در این تاپیک ویرایش و پچ های FIFA 13 و پرسش ها و پاسخ پیرامون این بازی قرار میگیرد
در این تاپیک ویرایش و پچ های FIFA 13 و پرسش ها و پاسخ پیرامون این بازی قرار میگیرد
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
یه سوال دیگه چرا پچ های فیفا رو مثل Pesنمیسازن که راحت نصب بشه
![]()
سلام.کسی پچ جدید فیفا رو داره که دلپیرو رو به سیدنی انتقال بده؟؟؟![]()
دوستان سلام.من چنتا تکنیک فیفا میخام که بتونم تو فیفا13 اونارو کار کنم.کسی میتونه کمک کنه؟؟؟![]()
من وقتی عملیات regenerator انجام میدم هیچی عوض نمیشه
![]()
درود
دوستان برای تغییر بودجه ی باشگاه با استفاده از نرم افزار Cheat Engine بعد از اینکه بودجه جدید باشگاه در Value وارد کردیم و next scan رو زدیم باید چی کار کنیم؟
ممنون.
در گاوصندوق بخوای بدون کلید باز کنی راحت تره تا بخوای پچ های فیفا رو بریزی![]()
یعنی اینقدر سخته ریختن پچ های فیفا !!!!! یا شما به خودتون زحمت نمیدید !!!
دیگه من آموزش رو گذاشتم دیگه !!! راحته فقط شما سخت میگیرید !!! اگر آموزش نذاشته بودم قبول ولی آموزش رو کامل گذاشتم !!!!
سوکر گیمینگ همه چیرو توضیح داده !! بیشتر پچ ها هم redme دارن !!! به صورت خیلی ساده توضیح داده مراحل نصب رو !!! 90% redme ها شبیه هم هستن !!!!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)