همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
همونطوری که از اسم تایپیک معلومه بیاین خودتون رو معرفی کنید تا بیشتر باهاتون اشنا شیم ..................![]()
158-315,Abdollah 202,abolghasemi,AL1reZA,Alex Dlpiero_10,alexandre dasilva,AlexDelpiero,aliexpress,Amir Carlos,amirreza0090,AmirUtd,ams7,ANDRANIK.T,any10,Arsenal,Askar65,Austin Justin 1995,azeraspeed,Ḉoɳɉuratioɳ,Baroon,C R 7 9,Cassillas,Catalon,clement,dana77,David7,Derby,faez,Fc Bayern München,frank lampard,GOLL,H@kem,icon,juninho_P,Junior.FC,KAKA,kami,kasra messi,King Beckham,king123,lord7stark,masihaparsa19,Masud18,mehdi0082,Mehrd@d,Mohammad,MOHAMMAD ALI,moon girl,mr goal,MyBarca,omid.b,pedro_17,pooyan_wenger,Rasoul.Totti,Ricardo Kaka,sAmAn.s,SARVIN,sergioricardokaka,shiraz-sport,sina acm,Sir Gheysar,spes1375,TiFuSi,ُSara_10 10 3,پویامهربون,ZedBazi,Zid@ne,zunked,ایران مکانیک,سدانی ها,سعیدح
سلام به همه دوست جونیاااااا
من سوگندم
17 سالمه
عاشق پرسپولیس و بارسااااااا
امیدوارم لحظات خوبیو پیش هم داشته باشیم![]()
viva barcelona
آهایی رسول
بابا کاربرای عزیز جان من
فقط خودتونو معرفی کنین
این 100 بار
پستهای دیگه ندین
که خوش اومدین و از اینجور چیزا
جالبتر میشه
ارادتمند
یه کاربر مثل خود شما![]()
سلام.
بارانم،17 ساله.
هوادار آتیشی بارسلونا و استقلال.
امیدوارم دوستای خوبی باشیم.
مـَـن شـَبـ ـُ روز دَرس مـیـ ـ خـونَـم تـ ـآ پُشـت ِ کـــ ـ ـنـ ـکــ ـور نَمـونَـم!
سلام منم امید هستم 25ساله همشهری جناب اقای خیام
There is but one path that of rasti
(zartosht)
بنده اسمم حسنه
21ساله از گرگان
خوشحالم که اینجام
سلام
من باید زودتر خودمو معرفی میکردم ببخشید
امید هستم
13 ساله از شیراز
عاشق اسپانیا و پرتغال و آرژانتین
عاشق بارسلونا و پرسپولیس
سلام
من عماد میلانلو هستم از استان گلستان شهر بندرگز. فکر میکنم از فامیلیم معلوم باشه که طرفدار میلان هستم! و البته قبل از اون طرفدار پرسپولیس. اما از این طرفدارای افراطی نیستم فقط بازیهارو دنبال میکنم همین!!! خوشحال میشم که بتونم توی این سایت دوستای خوبی پیدا کنم
محمود 19ساله از ماهشهر و يكي از دوستان مصطفي مدير بخش بارسا
سلام رسول هستم طرفدار میلان تیم ملی هم ایتالیا
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)