به نام خدا
در این تاپیک می توانید اخبار مربوط به رم را قرار دهید. حتی الامکان سعی شود اخبار از سایتهای اختصاصی رم گرفته شود.
به نام خدا
در این تاپیک می توانید اخبار مربوط به رم را قرار دهید. حتی الامکان سعی شود اخبار از سایتهای اختصاصی رم گرفته شود.
ویرایش توسط feri71 : 02-13-2013 در ساعت 14:57
لاملا، ۲ تا ۶ هفته دور از میادین؟!
اتفاق بدى براى تیم رم در حال به وقوع پیوستن است. بازیکنى که در هفته هاى اخیر بار تیم رم را بر دوش مى کشید، اریک لاملا به وسیله ى بازیکن تیم تورینو، اوگبونا، از ناحیه مچ پا آسیب دیده است اما این تنها مشکل این بازیکن آرژانتینى نیست و نگرانى تیم رم در مورد این بازیکن بیشتر از یک مشکل کوچک است. آزمایش ها خبرهاى خوبى را براى تیم رم نشان نمى دهد و حالا اریک لاملا دچار تورم مچ پا شده است و این آسیب دیدگى ممکن است انحراف غوزک پا باشد. به طور معمول بازگشت بازیکنان در چنین حالتى بین ۲ تا ۶ هفته زمان لازم دارد. بنابراین لاملا حداقل در دو دیدار تیم رم مقابل پسکارا و سیه نا حضور نخواهد داشت و زدنک زمن، مربى چک تبار تیم رم مجبور است که به بازیکنان دیگر خود اعتماد کند. قرار است که وضعیت مچ پاى لاملا امروز در آزمایش هاى دقیق تر بررسى شود اما پیش بینى مى شود که او یک ماه دور از میادین باشد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
اخبار کوتاه ۱۳۹۱/۰۹/۰۷
استکلنبرگ آماده است
مارتین استکلنبرگ، سنگربان هلندی تیم رم بهبودى خود را به دست آورده است و مى تواند این تیم را در دیدار مقابل سیه نا همراهى کند.
وضعیت فلورنزى بررسى مى شود
در تمرینات تریگوریاى امروز قرار است که وضعیت الساندرو فلورنزى که در دیدار مقابل پسکارا دچار مصدومیت ران پای راست شده بود، بررسى شود.
توتى رهبرى شبیه جرارد است
فابیو بورینى، بازیکن سابق جالوروسى در مورد فرانچسکو توتى گفت: او کسى است که زیاد صحبت نمى کند مگر در حد یک راهنمایى دوستانه. او رهبرى مانند جرارد است. این بازیکن همچنین گفت: دوست داشتم با زدنک زمن کار کنم.
رم با آدیداس؟
گزارش ها حاکى از آن است که مدیر تجارى باشگاه رم، کریستوف وینترلینگ به سختى به دنبال همکارى با شرکت آدیداس است و باشگاه رم براى فصل بعدى سرى آ با شرکت آدیداس قراردادى را به امضا خواهد رساند.
مشکل رم زمن نیست
مارکو دلوکیو، بازیکن اسبق جالوروسى در مورد وضعیت فعلى تیم رم گفت: من فکر نمى کنم که زمن مشکل رم باشد. در تیم رم، مدافعان با یکدیگر همکارى و هماهنگى کافى را ندارند.
یانکوویچ در اولویت رم
گزارش ها نشان مى دهد که باشگاه رم در پى جذب فیلیپ یانکوویچ، هافبک تهاجمى ۱۷ ساله ى تیم ستاره ى سرخ بلگراد است. این بازیکن با دستمزد حدود ۳ میلیون یورو تا سال ۲۰۱۵ با تیم ستاره سرخ قرارداد دارد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
عدم حضور اوسوالدو برابر سیه نا؟
پابلو اوسوالدو پس از ترک تمریناتِ امروز، حضورش در دیدار یکشنبه شب برابر سیه نا در هاله از ابهام قرار گرفته است.
مهاجم ایتالیایی و آرژانتینی الاصل رم از ناحیه مچ پای راست دچار مصدومیت شد و به نظر نمی رسد که بتواند یکشنبه مقابل مردان سرسه کوزمی به میدان برود.
مهاجم ۲۶ ساله رم در این فصل از بازیکنان کلیدی زدنک زمن بوده و در ۱۰ بازی که انجام داده، با ۷ گل به ثمر رسانده تا پس از اریک لاملا، دومین گلزن برتر جالوروسی به حساب آید.
با نبود اریک لاملا و احتمالا پابلو اوسوالدو، احتمالا خط حمله رم بار دیگر دچار دگرگونی می شود و در کنار فرانچسکو توتی و ماتیا دسترو، نیکو لوپز نیز پس از مدتها فرصت خودنمایی پیدا خواهد کرد.
اسکودتو، هدفِ رمِ زمن
فرانچسکو توتی ادعا می کند که زدنک زمن هنوز هم فکر می کند که تیمش یکی از نامزد های کسب اسکودتو است.
با وجود حضور رم در رتبه ششم و فاصله ۹ امتیازی آنها با یوونتوسِ صدرنشین، اسکودتو هنوز هم هدف اصلی مرد چک تبارِ رم است.
توتی می گوید که با وجود ۵ شکست از ۱۵ بازی، زمن هنوز هم به کسب اسکودتو ایمان دارد.
اگرچه رمیها در بازی های ابتدایی خود بی ثبات نشان دادند و نوسانات زیادی داشتند اما ۳ بازی اخیرشان را با برد پشت سر گذاشته اند در حالی که تنها ۱ گل در این ۳ دیدار دریافت کرده اند.
” ما حتی پس از نتایج ضعیف هم متحد باقی ماندیم. ما مانند تیمی بزرگ واکنش نشان دادیم. ”
رم هفته بعد در المپیکو پذیرای فیورنتینا خواهد بود که در صورت شکست بنفش ها به رده ۵ ام صعود خواهند کرد. پس از آن شاگردان زمن نیم فصل اول را با بازی مقابل کیه وو، میلان و ناپولی به پایان خواهند رساند.
توروسیدیس به رم پیوست
بنا به گزارش اسکای، والتر ساباتینی امروز در شهر میلان با با توروسیدیس، بازیکن تیم المپیاکوس یونان دیدار کرد.
طبق اخبار منتشر شده دو باشگاه بر سر پیوستن این بازیکن یونانی به رم به توافق رسیده اند.
باشگاه رم از طریق صفحه توییتر خود رسما اعلام کرد که با باشگاه یونانی برای جذب واسیلیس توروسیدیس ۲۷ ساله به توافق رسیده است.
توروسیدیس ساعت ۱۳:۳۸ به وقت محلی برای انجام معاینات پزشکی به بیمارستان جملی رفت و حدودا ۱ ساعت بعد نیز به محل تمرین رم رفت.
آنطور که در اخبار اعلام شده، او سالانه ۲٫۵ میلیون یورو خواهد گرفت و تا سال ۲۰۱۸ پیراهن جالوروسی را بر تن خواهد کرد.
زمن متعهد به رم
زدنک زمن احساس می کند که موقعیتش در رم امن است. ” می خواهم تا ۵ سال دیگر اینجا بمانم. ”
پس از تساوی ۳-۳ مقابل بولونیا گفته می شد که زمن به زودی پایتخت را ترک می کند و شایعات متعددی در این رابطه منتشر شد.
با این حال باشگاه رم پس از جلسه ای که با این مرد چک تبار برگزار کرد اعلام کرد که این مربی تا پایان فصل در رم خواهد ماند. زمن روز گذشته در کنفرانس مطبوعاتی اش پیش از بازی امشب مقابل کالیاری گفت: ” آیا من فکر می کنم که موقعیتم در رم در خطر است؟ نه، من فقط فکر می کنم که این آشفتگی ها فقط برای یک روز بود و بس. ”
” من واقعا امیدوارم که این فکری که میان مردم به وجود آمده از بین برود و به جای آن بر روی مسابقات آینده متمرکز شویم. ”
” من فکر می کنم همه چیز به خاطر سوء تفاهمی بود که در کنفرانس پیش از بازی مقابل بولونیا به وجود آمد. ”
” باشگاه فکر کرد که من به دلیلی این ها را گفته ام اما من توضیح دادم که آن برای دلیل متفاوتی بود و ما یکدیگر را درک می کنیم. من خوشحالم که با هم برای موفقیت رم ادامه می دهیم. من برای کمک به باشگاه اینجا هستم. ”
” آیا من فکر می کردم قرار است اخراج شوم؟ ما صحبت کردیم و همه چیز تا روز بعد حل و فصل شد. باشگاه به من گفت که از من چه انتظاری دارد و من هم به مدیران گفتم که چه انتظاری از آن ها دارم. ”
” ما به یک شکل چیز ها را می بینیم. حداکثر تلاش و همکاری را از تک تک افراد باشگاه می خواهیم. ما می خواهیم نگرش، رفتار و موقعیت مان در جدول رده بندی بهبود یابد. اگر در بالای جدول نیستیم، دلایلی وجود دارد. ”
” می خواهم برای ۵ سال دیگر در رم بمانم. ”
زمن همچنین شایعاتی که گفته می شد باشگاه از زمن درخواست کرده که از ۲ بازیکن در ترکیبش از استفاده کند را رد کرد. ” آنها هرگز قبلا در این کار دخالت نکردند بنابراین دلیلی نمی بینم که اکنون این کار را انجام دهند. من بازیکنانی که بخواهم را انتخاب می کنم. ”
جالوروسی در رتبه هشتم جدول جای دارد. آنها در ۴ بازی اخیر خود در سری آ موفق به پیروزی نشده اند و باید تا ساعاتی دیگر در المپیکو به مصاف کالیاری بروند.
سیستم معنایی ندارد
اورلیو آندریاتزولی، سرمربی جدید رم در مصاحبه امروزش نشان داد که چقدر با زدنک زمن تفاوت دارد. ” سیستم تاکتیکی هیچی نیست. ”
دستیار مربی رم پس از اخراج زمن، از روز شنبه هدایت رم را بر عهده گرفت. او در سال های اخیر دستیار مربیانی چون لوچانو اسپالتی، وینچنزو مونتلا، لوئیس انریکه و زدنک زمن بوده است.
او به وبسایت رسمی رم گفت: ” بازیکنان ۱۰۰% حساب می شوند اما سیستم چیزی نیست. نتیجه نهایی به سادگی و با عناصر مختلف به دست می آید. ”
” کسی یک بار گفت اگر مربی زیانی نرساند، یعنی کارش را خوب انجام داده است. من هم موافقم. اگر مربی انرژی تیم را مدیریت کند، پس او کارش را بهتر انجام داده. در غیر این صورت او از تیم می رود. این بازیکنان هستند که نقش تعیین کننده را دارند. ”
از آندریاتزولی پرسیده شد که الگوی او در دوران جوانی که بود و او پاسخ داد: آریگو ساچی، بازیکن سابق میلان.
” اگر کسی در گذشته یک احساس را در من به وجود می آورد، او ساچی بود. قبل از اینکه فوتبال بازی کند، بدون مطالعه عمیقی، به خوبی بازی می کرد. ”
” یکی دیگر از چهره های مهم نزد من، سیلویو بالدینی است. او به عنوان یک بازیکن هرگز در سطح بالایی بازی نکرد و به عنوان مربی از رده پایین شروع کرد و تا سری A بالا آمد. او برای بازی اش هدیه همواره طبیعی دارد. ”
دستیار سابق اسپالتی در مورد سرگرمی هایش هم صحبت کوتاهی کرد.
” من دوچرخه سواری در کوهستان، شنا کردن، بیرون رفتن زمانی که برف می بارد و تنیس بازی کردن را دوست دارم. “
آندریاتزولی: پنالتیِ اوسوالدو نبود!
پس از شکست ۳-۱ رم مقابل سمپدوریا، اورلیو آندریاتزولی تایید کرد که اوسوالدو نباید پنالتی می زد.
پس از اخراج زدنک زمن، آندریاتزولی روی کار آمد. او در اولین بازی خود از سیستم ۳-۵-۲ استفاده کرد و مارتین استکلنبرگ و دنیله دروسی را به ترکیب اولیه تیم بازگرداند. گل اریک لاملا در این دیدار آفساید اعلام شد و پابلو اوسوالدو به شکل افتضاحی پنالتی را از دست داد.
آندریاتزولی گفت: ” گل لاملا از نظر من درست به نظر می رسید در حالی که فکر می کنیم شوت پیانیچ در محوطه که به دست بازیکن حریف خورد پنالتی بود اما در عوض بار دیگر مسئولان حق را به کس دیگری دادند. ”
” حوادث همیشه تعیین کننده بازی ها هستند اما فوتبال آنقدر سریع حرکت می کند که اشتباه کردن در آن قابل درک است. ”
رم فرصت به تساوی کشاندن بازی را داشت اما پابلو اوسوالدو به جای فرانچسکو توتی پشت ضربه پنالتی ایستاد و ضربه بد او را رومرو به راحتی در اختیار گرفت.
” چه کسی زننده پنالتی است؟ در ۲۰ سال گذشته که توتی بوده پس من هم او را انتخاب می کنم. نمی توانم به شما بگویم که چرا اوسوالدو پنالتی را زد. من از او چنین چیزی نخواستم. شاید آنها بین خودشان در این مورد صحبت کردند. من نمی دانم. ”
” در هر صورت تمام بازی به خاطر این یک مورد تعیین نشد. ما بازی بسیار خوبی را به نمایش گذاشتیم و من از علمکرد بچه ها راضی هستم. آنها هر کاری که ازشان خواسته بودم را انجام دادند. ”
” ما این هفته با اعتماد به نفس کار کردیم و هدف ما این بود که اعتماد به نفس از دسته رفته بچه ها را بازگردانیم. لاملا وینگ راست بود تا موقعیت هایی را از آن سمت زمین برای ما ایجاد کند و من از او فداکاری خواستم. ”
” از لحاظ کیفیت این عملکرد خوبی بود اما متاسفانه ما فقط برای نتیجه بازی می کنیم و این راه ما نبود. “
نظرات کارشناسان پس از بازی با سمپدوریا
در زیر نگاهی به نظرات کارشناسان پس از بازی مقابل سمپدوریا می اندازیم:
پاتریک وُم بروک در مصاحبه با ReteSport: ” آندریاتزولی روی استکی و دروسی متمرکز شده و امروز ثابت شد که این دو بدترین های میدان بودند. بدیهی است که این فقط بدشانسی آنها نبود. با این حال در کنار این ها، در انتخاب های آندریاتزولی هم اشتباهاتی وجود داشت که امروز دیدیم. ”
انریکو مایدا در مصاحبه با ReteSport: ” دروسی و استکی؟ حالا می توانید درک کنید که چرا بازی نمی کردند. این دو در حال حاضر دچار بحران هویت واقعی شان شده اند و به همین دلیل نمی توانند موثر باشند. محرومیت آنها مشکل رم نیست. ”
دانیله لو موناکو در مصاحبه با ReteSport: ” آندریاتزولی حق دارد که همه چیز را دوباره تنظیم کند. این رم با رم های دیگر فرقی نداشت. یک انقلاب کلی به وجود آمده. آیا باید اوسوالدو را برای از دست دادن پنالتی سرزنش کرد؟ یک مربی نمی تواند در این خطا ها دخالت کند! ”
مکس تونتو در مصاحبه با Radio Streo: ” شکست بدی بود. اکنون باید مشکل تیم را حل کرد. انتظارات کاملا متفاوت است. شنبه باید به مصاف قوی ترین تیم لیگ بروند. امیدوارم واکنش فوری را از تیم ببینیم. ”
وینچنزو ناستاسی در مصاحبه با Radio Mana Mana Sport: ” دفاع ۳ نفره یا ۴ نفره؟ سخت است که بگوییم، چرا که این هفته کار آسانی نبود تا مقصود آقای آندریاتزولی را بدانیم. من شخصا متقاعد شدم که دفاع ۴ نفره باقی بماند. در بازی هایی که تا به حال انجام شده، ۳ مدافع مارکینیوس، بوردیسو و کاستان به طور همزمان مورد آزمایش قرار نگرفته بودند. “
اوسوالدو: متاسفم
پابلو اوسوالدو پس از پنالتی که در دیدار روز گذشته مقابل سمپدوریا از دست داد، از طرفداران تیم رم عذرخواهی کرد.
بازیکن آرژانتینی الاصل و ایتالیایی رم پس از پنالتی که گرفت، در حضور فرانچسکو توتی در زمین و در حالی که کاپیتان قصد زدن ضربه را داشت، توپ را برداشت و خودش پشت توپ ایستاد.
پس از بازی اوسوالدو زیر انتقادات زیادی رفت. هم برای از دست دادن پنالتی و هم برای آنکه با وجود حضور توتی در زمین، به او این اجازه را نداد.
او در صفحه توییترش گفت: ” خیلی ناامیدم. می خواهم از طرفداران عذرخواهی کنم. من قطعا قصد هیچگونه بی احترامی به فرانچسکو نداشتم. ”
” من احساس کردم که باید ضربه را بزنم. گاهی اوقات یک گل می تواند اعتماد به نفس را به شما برگرداند و این چیزی است که در حال حاضر از دست رفته است. ”
” هیچکس بیشتر از من نمی داند که قصد من چه بوده. ”
” با این حال من به همراه هم تیمی هایم قدرت را برای پیش روی خواهیم یافت و خودمان را از این وضعیت خارج خواهیم کرد. ”
” ما تیم قوی هستیم و دوباره در راه پیروزی قرار خواهیم گرفت. یک بار دیگر ابراز تاسف می کنم. ”
” فورزا رما. برای همیشه. ”
رم از ۱۸ امتایاز ممکن در دیدار های گذشته اش تنها ۲ امتیاز کسب کرده است. آنها شنبه هفته آینده باید در رم پذیرای یوونتوسِ صدرنشین باشند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)