به نام خداوند جان و خرد
کزین برتر اندیشه بر نگذر
اخبار و حواشی قرمز های باواریا در فصل 13-2012
به نام خداوند جان و خرد
کزین برتر اندیشه بر نگذر
اخبار و حواشی قرمز های باواریا در فصل 13-2012
ویرایش توسط Fc Bayern München : 08-25-2012 در ساعت 20:20
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ تیم ملی فوتبال آلمان در اولین دیدار خود در مرحله مقدماتی جام جهانی ۲۰۱۴ در خانه با ۳ گل از سد جزایر فارو گذشت.
آلمان نتایج ضعیف اخیر را با برد سه بر صفر مقابل جزایر فارو در هانوفر به فراموشی سپرد.
مردان یواخیم لو حاکم بازی بودند اما هم نمایش عالی گونار نیلسن در دروازه فارو، و هم هدر دادن موقعیتهای فراوان باعث شد آنها تنها سه گل بزنند. این دروازهبان سابق منچسترسیتی در طول بازی فرصتهایی عالی را از آلمانیها، و بهویژه میروسلاو کلوزه گرفت که قصد داشت رکورد گلزنی گرد مولر در تیم ملی آلمان را پشت سر بگذارد.
ماریو گوتزه در دقیقه 28 گل اول را زد. او چند مدافع را پشت سر گذاشت و توپ را به گوشه دروازه زد.
آلمان در دقیقه 54 به گل دوم رسید. روی یکی از معدود کرنرهای جزایر فارو مسوت اوزیل توپ را گرفت، آن را به توماس مولر سپرد و خودش به سمت محوطه جریمه رفت تا سانتر مولر را به گل تبدیل کند.
اوزیل در دقیقه 73 گل سوم را هم زد. مارکو رویس توپ را مقابل پای اوزیل انداخت و او با خونسردی گلزنی کرد.
ترکیب تیم ملی فوتبال آلمان :
مانوئل نویر - متس هوملس - پر مرتساکر - فیلیپ لام (C) - هولگر بادشتوبر - مسوت اوزیل - سامی خدیرا - توماس مولر (آندره شورله از دقیقه 68) - ماریو گوتزه (جولیان دراکسلر از دقیقه 87) - مارکو رویس - میروسلاو کلوزه (لوکاس پودولسکی از دقیقه 75)
سرمربی : یواخیم لو
ترکیب تیم ملی فوتبال جزایر فارو : گونار نیلسن - یوناس نائس - پل یوهانس جاستینسن - روگی بالدوینسن - اودمار هائرو - دانیل اودسن (سانی اولسن از دقیقه 46) - فرودی بنیامینسن (C) - هالور هانسون - سیمون ساموئلسن (هالگریم التور از دقیقه 645) - کرستین هولست - جوآن ادموندسون (کیلیمنت اولسن از دقیقه 85)
سرمربی : لارس اولسن
گل ها :ماریو گوتزه (دقیقه 28) و مسوت اوزیل (دقیقه 54 و 72) برای آلمان
کارت ها : فیلیپ لام (کارت زرد در دقیقه 42) برای آلمان
روگی بالدوینسن (کارت زرد در دقیقه 4) برای جزایر فارو
مکان:آلمان - استادیوم ای دبلیو دی آرنای شهر هانوفر (ظرفیت 43,000)
bayern.blogsky.com
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران ، یوآخیم لو و برخی بازیکنان تیم ملی آلمان پس از دیدار برابر فارو به اظهار نظر پرداختند.
شب گذشته تیم ملی آلمان در اولین دیدار خود در رقابتهای جام جهانی 2014 برزیل برابر جزایر فارو قرار گرفت و توانست با گلهای ماریو گوتزه و مسعود اوزیل به پیروزی 3 بر 0 دست یابد.
یوآخیم لو سرمربی ژرمن ها درباره ی نمایش تیم خود در این دیدار اظهار داشت :
" من میدانم که این بزرگترین پیروزی آلمان تاکنون برابر جزایر فارو بوده است اما موقعیت های گلزنی بسیاری داشتیم با این وجود گلهای زیادی به ثمر نرساندیم و از موقعیت ها به خوبی استفاده نکردیم.
در برخی موقعیت ها باید بهتر عمل کنیم چراکه گاهی اوقات درباره ی برخی نکات کوچک دقت کافی را به خرج ندادیم ."
مسعود اوزیل نیز که در این دیدار موفق به ، به ثمر رساندن دو گل در دیدار برابر فارو شد اظهار داشت :
" ما از ابتدای بازی فشار زیادی را بر حریف وارد کردیم چراکه خواهان رسیدن به گل زودهنگام بودیم . موقعیت های گلزنی بسیاری داشتیم و شایسته ی پیروزی بودیم . هم اکنون اولین گام را برداشته ایم."
همچنین ماریو گوتزه نیز که اولین گل ژرمن ها در این دیدار به ثمر رساند گفت :
" فارو دارای دفاع مستحکمی بود و شکست خط دفاع این تیم کار مشکلی بود باید در برخی موقعیت ها بهتر عمل کنیم ."
تیم ملی آلمان در دومین دیدار خود دررقابتهای انتخابی جام جهانی 2014 روز سه شنبه به مصاف تیم ملی اتریش در وین خواهد رفت .
bayern.blogsky.com
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران ، شب گذشته دیدار های انتخابی بسیاری در سراسر دنیا برگزار شد که با پیروزی آلمان و هلند پیگیری شد.
شرح کامل نتایج رقابتهای انتخابی جام جهانی 2014 برزیل :
روسیه 2 - 0 ایرلند
آذربایجان 1 - 1 رژیم صهیونیستی
قزاقستان 1 - 2 ایرلند
گرجستان 1 - 0 بلاروس
لیختن اشتاین 1 - 8 بوسنی هرزگوین
استونی 0 - 2 رومانی
مالتا 0 - 1 ارمنستان
لیتوانی 1 - 1 اسلوواکی
کروواسی 1 - 1 مقدونیه
فنلاند 0 - 1 فرانسه
مونته نگرو 2 - 2 لهستان
لتونی 1 - 2 یونان
آلبانی 3 - 1 قبرس
اسلوونی 0 - 2 سوئیس
هلند 2 - 0 ترکیه
آندورا 0 - 5 مجارستان
مولداوی 0 - 5 انگلیس
لوکزامبورگ 1 - 2 پرتغال
ایسلند 2 - 0 نروژ
آلمان 3 - 0 جزایر فارو
بلغارستان 2 - 2 ایتالیا
ولز 0 - 2 بلژیک
* کشورهای سمت راست میزبان هستند.
bayern.blogsky.com
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ فدراسیون فوتبال آلمان از لژیونر ۲۷ ساله تیم آرسنال انگلیس به خاطر ورود به باشگاه ۱۰۰ تاییها تقدیر کرد. لوکاس پودولسکی در حاشیه دیدار جمعه شب ژرمنها با جزایر فارو جوایزی به همین منظور دریافت کرد.
وی که در فصل نقل و انتقالات تابستانی از تیم اف.ث.کلن جدا شد، راه حضور در لیگ برتر و بازی برای «توپچیهای شهر لندن » را در پیش گرفت.
مهاجم ژرمنها که نزد دوستدارانش به «پرنس پولدی» معروف است، در دیدار منجر به برد 3 بر صفر تیم کشورش مقابل جزایر فارو ابتدا روی نیمک نشست. اما در دقیقه 73 به جای میروسلاو کلوزه وارد ترکیب شد تا صد و یکمین بازی ملی خود را تجربه کند.
این ستاره لهستانیالاصل که تاکنون برای آلمانها 44 گل زده، در سال 2004 هنگامی که تنها 19 سال بیشتر نداشت در دیدار با مجارستان اولین حضورش را در پیراهن ملی در شهر کایزرسلاترن جشن گرفت.
وی جوایز خود را از ولفگانگ نیرسباخ، رئیس فدراسیون آلمان دریافت کرد. پس از آن با تبریک از سوی کادر فنی تیم ملی و نیز همبازیانش مواجه شد.
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ مانوئل نویر، دروازه بان بایرن مونیخ معتقد است که هواداران این تیم نباید در ماه های اولیه حضور خاوی مارتینز در رختکن باواریایی ها توقع زیادی از او داشته باشند.
مارتینز اسپانیایی در بازار نقل و انتقالات تابستانی با قراردادی 40 میلیون یورویی از اتلتیک بیلبائو به بایرن مونیخ منتقل شد و نویر معتقد است که خاوی مارتینز به اندکی زمان دارد تا بتواند در این تیم تاثیرگذار باشد.
نویر در صحبت هایی به اسپاس گفت: «خاوی مارتینز باید به شرایط جدیدش عادت کند. لیگ اسپانیا با بوندسلیگا خیلی متفاوت است. به همین خاطر، هواداران تیم نباید همین حالا از او بیش از حد توقع داشته باشند. او در بایرن عملکرد خوبی به نمایش خواهد گذاشت. او بازیکن خوشرویی است و نکته خوب او این است که به عنوان یک اسپانیایی، خیلی خوب انگلیسی صحبت می کند.»
نویر در مورد مبلغ بالای پرداخت شده برای خرید مارتینز گفت: «آیا قیمت بالای پرداخت شده برای خرید مارتینز، برای او به منزله فشاری بردوشش خواهد بود؟ نه... وقتی که وارد زمین چمن می شوی، بحث پول را فراموش می کنی.»
خاوی مارتینز هفته گذشته و در مصاف بایرن با اشتوتگارت که با برد 1-6 باواریایی ها همراه بود، اولین بازی رسمی اش برای بایرن را انجام داد.
bayern.blogsky.com
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ هافبک جوان و مصدوم بایرن مونیخ به تمرینات گروهی تیم ملی آلمان بازگشت اما مدافع کناری دورتموند به انجام تمرینات سبک مشغول شد.
عصر روز گذشته «تونی کروس» در اولین جلسه تمرینی ژرمنها پس از بازی جمعه شب با جزایر فارو (برد 3 بر صفر آلمان) به تمرینات گروهی تیم کشورش بازگشت. این ستاره 22 ساله که هفته گذشته پس از ورود به کمپ تیم ملی در بارزینگنهاوزن (نزدیک شهر هانوفر) از ناحیه لگن دچار مصدومیت شد، در چند روز گذشته به مداوا پرداخت. او به همین خاطر بختی برای همراهی «مانشافت» (تیم آلمان) برای رویارویی با جزایر فارو نیافت. اما طبق گفته یواخیم لو، سرمربی ژرمنها، وی یکی از گزینههای حضور در خط میانی برای بازی سهشنبه شب با اتریش در شهر وین است.
این گزارش حاکی است مارسل اشملزر، مدافع دورتموندی که در تمرین روز پنجشنبه بخاطر ضربه به پای چپ دچار مصدومیت سطحی شد، پس از یک روز استراحت از روز گذشته تمرینات سبک خود را شروع کرد. گفته میشود وی از تمرین عصر روز یکشنبه (امروز) همراه با یارانش در تمرینات دسته جمعی شرکت خواهد کرد.
bayern.blogsky.com
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، دانته مدافع تنومند و تازه وارد بایرن مونیخ اظهار داشت دوست دارد تا در بایرن مونیخ کفشهای خود را آویزان کند.
دانته مدافع برزیلی سال گذشته تیم مونشن گلادباخ تابستان امسال به بایرن مونیخ منتقل شد و هم اکنون از این انتقال رضایت کامل دارد.
دانته در گفتگویی با سایت رسمی بایرن مونیخ گفت:"اگر بایرن به من این فرصت را بدهد که در اینجا بازنشسته شوم به سرعت قبول خواهم کرد . من با بایرن چهار سال قرارداد دارم و از اینکه در اینجا هستم بسیار خوشحالم."
" من در مورد هیچ باشگاه دیگری فکر نمیکنم . من در این چهار سال هرچیزی که بخواهم بدست خواهم آورد و تلاش میکنم جواب اعتماد به خودم را به خوبی پس دهم.
"تا به اینجا لحظات فوقالعاده ای را پشت سر گذاشته ام . باشگاه ، استادیوم ، هواداران و هم تیمی های جدیدم همه عالی هستند و من هم بسیار احساس خوبی دارم . من واقعا مونیخ را دوست دارم."
دانته تا به حال در دو بازی بوندسلیگایی بایرن مونیخ حاضر بوده است.
bayern.blogsky.com
![]()
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ مهاجم اتریشی تیم وردربرمن پیش از رویارویی با تیم ملی آلمان جنگ لفظی راهانداخت و گفت کاری میکنم اشک ژرمنها در بیاید.
«مارکو آرناتوویچ» از 2 سال قبل در تیم وردربرمن از بوندسلیگای آلمان بازی میکند. این مهاجم 23 ساله که اکنون در اردوی آمادهسازی تیم کشورش بسر میبرد، برای آنکه تا حدودی به یارانش برای رویارویی با تیم آلمان در بازی مرحله مقدماتی جام جهانی برزیل (دیدار سهشنبه شب در وین) روحیه بدهد، در مصاحبهای جنگ لفظی راه انداخته است.
وی گفت: آلمانها هم مثل همه انسانها دو دست و دو پا دارند. اگر کمی بیشتر بدویم، میتوانیم باعث ناراحتی شان شده و اشکشان را درآوریم.
این گلزن افزود: رمز موفقیتمان برابر آنها همین است که من یک گل بزنم و «آلمر» دروازهبانمان دروازهاش را بسته نگه دارد.
به اعتقاد این لژیونر تیم اتریش که تیمش برخلاف «مانشافت» (آلمان) هنوز در بازیهای مقدماتی جام جهانی برزیل بازی نکرده، اکنون در جایگاهی است که بتواند مقابل ژرمنها حریف سهشنبه شب و تیم سوم جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی، شگفتی بزرگی خلق کند.
bayern.blogsky.com
طبق گزارش منتشره در نیوز آو د ورلد، سرالکس فرگوسن، آماده است تا در پایان رقابتهای این فصل دیمیتار برباتوف، مهاجم بلغار تیمش را به فروش برساند.
برباتوف که با قراردادی 30.75 میلیون پوندی به رختکن اولدترافورد پیوسته بود، نتوانسته در ترکیب این تیم عملکرد خوبی را به نمایش بگذارد و در دیدار مقابل تاتنهام نیز عملکرد ناامید کننده ای را به اجرا گذاشت.
سرنوشت این مهاجم بلغارستانی که 5 سال را در بوندس لیگا و همراه با بایرلورکوزن سپری کرده است، ممکن است بار دیگر در فوتبال آلمان رقم بخورد، چرا که سران بایرن مونیخ عزم خود را برای خریداری او جزم کرده است.
انتظار می رود که با آمدن خاویر ارناندس، خرید جدید یونایتد به رختکن این تیم، مسئولان تیم انگلیسی نیز در صدد فروش برباتوف بر بیایند.برباتوف در جریان دیدار تیمش مقابل منچسترسیتی به عنوان بازیکن ذخیره وارد زمین شد و در رقابتهای این فصل تنها 12 گل برای شیاطین سرخ به ثمر رسانده است.
bayern.blogsky.com
به نقل از اسکای،یکی از بهترین بازیکنان زمین در بازی بایرن مونیخ مقابل هانوفر در هفته سی و یکم بوندسلیگا بدون شک آرین روبن،ستاره هلندی باشگاه بایرن مونیخ بود.
بعد از هت تریک روبن در این بازی بسیاری از خبرنگاران آلمانی او را با ستاره باشگاه بارسلونا،لیونل مسی مقایسه کرده بودند.
آرین روبن امروز در مصاحبه ای با اسکای در اینباره گفت:
البته،مسی از من بهتر است،او هیچ چیز از یک فوتبالیست واقعی و ستاره کمتر ندارد و در کشور خود بهترین است،من باید خیلی کار کنم تا در سطح او باشم،بازی با هانوفر در آستانه بازی با لیون برای روحیه من بسیار خوب بود و روحیه من را بالا برد،من فکر میکنم روز چهارشنبه بازی دیگری از من خواهید دید.
bayern.blogsky.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)