به نام خداوند جان و خرد
کزین برتر اندیشه بر نگذر
اخبار و حواشی قرمز های باواریا در فصل 13-2012
به نام خداوند جان و خرد
کزین برتر اندیشه بر نگذر
اخبار و حواشی قرمز های باواریا در فصل 13-2012
ویرایش توسط Fc Bayern München : 08-25-2012 در ساعت 20:20
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
توافق دی یانگ و گلادباخ
Fcbayern.ir- لوک دی یانگ مهاجم هلندی تیم فوتبال توئنته پس از پشت سر گذاشتن تست های پزشکی باشگاه مونشن گلادباخ به طور رسمی به این تیم آلمانی پیوست.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ تیم گلادباخ که امسال به عنوان نماینده چهارم آلمان در لیگ قهرمانان اروپا حاضر خواهد بود پس از جدایی مارکو رویس و دانته دو مهره کلیدی خود در فصل گذشته سعی در تقویت تیم خود دارند و این روزها خبرهای خوشی از بازار نقل و انتقالات به گوش هواداران این تیم می رسد.
گفته می شود این مهاجم گلزن با مبلغی حدود 12 میلیون یورو به مونشن گلادباخ پیوسته است.
fcbayern.ir
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
شکیری :روبن را نیمکت نشین میکنم
Fcbayern.ir- ژردان شکیری ستاره سابق بازل از اعتماد به نفس عجیبی برخوردار است .او از هم اکنون آرین روبن دیگر ستاره بزرگ بایرن را به مبارزه طلبیده است.اینطور که به نظر میرسد باید شاهد یک رقابت سنگین ونفس گیر مابین این دو بازیکن در طول فصل آینده باشیم.
به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل ازشبکه سراسریSF2 سوئیس ، ژردان شکیری از هم اکنون خود را به عنوان یک رقیب سرسخت برای بازیکن ملی پوش هلندی بایرن معرفی نموده وبرای او حتی خط ونشان نیز کشیده است.
شکیری در این رابطه به شبکه سوئیسی میگوید :"البته روبن یک رقیب بزرگ برای من محسوب می شود ولی، من میخواهم در پست هافبک راست بازی کنم.به نظر خودم توانایی وقدرت لازم را برای انجام این کار را دارم.با انجام چند بازی خواهید فهمید من این پست را تصاحب خواهم نمود.
وی در مورد بازیهای لیگ قهرمانان به همراه بایرن نیز افزود :"من در مدت 5 سال حضورم در بازل موفق شدم سه عنوان قهرمانی کسب نمایم وبه همراه این تیم در لیگ قهرمانان بازی نمایم من تجربه کافی برای حضور در این مسابقات مهم را دارم.هدف اصلی من در بایرن مونیخ حضور مداوم در ترکیب اصلی تیم می باشد "
ستاره جوان بایرن مونیخ در حالیکه که مصمم به نظر میرسد در پایان گفتگو به صورت کاملا جدی می گوید :"بله، من روبن را نیمکت نشین خواهم کرد."
fcbayern.ir
چرا گومز بازيکن بزرگی است؟
کمتر بازيکنی را پيدا می کنيد که رکورد گلزنی اش نزديک به گومز باشد و اينقدر مورد انتقاد قرار گرفتهباشد. با اين ادعا که سبک مهاجمانی مثل گومز تاريخ مصرفشان در حال اتمام است خيلی ها به سادگیتمام سخت کوشی و جزيياتی که باعث موفقيتش شده را ناديده می گيرند. در اين نوشتار برخیاز خصوصيات و مهارت هايی که گومز را تبديل به يکی از بهترين ها در جهان کرده است مرور می کنيم.
کوروشفروديان
Fcbayern.ir- گومز در 24 سالگی و با رکوردی برای ترانسفر در بوندس ليگا که بين 30 تا 35 ميليون يورو اعلام شد به بايرن مونيخ پيوست، انتقالی که بدون شک از همان روز اول فشار سنگينی روی او گذاشت. او در ابتدای حضورش در بايرن چندان موفق نبود اما رکورد هايش در دو فصل اخير خود گويای همه چيز است، اگر فصل اول حضورش در بايرن را در نظر نگيريم او 80 گل در 97 بازی به ثمر رسانده که شاهدی بر شم بالای گلزنی او است. جنبه های ديگر بازيش توسط ديگران زياد مورد انتقاد قرار گرفته اما اگر به آمار نگاه کنيد قدرت تمام کنندگی گومز را در کمتر کس ديگری پيدا می کنيد. از هر چهار شوت گومز يکی گل شده که رکوردی کم نظير است.با وجود از دست دادن چند موقعيت در فينال او با 12 گل تنها پايين تر از ليونل مسی قرار گرفت، در مجموع هم با 41 گل فقط هونته لار (47) رونالدو (60) و مسی (73) بيشتر از او گل زدند. گومز در سطح رونالدو و يا مسی نيست اما برخی خصوصياتش را به حدی به تکامل رسانده که چنين آمار گلزنی را به دست می آورد و اگرچه بعضی ها او را مهاجمی با سبک از تاريخ گذشته می دانند اما خطرناکی اش را نمی توانند انکار کنند.
تنوع در گلزنی
يکی از دلايلی که سوپر ماريو در جلوی دروازه موفق است تنوع روش هايی است که می تواند گل بزند. او با هر دو پا شوت می کند، يک مهاجم کلاسيک و فرصت طلب است و با قد 189 سانتی متری در هوا هم قدرتمند است. البته همه اينها بدون هوشمندی تأثير زيادی ندارد اما گومز در اين زمينه هم موفق است و اگر در بازی شرايط برايش مساعد نباشد اين را حس ميکند و ضعف های حريف را پيدا ميکند. با وجود قابل پيش بينی بودن حرکاتش يارگيری او برای مدافعين سخت است، مدافعين از او می ترسند و مجبور به تعويض جا هستند و گومز اين را حس ميکند و وقتی او شکاف های ايجاد شده را ديد ديگر مهار او بسيار سخت ميشود.
جای مناسب در زمان مناسب
اين مهارتی است که اکثراً با شانس اشتباه گرفته ميشود! اما اين فرصت طلبی مهارتی است که گومز در آن به استادی رسيده است و آرسن ونگر هم او را اينگونه توصيف کرده: يک تمام کننده بزرگ که اغلب در جای مناسب در زمان مناسب است تا کار را تمام کند. تعداد زيادی از گل های گومز به اين شکل به ثمر رسيده که او در لحظه مناسب در جای درست ظاهر شده و گل زده، اين قابليت به خاطر سبک بازی تاخيری و حفظ توپ گومز و تبادلاتش با بازيکنان اطراف ايجاد شده اما فقط اين نيست بلکه بسياری از گل های گومز با کمک خودش در ايجاد جريان منتهی به گل ايجاد شده حالا يا به شکل حفظ توپ و ايجاد فضا برای ديگران يا روش های ديگر. اکثريت اين گل ها به اين شکل به ثمر رسيده که گومز توپ را پاس داده و وقتی همه توپ را دنبال می کنند گومز جلوتر از مدافعان آماده دريافت توپ است، رو به دروازه و رو در رو با مدافعان برای او پيش بينی محلی که توپ قرار است به آنجا برسد را آسان تر ميکند و آنجا که مدافعان تلاش می کنند تا توپ را بزنند جايی است که گومز استاد شده و قبل از مدافعين به توپ می رسد که موضوع بحث نکته بعدی در مورد گومز است.
حرکت ها و دويدن های مرگبار
اين توانايی گومز در دويدن های بدون نقص است که اين همه گل برای او آورده است، او حرکت ها و دويدن هايش را در جريان بازی به تکاملی رسانده که تقريباً بی نظير است. اگر چه گومز از نظر نهايت سرعتی که می تواند بگيرد جزو متوسط هاست اما شتاب گرفتنش جزو بهترين های دنياست. درست وقتی که توپ قرار است وارد محوطه جريمه شود گومز شتاب می گيرد و از مدافعين جلو می افتد، سوپر ماريو تقريباً هميشه جلوتر از مدافعين می دود و با باز کردن بدنش فرصت شوتزنی بهتر و دقيق تر را فراهم ميکند.در فوتبال معمولاً ثانيه ها تعيين کننده است و يک ذهن سريع و يک پای سريع لازم است تا در سطحی بازی شود که گومز سال هاست به آن رسيده است. گومز در اين زمينه به تکاملی رسيده که تقريباً برای او مانند يک خصوصيت ثانويه ذاتی شده که با ديدن گل های فصل قبل او به صحت اين ادعا پی می بريد. اين مهارت فقط با تلاش و سخت کوشی و با ساعت ها تمرين به دست می آيد که خود بيانگر واقعیت ديگری در مورد گومز است که او بيشتر از آنچه ديگران به او نسبت می دهند برای موفقيت تلاش ميکند.
با وجود اينها نظرات در مورد گومز هنوز خيلی متفاوت است خود گومز هم بارها گفته حس ميکند آنقدر که شايسته است مورد تمجيد قرار نمی گيرد که بايد در اين مورد به او حق داد. هر وقت در رسانه ها نام گومز آمده نظر فردی پشت سرش آمده در حاليکه مستندات بازی او خود گويا هستند. انتقادات در مورد ميزان کارايی و تعداد فرصت هايی که گل ميکند و مهارت های کلی اش به عنوان يک فوتباليست مطرح است اما بايد به ياد داشت برای به دست آوردن فرصت بايد تلاش کنيد و می بينيم که گومز چقدر فرصت به دست می آورد. گومز بازيکنی مبتنی بر اعتماد به نفس است و اگر ميخواهيد خوب بازی کند بايد او را باور کنيد تا او هم خودش را باور کند....
ترجمه آزاد از BundesligaFanatic
fcbayern.ir
هدف روبن کسب سه گانه با بایرن
Fcbayern.ir – آرین روبن ، بازیکن باشگاه بایرن مونیخ و ملی پوش هلند اظهار داشته است که در تعطیلات توانسته است انرژی خود را بازیابد و خود را آماده کند و هم اکنون کاملا" بانشاط و خواهان کسب سه گانه با بایرن در فصل جدید است.
باواریائیها که فصل گذشته در بوندسلیگا ، جام حذفی و چمپیونزلیگ ناکام ماندند و در همه ی رقابتها به عنوان نایب قهرمانی دست یافتند هم اکنون همگی در این فصل به دنبال کسب قهرمانی و جبران ناکامی ها هستند.
به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از Welt.de ، آرین روبن گفت :
" ما همگی در پی آن هستیم که تا جایی که امکان دارد راه مناسب را برای پیروزی در پیش بگیریم تا بتوانیم به موفقیت برسیم.
من حدود چهار هفته در تعطیلات به سر بردم و این برای من خیلی مهم بود . فکر میکنم کاملا" نیروی خود را باز یافته ام و برای فصل جدید آماده ام."
او همچنین در آخر گفت :
"من معتقدم که در این فصل باید به قهرمانی برسیم و به سه گانه دست یابیم. چیزی که در تمام ما مشترک است طرز تفکر ماست و آن این است که اگر در بایرن هستید باید برای پیروزی به میدان بروید و بازی کنید."
fcbayern.ir
رومنیگه: خرید مارتینز، غیر ممکن است
Fcbayern.ir- کارل هاینز رومنیگه مدیر باشگاه بایرن مونیخ معتقد است مبلغ تعیین شده از سوی باشگاه اتلتیکو بیلبائوی اسپانیا برای فروش خاوی مارتینز غیر منطقی است.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ باشگاههای زیادی در اروپا از جمله بایرن مونیخ و بارسلونا برای جذب خاوی مارتینز هافبک 23 ساله بیلبائو ابراز تمایل کرده اند و باشگاه بیلبائو مبلغ 40 میلیون یورویی را برای فروش او در خواست کرده است.
کارل هاینز رومنیگه مدیر باشگاه بایرن مونیخ در تازه ترین اظهار نظرش در مورد این بازیکن می گوید:" به هیچ عنوان به جذب خاوی مارتینز خوشبین نیستم، مبلغ تعیین شده از سوی مدیر بیلبائو نشان می دهد آنها تمایلی برای فروش این بازیکن ندارند، هیچ باشگاهی در اروپا توان پرداخت این مبلغ را ندارد، از آنجایی که ما با سران بارسلونا رابطه نزدیکی داریم نظر آنها را در اینباره جویا شدیم، آنها هم قدرت پرداخت این مبلغ را ندارند و به نظر آنها این مبلغ به طرز شگفت آوری زیاد است."
fcbayern.ir
پودولسکی : کلن فصل دشواری را پیش رو دارد
Fcbayern.ir – لوکاس پودولسکی ، بازیکن تازه به خدمت گرفته ی باشگاه آرسنال که تا چندی پیش در کلن مشغول بود هم اکنون نگران وضعیت باشگاه اسبق خود در فصل 2013-2012 است.
پودولسکی پیش از پیوستن به لیگ برتر انگلیس موفق به ، به ثمر رساندن 86 گل در 180 دیداری که برای کلن به میدان رفت شد. با این وجود باشگاه کلن به دلیل نمایشهای ضعیف خود در فصل پیش و قرار گرفتن در رده ی هفدهم جدول بوندسلیگا در پایان فصل و داشتن 8 برد ، 6 تساوی و 20 باخت به بوندسلیگا ی 2 رفت.
به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از Soccerway ، پودولسکی که نگران وضعیت باشگاه اسبق خود است اظهار داشت :
" رفتن به بوندسلیگای 2 برای همه ی ما بسیار سخت بود . امیدوارم که فصل آینده کلن بتواند نمایش خوبی از خود به اجرا بگذارد . اما فکر میکنم فصل بسیار سخت و دشواری در راه است چراکه تغییرات زیادی در باشگاه کلن رخ داده است.
تنها کاری که در حال حاضر از دست من ساخته است این است که برای کلن آرزوی موفقیت داشته باشم."
fcbayern.ir
میلان به دنبال ستاره های بوندس لیگا
Fcbayern.ir- با فروش زلاتان وسیلوا به تیم پاری سن زرمن تیم میلان دست به یک خانه تکانی اساسی زده است وهم اکنون نیز دارای پول هنگفتی نیز شده است.باشگاه بزرگ ایتالیا قصد دارد بازیکنانی از بوندس لیگا را جذب نماید.
به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از روزنامه گازتا دلا اسپورت باشگاه میلان قصد دارد به ترتیب سردار تاسکی (اشتوتگارت)کریاکاس پاپادوپولوس(شالکه)رابرت لواندوفسکی ویاکوب بلاژیکوفسکی(دورتمند) را جذب نماید.
این روزنامه اضافه میکند نیمار، بالوتلی، توز اندی کارول، کاوانی ،زکو از دیگر از نامهای بزرگ برای حضور در باشگاه میلان خواهند بود.میلان تاکنون گاتوزو ،سیدورف، سیلوا، زلاتان، ون بومل ،نستا وفلیپو اینزاگی را از دست داده است.
fcbayern.ir
ریبری به تمرینات بازگشت
Fcbayern.ir- فرانک ریبری وینگر بین المللی باشگاه بایرن پس از استراحتی سه هفته ای امروز پنج شنبه به اردوی باواریایی ها اضافه شد و تمرینات را برای حضوری موفق تر در فصل آتی از سر گرفت.
به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران و به نقل از شبکه اسپورت وان؛ ستاره 29 ساله بایرن که فصل ناامید کننده ای را با سه عنوان نائب قهرمانی تجربه کرد پس از حذف در مرحله یک چهارم نهایی یورو 2012 با تیم ملی فرانسه استراحتی سه هفته ای را پشت سر گذاشت و امروز به تمرینات بایرن اضافه شد.
فرانک ریبری از اینکه بار دیگر در تمرینات بایرن حاضر است ابراز خشنودی کرد او 45 دقیقه به همراه تیم به دویدن پرداخت و به همراه سایر ملی پوشان آلمانی بایرن آخر هفته را به کارهای بدن سازی می پردازد و روز یک شنبه شب بهمراه بایرن در دیدار تدارکاتی شرکت خواهد کرد و پس از آن به سفر پنج روزه به چین خواهد رفت.
fcbayern.ir
سفر آسیایی بایرن بدون شواین اشتایگر
Fcbayern.Ir- باشگاه بایرن مونیخ در نظر دارد از تاریخ 22 تا 27 ژوئیه سفری پنج روزه را به کشور چین انجام دهد و اردوی تدارکاتی پیش از فصل خود در آسیا را در این کشور برپا نماید.
به گزارش وبسایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ از نکات مهم این سفر عدم همراهی شواین اشتایگر هافبک موثر باشگاه بایرن است. مصدومیت از ناحیه مچ پا و فشار بازی های باشگاهی و ملی که فرصت چندانی به وی برای بهبودی کامل نداد موجب شد تا باستین از کاروان باواریایی ها برای سفر به آسیا جا بماند.
بنابراین باستین بهمراه مربی بدنساز باشگاه بایرن در مونیخ باقی می ماند و تمرینات خاصی برای رسیدن به آمادگی پی میگرد. امروز اعضای تیم ملی آلمان و فرانک ریبری پس از استراحتی 3 هفته ای به تمرینات بایرن اضافه شدند و پس از آغاز تمرینات بدنسازی و رسیدن به شرایط آمادگی تحت آزمایش آمادگی جسمانی قرار می گیرند سپس یوپ هاینکس در مورد همراهی آنان به اردوی آسیایی تصمیم می گیرد. به نظر گومز نیز از دیگر بازیکنانی است که تا اینجا باستین را در مونیخ همراهی خواهد کرد.
fcbayern.ir
چشنواره گل بایرن مونیخ
Fcbayern.ir- تیم فوتبال بایرن مونیخ که مانند سال کذشته کمپ ترنتینو را برای ادامه اردوی آماده سازی پیش فصل خود انتخاب کرده است، در یک دیدار تدارکاتی مقابل منتخب این شهر به یک پیروزی آسان دست یافت.
به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ کادر فنی بایرن در این مسابقه سعی کرد از تمامی نفرات خود استفاده کند و بایرن هم برای رسیدن به گل تنها شش دقیقه انتظار کشید تا با ضربه مارکوتز به گل اول دست یابد.
گلهای بایرن در این مسابقه را، مارکوتز(2 بار)، روبن(3بار)، فرینسچیبر(3بار)، مانژوکیچ، آلابا و پیزارو به ثمر رساندند.
fcbayern.ir
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)