به نــــام خدا
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .
*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .
*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .
«با تشكر»
به نــــام خدا
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .
*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .
*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .
«با تشكر»
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
ميتوانيم در اولدترافورد بيش از يک گل بزنيمسرمربي پرتغالي رئال مادريد پس از تساوي خانگي تيمش مقابل منچستر يونايتد در رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا معتقد است که شاگردانش ميتوانند در بازي برگشت بيش از يک گل به ثمر برسانند.
ژوزه مورينيو پس از تساوي يک بر يک تيمش مقابل منچستر يونايتد در مرحله يکهشتم ليگ قهرمانان اروپا در سانتياگو برنابئو مطمئن است که رئال مادريد ميتواند بيش از يک گل در اولدترافورد به ثمر برساند.
به گزارش فارس،وي در اين باره اظهار داشت: در بازي برگشت آزادي بيشتري وجود دارد. فکر ميکنم برنده در دقيقه پاياني مسابقه مشخص ميشود. اين يک مسابقه 50-50 است. تساوي يک بر يک نتيجه بدي نيست و ما ميتوانيم در خانه آنها گلهاي بيشتري بزنيم.
سرمربي پرتغالي مادريد ادامه داد: فکر ميکنم بازيکنانم تمام تلاش خود را انجام دادند. ما کارمان را با قدرت شروع کرديم و مسابقه سختي داشتيم. فرصت خوبي براي گلزني داشتيم که توپ به تير دروازه اصابت کرد و وقتي آنها براي اولين بار وارد نيمه زمين ما شدند، بدون اينکه موقعيت خاصي داشته باشند توانستند گلزني کنند و اين شرايط سختي براي بازيکنان بود.
وي خاطرنشان کرد: ميتوانيم در بازي برگشت گلهاي بيشتري بزنيم. آنها در نيمه دوم 2 فرصت بسيار خوب داشتنند اما نتوانستند از آن استفاده کنند زيرا ما بازي را در دست داشتيم. اينجا ليگ قهرمانان است؛ اين رقابتها به صورت رفت و برگشت انجام ميشود و من فکر ميکنم آنها کارشان را خوب انجام دادند.
مورينيو تأکيد کرد: اين مسابقه چيز جديدي نبود و شگفتزده نشديم. نه از مسابقه و نه از نتيجه تعجبي نکرديم. اين چيزي بود که من منتظرش بودم زيرا در دور برگشت آزادي بيشتري خواهيم داشت و من فکر ميکنم برنده ميتواند در دقيقه پاياني مشخص شود.
فرگوسن: صعود به يکچهارم در چنگ ما استسرمربي منچستر يونايتد پس از توقف رئال مادريد در سانتياگو برنابئو در دور رفت مرحله يکهشتم ليگ قهرمانان اروپا، صعود به دور بعد را در چنگ شاگردانش دانست.
سر الکس فرگوسن بر اين باور است که تيمش در مسير صعود به مرحله يکچهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا قرار گرفته است.
به گزارش فارس،صدرنشينان ليگ برتر انگليس شب گذشته توانستند در دور رفت مرحله يکهشتم ليگ قهرمانانان اروپا، رئال مادريد را در ورزشگاه خانگي با نتيجه تساوي يک بر يک متوقف کنند.
يونايتد توسط دني ولبک اولين گل بازي را به ثمر رساند و سپس کريستيانو رونالدو در دقيقه 30، مسابقه را به تساوي کشاند.
فرگوسن در اين باره اظهار داشت: فکر ميکنم ما در اولدترافورد گلزني کنيم. ميدانيم که آنها تيمي هستند که در ضد حملات فوقالعاده خطرناک عمل ميکنند.
وي ادامه داد: بازي آنها را مقابل منچستر سيتي در ورزشگاه اتحاد ديدم؛ آنها در نيمه اول و در کل مسابقه بر بازي مسلط بودند. ما وظيفه بزرگي بر دوش داريم اما صعود به دور يکچهارم قطعا در چنگ ما است.
فابيو کوئنترائو در نيمه اول توپ را به تير دروازه شياطين سرخ کوبيد و فانپرسي نيز در نيمه دوم به همين شيوه يکي از موقعيتهاي منچستر را از دست داد.
داويد دخيا در اين بازي عملکرد خوبي داشت و فرگوسن به شدت از دروازهبان اسپانيايي تيمش تمجيد کرد و گفت: من فکر ميکنم ما موقعيتهاي فراواني در اين مسابقه خلق کرديم. فوتبال هجومي و خوبي را در تمام مدت بازي ارائه داديم اما آن طور که بايد نتوانستيم توپ و ميدان را در اختيار بگيريم.
سرمربي منچستر يونايتد خاطرنشان کرد: فکر ميکنم رئال بدون شک کنترل بازي را در دست داشت. آنها در خانه خود بازي ميکردند که بازي در آن براي حريفان سخت است اما از اينکه بازيکنان توانستند نتيجهاي به دست آورند که در اولدترافورد شانس فراواني براي صعود داشته باشيم، خوشحالم.
وي اضافه کرد: فکر ميکنم اتفاقات زيادي در اين مسابقه رخ داد؛ موقعيتهاي فراواني براي هر دو تيم ايجاد شد. داويد دخيا 2 يا 3 مهار فوقالعاده داشت اما ما هم 2 يا 3 موقعيت بسيار خوب را از دست داديم.
فرگوسن يادآور شد: دروازهبان در آخرين دقيقه يک توپ بسيار خوب را مهار کرد و يک شوت بسيار خوب فانپرسي نيز به تير دروازه اصابت کرد. بنابراين حوادث زيادي در اين مسابقه رخ داد که آن را به يک بازي جذاب تبديل کرده بود.
ولبک: ميدانستم روني توپ را کجا ميفرستدزننده گل منچستر در تساوي يک بر يک مقابل رئال در دور رفت مرحله يکهشتم ليگ قهرمانان اروپا اعلام کرد که با آگاهي از اينکه توپ به کجا ارسال ميشود، موفق به گلزني شده است.
دني ولبک با ابراز خوشحالي از گلزني به رئال مادريد در سانتياگو برنابئو اظهار داشت: ميدانستم که وين روني توپ را کجا ارسال خواهد کرد و خوشبختانه توانستم اين توپ را به درون دروازه هدايت کنم.
به گزارش فارس،وي ادامه داد: سانتياگو برنابئو ورزشگاه باشکوهي است اما ما تصادفي به اينجا نيامده بوديم بلکه براي بازي کردن در اين مسابقه حاضر شديم.
منچستر يونايتد شب گذشته موفق شد در دور رفت مرحله يکهشتم ليگ قهرمانان اروپا، رئال مادريد را در ورزشگاه خانگي با نتيجه تساوي يک بر يک متوقف کند.
فانپرسي:تماشاگران شاهد بازي جذابي بودندمهاجم منچستر يونايتد معتقد است که تيمش با تساوي يک بر يک در دور رفت مرحله يکهشتم ليگ قهرمانان اروپا مقابل رئال مادريد نتيجه خوبي در يک بازي خارج از خانه کسب کرده است.
روبين فانپرسي بر اين باور است که فرصتهايش را براي گلزني مقابل رئال در ديدار شب گذشته تيمش در دور رفت مرحله يکهشتم ليگ قهرمانان اروپا هدر داده است.
به گزارش فارس،شياطين سرخ موفق شدند در اين مسابقه با نتيجه يک بر يک رئال مادريد را در سانتياگو برنابئو متوقف کنند.
فانپرسي پس از اين مسابقه از ناتواني در استفاده از موقعيتهايش و به ارمغان آوردن پيروزي براي تيمش اظهار ناراحتي کرد و گفت: در نيمه دوم 3 موقعيت داشتم به خصوص موقعيتي که در آن توپ را به تير دروازه کوبيدم.
وي ادامه داد: فرصت بسيار خوبي بود و بايد آن را گل ميکردم. به خوبي به توپ ضربه نزدم بنابراين اگر کمي هم شانس داشتم ميتوانستم آن را به گل تبديل کنم.
مهاجم منچستريونايتد خاطرنشان کرد: در ثانيههاي پاياني مسابقه دروازهبان آنها واکنش بسيار خوبي داشت زيرا روي گل شدن آن توپ حساب کرده بودم.
داويد دخيا (گلر منچستر) نيز در اين مسابقه عملکرد خوبي داشت و فانپرسي معتقد است که هر دو تيم شانس پيروزي داشتند. وي افزود: آنها هم 2 موقعيت خوب داشتند. تساوي يک بر يک در يک مسابقه خارج از خانه نتيجه خوبي است. کساني که بازي را تماشا کردند، چندين موقعيت خوب روي هر دو دروازه ديدند و شاهد يک مسابقه جذاب بودند.
تساوي يک بر يک به معناي آن است که رئال بايد در اولدترافورد گلزني کند. بازيکن 29 ساله يونايتد در خصوص شانس بيشتر تيمش در بازي خانگي تأکيد کرد: شايد کمي شانس بيشتري داشته باشيم. فکر ميکنم در اين مرحله، چنين تيمهايي توجه چنداني به بازي در خانه يا خارج از خانه ندارند.
فانپرسي اضافه کرد: ما واقعا به اين موضوع فکر نميکنيم؛ همين طور هم آنها و اکنون تنها نيمي از مسير را طي کردهايم. براي دور برگشت نيز آماده خواهيم بود.
salam!
madridi ha barabar man utd dar khane motevaghef shod!
REAL MADRID1_1MAN UTD
shagerdan ser alex tavanestand dar yak bazi kharej az khane real ra motevaghef konand!
dar sharayeti ka in tasavi ba arzesh ro madyon david degia hast!
in goler afsane i tavanest ba chand soper vakonesh dar dar bazi khob derakhshide va yek tasavi ba arzesh ro baraye timesh be armaghan avarad!
omid ast ba yek bazi khob dar khane az sad real gozasht karde va be marhale bad sood konad!
be omid pirooooooozi!![]()
فرگوسن:منچسترکنوني ازسال 1999بهتر استسر آلکس فرگوسن با تمجيد از تيم کنوني منچستريونايتد گفت، اين قويترين تيم دوران مربيگرياش در نيمکت شياطين سرخ است. [فرگوسن:منچسترکنوني ازسال 1999بهتر است]به نقل از ايسنا،منچستريونايتد اکنون با دوازده امتياز اختلاف در صدر جدول ليگ برتر انگليس قرار و در ليگ قهرمانان اروپا با گل زده در خانه رئالمادريد شانس زيادي براي صعود به دور يک چهارم نهايي دارد. يونايتدها در جام حذفي نيز يکي از مدعيان قهرماني هستند. آنها اين شانس را دارند تا با قهرماني در اين سه جام، اتفاق سال 1999 را تکرار کنند؛ سالي که منچستر توانست سهگانهاي تاريخي قهرماني را رقم بزند. با اين حال فرگوسن معتقد است تيم کنوني منچستريونايتد از تيم سال 1999 که توانست با حضور بازيکناني همچون پيتر اشمايکل، روي کين، ديويد بکام، دوايت يورک و تدي شرينگهام فاتح سه جام معتبر شود، بهتر است.اين مربي اسکاتلندي در اين باره گفت: "در سال 1999 که توانستم با منچستر سه جام کسب کنم، تيمم از تيم حال حاضر منچستر ضعيفتر بود. اکنون تيم قويتر نسبت به سال 1999 دارم. در آن زمان با کمبود بازيکن روبهرو بودم. در ديدار فينال نيز روي کين و پل اسکولز محروم بودند و مجبور بوديم با بازيکنان محدودي بازي کنيم."به نوشته ساکرنت فرگوسن که تيمش در ديدار رفت ليگ قهرمانان اروپا برابر رئالمادريد به تساوي رسيد، درباره بازي برگشت با اين تيم هم گفت: "رئالمادريد قطعا در بازي برگشت تيم متفاوتتري نسبت به بازي رفت خواهد بود. در بازي چهارشنبه دو يا سه بازيکن که در بازي رفت بازي نکردند، ميتوانند بازي کنند و اين باعث ميشود بازي متفاوتي را شاهد باشيم."فرگوسن در پايان درباره بازي با ردينگ در جام حذفي گفت: "جام حذفي، جام شگفتيهاست و بازيکنان ما بايد به اين موضوع آگاه باشند. بايد به حريف خود احترام بگذاريم."
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
نانی وینگر منچستر یونایتد پس از برخورد با ماشین پلیس در روز جمعه آسیبی ندیده است.
اتومیبل Bentley Continental نانی با ماشین Ford Mondeo پلیس که در حال پاسخ دادن به یک تماس اضطراری در استوک پورت (ناحیه ای در شهر منچستر) بود، تصادف کرد.
در حالی که هر دو راننده آسیب ندیده اند، گفته شده که مسافر درون ماشین پلیس دچار آسیب جزئی شده است.
بنا بر گزارش ها، ملی پوش پرتغالی هنوز لباس تمرینی خود را بر تن داشت و زمانی که حادثه اتفاق افتاد، در حال بازگشت به خانه بود.
سخنگوی پلیس ‘منچستر بزرگ’ در روز شنبه گفت: ” مسافر درون ماشین پلیس دچار جراحات جزئی شده است و فقط به هر دو خودرو خسارت های کوچکی وارد شده است. “
خاویر هرناندز، مهاجم منچستر یونایتد، معتقد است که دیوید دخیا به بهترین دروازه بان جهان تبدیل خواهد شد.
دروازه بان جوان اسپانیایی انتقادات زیادی را از زمان انتقال خود به اولدترافورد در سال ۲۰۱۱ پشت سر گذاشت، هر چند که عملکرد فوق العاده ی او در تساوی ۱-۱ با رئال مادرید، به طور گسترده ای مورد ستایش قرار گرفته است.
هرناندز به MUTV گفت : ” افرادی بسیاری که در مورد فوتبال اطلاعاتی دارند می دانند که دیوید دروازه بانی در کلاس بالاست. ”
” به این دلیل منچستر یونایتد او را خریداری کرد.آنها دیدند که او چقدر می تواند خوب باشد.اگر او نمی توانست که در یک سطح مناسب برای این باشگاه بازی کند، او اینجا نبود و آنها در تلاش هستند تا مراقب او باشند. ”
“به نظر من، او یک دروازه بان کامل است. شما واکنش های بزرگی از او در روز چهارشنبه دیدید. همچنین او می تواند با پاهای خود بازی کند، که برای یک دروازه بان بسیار مفید است، اما من فکر می کنم او عملکرد درخشانی داشته است و پس از چند سال او بهترین (دروازه بان) جهان خواهد بود. ”
دخیا ۲۷ بازی برای منچستر یونایتد در این فصل انجام داده است و به نظر می رسد که جایگاه او به عنوان دروازه بان اول یونایتد تثبیت شده است.
سر الکس فرگوسن معتقد است که تیم فعلی منچستر یونایتد قوی تر از تیم یونایتد در سال ۱۹۹۹ است که توانست یک سه گانه ی تاریخی را رقم بزند.
شیاطین سرخ ۱۴ سال قبل، اولین تیم انگلیسی لقب گرفتند که توانسته است در یک فصل، در سه جام بزرگ قهرمان شود.آنها در آن سال در لیگ برتر، جام حذفی و لیگ قهرمانان، قهرمان شدند.
در حال حاضر، تیم فرگوسن به دنبال تکرار این شاهکار است، آنها با ۱۲ امتیاز اختلاف در صدر لیگ برتر هستند، در حالی که یک بازی تا حضور در جمع ۸ تیم برتر باشگاههای اروپا در پیش دارند و دوشنبه هم در دور پنجم جام حذفی به مصاف ردینگ خواهند رفت.
فرگوسن گفت: ” در حال حاضر، ما یک تیم قوی تر هستیم. هنگامی که ما به فینال (لیگ قهرمانان اروپا) رسیدیم، کین و اسکولز محروم بودند، اما تنها هنینگ برگ آسیب دیده بود. ”
“من نمی توانستم از جاناتان گرینینگ که فقط یک یا دو بار برای تیم اول بازی کرده بود، استفاده کنم. ”
” برای او نشستن بر روی نیمکت یک افتخار بود.این به شما یک ایده درباره ی قدرت تیم می دهد. ”
اما در حالی که مربی اسکاتلندی اذعان می کند که رویای تکرار آن مسائل خوب است، او مصمم است که تیمش تمرکز خود را برای یک پایان خوب در این فصل از دست ندهد.
فرگوسن اضافه کرد : ” این خوب است که به دنبال این چیزها باشیم و می دانم که چگونه آن را در آن زمان خاص انجام دهم. ”
” اما واقعیت این است که ما نباید کنترل خودمان را از دست بدهیم، به ویژه در جام حذفی که هر چیزی می تواند رخ دهد. شما نمی خواهید شوکه شوید. ”
“در نظر بسیاری از مردم، در روز دوشنبه (ممکن است شگفتی رخ دهد)، بله، این ردینگ است.در حال حاضر ما فقط در مادرید بوده ایم، آن یک شب بزرگ بود، روز دوشنبه مراقبت خودمان خواهیم بود. ”
” در روز دوشنبه نباید تمرکز خودمان را از دست بدهیم. ما باید مراقبت باشیم. ”
” ما باید عملکرد خوبی داشته باشیم و به حریف خود احترام بگذاریم و این یک واقعیت است که جام حذفی می تواند باعث ایجاد شوک شود. “
![]()
فرگوسن از عملکرد رافائل مقابل رئال دفاع کرد.
فرگوسن در مصاحبه با تلویزیون باشگاه گفت: رافا نیمه اول سختی داشت اما در نیمه دوم کنترل اوضاع را بدست گرفت. او باور نکردنی است و همیشه به دنبال گرفتن همه توپ هاست. در نیمه دوم او به فرمی که در طول فصل نشان داده است برگشت و واقعا خوب کار کرد. عملکردی که برای بازیکن جوانی چون او مشکل است.
![]()
تیتر تکراری: یونایتد برای فروش نانی آماده می شود!
به گزارش دیلی اکسپرس یونایتد می خواهد نانی را در تابستان به فروش برساند تا فضا برای پیوستن زاها به یونایتد آماده شود. نانی که در بازی حساس مقابل رئال روی نیمکت هم حضور نداشت سال گذشته برای تمدید قرارداد با مسئولان تیم مذاکراتی داشت که دو طرف بر سر مسائل مالی به توافق نرسیدند. پیش از این زنیت سنت پترزبورگ به عنوان مشتری اصلی او معرفی شده بود اما گویا نانی دوست دارد در اسپانیا و یا پرتغال بازی کند. یونایتد نمی خواهد او به تیم دیگری در لیگ برتر بپیوندد.
![]()
استیل: فرگوسن نمی خواست اشتباه چک را تکرار کند.
مربی دروازبان های یونایتد که دخیا را به فرگوسن پیشنهاد داده بود در صحبت هایی اعلام کرد فرگوسن دوست نداشته است اشتباهی را که در هنگام خرید پیتر چک انجام داده است در مورد دخیا هم تکرار کند بنابر این خیلی سریع برای خرید او اقدام کرده است. فرگوسن در این مورد به استیل گفته بود اگر او دروازبان خوبی است و ما او را مدت ها زیر نظر داشته ایم چرا اشتباه مان را دوباره تکرار کنیم.
![]()
اندرسون: در گذشته بارها به دنبال رفتن از منچستریونایتد بوده ام.
هافبک برزیلی منچستر در مصاحبه ای با گلوبو اسپورت که توسط بسیاری از سایت های خبری از جمله اسکای منتشر شده است، فاش کرد پیش از این چندین بار برای جدا شدن از شیاطین سرخ تلاش کرده است ولی موفق به این کار نشده است. او گفت: من چه می توانم بگویم؟ من سه سال دیگر قرارداد دارم، من بارها سعی کرده ام از یونایتد جدا شوم اما هرگز موفق به انجام این کار نشدم.
او که از سال ۲۰۰۸ تا کنون پیراهن تیم برزیل را به تن نکرده است در این باره گفت: بازی کردن در تیم ملی همیشه خوب است ولی اکنون بر روی بازی برگشت با رئال و ادامه لیگ تمرکز کرده ام.
با این حال او در صفحه خود در اینستاگرم در یک متن تصویری با رد شایعات گفت: این حقیقت ندارد...من میخواهم در منچستر بمانم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)