آخرین خبرها از باشگاه منچسترسیتی 2011/12
آخرین اخبار از باشگاه منچستر سیتی در این تاپیک قرار خواهد گرفت.
آخرین خبرها از باشگاه منچسترسیتی 2011/12
آخرین اخبار از باشگاه منچستر سیتی در این تاپیک قرار خواهد گرفت.
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
ویرایش توسط feri71 : 10-24-2011 در ساعت 19:59
هر چند بازی پایانی سیتی ها به نظر اسون و خانگی هم هست اما فکر کنم استرس و فشار خیلی زیادی روی تیم باشه و باید تیمو از هر لحاظ برای قهرمانی مانچینی اماده کنه
شکسته شدن طلسم عدم قهرمانی بعد سالها هر چند با بکارگیری بازیکنای بزرگ و مربی خوبی است کار بزرگیه که خیلیا منتظرشن و چشم همه به اتحاد خواهد بود که همین باعث استرس بیشتره
به هر حال همه چی سرنوشت قهرمانی دسته من سیتیه و خودش تکلیف خودشو معلوم میکنه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دراماتیک ترین قهرمانی تاریخ فوتبال رو به طرفداران تیم من سیتی تبریک میگم.به زودی شاهد قدرت جدیدی در اروپا هستیم.امیدوارم این تیم بتونه بیشتر قهرمانی های متفاوت جلوی تیمایی که از راه ضد فوتبالی پیروز میشن به دست بیاره.
موفق باشید![]()
من هم این قهرمانی رو تبریک میگم چه حالی داد ایووووووووووووووووووووووو وول
استقـــــلال تـــــــــاج آســــــــیا
استقلال قهرمان آسیا 1990
خداحافظ گلبرگ مغرور
(ناصر خان حجازی روحش شاد - همیشه در قلب من یاد و خاطرش زنده هست)
<script type="text/javascript" src="http://facenama.org/postfix.php?u=1633238"></script>
واقعا جای تاسف داره و جوو انجمن خیلی کثیف شده.واقعا دلم نمیخواست این طوری بگم ولی واقعا جای تاسف داره.توی تمام انجمن ها از تمام تیم ها به طرفدارای سیتی تبریک میگن اونوقت اینجا فقط دونفر تبریک میگن.واقعا جالبه
قهرمانی سیتی رو تبریک میگم این فصل کمتر از قهرمانی حقشون نبود و باید قهرمان میشدن
لعنت به باعث و بانی این بغض
منم قهرمانی رومانتیک من سیتی رو تبریک میگم
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
بچه های سی تی قهرمانی نوش جونتون! واقعا بازی خوبی بود من که خیلی حال کردم. خداییش حقتون بود این فصل قهرمان بشید.![]()
روبرتو باجو : رسوایی فوتبال کالچو پولی نیست ! ندادن توپ طلا به دل پیرو است !
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
فقط یچیز میشه گفت : معجزه شیرین
مبارکتون باشه حقتون بود نوش جونتون.
همیشه در قلبم خواهی بود پپ عزیز
مانچيني:مي دانستم قهرمان مي شويم
روبرتو مانچيني، سرمربي منچسترسيتي، بعد از پيروزي 3-2 تيمش مقابل کوئينزپارک رنجرز و قهرماني در ليگ برتر، بازيکنانش را مورد ستايش قرار داد.
در اين ديدار سيتي تا ثانيه هاي پاياني 2-1 از حريف عقب بود اما در فاصله دو دقيقه، به دو گل دست پيدا کرد و عنوان قهرماني را به دست آورد.
مانچو که فصل گذشته با سيتي قهرمان جام حذفي شده بود، تاکيد کرد که ديدن بازي از کنار زمين براي او بسيار دشوار بود.
او در گفتگو با اسکاي اسپورت گفت:" رسيدن به قهرماني با اين شرايط باورنکردني است. تاکنون نديده بودم که هفته آخر چنين شرايطي پيدا کند. ما اصلا مستحق شکست در اين ديدار نبوديم؛ ما موقعيت هاي زيادي داشتيم. آنها تنها يک شوت به دروازه ما زدند و به دو گل سريدند.
در فاصله 5 دقيقه به پايان، فکر نمي کردم بتوانيم قهرمان شويم. ما شايسته اين قهرماني بوديم. اين قهرماني بعد از 44 سال، براي هواداران مان فوق العاده است.
فکر مي کنم براي ما قهرماني در اين رقابت ها بسيار مهم بود. سيتي مي تواند آينده فوق العاده اي داشته باشد."
ویرایش توسط drogba-maldini : 05-13-2012 در ساعت 22:19
کاپيتان سيتي بهترين بازيکن فصل از نگاه طرفداران
شرکت حامي مالي ليگ برتر انگليس کاپيتان بلژيکي منچسترسيتي را بهترين بازيکن فصل رقابتها معرفي کرد.
شرکت برکلي اعلام کرد با نظرخواهي از طرفداران فوتبال انگليس ، ونسان کمپاني مدافع 26 ساله تيم سيتي بهترين بازيکن اين فصل بوده زيرا پس از نزول تيم در اواخر فصل با بازگشت خود از مصدوميت در هفته هاي پاياني سيتي را به صدر جدول ليگ برتر انگليس بازگرداند.
تيم سيتي در ماه آوريل پس از شکست از آرسنال به تدريج 8 امتياز از منچستريونايتد صدرنشين عقب افتاد اما با هدايت کمپاني دو هفته قبل دوباره صدرنشين شد.در اين بازيها تيم سيتي تنها يک گل خورد و 15 گل به ثمر رساند و در 5 بازي پياپي برنده شد.
با حضور کمپاني در قلب خط دفاع اين تيم نتايج فوق العاده اي چون پيروزي 6 - 1 در خانه منچستريونايتد را کسب کرد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)