Design & Developed BY Patira

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: به نظر شما عملکرد یووه در بازار نقل و انتقالات چگونه بو

رأی دهندگان
50. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • عالی

7 14.00%
  • خوب

20 40.00%
  • متوسط

16 32.00%
  • ضعیف

4 8.00%
  • بسیار ضعیف

3 6.00%
صفحه 16 از 36 نخستنخست ... 6141516171826 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 151 تا 160 , از مجموع 355
    عضو Derby

ItaliaJuventus

تشکر ها
    1,638
    تشکر شده 5,583 در 984 پست

juventus بحث و تبادل نظر هواداران یوونتوس فصل 2013-2014

باب دل را هست مفتاحی عظیم ♥♥ ♥ ♥ ♥ اوست بسم الله الرحمن الرحیم.

خب بالاخره تایپیک یوونتوسم صد صفحه ای شد و ما هم بالاخره برگشتیم صدر جدول.
    طبق مشورتی که داشتیم قرار شد تایپیک که به صفحه صد رسید تایپیک جدید راه اندازی بشه.
    به امید فعالیت مجدد دوستان.
    ویرایش:
    از بس اینجا بی صاحاب شده بود ومدیریت نداشت اسم تایپیکو بعد دو ماه خودم عوضش کردم............
    به امید موفقیت یووه در فصل جدید و فعالیت دوستان در سال جدید.

ویرایش توسط R.BAGGIO.10 : 07-26-2013 در ساعت 14:13

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004
    تشکر شده 9,243 در 1,741 پست

منم از همین جا از زحمات دوست گرامی خودم آقای الکساندر دلپیرو قدر دانی میکنم
    یه روز خوب میاد ...

3. 5 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228
    تشکر شده 3,950 در 856 پست

اطلاعاتی در مورد
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] شهر کوچک شمالی در شمال ایتالیا، محل برگزاری تمرینات پیش فصل 2013-2012 یوونتوس:

|Valle Centrale|

این شهر کوچیک تو شمال ایتالیا و در مجاورت کوههای آلپ قرار هست و در کل اروپا بهترین و مرغوب ترین تاکستان رو در اختیار داره. طبعا به همین خاطر صنعت اصلی این شهر winemaking یا همون درست کردن مشروبات الکلی هست. و این باغهای تاک به سه قسمت ، Valdigne ، Valle Centrale و Bassa Valley تقسیم میشه.
    این منطقه در تابستان هوای گرم و خشکی داره و همینطور از لحاظ مقدار تولید با 330000 جعبه در سال، کوچکترین منطقه شراب سازی تو ایتالیا به حساب میاد.

یوونتوس قراردادی رو امضا کرده که باید بر اساس اون به مدت 3 سال تمرینات پیش فصل خودش رو در این منطقه زیبا و خوش آب و هوا برگزار کنه.

یوونتوس عصر روز 122 جولای قراردادی رو با Chatillon/Saint Vincent منعقد کرد که باید بر اساس اون تا سال 2014 آماده سازی پیش فصل خودش رو در این منطقه دنبال کنه.
    این قرارداد دنباله توافقی بود که در روز 11 ژوئن بین دو طرف بدست اومده بود.

طرفین، جوزپه ماروتا [مدیر ارشد یوونتوس] و آئورلیو مارگارتاز [ارزیاب توریسم، ورزش، بازرگانی و ترابری منطقه]، آدالبرتو پروسینو [ شهردار سنت وینسنت]، هنری کالزا [ شهردار Chatillon] و نورا مارتینت [ مدیر بنیاد توریست حرفه ای ] بودند.

دو روز پیش رسما فصل جدید واسه یوونتوس شروع شد و تیم وارد شهر Val d'Aosta. شد.
    26 بازیکن از وینوو بعد از اولین تمرین فصلشون در ساعت 5 به سمت Val d'Aosta حرکت کردند.

از بین بازیکنان جدید مائوریسیو ایسلا برای پیگیری وضعیت زانوش در تورین موند. همونطور که میدونید ایسلا وقتی به یووه اومد مصدومیتی که فصل پیش تو اودینزه واسش پیش اومده بود رو به همراه داشت.

و لوسیو که از اینتر به یووه میاد هم از یکشنبه یعنی فردا به تمرینات اضافه میشه.

به هر حال بازیکنای زیر با هم به محل جدید تمرین یووه تو شهر Val d'Aostaرفته بودند:

Goalkeepers
    Leali
    Storari

Defenders
    Caceres
    De Ceglie
    Lichtsteiner
    Masi
    Ziegler

Midfielders
    Asamoah
    Marrone
    Padoin
    Pepe
    Vidal

Strikers
    Boakye
    Matri
    Quagliarella
    Vucinic

Youth Sector players
    Branescu
    Citti
    Garcia Tena
    Magnusson
    Rugani
    Untersee
    Appelt
    Bouy
    Schiavone
    Padovan

همونطور که مشخصه بازیکنایی که با تیم ملی تو یورو حاضر بودن فعلا مشغول استراحت هستن و بعدا به تمرینات اضافه خواهند شد. کونته روز 11 جولای یعنی 3 روز قبل این ترکیب رو واسه تمرینات دعوت کرده بود.

معمولا تو این تمرینات پیش فصل بعضی از بازیکنا دعوت میشن و با هوادارا صحبت میکنن. اولین مهمون پیش فصل مارتین کاسرس بود:

اولین بازیکنی که برای مصاحبه تو اردوی پیش فصل یووه تو Val d’Aosta دعوت شد مارتین کاسرس بود که پاسخ های جالبی به سوالات داد.

این بازیکن اروگوئه ای که دومین حضورش با یووه رو از ژانویه امسال تجربه کرد با DJ Nana و Valeria Ciardiello مصاحبه کرد و به سوالات 3 یوونتوسی خوش شانس و چند تا دنبال کننده توییتر رسمی باشگاه جواب داد.

کاسرس قول جالبی هم به هوادارا داد: "اگه این فصل سه گانه رو ببریم، موهام رو کوتاه میکنم!"

با اینکه این سومین فصل مارتین با بیانکونریه اما اولین تجربه پیش فصلش با یووه ست. تجربه ای که به وضوح براش خوشایند بوده. کاسرس بعد از اتمام فصل پیش سریعا قراردادش با یووه رو دائمی کرد.

اما بعد از اینکه یووه اولین تمرینش رو روز 12 جولای انجام داد دیروز هم تمرینات رو در دو وقت صبح و بد از ظهر پیگیری کرد:

بازیکنان یوونتوس صبح دیروز برای گذروندن چند تست آمادگی جسمانی به زمین تمرین برگشتند. این زمین تمرین در کنار مرکز تحقیقاتی Mapei قرار گرفته. وضعیت عضلانی، هوازی و ناهوازی بازیکنا مورد ارزیابی قرار گرفت. و همینطور تمرینات ویژه ریکاوری اونها هم پیگیری شد.

در تمرینات صبح دیروز سه نوع تست از بازیکنان گرفته شد: Mignoni، CMJ وHIT .
    تست اول مربوط به اندازه گیری اسید لاکتیک بدن بازیکناست و شامل دویدن به مدت 6 دقیقه و با سرعت 13.5 کیلومتر بر ساعت بود . دومین تمرین مربوط به وضعیت کیفیت و کشش عضلات بود و بازیکنا از سکوهای فیزو الکتریکی میپریدن. و سومین و آخرین تمرین هم به توانایی ریکاوری مربوط میشد و شامل 10 بار دو سرعت 25 متر بود.

ساعت 5 عصر هم تمرینات پیگیری شد.
    در همین حین که تمرینات تیم اصلی داره در این منطقه خوش آب و هوا پیگیری میشه، تیم Primavera هم تمرینات خودش رو در Vinovo آغاز کرده:

اما تمرینات عصر دیروز یووه بیشتر روی کارهای تکنیکی تمرکز داشت:

بعد از انجام تمرینات آمادگی جسمانی در صبح 13 هم جولای، بیانکونری در دومین دور تمریناتش در این روز به تمرکز روی تکنیک پرداخت. تمرینات پاس و بازی 11 نفر در هر تیم در نصف زمین برگزار شد که در آخر تیم سیاه و سفید پوش 3-2 با گلای په په، بوی و مازی برنده شد. لیختشتاینر هم یه گل به خودی زد و Appelt هم گل دیگه تیم آبی رو به ثمر رسوند.

یکی از اسطوره های بیانکونری ، مورنو توریچلی هم در تمرینات این وقت حضور داشت و از کنار زمین تمرین رو تماشا میکرد.
    این بازیکن که خودش هم بین سالهای 1995 تا 1998 تمرینات پیش فصل رو در این منطقه با یووه سپری میکرد، با تمام اعضای کادر فنی و بازیکنا به گرمی برخورد کرد و از سوی تماشاگرا هم خیلی تشویق شد.

آساموا هم در حین تمرینات دیروز مصاحبه ای رو انجام داده:

کوادو آساموا بازیکن این فصل یووه که از اودینزه خریداری شده در جمع خبرنگارا از حضورش تو یووه اظهار خوشحالی کرده و اینکه باورش نمیشده روزی بازیکن یوونتوس بشه:

" اول از هر چیز باید بگویم که خیلی خوشحالم که اینجام. من بازیکنی هستم که می خواهم پیش روم و پیشرفت کنم. حالا اینجا در تیم بسیار قدرتمند اروپا و دنیا هستم و از این بابت بسیار خوشحالم. امیدوارم که شایستگی کمک به این تیم را داشته باشم. "

اما از او سوال می کنند که ویدال بسیار محبوب به نظر می رسد ، فکر نمی کنید که باید با او رقابت کنید " می دونم، او بازیکن بسیار قدرتمندی ست، بازی های زیادی از او را زمانی که در اودینزه بودم دیدم. بازیکنی که بسیار از روش و نمایش او خوشم میاد. حالا من اینجا هستم، اما می دانم که او بازیکن متفاوتی ست. مهم این است که برای تیم و برای هم تیمی هایم مفید باشم. "

اما دو مهمان بعدی استیج یوونتوس در اردوی تابستانی، استفان لیختشتاینر و البرتو مازی بازیکن جدید یووه بودن که به سوالا پاسخ دادن:

تعطیلات
    لختستاینر " کمی با خانواده استراحت کردیم، بعد از گشت و گذار در سوئیس و کمی هم در ایتالیا "
    مازی " من کمی هیجان زده ام که این تعداد هوادار را اینجا می بینم ، این نخستین بار است و خیلی خوشحالم . تعطیلات کمی داشتم تقریبا یک هفته و نیم و بیشتر در خانه ماندم و همه چیز خوب پیش رفت."
    تمرینات
    لختستاینر " در شروع کار هستیم زیرا روزهای زیادی را در تعطیلات بودیم و حالا برگشتیم و باید دوباره پیروزی را به دست بیاوریم. "
    مازی " برای من هم همه چیز تا حالا خوب پیش رفته، تمرینات امروز کمی از تمرینات دیروز سخت تر بود. هر چند که در تمرینات عصر بیشتر با توپ تمرین کردیم. "
    اشنایی با مازی
    من یک پسر کاملا ساده هستم و عاشق بازی کردن با توپ و خارج از میدان زندگی معمولی ای دارم. 19 سال سن دارم و متولد جنوا هستم. پستم دفاع مرکزی است و حالا که پیراهن یووه را پوشیدم امیدوارم که بتوانم به مدت زیادی این پیراهن را بر تن کنم."
    دفاع یووه
    مازی " دفاع یووه در هر روشی بسیار قوی ست، سه مدافع ملی پوش و حالا هم لوسیو به ان اضافه شده، فکر می کنم که مسائل زیادی را از این گروه خواهم اموخت. "
    بهترین لحظه فصل
    لختستاینر " مطمئنا نخستین گلم برای یووه برایم بسیار مهم بود ، باید می بردیم و این برتری برای ما و هواداران بسیار مهم بود. گل زدن سخت بود. "
    یورو
    لختستاینر " تیم اسپانیا مرا تحت تاثیر قرار داده بود به ویژه زمان بازی با ایتالیا. این تیم شایسته قهرمانی بود . "
    مازی " المان، تیمی بود که شدیدا مرا تحت تاثیر قرار داد و من از نظم و هماهنگی این تیم بسیار لذت بردم. همان طور که استفن گفت اسپانیا فوق العاده بود و شایسته این قهرمانی . "
    بهترین عکس یا تصویر
    لختستاینر " بهترین تصویر گرفتن کاپ قهرمانی در دستانم بود. بسیار زیباست و یک رویایی که به دست می اید. فوتبال خیلی سریع می گذرد و ما زمانی نداریم، مبارزه دیگر در راه است و باید سخت کار کنیم. "
    سرگرمی
    لخستاینر " به نظر شما برای یک سوییسی چه می تواند باشد، تنیس با فدرر شماره یک تنیس همیشه لذت بخش است. "
    مازی " تنیس و بسکتبال ان بی ای رو دنبال می کنم ."
    خانواده
    مازی " نه مجرد هستم و نامزد ندارم . "
    لختستاینر " متاسفانه زمان زیادی ندارم اما سعی می کنم با دخترم بیشتر بازی کنم. "
    هدف
    مازی " برای من هدفم این است که اینجا بمانم. "
    لختستاینر " مطمئنا می خواهم همه جام ها را پیروز شوم، همیشه رسیدن به جایگاه نخست سخت است اما همیشه حفظ ان و ماندن در جایگاه نخست دشوارتر، این هدف ماست و البته در میان بزرگان در لیگ قهرمانان اروپا بیاستیم.

تمرینات امروز (14 جولای) هم پیگیری میشه

References:
    Juventus.com

wikipedia.org
    Juventus.ir

.As captain, I must always be an example to my team-mates"
    .I'm calm and I don't have any problem with the coach or with the club
    ".My only goal is to be ready whenever I have the opportunity to play

Alessandro Del Piero

5. 4 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

مدیر بازنشسته

ItaliaJuventusLiverpool

Delpiero

تشکر ها
    31,448
    تشکر شده 14,724 در 3,817 پست

juventus

یووتیچ درخواست جدایی از باشگاه رو به فیورنتینا داده و تقریبا اونو باید یوونتوسی دونست !
    فیورنتینا قبلا جاکرینی + 13 تا رو خواسته که با مخالفت کونته رو به رو شده ! پیشنهاد بعدی ویولا پاتزنتزا و پادوین و 22 تا بوده ! و الان چیزی که بین یووه و خود یووتیچ توافق داشته قرارداد تا 2017 و حقوق 3.5 بوده !
    از طرفی آرمرو هم با توجه به پیشنهاد بالاتری که یووه نسبت به ناپولی به اودینزه ارائه داده به تیم خیلی نزدیکه ! تیم خیلی خوب داره بسته میشه و فقط مونده اون گیلاس های روی کیک که ماروتا وعدشو داده بود ! امیدوارم یه مهاجم خیلی تاپ و خوب جذب بشه تا توی سی ال هم حرف برای گفتن داشته باشیم !
    بازی های آینده یووه تا قبل از شروع سری A :

دوشنبه 16 مرداد
    6 آگوست
    یوونتوس -رئال مادرید

شنبه 28 مرداد
    18 آگوست
    یوونتوس - ناپولی ( سوپر کاپ ایتالیا )

ویرایش توسط AlexDelpiero : 07-16-2012 در ساعت 22:28

7. 6 کاربر از پست مفید AlexDelpiero تشکر کرده اند .

عضو Derby

اسم واقعی شما
    ♥ Raha ♥
    JuventusBarcelona

Lionel Messi

تشکر ها
    11,383
    تشکر شده 6,344 در 1,159 پست

تنها چیزی که از دلپیرو یادم نمیره گلش به آلمان در جام جهانی 2006 که خیلی قشنگ بود البته این گل آخرین گل دلپیرو در تیم ایتالیا ست من از ش تقدیر می کنم
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

The King

9. 4 کاربر از پست مفید Alex Dlpiero_10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

ItaliaJuventus

تشکر ها
    1,638
    تشکر شده 5,583 در 984 پست

یک سال مثل برق و باد گذشت
    سالی با قهرمانی یووه و آخرش با رفتن آله
    تموم شد و رفت به سلامت.
    مدیریت بخش یوونتوس کبیر هم برای مهدی تموم شد و رفت
    اینبار مهدی در قالب مدیر بازنشسته و حمید در قالب مدیر بخش یووه.
    از همین جا برات آرزوی موفقیت میکنم ایشالا که همیشه موفق باشی.
    __________________________________________________ _____
    خب فصل جدید دو تا مصدوم رو دستمون گذاشته که یکیش کاسرسه و دیگری په په.
    ایشالا اینطور که گفتند تا شروع فصل هر دوشون میرسند
    اما از خرید مهاجم گلزن که هنوز کچل هیچ غلطی نکرده ایشالا یه غلطی بکنه.میدونم بی عرضس ولی چاره نیست باید سوخت و ساخت.

11. 3 کاربر از پست مفید R.BAGGIO.10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

juventus

خب دوستان متاسفانه مهدی دیگه تمایل نداشت مدیر بخش ما باشه. جا داره از زحمتایی که واسه بخش کشیده چه زمانی که ما عضو بودیم و چه زمانی که ما تو سایت نبودیم و گاهی اوقات به تنهایی بخش رو سر پا نگه میداشت تشکر کنم.
    البته خودش هست و با کمک هم و بچه های یووه دوباره بخش یووه رو برای فصل جدید راه میندازیم و من هم حتما ازش کمک میگیرم.
    امیدوارم فعالیت ما چند نفر باعث بشه بچه های جدید هم بیان و تو بخش فعالیت کنن.

اما اسم این تاپیک برای بار n ام عوض شد عنوان قبلی خیلی قشنگ بود ولی باعث گنگ بودن تاپیک میشد و در واقع معلوم نبود بحث درباره یووه قراره انجام بشه یا تاپیک فقط مختص الکس بزرگه. واسه همین اسم این تاپیک رو به بحث و تبادل نظر هواداران یوونتوس فصل 2013-2012 تغییر دادم تا تبادل نظر و صحبتهامون رو تو این تاپیک انجام بدیم

اما واسه الکس تصمیم گرفتم یه تاپیک جدا بزنم تا اخباری که ازش هست یا مصاحبه هاش و صحبتهاش در فیس بو*ک و جاهای دیگه رو تو اون تاپیک قرار بدیم و در مورد اونها در همین تاپیک حاضر تبادل نظر کنیم. بالاخره اله بزرگترین اسطوره مون هست و اینکه تاپیک جدا داشته باشه توجیه داره به نظرم
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

اما تاپیک جدید بعدی به روند آماده سازی یووه و مسابقات دوستانه پیش فصل مربوط میشه. تو این تاپیک آمار، اخبار و گزارش از روند تمرینات رو قرار میدیم و در همین تاپیک حاضر در موردشون بحص و تبادل نظر میکنیم.
    این تاپیک تا حدود یک ماه دیگه که تمرینات و مسابقات دوستانه جریان داره مهم میمونه

یه نظر سنجی هم اینجا بزودی اضافه میشه در مورد عملکرد یووه در فصل نقل و انتقالات خواهد بود. چون احمد تاپیک رو زده اون باید نظر سنجی بذاره
    میتونیم در موردش بحث کنیم و نظرامون رو بگیم. میتونه شروع بحث خوبی برای فعالیت دوباره باشه دیگه!

فعلا همینا

Alessandro Del Piero

ویرایش توسط ale10forever : 07-26-2012 در ساعت 13:16

13. 5 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823
    تشکر شده 7,444 در 1,309 پست

منم به نوبه خودم از زحمات مهدی عزیز تشکر میکنم امیدوارم تو زندگی موفق باشه

خب دیگه دوستان کی میخواین بجنبین فصل شروع ما هنوز هیچ کار نکردیم بیاین دیگه

خب دست به کار میشیم

لعنت به باعث و بانی این بغض

15. 3 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823

معرفی خرید های جدید یووه در فصل نقل و انتقالات تابستانی

نیکولا لیالی(Nicola Leali)

تاریخ تولد:17 فوریه 1993(19 ساله)

محل تولد: Castiglione delle Stiviere،در ایتالیا

قد:188cm

پست بازیکن: دروازه بان

باشگاه کنونی:یوونتوس

شماره:12

فوتبال حرفه ای

تیم جوانان: از سال 2003 تا 2011 در تیم برشا

تیم بزرگسالان : فصل 2011-2012 با 17 بازی در تیم برشا

بازی در رده های ملی:
    سال 2009 در زیر 17 ساله های ایتالیا و انجام 2 بازی
    سال 2010 در زیر 18 ساله های ایتالیا و انجام 2 بازی
    سال 2011 در زیر 19 ساله های ایتالیا و انجام 9 بازی

لیالی در ژوئن 2012 به شهر تورین سفر کرده و در تست های پزشکی باشگاه یوونتوس شرکت کرد و سپس در تاریخ 3 ژوئیه 2012 به طور رسمی به یوونتوس پیوست

17. 4 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

مدیر انجمن

مربی مورد علاقه
    كونته
    بازیکن محبوب
    دل پيرو - علی کریمی
    اسم واقعی شما
    rasool

ItaliaPersepolisJuventus

Delpiero

تشکر ها
    15,823

معرفی خرید های جدید یووه در فصل نقل و انتقالات تابستانی

کوادو آساموا(Kwadwo Asamoah)

تاریخ تولد:9 دسامبر 1988 (23 ساله)

محل تولد: Accra، در غنا

قد:173Cm

پست بازیکن: هافبک

باشگاه کنونی:یوونتوس

شماره:22

شروع فوتبال حرفه ای از تیم Kaaseman در سال 2006

تیم های بزرگسالان
    Liberty Professionals در فصل 2006–2007

Bellinzona در فصل 2007-2008

تورینو(قرضی) سال 2008

اودینزه از سال 2008 تا 2012

بازی در رده های ملی:
    از سال 2006 در تیم ملی غنا با 41 بازی و 1 گل زده

19. 4 کاربر از پست مفید alexdelpiero_10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم دوم
    بازیکن محبوب
    Alessandro Del Piero
    اسم واقعی شما
    Hamidreza
    تشکر ها
    2,228

همین چند دیقه پیش خبر اومد که دادگاه کونته روز دوم آگوست برگزار میشه تا به اتهامش رسیدگی بشه.

اتهام کونته اینه که از شرط بندی در دو مسابقه سیه نا در دو فصل قبل خبر داشته و اونو اطلاع نداده. به این اتهام failing to report میگن. در واقع خود کونته تو شرط بندیها دست نداشته.

در بهترین حالت کونته از تمام اتهامات تبرئه میشه و در بدترین حالت 6 ماه محرومیت در انتظارش خواهد بود.چیزی بین اینا محتملترین اتفاقه. مسئله ای که واضحه اینه که هیچ کدوم این اتفاقات ربطی به یووه نداره و تبعات احتمالیش یقه شخص کونته و باشگاه سیه نا رو خواهد گرفت. جای نگرانی زیادی نیست چون حتی در صورت محرومیت احتمالا فقطط از حضور در کنار زمین محروم میشه

گفته میشه در این حالت بهتره اگه کونته حتی واقعا هم از قضیه اطلاع نداشته اتهامش رو بپذیره و بگه از ترس تلافی کسایی که تو شرط بندی دست داشتن نتونسته گزارش بده. در این صورت احتمال کم شدن محرومیتش بالاتر میره.

به جز کونته به اتهامات بونوچی و په په هم رسیدگی خواهد شد. اتهام بونوچی سنگینتره (sporting fraud) یعنی تقلب ورزشی ولی اتهام په په هم دقیقا مانند کونته هست یعنی آگاهی و عدم اطلاع.

به جز مربی و بازیکنای ما افراد زیادی هم در این مسئله درگیر هستند ولی رسانه ها دوباره به شکل بوداری در ایتالیا اسم یوونتوس رو بولد میکنن در حالی که گفتم این مسائل ربطی به یووه نداره حتی در مورد اون دو بازیکن. امیدوارم این دادگاه و این حاشیه ها روی ترانسفرهای تیم تاثیر منفی نذاره.

Alessandro Del Piero

21. 3 کاربر از پست مفید ale10forever تشکر کرده اند .

صفحه 16 از 36 نخستنخست ... 6141516171826 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)