اطلاعاتی در مورد [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] شهر کوچک شمالی در شمال ایتالیا، محل برگزاری تمرینات پیش فصل 2013-2012 یوونتوس:
|Valle Centrale|
این شهر کوچیک تو شمال ایتالیا و در مجاورت کوههای آلپ قرار هست و در کل اروپا بهترین و مرغوب ترین تاکستان رو در اختیار داره. طبعا به همین خاطر صنعت اصلی این شهر winemaking یا همون درست کردن مشروبات الکلی هست. و این باغهای تاک به سه قسمت ، Valdigne ، Valle Centrale و Bassa Valley تقسیم میشه.
این منطقه در تابستان هوای گرم و خشکی داره و همینطور از لحاظ مقدار تولید با 330000 جعبه در سال، کوچکترین منطقه شراب سازی تو ایتالیا به حساب میاد.

یوونتوس قراردادی رو امضا کرده که باید بر اساس اون به مدت 3 سال تمرینات پیش فصل خودش رو در این منطقه زیبا و خوش آب و هوا برگزار کنه.

یوونتوس عصر روز 122 جولای قراردادی رو با Chatillon/Saint Vincent منعقد کرد که باید بر اساس اون تا سال 2014 آماده سازی پیش فصل خودش رو در این منطقه دنبال کنه.
این قرارداد دنباله توافقی بود که در روز 11 ژوئن بین دو طرف بدست اومده بود.
طرفین، جوزپه ماروتا [مدیر ارشد یوونتوس] و آئورلیو مارگارتاز [ارزیاب توریسم، ورزش، بازرگانی و ترابری منطقه]، آدالبرتو پروسینو [ شهردار سنت وینسنت]، هنری کالزا [ شهردار Chatillon] و نورا مارتینت [ مدیر بنیاد توریست حرفه ای ] بودند.

دو روز پیش رسما فصل جدید واسه یوونتوس شروع شد و تیم وارد شهر Val d'Aosta. شد.
26 بازیکن از وینوو بعد از اولین تمرین فصلشون در ساعت 5 به سمت Val d'Aosta حرکت کردند.
از بین بازیکنان جدید مائوریسیو ایسلا برای پیگیری وضعیت زانوش در تورین موند. همونطور که میدونید ایسلا وقتی به یووه اومد مصدومیتی که فصل پیش تو اودینزه واسش پیش اومده بود رو به همراه داشت.
و لوسیو که از اینتر به یووه میاد هم از یکشنبه یعنی فردا به تمرینات اضافه میشه.
به هر حال بازیکنای زیر با هم به محل جدید تمرین یووه تو شهر Val d'Aostaرفته بودند:
Goalkeepers
Leali
Storari
Defenders
Caceres
De Ceglie
Lichtsteiner
Masi
Ziegler
Midfielders
Asamoah
Marrone
Padoin
Pepe
Vidal
Strikers
Boakye
Matri
Quagliarella
Vucinic
Youth Sector players
Branescu
Citti
Garcia Tena
Magnusson
Rugani
Untersee
Appelt
Bouy
Schiavone
Padovan
همونطور که مشخصه بازیکنایی که با تیم ملی تو یورو حاضر بودن فعلا مشغول استراحت هستن و بعدا به تمرینات اضافه خواهند شد. کونته روز 11 جولای یعنی 3 روز قبل این ترکیب رو واسه تمرینات دعوت کرده بود.
معمولا تو این تمرینات پیش فصل بعضی از بازیکنا دعوت میشن و با هوادارا صحبت میکنن. اولین مهمون پیش فصل مارتین کاسرس بود:

اولین بازیکنی که برای مصاحبه تو اردوی پیش فصل یووه تو Val d’Aosta دعوت شد مارتین کاسرس بود که پاسخ های جالبی به سوالات داد.
این بازیکن اروگوئه ای که دومین حضورش با یووه رو از ژانویه امسال تجربه کرد با DJ Nana و Valeria Ciardiello مصاحبه کرد و به سوالات 3 یوونتوسی خوش شانس و چند تا دنبال کننده توییتر رسمی باشگاه جواب داد.
کاسرس قول جالبی هم به هوادارا داد: "اگه این فصل سه گانه رو ببریم، موهام رو کوتاه میکنم!"
با اینکه این سومین فصل مارتین با بیانکونریه اما اولین تجربه پیش فصلش با یووه ست. تجربه ای که به وضوح براش خوشایند بوده. کاسرس بعد از اتمام فصل پیش سریعا قراردادش با یووه رو دائمی کرد.
اما بعد از اینکه یووه اولین تمرینش رو روز 12 جولای انجام داد دیروز هم تمرینات رو در دو وقت صبح و بد از ظهر پیگیری کرد:
بازیکنان یوونتوس صبح دیروز برای گذروندن چند تست آمادگی جسمانی به زمین تمرین برگشتند. این زمین تمرین در کنار مرکز تحقیقاتی Mapei قرار گرفته. وضعیت عضلانی، هوازی و ناهوازی بازیکنا مورد ارزیابی قرار گرفت. و همینطور تمرینات ویژه ریکاوری اونها هم پیگیری شد.
در تمرینات صبح دیروز سه نوع تست از بازیکنان گرفته شد: Mignoni، CMJ وHIT .
تست اول مربوط به اندازه گیری اسید لاکتیک بدن بازیکناست و شامل دویدن به مدت 6 دقیقه و با سرعت 13.5 کیلومتر بر ساعت بود . دومین تمرین مربوط به وضعیت کیفیت و کشش عضلات بود و بازیکنا از سکوهای فیزو الکتریکی میپریدن. و سومین و آخرین تمرین هم به توانایی ریکاوری مربوط میشد و شامل 10 بار دو سرعت 25 متر بود.
ساعت 5 عصر هم تمرینات پیگیری شد.
در همین حین که تمرینات تیم اصلی داره در این منطقه خوش آب و هوا پیگیری میشه، تیم Primavera هم تمرینات خودش رو در Vinovo آغاز کرده:
اما تمرینات عصر دیروز یووه بیشتر روی کارهای تکنیکی تمرکز داشت:
بعد از انجام تمرینات آمادگی جسمانی در صبح 13 هم جولای، بیانکونری در دومین دور تمریناتش در این روز به تمرکز روی تکنیک پرداخت. تمرینات پاس و بازی 11 نفر در هر تیم در نصف زمین برگزار شد که در آخر تیم سیاه و سفید پوش 3-2 با گلای په په، بوی و مازی برنده شد. لیختشتاینر هم یه گل به خودی زد و Appelt هم گل دیگه تیم آبی رو به ثمر رسوند.
یکی از اسطوره های بیانکونری ، مورنو توریچلی هم در تمرینات این وقت حضور داشت و از کنار زمین تمرین رو تماشا میکرد.
این بازیکن که خودش هم بین سالهای 1995 تا 1998 تمرینات پیش فصل رو در این منطقه با یووه سپری میکرد، با تمام اعضای کادر فنی و بازیکنا به گرمی برخورد کرد و از سوی تماشاگرا هم خیلی تشویق شد.
آساموا هم در حین تمرینات دیروز مصاحبه ای رو انجام داده:
کوادو آساموا بازیکن این فصل یووه که از اودینزه خریداری شده در جمع خبرنگارا از حضورش تو یووه اظهار خوشحالی کرده و اینکه باورش نمیشده روزی بازیکن یوونتوس بشه:
" اول از هر چیز باید بگویم که خیلی خوشحالم که اینجام. من بازیکنی هستم که می خواهم پیش روم و پیشرفت کنم. حالا اینجا در تیم بسیار قدرتمند اروپا و دنیا هستم و از این بابت بسیار خوشحالم. امیدوارم که شایستگی کمک به این تیم را داشته باشم. "
اما از او سوال می کنند که ویدال بسیار محبوب به نظر می رسد ، فکر نمی کنید که باید با او رقابت کنید " می دونم، او بازیکن بسیار قدرتمندی ست، بازی های زیادی از او را زمانی که در اودینزه بودم دیدم. بازیکنی که بسیار از روش و نمایش او خوشم میاد. حالا من اینجا هستم، اما می دانم که او بازیکن متفاوتی ست. مهم این است که برای تیم و برای هم تیمی هایم مفید باشم. "
اما دو مهمان بعدی استیج یوونتوس در اردوی تابستانی، استفان لیختشتاینر و البرتو مازی بازیکن جدید یووه بودن که به سوالا پاسخ دادن:
تعطیلات
لختستاینر " کمی با خانواده استراحت کردیم، بعد از گشت و گذار در سوئیس و کمی هم در ایتالیا "
مازی " من کمی هیجان زده ام که این تعداد هوادار را اینجا می بینم ، این نخستین بار است و خیلی خوشحالم . تعطیلات کمی داشتم تقریبا یک هفته و نیم و بیشتر در خانه ماندم و همه چیز خوب پیش رفت."
تمرینات
لختستاینر " در شروع کار هستیم زیرا روزهای زیادی را در تعطیلات بودیم و حالا برگشتیم و باید دوباره پیروزی را به دست بیاوریم. "
مازی " برای من هم همه چیز تا حالا خوب پیش رفته، تمرینات امروز کمی از تمرینات دیروز سخت تر بود. هر چند که در تمرینات عصر بیشتر با توپ تمرین کردیم. "
اشنایی با مازی
من یک پسر کاملا ساده هستم و عاشق بازی کردن با توپ و خارج از میدان زندگی معمولی ای دارم. 19 سال سن دارم و متولد جنوا هستم. پستم دفاع مرکزی است و حالا که پیراهن یووه را پوشیدم امیدوارم که بتوانم به مدت زیادی این پیراهن را بر تن کنم."
دفاع یووه
مازی " دفاع یووه در هر روشی بسیار قوی ست، سه مدافع ملی پوش و حالا هم لوسیو به ان اضافه شده، فکر می کنم که مسائل زیادی را از این گروه خواهم اموخت. "
بهترین لحظه فصل
لختستاینر " مطمئنا نخستین گلم برای یووه برایم بسیار مهم بود ، باید می بردیم و این برتری برای ما و هواداران بسیار مهم بود. گل زدن سخت بود. "
یورو
لختستاینر " تیم اسپانیا مرا تحت تاثیر قرار داده بود به ویژه زمان بازی با ایتالیا. این تیم شایسته قهرمانی بود . "
مازی " المان، تیمی بود که شدیدا مرا تحت تاثیر قرار داد و من از نظم و هماهنگی این تیم بسیار لذت بردم. همان طور که استفن گفت اسپانیا فوق العاده بود و شایسته این قهرمانی . "
بهترین عکس یا تصویر
لختستاینر " بهترین تصویر گرفتن کاپ قهرمانی در دستانم بود. بسیار زیباست و یک رویایی که به دست می اید. فوتبال خیلی سریع می گذرد و ما زمانی نداریم، مبارزه دیگر در راه است و باید سخت کار کنیم. "
سرگرمی
لخستاینر " به نظر شما برای یک سوییسی چه می تواند باشد، تنیس با فدرر شماره یک تنیس همیشه لذت بخش است. "
مازی " تنیس و بسکتبال ان بی ای رو دنبال می کنم ."
خانواده
مازی " نه مجرد هستم و نامزد ندارم . "
لختستاینر " متاسفانه زمان زیادی ندارم اما سعی می کنم با دخترم بیشتر بازی کنم. "
هدف
مازی " برای من هدفم این است که اینجا بمانم. "
لختستاینر " مطمئنا می خواهم همه جام ها را پیروز شوم، همیشه رسیدن به جایگاه نخست سخت است اما همیشه حفظ ان و ماندن در جایگاه نخست دشوارتر، این هدف ماست و البته در میان بزرگان در لیگ قهرمانان اروپا بیاستیم.
تمرینات امروز (14 جولای) هم پیگیری میشه
References:
Juventus.com
wikipedia.org
Juventus.ir