به نــــام خدا
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .
*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .
*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .
«با تشكر»
به نــــام خدا
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
تمامي اخبار مربوط به شياطين سرخ در اين تايپيك قرار ميگيرد .
*لطفا قبل از گذاشتن خبر از تكراري نبودن آن مطمئن شويد .
*از گذاشتن اخبار به صورت پي در پي خودداري كنيد .
«با تشكر»
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
![]()
مصدومان
ما چند روز پیش خبر بدی در رابطه با ویدیچ داشتیم این واقعا ضربه بدی به ما است . در حال حاضر وضعیت وحشتناکی در خط دفاعی داریم . امیدواریم که این سه بازی را پشت سر بگذاریم و به بازی های ملی برسیم احتمالا بعد از ان اسمالینگ اماده خواهد بود .
چهارشنبه شب ما به دو دفاع وسط بسیار جوان بازی دادیم و ان ها بسیار خوب کار کردند . اسکات ووتان بازیخوانی خوبی دارد ، پاس های دقیقی میدهد و در مقابل بازیکنان با تجربه نیوکاسل بسیار خوب بود من ازش راضی هستم . او ممکن است که فردا در ترکیب 18 باشد .
وضعیت والنسیا در ابهام است . در بازی با لیورپول انجایی که اگر و جانسون دو تایی تکل زدند بهش ضربه وارد شد . اما مشکلش جدی نیست اگر به بازی فردا نرسد به بازی کلوژ خواهد رسید .
تاتنهام
بازی با تاتنهام همیشه جالب و هیجان انگیز است ان ها فوتبال خوبی بازی میکنند . برای هری ردنپ ناامید کننده است که بعد کاری که در چند سال اخیر انجا انجام داد از کار بکنار شود اما ویلاس بواس فلسفه تقریبا مشابه ای دارد که با سبک تاتنهام جور در می اید . من فکر کنم بازی باز و جذابی خواهد شد ان ها می ایند که خودشان را نشان دهند . امیدواریم که ثباتمان که در حال حاضر خوب است را ادامه دهیم .
فلچر
فلچر هم فردا در ترکیب خواهد بود البته چون چهارشنبه نخستین بازی جدی او بعد 10 ماه بود در ترکیب ابتدایی نخواهد بود . اما ممکن است که روی نیمکت باشد و شاید با خودمان برای بازی با کلوژ به رومانی ببریمش ، ان بازی میتواند یک شرایط ایده ال برایش باشد . اشتیاق وی در بازی با نیوکاسل فوق العاده بود . درن جلوی دو دفاع وسط قرار گرفت و واقعا خوب کار کرد .
بازگشت ریو به تیم ملی بعد از کناره گیری تری
کاملا به خود ریو بستگی دارد البته من شخصا فکر نمیکنم ازش دعوت کنند . الان بعد از اتفاقاتی که افتاده برای هاجسون سخت است که از ریو دعوت کند و بهش خوش امد بگوید اما اگر از وی دعوت شد کاملا به ریو بستگی دارد که چه تصمیمی میگیرد . من از ریو در این مورد چیزی نپرسیدم که او چه تصمیمی میگیرد . همه چیز الان در حد شایعات موجود در روزنامه ها بعد از خداحافظی تری است .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
![]()
وین رونی معتقد است که گزینه های خط حمله تیمش، میتوانند این تیم را در این فصل به شکوه و جلال برسانند، چنانچه او چشم به خط حمله تیمش در دیدار شنبه شب با تیم تاتنهام هاتسپرز دارد.
وی در گفتگو با وب سایت PA Sport، در این باره اظهار داشت:" در اینجا رقابت زیادی برای خط حمله وجود دارد. این برای تیم عالیست. رابین وان پرسی، دانیل ولبک، شینجی کاگاوا، خاویر هرناندز و خودم برای یکی دو جایگاه رقابت میکنیم و این برای تیم عالیست. این سرمربیست که نظر خواهد داد، هنگامی که احساس کند نیاز است. من در مسابقات لیگ برتر و لیگ قهرمانان باشگاههای اروپا تنها چشم به خط حمله دارم".
هنگانی که از وین رونی در مورد پست ایده آلش سؤال شد، او پاسخ داد:" هرکجا! من یک مهاجم مرکزی هستم، من در جایی در جلو و یا پشت سر مهاجم بازی میکنم، این سرمربیست که تصمیم گیری میکند. گزینه هایی وجود دارد اما در فصل بازیهای زیادی نیز وجود دارد. این که ما بازیکنانی با کیفیت واقعی داریم برای تیم عالیست. این بدان معنیست که ما میتوانیم استراحت کنیم و این اطمینان را به وجود بیاوریم که تا انتهای فصل برای مسابقات بزرگ آماده هستیم".
وین رونی در انتها در خصوص دیدار تیمش با تیم تاتنهام هاتسپرز، تصریح ساخت:" به نظر میرسد ما همیشه در برابر تیم تاتنهام هاتسپرز خوب کار کرده ایم و امیدوارم که این ادامه پیدا کند. تاتنهام هاتسپرز تیمی خوب با بازیکنان بزرگ است. ما میدانیم که این دشوار است و برای شکست دادن آنها باید بهترین خودمان باشیم. مهمترین چیز نتیجه است. ما میخواهیم اندکی بهتر بازی کنیم و هنگامی که در اوایل فصل هستیم پذیرای گلهای زیادی نباشیم. این چیزیست که ما داریم برای آن تلاش میکنیم و امیدوارم که برای ما رخ دهد".
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
![]()
سر آلکس فرگوسن از شروع بد تیم منچستر یونایتد در بعد از ظهر شنبه در برابر تیم تاتنهام هاتسپرز افسوس خورد.
پس از شکست 2 - 3 تیم منچستر یونایتد در روز آغازین هفته ششم لیگ برتر انگلستان، سر آلکس فرگوسن در گفتگو با شبکه ESPN، در این باره اظهار داشت:" این واقعاً یک بازی بود. ما هرگز در نیمه اول آغاز نکردیم. این یک شروع ضعیف برای یک بازی بود و آنها یا یک گل منحرف اندکی فرصت به دست آوردند. ما واقعاً ضعیف دفاع کردیم. از آنجا که ما در برابر باد بازی میکردیم، تا نیمه اول تا موازات خط پیش می آمدیم و کمتر قادر به تغییر چیزهایی بودیم. ما در نیمه دوم فوق العاده بودیم. ما باید چیزهایی از این دیدار به دست می آوردیم، ما بسیار بدشانس بودیم. من فکر میکنم باید به اوضاع بهتر رسیدگی شود. این یک شکست بد برای ما بود. اگر ما میتوانستیم نتیجه 1 - 2 را برای چند دقیقه حفظ کنیم، میتوانستیم پیروز بازی باشیم".
توماس کریستوفر اینس، آماده است تا پا در جای پای پدر معروف خود در باشگاه منچستر یونایتد بگذارد.
سر آلکس فرگوسن که در سال 1989 پل اینس را با مبلغ 1 میلیون پوند از باشگاه وستهم یونایتد خریداری کرد، آماده است تا این کار را برای پسر 20 ساله وی تکرار کند. قیمت تام اینس 6 برابر بیشتر از پدر خود است و باشگاه بلکپول بر سر فروش این وینگر 20 ساله در نزدیکی توافق 6 میلیون پوندی با باشگاه منچستر یونایتد قرار دارد. وی پس از اینکه در باشگاه لیورپول بازیکن آزاد اعلام شد، به باشگاه بلکپول پیوست. همچنین وی در کارنامه خود سابقه حضور قرضی در باشگاه ناتس کانتی را نیز دارد. همچنین گفتنیست که وی از سال 2011 تا کنون در 39 دیدار برای باشگاه خود، 12 گل به ثمر رسانده است.
پی نوشت: برخی از رسانه ها وی را جانشین لوئیز نانی میدانند.
پاتریس اورا میگوید گه با استناد به شروع تنبل در نیمه اول دیدار با تیم تاتنهام هاتپسرز، تیم منچستر یونایتد سزاوار شکست بود.
پاتریس اورا در گفتگو با شکبه MUTV، در این خصوص اعتراف کرد:" هنگامی که شما تنها برای 45 دقیقه بازی میکنید، این همان اتفاقیست که رخ میدهد. یک بازی 90 دقیقه است و ما سزاوار شکست بودیم، چراکه تنها 45 دقیقه بازی کردیم. هنگامی که شما میخواهید پیروز شوید، پذیرش 3 گل در ورزشگاه اولدترافورد خوب نیست. مشکل ما در ابتداء بود، این شبیه آن بود که ما در هتل هستیم. 45 دقیقه اول بدون سرعت و بدون تمرکز بود، ما پیروز بسیاری از چالشها نبودیم و ما پذیرای برخی از گلهای احمقانه بودیم. شاید من با خودم و تیم سخت گیرم اما ما تنها چهره تیم منچستر یونایتد را در نیمه دوم نشان دادیم. من 3 سال پیش را به یاد می آورم، زمانی که ما در در حال شکست خوردن با نتیحه 2 - 0 در برابر تیم تاتنهام هاتسپرز بودیم و در آن دیدار به پیروزی 2 - 5 دست پیدا کردیم. به همین دلیل است که معتقدم دوباره میتوانستیم آن کار را انجام دهیم اما گل سوم ما را ذبح کرد ( کشت). ما 2 گل به ثمر رساندیم اما پس از آن بسیاری از موقعیتها به هدر رفت".
مدافع اسبق باشگاه آ اس موناکو در ادامه افزود:" شما میتوانید بگوئید که شاید به دلیل ایجاد شانسهای بسیار، ما سزاوار پیروزی بودیم، اما ما در نیمه اول تنبیه شدیم و این واقعاً دردناک است. اگر ما میخواهیم در مورد چیزهای مثبت صحبت کنیم، ما نیاز به ایجاد این اطمینان داریم که مانند نیمه دوم بازی کردیم، پس شکست ما برای هر تیمی دشوار است. ما با نگرش و طرز فکرهای مختلف در نیمه دوم بازی کردیم، با سرعت و خشم. ما ذهنیت پیروزی داشتیم اما ما میبایست از ابتداء چنین بازی میکردیم. به همین دلیل است که من میگویم مشکل ما در شروع بازی بود. این به دلیل تاکتیکها و یا خستگی افراد نبود. ما نمیتوانستیم نیمه دوم را چنین بازی کنیم و خستگی را بهانه کنیم. این تنها در مورد شروع بازی ماست. ما خوب شروع نکردیم و باید مجازات میشدیم".
پاتریس اورا 31 ساله در بخش انتهایی عرایض خود ضمن اصرار بر این مهم که هم تیمیهای وی باید عملکردشان در نیمه دوم بازی با تیم تاتنهام هاتسپرز را در 2 دیدار آینده شان در برابر تیم سی اف آر کلوژ و نیوکاسل یونایتد تکرار کنند، تصریح ساخت:" ما باید مثبت باشیم، این یک شروع بد برای فصل نیست. ما در ورزشگاه آنفیلد پیروز شدیم که در فصل گذشته شکست خورده بودیم، حتی اگر آنها بسیار بهتر از ما بازی کرده باشند. ما هنوز هم باید کارهای زیادی انجام دهیم، اما ما باید نیمه اول در مقابل تیم تاتنهام هاتسپرز را فراموش کنیم. من امیدوارم که این تنها یک حادثه بوده باشد، ما میتوانیم در دیدار لیگ قهرمانان باشکاههای اروپا و دیدار با تیم نیوکاسل یونایتد ذهنیت پیروزی سابق را به دست آوریم".
به نقل از SoccerWay و به گزارش منچستریونایتد قرارگاه اسطوره ها براساس گفته های معاون باشگاه کازیم پاشا (تیم ترکیه ای حاضر در لیگ این کشور) روی کین به زودی کار خود رابه عنوان سرمربی این تیم آغاز خواهد کرد. کین که دو سال پیش از ایپسویچ اخراج شده بود، تا همین اواخر به عنوان کارشناس ورزشی در شبکه ITV مشغول به کار بود و اکنون در آغاز ماجراجویی جدیدی است.
حسن حیلمی اوکسوز گفت: ما در مورد تمام مسائل با کین به توافق رسیده ایم و اگر اتفاق خاصی رخ ندهد، وی فردا در استانبول خواهد بود. ما می توانیم از سال ها تجربه بازی وی در سطح بالای فوتبال دنیا سود ببریم و ایمان داریم او می تواند باشگاه را به نتایج درخشان سوق دهد.
خوب است بدانید که کازیم پاشا در تاریخ 91 ساله ی باشگاه خود، تنها 8 فصل در سوپرلیگ ترکیه حضور داشته و اکنون بعد از گالاتاسارای، در رده دوم جدول حضور دارد. آنها سرمربی خود، متین دیادین را به تازگی از کار برکنار کرده اند و اکنون امید های خودرا به تجربه کین خواهند بست.
برای این اسطوره ارتش سرخ آرزوی بهترینها رو داریم...
کلوژ- منچستريونايتد:
شياطين سرخ به دنبال صدمين برد اروپايي
سرالکس فرگوسن بعد از باخت 2-3 تيمش مقابل تاتنهام، حالا به دنبال بازگرداندن تيمش به روزهاي اوج است.
***ترکيب احتمالي
سي.اف.آر کلوژ
Felguerias
Pinto, Cadu, Rada, Sepsi
Muresan, Alberto
Sougou, Bastos, Camora
Kapetanos
*منچستريونايتد
De Gea
Rafael, Ferdinand, Evans, Buttner
Cleverley, Fletcher, Anderson
Valencia, Rooney, Welbeck
آنتونيو والنسيا، ستاره يونايتد که از ناحيه قوزک پا مصدوم شده بود، حالا آماده است تا بعد از غيبت در بازي با تاتنهام، به ترکيب اصلي تيمش بازگردد. وين روني هم که در بازي روز شنبه يونايتد 45 دقيقه بازي کرد، در ترکيب اصلي قرار خواهد گرفت.
نمانيا ويديچ (زانو)، فيل جونز(زانو) و کريس اسمالينگ همگي از ميادين ورزشي دور هستند و بار ديگر يونايتد بايد با مصدومان زيادي گام به اين بازي بگذارد.
دارن فلچر که دل درد داشت، ممکن است بعد از حضور در بازي بانيوکاسل در ليگ کاپ، دراين بازي درترکيب ثابت به ميدان برود.
واسل مفتي، بعد از سپري کردن يک جلسه محروميتش در دور اول بازيهاي اروپايي، آماده است تا براي تيمش به ميدان برود.
سيپريان دئاک، آدام واس، باکاري سار و روني مصدومان تيم کلوژ براي اين بازي هستند و نمي توانند مقابل يونايتد براي تيم رومانيايي بازي کنند.
*** آيا مي دانستيد؟
*اين اولين باري است که اين دو تيم در رقابت هاي اروپايي مقابل هم بازي مي کنند.
*يوان آندون، مربي کلوژ پيش از اين سابقه رويارويي با يونايتد را دارد. او در فصل5-2004 ، با اف سي دينامو بخارست مغلوب تيم سرالکس فرگوسن شده بود.
*تيم رومانيايي شروع خوبي در رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا داشت و در دور اول با نتيجه 0-2 براگا را شکست دادند. يونايتد هم در دور اول با نتيجه 0-1 گالاتاسراي را شکست داده بود.
*کلوژ در 12 بازي اخير خانگي اش تنها در دو بازي توانسته دروازه اش را بسته نگاه دارد.
*تنها برد خارج از خانه يونايتد در فصل گذشته در روماني به دست آمد که در آن بازي شياطين سرخ توانستند با نتيجه 0-2 از سد اوتلول گالاتي عبور کنند.
*يونايتد تنها يک برد ديگر تا صدمين بردش در رقابت هاي ليگ قهرمانان اروپا فاصله دارد.
*يونايتد در اولين بازي اش در مرحله گروهي اين فصل 21 خطا انجام داد که بيشتر از هر تيم ديگري بود.
کلوژ را دست کم نگيريد
هشدار گئورگي هاجي به منچستريونايتد
گئورگي هاجي، اسطوره فوتبال روماني، به فرگوسن و شاگردانش هشدار داد که در ديدار فردا شب مقابل کلوژ در ليگ قهرمانان، اين تيم رومانيايي را دست کم نگيرند.
يونايتدها در اولين ديدارشان در اين رقابت ها با يک گل گالاتاسراي را از پيش رو برداشتند اما نمايش چندان خوبي ارائه ندادند. آنها فصل گذشته نيز در همان مرحله گروهي از دور رقابت ها کنار رفته بودند.
کلوژ براي راهيابي به رقابت هاي اين فصل چمپيونزليگ، در دور مقدماتي بازل سوئيس، تيمي که فصل گذشته منچستريونايتد را حذف کرد، از پيش رو برداشت و در اولين ديدار مرحله گروهي نيز براگاي پرتغال را شکست داد.
هاجي در گفتگو با منچستر اونينگ نيوز گفت:" منچستريونايتد بايد مراقب باشد. کلوژ تيم بسيار خوبي است. آنها هر 5 ديدار اين فصل شان در رقابت هاي اروپايي را با پيروزي پشت سر گذاشته اند."
ستاره سابق بارسا همچنين رافائل باستوس، هافبک برزيلي کلوژ که در ديدار مقابل براگا دو بار موفق به گلزني شد را مورد ستايش قرار داد و گفت:" او الگويي از بازيکنان خارجي قدرتمند است. او اعتماد به نفس بالايي دارد. کلوژ تا 5 سال قبل باشگاه بزرگي در روماني نبود اما از آن زمان موفقيت هاي اين باشگاه آغاز شد. آنها فصل قبل هم در چمپيونزليگ بازي کردند و با چلسي روبرو شدند، پس ترسي از رويارويي با منچستريونايتد ندارند.
آنها سازماندهي خيلي خوبي دارند و يک مربي باتجربه (يوان آندونه) روي نيمکت آنها حضور دارد. آنها به دليل مصدومان شان و همچنين حضور در چمپيونزليگ، در ليگ روماني در صدر قرار ندارند اما تيم بسيار قدرتمندي هستند."
فان پرسي: شروع خوبي با يونايتد داشتم
روبين فان پرسي، ستاره هلندي باشگاه منچستريونايتد در صحبت هايي به اين نکته اشاره کرده که مي تواند در اين تيم رشد و پيشرفت کند.
او در ديدار ديشب مرحله گروهي ليگ قهرمانان اروپا در مقابل کلوژ، هر دو گل يونايتد را به ثمر رساند و سي.اف آر کلوژ هم توسط پانتليس کاپتانوس، تک گل تيم رومانيايي را از روي نقطه پنالتي به ثمر رساند.
گل اول اين ستاره هلندي زيبا بود و او در پايان اين بازي گفت:« نمي دانم که اين گل زيباترين گل من بوده يا نه. بايد دوباره نگاه کنم ولي وقتي که اين گل را زدم احساس خوبي داشتم.»
او در ادامه به تمجيد از وين روني و پاس گلهايش پرداخت و گفت:« همه چيز از يک پاس خوب شروع شد، بازيکنان زيادي نيستند که بتوانند اين چنين پاس بدهند. بازي ترکيبي خوبي را قبل از گل شاهد بوديم و وقتي توپ به روني رسيد، مي دانستم که او زاويه خوب را مي بيند و دقيقا هم همان طور شد و توپ را دقيقا در همان زماني که مي خواستم به من رساند.»
فان پرسي ادامه داد:« فکر مي کنم که اين اولين باري بود که ما بازي را در کنار هم آغاز کرديم. فکر مي کنم که هردويمان از اين بابت راضي و خوشحال هستيم و درآينده هم درکنار هم بازي خواهيم کرد. چيچاريتو خيلي خوب بود و ما داني ولبک را هم داريم؛ که اين يعني مهاجمان خوب زيادي در تيم ما هستند.»
در نهايت او به اين نکته اشاره کرد که درانتظار خيلي بيشتر از اينهاست:« من در مسير رشد هستم. دوست دارم که پاس گلهاي بيشتري بدهم. همان طور که بارها گفته ام، فقط به دنبال گلزني نيستم. من در مسير خوبي هستم و اين مسير حتي مي تواند بهتر هم بشود.»
فرگوسن: پيروزي خارج ازخانه هميشه دشوار است
سرالکس فرگوسن، سرمربي منچستريونايتد، پس از پيروزي تيمش مقابل کلوژ، ستاره هاي تيمش، وين روني و رابين فن پرسي را مورد ستايش قرار داد.
در اين ديدار ابتدا تيم ميزبان با گل پانتليس کاپتانوس پيش افتاد اما گل هاي فن پرسي و روني، سه امتياز ديدار را نصيب شياطين سرخ کرد.
به نقل از سايت گل، فرگوسن در پايان بازي به خبرنگاران گفت:" قدرت تيم در خط حمله است. پاس گل و ضربه تمام کننده گل دوم به يک اندازه خوب بود. ضربه نهايي عالي بود اما رابين هم خيلي خوب توپ را به وين رساند."
فرگوسن از اظهارنظر در مورد اينکه فن پرسي و روني يک زوج در تيم تشکيل داده اند خودداري کرد و اعلام کرد که گزينه هاي مختلفي در تيمش در اختيار دارد.
" سخت است که بگوئيم آنها يک زوج تشکيل داده اند. اميدوارم که اينطور باشد. فکر مي کنم بين چند بازيکن ما يک ترکيبي وجود دارد."
سرمربي اسکاتلندي همچنين با ستايش از تيم حريف، هر پيروزي خارج از خانه در رقابت هاي اروپايي را باارزش دانست.
"اگر توجه مي کرديد، مي ديد که آنها تا پايان بازي ما را تحت فشار داشتند. آنها سانترهاي روي دروازه ارسال مي کردند و هر لحظه اين امکان وجود داشت که بازي به تساوي کشيده شود.
من از تمرکز تيم در اين ديدار راضي هستم. به غير از گلي که دريافت کرديم،در اين ديدار خيلي خوب دفاع کرديم. دخه آ در دقايق پاياني يک واکنش خيلي خوب داشت و من از بازيکنانم راضي ام. بازي در خارج از خانه در رقابت هاي اروپايي آسان نيست؛ به ويژه اينکه آنها رکورد خانگي خوبي داشتند."
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)