسته 2 اینگلیس با یه تیمه 1 ستاره شروع کردم !!!!... به هر حال بازم دم من و تو گرم داداش
... گفتی حقیقی : حقیقی دو فصله که با clean sheet دو برابره نفره دومی میشه نفره اول ... !!! تو حلقم
بعدشم کی گفته تو فیفا فقط واسه تیم ملی بهت پیشنهاد میدن ، به من یکی که تیم باشگاهی هم پیشنهاد داده !!! آره والا.
بازم چاکره داش INDECENT ، ماچ ماچ ماچ :![]()
خب منم تیمم داغون بود , خودم خفنش کردم , البته تیمه تو که دیگه واویلا![]()
راستی تو که هر چی ایرانیه داری میاری تو تیمت مسعود شجاعیم بیار دیگه
اگه دقت کنی منم نگفتم باشگاه بهت پیشنهاد نمیده گفتم یه چیز نادری هستش , فوقش فصلی یکی دوبار این اتفاق بیفته , در صورتی که تو یه فصل شاید 20 تا تیم ملی بهت پیشنهاد بدن .
آقا ماچ نکن , من معخوذ به حیام![]()
رفاقت ریده
باشه داداش ماچ نمیکنم ...
مسعود تعصبیه !! هرکار میکنم نمیآد ؟!! ... ولی یه چیزه باحالیکه هرفصل واسم پیش میاد اینه که بودجه مو 10 برابر میارن بالا مثلا الآن که فصل دوم تموم شد 12 میلیون اوشروغ داشتم ؛ اما الآن که فصل سوم شروع شده 102 میلیون اوشروغغغغ بودجه مه !!! نمیدونم باهاش چیکار کنم ؟؟؟؟!!!!!![]()
رفاقت ریده
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)