به نام خدا
˙·٠•●☆ آنالیز و بررسی حرفه ای بازیهای بارسلونا 2012-2013 ☆●•٠·˙
*در این تایپک نقد و بررسی حرفه ای بازیهای کاتالان ها در فصل 2012-2013 قرار میگیرد*
*پست های چند خطی حذف میشود*
*پست ایپم حذف میشود *
به نام خدا
˙·٠•●☆ آنالیز و بررسی حرفه ای بازیهای بارسلونا 2012-2013 ☆●•٠·˙
*در این تایپک نقد و بررسی حرفه ای بازیهای کاتالان ها در فصل 2012-2013 قرار میگیرد*
*پست های چند خطی حذف میشود*
*پست ایپم حذف میشود *
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
♣ The King ♣
ویرایش توسط Alex Dlpiero_10 : 11-07-2012 در ساعت 18:50 دلیل: تغییر نام تایپک
آره هنوز یکیمون نیومده اون یکیمون مصدوم میشه تراز شیم! ما از هفته دوم مصدوم داشتیم هیچی نمیگیم ، توی ال کلاسیکو مصدوم دادیم باز چیزی نگفتیم ، پویول از مصدومیت اومد بعد هفتاد دقه مصدوم رفت بازم چیزی نگفتیم ، همه ی مصدومامون دفاعین (دو تا دفاع وسط ، یه دفاع راست ، یه دفاع چپ + آبیدال) بازم گفتیم فوتباله و اتفاق!!! حالا یه بار شده دو تا مصدوم دادن دنیا رو دارن میدوزن به هم
ولی خدایی دورتموند خیلی تیم خوبیه اینقدر ازش خوشم میاد ، دوس دارم بخوره به بارسا یه کم نفسمون تو سینه حبس بشه
ای کاش امشب بارترا و پیکه رو بازی میداد!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
F a r e w e ll ... Tito
آره من عاشق اینم که این فصل فینال بارسا-دورتموندو ببینم
واقعا دیدنی میشه
تو تیمی تاکتیکی و هدف مند بازی میکنن
نکته مهمشم اینه که وحشی ندارن دورتموندی ها و مثل آدم بازی میکنن
جدال دو تیمی که بازیکناشونو و بیشتر خودشون ستاره کردن واقعا زیبا خواهد شد
I believe… whatever doesn’t kill you simply
makes you … stranger
EL Maestro
Xavi Hernandez
تیمی که بخواد قهرمان بشه باید بازی های سخت رو ببره ولی من از این تیم میترسم !
با اینکه با بازی خوبشون مقابل رئال نباید گفت که از پس بارسا برمیان ولی تیم جوون و پرانرژیشون واسه هر تیمی میتونه دردسر ساز بشه .
بازی با سلتیک رو من خیلی بازی سختی میدونم اونا با بازیکنای توانمند و قدرتی که دارن تو دفاع خیلی خوب عمل میکنن و تو ضربات سر هم عالی عمل میکنن .
اگه امشب پیکه بازی کنه خیالمون از بابت دفاع خیلی راحت میشه البته شاید فیکس بازی نکنه و به عنوان بازیکن ذخیره به زمین بیاد که در این صورت ترجیح میدم که بارترا بازی کنه که احتمالش هم خیلی زیاده چون بوسکتس محرومه و سانگ به عنوان هافبک دفاعی بازی میکنه و باید انتظار داشته باشیم که پیکه یا مارک بارترا یکیشون به عنوان بازیکن اصلی بازی کنن .
با وجود اینکه سلتیک توی زمین خودش بازی میکنه ولی احتمالا با همون شیوه بازی رفت بازی میکه و گل زدن به این تیم کار سختیه .
زمان پپ تیم با چنین تیم هایی خیلی مشکل داشت ولی تیتو نشون داده که مقابل این تیم ها که چلسی گونه بازی میکنن میتونه نتیجه بگیره و نگرانی ما رو کمتر کرده .
تیتو با استفاده از کناره ها و دادن پاس های سریع که زمان پپ خیلی کمتر دیده میشد شکل بازی تیم رو تغییر داد .
واقعا خرید آلبا خوب بود و من که خیلی ازش خوشم اومده .
تو هر بازی یکی از دونده ترین بازیکن های زمین میشه و واقعا داره به تیم کمک میکنه
با کنترل توپش . دریبل ها و تکنیکش و پاس هاش و دوندگی که داره سمت چپ تیم رو خیلی قوی کرده و تیم دیگه مبتنی بر آلوز و حرکاتش از سمت راست نیست .
VIVA ALBA![]()
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
تمرین بارسا در سلتیک پارک
عصر روز گذشته، 20 بازیکنی که از سوی ویلانووا برای بازی در برابر سلتیک به گلاسکو رفته بودند، در سلتیک پارک تمرین کردند.
اف سی بارسلونا با تمرین دیروز در سلتیک پارک، خود را برای بازی امشب لیگ قهرمانان در گروه G آماده می کند.
هیچ چیزی بدتر از این نیست که ویلانووا باید دو بازیکن را از لیست 20 نفره خط بزند. بزرگترین سوال این است که آیا نام پیکه خط میخورد؟ بازیکنی که دو ماه را به خاطر مصدومیت از میادین دور بوده است، برای این بازی آماده است یا خیر. این بازیکن بدون هیچ مشکلی جلسه تمرینی روز گذشته را پشت سر گذاشت.
♣ The King ♣
باختیم که!
اشکال نداره لامصبا رو دیدی چه خفن دفاع میکردن! مسی که گلو زد تا آخر بازی قشنگ ضربانم رو 120 بود خیلی برام حساس بود ، حیف شد!
ولی اشکال نداره تیم اینجور جاها ببازه گیر کارش دستش بیاد خوبه ، و اینکه سلتیک خیلی خوب بود!
من از نتیجه بر خلاف هر هوادار دیگه ای راضیم! چون هم از ایجاد یه جو بادکنکی غرور آفرین جلوگیری کرد ، هم یه انگیزه ی جدی شد که بچه ها بدونن نمیشه همش عقب افتاد و بُرد! و اینکه باخت یه طرف فوتباله!
ممنون از همشون بابت تلاششون ، سلام به پبکه و خسته نباشید بابا مسی که با اینکه خوب نبودی و روزت نبود (البته نیمه دوم) گل زدی!
در نهایت این بارونه که سیل بود هم برای خودش دلیلی بودا!
F a r e w e ll ... Tito
شکست ناسزاوارانه [ سلتیک 2-1 بارسلونا ]
Date: Wednesday, 11/07/2012 20:45
Competition: Champions League
Stadium: Celtic Park
City: Glasgow
Capacity: 60.837
Television: C+ Liga de Campeones
Referee: Bjorn Kuipers
SUBSTITUTION FCB: Villa x Alexis m.64
SUBSTITUTION FCB: Piqué x Bartra m.71
SUBSTITUTION FCB: Cesc x Song m.71
SUBSTITUTION CELTIC: Watt x Lustig m.72
SUBSTITUTION CELTIC: Kayl x Samaras m.79
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
مصدومیت + بدشانسی => باخت 2-1 مقابل سلتیک
مدافع های سلتیک از مدافع های چلسی خیلی بهتر بودن ... هیکل درشت تر و قرار گیری در فضای مناسب از ویژگی هاشون بود . دروازه بانشون هم که نگم بهتره خودتون بهتر میدونید...ای کاش راسل و ... تصمیم میگرفتن یک دروازه بان بهتر از والدز میگرفتن
بدشانس بودیم . حقمون باخت نبود . گل اولو که خوردیم دو تا تیرک زدیم گل دوم هم ژاوی مقصر بود (اما فدای سرش) اوج بد شانسی ما رو نشون میداد اون گل . اگه حقمون برد نبود حداقل باخت هم نبود (این حرفیه که منطقی ترین رئالی که دیدم تاییدش کرد)
مسی هم گلشو رو تو دقیقه مناسبی نزد ولی باز بهتر از هیچیه . شادی پس از گلی هم که منتظرش بودیم هم چیز خاصی نبود فقط شستشو کرد تو دهنش
اصلا حقمون باخت نبود کاش حداقل مساوی میکردیم تا فشار بازی های بعدی رومون نباشه ... مربی سلیتک هم مثل یک مربی دیگه که نمیخوام اسمشو بیارم چقدر عقده ای بود ..کنار زمین حرکات چندش ناکی انجام میداد خیلی دلم میخواست با زدن گل مساوی و حتی برد ضایع بشه مردک
ما واقعا بد شانس بودیم ...
با این خط دفاعی که داشتیم (مصدومیت پویول و نرسیدن پیکه و استفاده کردن از بارترا و ماسچرانو تو خط دفاع واقعا بدشانسی ما رو نشون میده
البته وجود بارترا هم در باخت بی تاثیر نبود .
شما فکر کن رئال پپه و راموس مصدوم باشن ، جلوی سلتیک بازی کنن اگه بدتر از ما نتیجه نگیرن ، بهتر از ما هم نتیجه نمیگیرن
اما باز هم با این مصدومایی که داشتیم بازی نسبتا خوبی رو ارائه دادیم جلوی غول های مرحله آخر ...
کاش داوید هم بازی میکرد ... حداقل امکان گل زدن بالاتر بود
makes you … stranger
EL Maestro
Xavi Hernandez
واقعا این دروازبان سلتیک حقشه که تو یه تیم بزرگ اروپایی بازی کنه دروازبانی و قد و هیکلش منو یاد ون درسار مینداخت . واکنش هاش واقعا بی نظیر بود .
حقمون بود که بازی مساوی میشد ولی به این باخت هم احتیاج داشتیم تا بازیکنا به خودشون بیان . با این باخت که ما چیز زیادی رو از دست ندادیم ولی باعث میشه که تیم واسه بازی های سخت آماده تر شه .
بعضی مواقع باخت هم برای یک تیم خوبه . مربی سلتیک هم که مثل کلوب و همون مربی که نمیخواستی اسمشو بیاری داشت خودشو میکشت و حرکاتش عجیب بود مثل تماشاگراشون .
اگه پیکه فیکس بازی میکرد خیلی بهتر بود و دفاع مطمئن تری داشتیم ولی بارترا هم بد بازی نکرد و اصلا جز یه صحنه که تعلل کردو نزدیک بود کار دست تیم بده بد دفاع نکرد .
من حس میکنم مشکل دفاع ما استفاده از ماسکرانو که هم سر زن نیست و هم سرعت لازم برای یک مدافع رو نداره و دیشب کم آوردنش رو مقابل سرعت مهاجم حریف دیدیم . خیلی دلم برای زوج پیکه و پویول تنگ شده که خیلی بهش احتیاج داریم
انگار تیم بدون پویول یه جوریه .
رئال که هیچی نبودن مدافع چپ این تیم که دیدیم این تیم رو به چه روزی انداخته چه برسه به اینکه پپه یا راموس نباشن . فاتحه این تیم خوندست .
ما پیکه رو بعد از 50 روز تو زمین دیدیم و پویول هم که تو این فصل فرصت زیادی برای بازی پیدا نکرد با این وجود خیلی خوب نتیجه گرفتیم .
ویا هم که دیشب بازی کرد ولی فرصتی پیدا نکرد با اون دفاع حریف
VIVA BARCA
Mes Que Un Club
آره واقعا
کاش این دروازه بانو تو تابستون یا حتی زودتر میخریدن بارساییها
فکر کن والدز بخواد نیمکت نشین بشه چه صفایی میده
از یورگن کلوپ ولی من خوشم میاد
شخصیت باحالی داره
مثل یک دوست صمیمی میمونه برای بازیکنانش تا مربی
و نه مثل بعضی مربی ها که خودشو خاص و یکتا مینامه و میگه بهش بگن رئیس
بگذریم
اما مایورکا و فونتاس هم بد شانسی آوردن
بد موقعی خوردن به بارسا
حالا بارسا ناراحتی باخت رو روی اونها خالی میکنه
makes you … stranger
EL Maestro
Xavi Hernandez
Next Game
Date: Sunday, 11/11/2012 17:50
Competition: League
Stadium: Estadi Iberostar
City: Palma de Mallorca
Capacity: 23.142
Television: C+ Liga - GolT - C+ Liga HD
Referee: Iglesias Villanueva, Ignacio
بازی بعدی در مقابل تیم مایورکا هست این تیم فعلا در رده 13 جدول به سر میبره و 11 امتیاز از 10 بازی جمع کرده و حدود 17 امتیاز با بارسا اختلاف داره این بازی در زمین رئال مایورکا انجام میشه ....
♣ The King ♣
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)