Design & Developed BY Patira

صفحه 24 از 138 نخستنخست ... 1422232425263474124 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 231 تا 240 , از مجموع 1372
    مدیر گالری و تیم های آلمانی

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    Jupp Heineckes - Joachim Low
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118
    تشکر شده 8,410 در 3,790 پست

ویترین امتیازات

بایرن مونیخ اخبار و حواشی قرمز های باواریا در فصل 13-2012

به نام خداوند جان و خرد
    کزین برتر اندیشه بر نگذر

اخبار و حواشی قرمز های باواریا در فصل 13-2012

ویرایش توسط Fc Bayern München : 08-25-2012 در ساعت 20:20

2. کاربر روبرو از پست مفید Fc Bayern München تشکر کرده است .

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬‌ دیدار برابر دانمارک برای لوکاس پودولسکی یک بازی ویژه محسوب میشد. این مهاجم تیم ملی آلمان در 100امین بازی ملی خود برای ژرمن ها به میدان می رفت و توانست به بهترین شکل جشن 100 بازی ملی خود را با 44امین گل ملی اش کامل کند.
    لوکاس پودولسکی که اولین گل تیم ملی آلمان مقابل دانمارک و اولین گل خودش در این تورنمنت را به ثمر رساند موفق شد در 100امین بازی ملی 44امین گل ملی اش را نیز در کارنامه خود به ثبت برساند و با اختلاف تنها 1 گل پشت سر کاپیتان اسبق ژرمن ها کارل هاینس رومنیگه قرار گیرد.
    پودولسکی 27 ساله در پیروزی 2 بر 1 مقابل دانمارک عملکرد خوبی داشت و توانست با گلزنی در نیمه اول از کاپیتان افسانه ای آلمان اووه زیلر که 43 گل ملی در کارنامه داشت سبقت گرفته و بالاتر از وی در جدول برترین گلزنان ملی تاریخ آلمان جای گیرد.
    با این وجود همچنان گرد مولر افسانه ای با ثبت 68 گل در 62 بازی ملی برترین گلزن ملی در تاریخ آلمان ها است و شاید تنها کلوزه برای شکستن رکورد بمب افکن شانسی داشته باشد.

bayern.blogsky.com

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ رئیس اتحادیه فوتبال اروپا امیدوار است آلمان و اسپانیا به دیدار نهایی یورو ۲۰۱۲ راه یابند.
    به نقل از روزنامه دی‌‌ولت، میشل پلاتینی در یک کنفرانس مطبوعاتی در شهر ورشو به خبرنگاران اظهار داشت: دوست دارم در دیدار نهایی یورو 2012 شاهد رویارویی آلمان و اسپانیا برابر یکدیگر باشم. این دو تیم سهم زیادی در پیشرفت فوتبال در قاره داشته اند و در جام ملت‌ها بهترین بازی‌ها را به معرض نمایش گذاشتند.
    وی افزود: هلند از جام بیرون شد چرا که فهمید یورو 2012 چقدر سخت تر از جام جهانی است. البته حذف آنها باعث تعجب زیاد من شد همانگونه که از خروج روسیه از جام شگفت زده شدم.
    وی در این کنفرانس از تلاش‌های چزاره پراندلی، مربی ایتالیا نیز تقدیر کرد. وی گفت: باید از چزاره تشکر کرد که در مدت 2 سال تیمی خوب از ایتالیا ساخته است. بخصوص ساختار دفاعی تیمی که پدید آورده قابل تامل است.

bayern.blogsky.com

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ یواخیم لو سرمربی تیم ملی فوتبال آلمان اظهار داشت که رویارویی با یونان در مرحله یک چهارم پایانی یورو 2012 دیدار بسیار مشکلی برای ژرمن ها خواهد بود.
    به نقل از Skysports، یواخیم لو گفت: "یونان برای ما یک حریف فوق العاده محسوب میشود. من تاکنون هیچ وقت مقابل یونان قرار نگرفته ام. کسی فکر نمیکرد که یونان بتواند به این خوبی صعود کند چراکه روسیه در دو دیدار اول خود بسیار قدرتمند ظاهر شده بود و از میان برداشته شدن آنها توسط یونان باورکردنی نبود. یونان در این رقابتها بسیار خوب ظاهر شده است و نشان داده است که از دفاع قدرتمندی برخوردار است. یونان تا حدی به دانمارک شباهت دارد."
    او همچنین در ادامه گفت: "سه یا چهار سال پیش ما نمیتوانستیم در دیداری همانند دیدار یکشنبه شب برابر دانمارک به پیروزی برسیم. اما ما هم اکنون بازیکنان تکنیکی بسیاری داریم که میتوانند به خوبی کنترل بازی را در دست بگیرند. در این روزها باید پخته تر عمل کنیم. تاکنون کار خود را انجام داده ایم و من بسیار خوشحالم که با حداکثر امتیاز به مرحله ی بعد صعود کرده ایم. اما همچنان میتوانیم کمی بهتر عمل کنیم و این هدف ما در دیدارهای آینده است."

bayern.blogsky.com

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

دانته: هدفم قهرمانی با بایرن است

Fcbayern.ir- دانته مدافع برزیلی سابق مونشن گلادباخ که به تازگی به باشگاه بایرن مونیخ پیوسته است، کسب چهار قهرمانی بوندسلیگا در مدت چهار سال همراه با بایرن مونیخ را انگیزه پیوستنش به بایرن اعلام کرد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران؛ این مدافع برزیلی که قراردادی چهار ساله را با بایرن امضا کرده است در گفت و گو با مجله کیکر میگوید:" من تا 2016 با بایرن مونیخ قرارداد دارم و بسیار مشتاق هستم که در این مدت چهر عنوان قهرمانی را همراه با بایرن کسب کنم."

دانته، با توجه به حضور بازیکنان سرشناس در خط دفاع بایرن مونیخ از شانس بالایی برای حضور در ترکیب بایرن برخوردار نیست و برای رسیدن به ترکیب اصلی بایرن کار دشواری پیش رو دارد، این مدافع برزیلی در این رابطه میگوید: من با تحت فشار قرار گرفتن مشکلی ندارم برعکس آنرا دوست دارم من میتوانم در مورد یک مساله به شما قول دهم و آن مساله این است که من برای داشتن شانس حضور در ترکیب بایرن هر روز تلاش خواهم کرد."

او در مورد شانس حضورش در تیم ملی برزیل نیز گفت:" من هنوز امیدوارم که بتوانم برای تیم ملی برزیل بازی کنم و این موضوع همچنان رویای من خواهد بود، شاید جام جهانی پیش رو فرصت مناسبی باشد، من فکر میکنم حضور در بایرن مونیخ باعث شود که من بیش از پیش در کانون توجه قرار بگیرم."

fcbayern.ir

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

بعضی از آلمانیها حالشان از من بهم می خورد

Fcbayern.ir-به نظر می رسد ماریو گومز دل پری از بعضی از شخصیت های بزرگ آلمانی و وسانه های آلمانی داشته باشد.از همین رو مهاجم اول تیم بایرن مونیخ وتیم ملی آلمان در همین مورد صحبتهایی شنیدنی برای گفتن دارد.

به گزارش وب سایت رسمی کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران وبه نقل از شبکه ورزشی dsf آلمان ماریو گومز در مصاحبه با این شبکه میگوید :"من فکر می کنم در اسپانیا بیشتر به من علاقه دارند تا در کشورم آلمان.اوزیل وخدیرا به من گفتند در اسپانیا بیشتر بازیهای تورا نگاه می کنند.البته من نیز همواره پیامهای بسیاری از هوادارانم را از اسپانیا وبه خصوص از اندلس، جایی که خانواده پدریم در آن زندگی می کنند دریافت میکنم."

ماریو اضافه می کند :"می دانم در آلمان بعضیها حالشان از من بهم می خورد اما من باز آلمان وباشگاه محبوبم (بایرن مونیخ) را دوست می دارم.بعد از بازی با چلسی وقبل از بازی با پرتغال من زیر شدیدترین انتقادها بودم اما خدا را شکر می کنم که توانستم آنها را تحمل نمایم.بوپ هاینکس ویواخیم لو من را هرگز در این شرایط تنها نگذاشتند.هاینکس به من گفت :ماریو تو کماکان مهاجم اول من هستی وهیچ وقت نگران مسائی پیش آمده نباش."

ماریو گومز صحبتهایش را اینطور ادامه می دهد :"یواخیم لو نیز همیشه من را حمایت می کند او همیشه به من می گوید :پسر ،تو فقط به کارت ادامه بده نگذار انتقادات روی تو اثر بگذارند.گومز می افزاید: "باور کنیدمن نهایت تلاشم را هم برای تیم ملی وهم برای بایرن مونیخ انجام می دهم ولی در بعضی از اوقات متاسفانه موفق نمی شوم."

ماریو گومز همچنین کماکان از مهمت شول و کریستف دام دو تن از شخصیت های بزرگ آلمان دلگیر وعصبانی است.او در این باره می گوید :"اصلا سخنهای شول خنده دار نیوداو دروغ می گوید که می خواست به من انگیزه بدهدمن اصلا به حرفهای وی اهمیتی ندادم.در مورد کریستف دام هم باید بگویم واقعا از وی انتظار چنین حرفهای نداشتم.واقعا برای شخصیت او متاسفم."

مهمت شول وکریستف دام چندی قبل ماریو گومز را متوجه شدیدترین انتقادهای خود کردند.مهمت شول در شبکه ard آلمان گفته بود گومز اصلا مهاجمی ،با کلاس جهانی نیست وکریستف دام نیز در مصاحبه با رسانه های ورزشی بلژیک در مورد گومز گفته بود :"گومز مانند زرافه آرامی است که خطری برای هیچ کس نمی تواند ایجاد نماید."

fcbayern.ir

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، دیگو کونتنتو ، مدافع جوان تیم بایرن مونیخ قرارداد خود را با این تیم باواریایی تا سال 2016 تمدید کرد.

این بازیکن 22 ساله که در ماه گذشته در فینال لیگ قهرمانان مقابل چلسی از ابتدا به میدان رفته بود ، قرارداد خود را که تنها یکسال از آن باقی مانده بود تا سال 2016 تمدید کرد.
    کونتنتو در شهر مونیخ به دنیا آمده است و پدر و مادر او ایتالیی می باشند و از همین رو این انتخاب را دارد که از میان تیم ملی آلمان و تیم ملی ایتالیا ، یکی را برای بازی های ملی انتخاب کند. هر چند که او سابقۀ بازی در تیم زیر 20 ساله های آلمان را دارد.
    او اولین بار در سال 2010 برای تیم بزرگسالان بایرن بازی کرد و تا کنون 47 بار برای این تیم باواریایی به میدان رفته است. دیگو کونتنتو در دو فینال لیگ قهرمان 2010 و 2012 بازی کرده است ، اما در هر دوی آنها به عنوان بازنده از زمین مسابقه خارج شده.

bayern.blogsky.com

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، تیم بایرن مونیخ ، 9 بازیکن خود را در مرحلۀ یک چهارم نهایی جام ملت های اروپا می بیند. تیم رئال مادرید با داشتن 11 نماینده در این مرحله ، بالاتر از سایر باشگا های اروپایی قرار دارد.

تیم رئال مادرید ، قهرمان لالیگای اسپانیا با داشتن یازده بازیکن در مرحلۀ یک چهارم نهایی جام ملت های اروپا 2012 اوکراین و لهستان در میان سایر باشگاه های اروپایی در صدر قرار دارد و تیم بایرن مونیخ با داشتن 9 بازیکن ، پس باشگاه رئال در رتبۀ دوم باشگاه های اروپا جای گرفته است.
    علاوه بر مسعوت اوزیل و سامی خدیرا که در تیم ملی آلمان حضور دارند و عضو باشگاه سلطنتی رئال مادرید می باشند ، ایکر کاسیاس ، سرخیو راموس ، رائول آلبیول ، آلوارو آربلوآ و ژابی آلونسو در تیم ملی اسپانیا ، و کریستیانو رونالدو ، فابیو کونترائو و په په عضو تیم پرتغال ، و کریم بنزما مهاجم تیم ملی فرانسه بازیکنانی هستند که در باشگاه رئال مادرید توپ می زنند.
    اما تیم بایرن مونیخ که در آغاز این رقابت ها با داشتن 13 بازیکن بیشترین نماینده را در این رقابت ها داشت با حذف تیم های اوکراین ، کرواسی و هلند به جایگاه دوم سقوط کرد. در حال حاضر مانوئل نویر ، فیلیپ لام ، هولگر بادشتوبر ، جروم بواتنگ ، باستین شواین اشتایگر ، تونی کروس ، توماس مولر و ماریو گومز در تیم ملی آلمان و فرانک ریبری در تیم ملی فرانسه اعضای باشگاه بایرن مونیخ در مرحلۀ یک چهارم نهایی جام ملت های اروپا 2012 می باشند.

bayern.blogsky.com

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ماریو ماندژوکیچ از تیم ملی کرواسی و ماریو گومز از تیم ملی آلمان که به ترتیب در باشگاههای ولفسبورگ و بایرن حضور دارند
    با پایان یافتن دور گروهی جام ملتهای اروپا و مشخص شدن تکلیف 8 تیم پایانی سه بازیکن 3 گله بر صدر جدول گلزنان یورو تکیه زدند که دو بازیکن از این سه فوروارد در بوندس لیگا آلمان حضور دارند .
    ماریو ماندژوکیچ از تیم ملی کرواسی و ماریو گومز از تیم ملی آلمان که به ترتیب در باشگاههای ولفسبورگ و بایرن حضور دارند در کنار آلن ژاگوئف روس گلزنان برتر دور گروهی یورو 2012 هستند .
    در میان بازیکنان دو گله جام نیز می توان به بازیکنان بوندس لیگایی نظیر ییراچک و واکلاو پیلار از تیم ملی جمهوری چک اشاره کرد که این دو بازیکن نیز زیر نظر ماگات در ولفسبورگ توپ می زنند.
    البته نمی توان به ناکامی برخی نامهای بزرگ تیمهای نامدار فوتبال آلمان در یورو اشاره نکرد نامهایی نظیر: روبرت لواندوفسکی, کلاس یان هونتلار, آرین روبن و ... که نتوانستند به همراه تیم ملی کشورشان به توفیقی در این جام بزرگ دست یابند

bayern.blogsky.com

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬دو تیم در حالی جمعه شب در گدانسک مقابل هم قرار خواهند گرفت که بحران سیاسی دو کشور بر سر ادامه حضور یونان در جمع کشورهای حوزه یورو در روزهای اخیر شدت گرفته است
    توماس مولر، ستاره تیم ملی آلمان معتقد است اختلافات سیاسی اخیر بین آلمان و یونان، تاثیری در رویارویی دو تیم در مرحله یک چهارم نهایی یورو 2012 ندارد.

دو تیم در حالی جمعه شب در گدانسک مقابل هم قرار خواهند گرفت که بحران سیاسی دو کشور بر سر ادامه حضور یونان در جمع کشورهای حوزه یورو در روزهای اخیر شدت گرفته اما مولر با صحبت های اخیر یواخیم لوو که اعلام کرد مسائل سیاسی نباید تاثیری روی دیدار دو تیم داشته باشد و باید بازیکنان دو تیم تنها روی فوتبال تمرکز کنند، موافق است.

او در گفتگو با بیلد گفت:" سیاست مسئله ما نیست و تاکنون تاثیری روی کار ما نداشته است. این به آن معنا نیست که ما نمی توانیم در مورد سیاست صحبت کنیم اما من مردم یونان را براساس تجربیات خودم دوست دارم."

این ستاره 22 ساله اعلام کرد که تیمش بعد از پیروزی در هر سه دیدار مرحله گروهی، از پیروزی در این مطمئن است.

" ما تنها تیمی هستیم که از مرحله گروهی 9 امتیاز به دست آوردیم و این به ما اعتماد به نفس زیادی می دهد.

یونان بازیکنان خوبی در ترکیبش دارد اما آنها مقابل ما بهترین بازی شان را ارائه خواهند داد. ما باید مراقب باشیم."

علی رغم نتایج خوبی که آلمان تاکنون در رقابت های یورو کسب کرده، مولر معتقد است تیمش می تواند بهتر از این کار کند.
    " من می توانم درک کنم که علی رغم سه پیروزی، ما می توانیم بهتر شویم. هیچ چیز کامل نیست. ما هنوز تمام توان مان را نشان ندادیم؛ به ویژه در خط حمله."

bayern.blogsky.com

پست مورد علاقه
    GK
    مربی مورد علاقه
    بازیکن محبوب
    P.Lahm
    اسم واقعی شما
    Mohammadhossein

IranBayernSS_Tehran

Robben

تشکر ها
    14,118

ویترین امتیازات

به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران٬ پیش از این آلمانی ها به دلیل رفتار تماشاگران شان در دیدار با پرتغال، 10 هزار یورو جریمه شده بودند
    یوفا فدراسیون فوتبال آلمان را به دلیل رفتار نامناسب تماشاگران در دیدار مقابل دانمارک جریمه کرد. در این دیدار هواداران آلمانی بنرهایی که در آن نمادهای گروه های نئو ناری دیده می شد، با خود به ورزشگها برده بودند.
    در بیانیه ای که امروز توسط یوفا منتشر شد، آمده است:" فدراسیون فوتبال آلمان به دلیل رفتار نامناسب (به نمایش گذاشتن بنرها و سمبل های نامناسب و سر دادن شعارهای ناشایست) طرفدارانش و همچنین روشن کردن مواد آتش زا، جریمه شده است."
    پیش از این آلمانی ها به دلیل رفتار تماشاگران شان در دیدار با پرتغال، 10 هزار یورو جریمه شده بودند. در آن دیدار طرفداران آلمانی به سوی بازیکنان حریف کاغذ و دستمال کاغذی پرتاب کردند.
    یوفا تاکنون چند فدراسیون دیگر از جمله کرواسی و روسیه را به دلیل اقدامات نژادپرستانه هوادارانش جریمه کرده است.

bayern.blogsky.com

صفحه 24 از 138 نخستنخست ... 1422232425263474124 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع