شما كاربر گرامي دراين قسمت مي توانيد سئوالات و مشكلات خود را در اين قسمت مطرح نمائيد تا بتوانيم شما را راهنمايي كنيم
شما كاربر گرامي دراين قسمت مي توانيد سئوالات و مشكلات خود را در اين قسمت مطرح نمائيد تا بتوانيم شما را راهنمايي كنيم
کد html چیه؟ چرا مال من غیرفعاله؟
کد html مربوط به زبان برنامه نویسی وب میشه برای همه غیر فعاله
لعنت به باعث و بانی این بغض
برای همه غیر فعاله
فقط برای مدیران اونم هرمدیر بخش خودش فعاله![]()
داداش سایت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] هم سایت باحالیه فقط پر از رئالیه متاسفانه![]()
سایتی بهتون پیشنهاد می کنم عالیه.هم سرعت خوبی داره در گذاشتن گل ها هم بازی های سایر لیگ هارو میزاره
برین [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
HALA MADRID
اولا ما اینجاهمه با هم دوستیم .بعدشم فکر نکنم علیرضا بی مورد و الکی پستی رو حذف کنه . خوب حتمادلیل داشته . هر بخش مدیر داره و هر مدیر تواون بخش قوانین خاص خودشو داره . لطفا زود قضاوت نکنید -مسلما کاربرایی که تو اون بخش فعالن با قوانین اون بخش اشنانترن .مثلا خودم .برای قسمت گلهای داخلی به کاربرا گفتم پستهایی که کل کل توش باشه رو حذف میکنم وفقط درخواست بدید خوب مسلما کاربری که تو اون بخش فعالتره دیگه نمیاد کل کل کنه و فقط درخواست میده / شما خودتون میتونید نگاه کنید به پست هایی که من حذف کردم :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
. به هرحال بازم میگم سعی کنید زود قضاوت نکنید ــ مرسی![]()
ویرایش توسط Mohammad : 05-25-2012 در ساعت 02:39
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)