Design & Developed BY Patira

صفحه 20 از 35 نخستنخست ... 10181920212230 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 191 تا 200 , از مجموع 345
    مدير كل سايت

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونجر
    بازیکن محبوب
    رونالدو برزیلی
    اسم واقعی شما
    جـــعفر

Iran

Ronaldo

تشکر ها
    1,434
    تشکر شده 18,131 در 2,635 پست

irann تیم ملی ایران در راه جام جهانی 2014 برزیل (( تبادل نظر , حواشی و اخبار ))

به نام خدا

در این تاپیک تمامی مسائل و مطالب مربوط به تیم ملی در راه رسیدن به جام جهانی 2014 مطرح می شود

دوستان عزیز می تونن مطالب مفید و اظهار نظرات شخصی و اخبار مربوطه را در این تاپیک قرار بدهند

به امید صعود تیم ملی ایران به جام جهانی 2014 برزیل

WelCome To Derby

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    اسم واقعی شما
    نیما

SpainSS_TehranJuventus

Buffon

تشکر ها
    3,063
    تشکر شده 2,462 در 769 پست

پایگاه خبری فیفا در گزارشی از مراسم قرعه‌ کشی مرحله دوم مقدماتی جام جهانی 2014 برزیل عنوان کرد: در این مراسم مهدی مهدوی کیا و تسونیاسو میاموتو‌، اسطوره‌های فوتبال ایران و ژاپن وظیفه داشتند قرعه‌ها را از داخل پنج ظرفی که نام تیم‌ها در آن قرارداشت، خارج کرده و قرعه‌ها را مشخص کنند.

براین اساس در گروه اول ایران، کره‌جنوبی، ازبکستان، قطر و لبنان قرار گرفتند و در گروه دوم نیز استرالیا، عراق، اردن، عمان و ژاپن حضور یافتند.

این سایت افزود: در این مراسم مربیان تیم‌هایی که یک هفته قبل آخرین سری مسابقات مقدماتی دور نخست را به پایان رساندند و به دور بعدی صعود کردند، حضور داشتند. از جمله می‌توان به کارلوس کی روش از ایران، زیکو از عراق، عدنان حمد از اردن، تئودور بوکر، مربی لبنان حضور داشتند

این روزها می گذرند...... ولی من از این روزها نمی گذرم

3. کاربر روبرو از پست مفید ALEX-ss تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    اسم واقعی شما
    نیما

SpainSS_TehranJuventus

Buffon

تشکر ها
    3,063

تلويزيون الجزيره اسپرت بار ديگر اعلام كرد اردن صعود خود به جام ملت‌هاي آسيا را مديون بازي جوانمردانه تيم ملي فوتبال ايران است.
    تلويزيون الجزيره اسپرت با پخش مجدد ديدارهاي تيم ملي ايران و تايلند و هم‌چنين اردن و سنگاپور در چارچوب آخرين روز مسابقات مقدماتي جام ملت‌هاي آسيا بار ديگر عنوان كرد كه صعود تيم ملي اردن به لطف بازي‌هاي جوانمردانه تيم ملي ج ايران به دست آمده است.
    مفسر شبكه‌ي الجزيره اسپورت افزود: علي رغم اينكه اردني‌ها ايران را متهم به تباني با تيم ملي تايلند براي كسب نتيجه دلخواه تيم ملي تايلند و صعود اين تيم به جام ملت‌هاي آسيا كرده بودند، بازيكنان تيم ملي ايران تا پايان اين ديدار از تلاش خود براي گشودن دروازه‌ي تايلند و شكست تيم ملي تايلند فروگذار نكردند و بالاخره با گل جواد نكونام روح بازي جوانمردانه را در آسيا به نمايش گذاشتند.
    اين گزارش مي‌افزايد: تيم ملي فوتبال اردن و تماشاگران پرشمارش در چهارشنبه گذشته ضمن اينكه بازي تيم ملي خود در برابر سنگاپور را نظاره‌گر بودند نيمي از حواس خود را متوجه تهران براي كسب خبر از نتيجه ديدار تيم‌هاي ملي ايران و تايلند كرده بودند. پس از گل جواد نكونام در حالي كه بازي تيم‌هاي ملي اردن و سنگاپور در استاديوم ملك عبدالله شهر امان ادامه داشت به يك‌باره تماشاگران اردني با شنيدن خبر گلزني تيم ملي ايران منفجر شده و به ابراز شادي پرداخته بودند.
    مفسران تلويزيون اردن كه مرتبا از صبح روز بازي ايران را متهم به تباني تيم ملي تايلند براي عدم صعود تيم ملي اردن مي‌كردند، پس از شكست تيم ملي تايلند برابر ايران هيچ گونه سخني به ميان نياوردند.
    يادآور مي‌شود، اين اقدام اردني‌ها باعث تاسف برخي از گزارشگران عرب شبكه‌هاي تلويزيوني منطقه شد. از سوي ديگر دبي اسپورت در تحليل روز پاياني بازي‌هاي مقدماتي جام ملت‌هاي آسيا با بيان اين مطلب كه تماشاگران ايراني يك ثروت بزرگ براي فوتبال ملي و باشگاهي ايران به شمار مي‌روند، گفت: تماشاگران ايران همواره در پيروزي تيم‌ هاي ملي كشورشان نقش موثري داشتند.
    دبي اسپورت اظهار اميدواري كرد كه وضعيت پرشور تماشاگران ايراني به ورزشگا‌هاي كشورهاي عربي خليج فارس نيز منتقل شود.

5. 3 کاربر از پست مفید ALEX-ss تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مدافع
    مربی مورد علاقه
    فرگوسن
    اسم واقعی شما
    نیما

SpainSS_TehranJuventus

Buffon

تشکر ها
    3,063

Jadide

کارلوس کیروش: تیم ایران در سطح تیم های بین المللی نیست

وقتی با [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] یا عراق کار می کنی باید تمام توانایی هایت را به عنوان یک مربی به کار بگیری.باید دقیق و صبور باشی و برای خواسته هایت جاه طلب باشی تا بازیکن ها باور کنند که میتوانند
    سایت هوادار سرخ:
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] روش [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مصاحبه با بی بی سی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] مورد قرعه کشی مسابقات مقدماتی جام جهانی ، زندگی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ایران ، رابطه اش با مطبوعات و البته [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] ملی پرتغال و منچستریونایتد صحبت های جالبی بر زبان آورده که خواندنش خالی از لطف [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید].
    من و دوپینگ
    کی روش حرفهای خود را در این مصاحبه با انتقاد از فضایی که سال گذشته ایجاد شده بود اغاز کرد و در مورد محرومیتش به دلیل دخالت در کار ماموران ضد دوپینگ چنین گفت: روزهای بعد از آن اتفاق با اداره ضد دوپینگ پرتغال ، دوران سختی برای من بود.درک آن اتهام نادرست که پایه و اساسی نداشت مشکل بود.آن ها بدون مدرک من را به چیزی متهم کرده بودند که انجام نداده بودم خوشبختانه دادگاه سوئیسی به نفع من رای داد و از سیستم و رئیس مبارزه با دوپینگ پرتغال انتقاد کردوآن ماجرا تمام شد.
    از زندگی در ایران راضی ام
    سرمربی تیم ملی ایران درباره زندگی جدیدش می گوید: الان خیلی راضی ام. با تیم ملی ایران کار می کنم و این تیم رو به رشد است. بازیکن های خوبی داریم و الان در مرحله نهایی انتخابی هستیم و دیگر چه انتظاری می شد داشت؟البته وظیفه و آزمون دشواری پیش روی ماست برای آماده کردن تیم برای مرحله بعد باید برنامه خوبی داشته باشیم و این دقیقا کاری است که بلافاصله بعد از رسیدن به ایران شروع می کنم.من تمام جزئیات را بررسی می کنم تا تیم برای مرحله بعد کاملا اماده شود .
    در ایران باید مربی بهتری باشی
    کی روش در مورد تفاوت مربیگری یک تیم باشگاهی با تیم ملی یک کشور چنین می گوید : در این مواقع است که یک مربی خودش را محک می زند.موقعی که باید از نقاط قوت و مهارت ها نهایت استفاده را کرد و اطمینان داشت که می شود بازیکن ها و نحوه بازی آن ها را بهتر کرد و پیام درست را در زمان درست به بازیکن ها منتقل کرد. وقتی مربی رئال مادرید یا منچستر یونایتد هستی می توانی یک بازیکن خوب بخری و در زمانی کوتاه تاثیری بزرگ در تیم بگذاری آنهم فقط با یک بازیکن. اما وقتی با ایران یا عراق کار می کنی باید تمام توانای هایت را به عنوان یک مربی به کار بگیری.
    باید دقیق و صبور باشی و برای خواسته هایت جاه طلب باشی تا به تدریج بازیکن ها باور کنند که می توانند پیشرفت کنند و در سطح بالاتری بازی کنند. در مسابقات [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] سطح بازی ها بالاتراست. وقتی بازیکنان فقط در مسابقات داخلی ایران بازی می کنند تفاوت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] لیگ داخلی با اسپانیا انگلیس با پرتغال را نمی دانند. و این وظیفه من هست که آن ها را آماده سطوح بالاتر کنم.
    سطح تیم ایران هنوز بالا نیست
    اولین بازی اشکان دژاگاه حتی کی روش را هم شگفت زده کرده بود. او اینگونه نظرش را در مورد دژاگه بیان می کند: مثل فیلم ها بود. اتفاق خوبی بود. اما آخر کار نیست. ما باید فرصت های بیشتری را برای بازیکن های دیگری فراهم کنیم که در اروپا بازی می کنند. همانطور که گفتم دغدغه اصلی من اماده کردن بازیکن هایی است که در ایران بازی می کنند.چون سطح مسابقات در ایران برای آمادگی بین المللی کافی نیست امادگی برای سطوح بالاتر باید از همین الان شروع شود. چه از نطر ذهنی چه از نظر تاکتیکی سطح مسابقات این مرحله بالاتر از مراحل قبلی است.و ما دو سه ماه وقت داریم تا آماده شویم. الان این وطیفه ما است.
    رونالدو در جام جهانی آماده نبود
    کی روش در پاسخ این سئوال خبرنگار بی بی سی که از او پرسید: به نظر می رسد برخلاف پرتغال مطبوات ایرانی با شما رابطه خوبی دارند.من اینجا دیدم که خبرنگاران ایرانی چقدر با شما احساس نزدیکی می کردند پاسخ جالبی داد: اوضاع مرتبه. تیم می بره و در حال پیشرفته و رسانه های ایران هم این را متوجه شدند. رسانه های ایران خیلی سخت گیرند و کار با آن ها آسان نیست . در پرتغال هم تقریبا همینطوره وقتی می بری همه دوستت دارند و باهات دوست هستند اما وقتی انتظارات مردم برآوره نشود و رسانه ها ناراضی باشند که پیش هم می آید تاوانش را مربی می پردازد .
    کی روش اشاره ای هم به بازی های پرتغال در جام جهانی دارد . زمانی که او خود سرمربیگری این تیم را برعهده داشت: به نظر من پرتغال در جام جهانی خیلی خوب بود. به این معنی که ما به وظیفه و مسئولیت مان خوب عمل کردیم اما بعد از مرحله گروهی به قهرمان جهان خوردیم و مثل یک فینال بود.یکی باید حذف می شد به نظرم ما خوب بازی کردیم. فرصت پیروزی داشتیم. ما چند بازیکن مصدوم و یکی دوتا بازیکن نااماده داشتیم . اگر مثلا بزریل یا آرژانتین باشید و یکی دو بازیکن تان را نداشته باشید می شود برایش راه حلی پیدا کرد.اما اگر در جام جهانی بازی داشته باشید و بهترین بازیکن تیم مثلا کریستیانو رونالدوکه بهترین بازیکن جهان بود آماده نباشد روی تیم تاثیر می گذارد و این اتفاقی بود که برای ما افتاد. به نظردر کل می توانم بگویم ما در مرحله گروهی و در بازی با اسپانیا تیم خوبی بودیم و انسجام مان را حفظ کردیم اما در ان روز تیم بهتر برنده شد. البته اسپانیا نه تنها در ان بازی که در کل جام جهانی خوب عمل کرد بنابراین من به آنچه انجام دادم افتخار می کنم.
    منچستر هنوز هم می برد و به فینال می رسد
    مرد پرتغالی از زندگی در ایران کامل به نظر می رسد. چرا که او در پاسخ خبرنگار که در مورد زندگی در ایران از او پرسید اینگونه جواب داد: من واقعا از رفتاری که مردم با من دارند سپاسگزارم.
    کی روش در آخر در پاسخ به این سئوال که که بعضی ها در انگلستان فکر می کنند با رفتن کی روش منچستر از لحاظ تاکتیکی ضعیف تر شده پاسخ زیرکانه ای داد : من نمی خواهم در این باره اظهار نظر کنم. به نظر من منچستر یونایتد به هیچ مربی یا بازیکنی وابسته نیست. باشگاه بزرگتر از این حرفهاست. باشگاه همیشه برمربی یا بازیکن ارجحیت دارد و وظیفه ما این است که حداکثر تلاش مان را برای تیم و طرفداران بکنیم و من هم در سال هایی که در منچستریونایتد بودم همین کار را می کردم .آن ها ها هنوز هم به فینال ها می رسند و بازی هایشان را می برند. فقط در بازی با اتلتیک بیلبائو اینجوری شد و بازی شان را باختند. اما شعار منچستریونایتد همیشه این است . ما آماده مسابقه بعدی هستیم

7. کاربر روبرو از پست مفید ALEX-ss تشکر کرده است .

مدیر هواداران چلسی

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    خوزه مورینیو - حسین فرکی - روبرتو دی ماتئو
    بازیکن محبوب
    جان تری - زیدن الدین زیدان
    اسم واقعی شما
    دانیال

IranChelseaRealMadrid

John Terry

تشکر ها
    8,454
    تشکر شده 9,250 در 3,073 پست

کي‌روش: همه بايد به تيم ملي کمک کنند

برنامه‌هاي تيم ملي فوتبال تا سال 92 در نشست راهبردي اين اعضا صبح امروز در آکادمي فوتبال برگزار شد.

به نقل از سایت رسمی فدراسیون فوتبال، نشست اعضای ستاد راهبردی تیم ملی فوتبال صبح امروز در آکادمی ملی فوتبال برگزار شد.

در این نشست که با حضور رئیس و دبیر کل فدراسیون به همراه اعضای این ستاد و کادر فنی تیم ملی برگزار شد سرمربی تیم ملی برنامه‌های پیشنهادی خود را تا خرداد ماه سال 92 ارائه کرد.

در ابتدای نشست علی کفاشیان، رئیس فدراسیون ضمن تبریک سال نو به کلیه اعضا و بیان این مطلب که این نشست دومین جلسه ستاد است، گفت: اعضای این ستاد از اجزای اصلی و اجرایی فدراسیون هستند و در این جلسه وظایف هر گروه را به طور کامل مشخص می کنیم.

در ادامه نشست کی روش، سرمربی تیم ملی کشورمان اظهار داشت: با توجه به نشست قبلی، کادر فنی تیم ملی برنامه‌ها، نیاز‌ها و خواسته‌های خود را به صورت یک برنامه پیشنهادی در این نشست ارائه می‌کند و همانطور که پیش از این نیز گفتم این برنامه‌ها باید به تصویب فدراسیون فوتبال برسد و از کلیه اعضا می‌خواهم که تمام تلاششان را برای کمک به تیم ملی انجام دهند.

در ادامه جلسه کی روش کلیه برنامه های خود را تا پایان سال 92 ارائه کرد و دبیرکل فدراسیون اعلام کرد که کتابچه شرح وظایف به همراه برنامه‌های تصویب شده تیم ملی این ستاد تدوین و در اختیار مسئولین ذیربط قرار می گیرد.

منبع :

JT Cappitan Leader , Legend

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

9. کاربر روبرو از پست مفید DanielBahrami تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006
    تشکر شده 3,860 در 1,457 پست

سال سرنوشت‌سازي داريم كفاشيان: به فيفا اطمينان داديم مشكلي نيست
    حضور كفاشيان در نشست afc و شايعات اخير درباره صدور مجوز حرفه‌اي براي باشگاه‌ها و ارسال نامه به فيفا و كنفدراسيون از سوي كفاشيان بابت عدم دخالت دولت در امور فدراسيون بهانه‌اي شد تا با اتمام تعطيلات نوروزي و شروع كار ادارات گفت‌وگويي با رييس فدراسيون انجام شود كه به اين شرح است.
    از سفرتان به مالزي شروع كنيم.
    اين سفر به‌خاطر حضور در جلسات كميته‌هاي مختلف كنفدراسيون آسيا بود. نشستي كه در آن همه روساي كميته‌‌هاي فدراسيون‌ها حضور داشتند.
    مثل‌ اين‌كه در آنجا بابت انتخابات فدراسيون هم بحث‌هايي صورت گرفت.
    همين‌طور است. در نشستي كه با مسوولان afc داشتم و نامه‌نگاري كه با فيفا صورت گرفت اطمينان خاطر دادم كه مشكلي وجود ندارد.
    تكليف مجوز حرفه‌اي و اجراي استانداردهاي مورد نظر afc در فوتبال ايران به كجا كشيد؟
    در اين باره با الكسي دبيركل كنفدراسيون و جيلانگ سرپرست afc ديدار و گفت‌وگو داشتيم. گزارش‌هايي درباره وضعيت فوتبال ايران ارايه كردم و جيلانگ از شرايط حاكم بر فوتبال ايران ابراز رضايت كرد. البته بيشترين رضايت آنها از پروژه آسيا ويژن بود.
    مثل اين‌كه دوباره درباره تعداد سهميه‌هاي ايران در ليگ قهرمانان بحث‌هايي صورت گرفته است؟‌
    البته برخي از مسوولان كشورهاي عربي پيشنهادهايي را مطرح كردند كه در نهايت منجر به كاهش سهميه ايران مي‌شد. آنها مي‌خواستند امتياز برخي فاكتورها مثل حضور تماشاگران و سطح فني كاهش پيدا كند و در مقابل امتياز ورزشگاه‌ها و امكانات بيشتر شود كه ما با اين طرح مخالفت كرديم.
    اين روزها شايعاتي درباره انتخابات مجمع شنيده مي‌شود.
    مشكل خاصي وجود ندارد. ما به فيفا و afc اطمينان خاطر داديم كه مشكلي براي فوتبال ايران وجود ندارد و تنها برخي مسايل و مشكلات داخلي است كه آنها را هم خودمان برطرف خواهيم كرد.
    از نشستي كه با كارلوس كرش و تشكيل ستاد حمايت از تيم ملي داشتيد صحبت مي‌كنيد؟‌
    امسال سال سخت و سرنوشت‌سازي پيش رويمان هست. بازي‌هاي حساس تيم ملي براي راهيابي به جام‌جهاني را در پيش رو داريم. ضمن اينكه دنبال كرسي‌هاي بين‌المللي نيز هستيم و بايد تلاش كنيم تا زمينه كسب كرسي‌هاي مهم در afc را هم فراهم كنيم.
    اين روزها شنيده مي‌شود كه شايد تيم ملي با نيجريه و چند تيم ديگر چند بازي تداركاتي برگزار كند؟
    اكثر كشورهاي آسيايي براي برگزاري ديدار دوستانه با تيم ملي ابراز تمايل كردند و پيشنهادهايي دادند كه قرار است كادر فني تيم ملي جواب دهد.
    از اين تيم‌ها نام مي‌بريد؟
    ژاپن و اردن كشورهايي هستند كه از برگزاري بازي تداركاتي استقبال كردند اما هنوز زمان برگزاري آن معلوم نيست.

11. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

عزيزمحمدي پس از بازگشت از اجلاس afc اعلام كرد؛‌ تلاش عرب‌‌ها براي كســرامتياز ايران درafc عقــــيم ماند
    در اجلاس اخير كنفدراسيون فوتبال آسيا، نمايندگان چند كشور عربي پيشنهاد كردند كه از امتياز تعداد تماشاگران و كيفيت ليگ‌ها براي تعيين ميزان سهميه كشورها در ليگ قهرمانان آسيا كاسته و امتياز امكانات سخت‌افزاري و ورزشگاه‌ها افزايش پيدا كند. به اين ترتيب امتياز ايران كه در بخش تماشاگران امتياز بيشتري را مي‌گرفتيم، كم مي‌شد و اين به ضرر فوتبال ما بود، در مقابل عرب‌ها كه در زمينه جذب تماشاگر ضعف دارند اما داراي استاديوم‌هاي مناسبي هستند، امتياز بيشتري كسب مي‌كردند. در واقع اين طرحي بود براي كاهش دوباره سهميه فوتبال ايران كه به گفته عزيزمحمدي با هوشياري نمايندگان فدراسيون در اين اجلاس اين خطر رفع شد و توضيحات رييس سابق سازمان ليگ ايران حاضران را براي رد اين طرح جديد قانع كرد:‌ «باشگاه‌هاي ما هم اكنون نيز در ايجاد شرايط حرفه‌اي مشكل دارند و اگر طبق درخواست كشورهاي عربي شرايط امتيازدهي باز هم تغيير مي‌كرد، اوضاع بدتر مي‌شد.» البته در اجلاس اخير علي كفاشيان به همراه عزيزمحمدي حضور داشت و اين هيات دو نفره برابر اين پيشنهاد ايستادند و از كنفدراسيون فوتبال آسيا خواستند كه تغييرات احتمالي نحوه امتيازدهي دست كم از امسال اجرا نشود. بنابراين حداقل تا پايان سال 2012 هيچ تغييري در اين زمينه وجود نخواهد داشت و اگر تغييري هم باشد به سال‌هاي بعد موكول شده است. به اين ترتيب ايران شانس بازگرداندن سهميه كسر شده در سال گذشته را براي فصل 2013 خواهد داشت.

13. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

احتمال افزايش سهميه فوتبال ايران در ليگ قهرمانان

رئيس پيشين سازمان ليگ برتر از فرصت دوباره براي افزايش سهميه فوتبال ايران در رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا خبر داد.

عزيز محمدي در گفتگو با مهر، در خصوص نتايج نشست اخير مسئولان کنفدراسيون فوتبال آسيا با مسئولان فدراسيون‌هاي عضو، ضمن بيان مطلب فوق گفت: در اين نشست کفاشيان به همراه روساي کميته‌هاي مختلف حضور داشتند و جلسات مختلفي نيز برگزار شد اما در نشستي که مربوط به رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا بود، من و کفاشيان به نمايندگي از فوتبال ايران حضور داشتيم.
    وي درهمين خصوص افزود: در اين نشست نمايندگان برخي از کشورهاي عضو به ويژه عربستان، اردن و حتي خود مسئولان کنفدراسيون فوتبال آسيا پيشنهاد دادند که امتيازات مربوط به زير ساختهاي باشگاها و ساختار آنها و همچنين ورزشگاهها بيشتر شده و در عوض امتيازات آيتم هايي مانند استقبال و حضور تماشاگران در بازيها و استاندارد فني کاهش پيدا کند که امتيازات استاندارد فني مربوط به رنکينگ تيم ملي يک کشور و جايگاه باشگاههاي آن در آسيا است.
    رئيس پيشين سازمان ليگ برتر گفت: بلافاصله پس از طرح اين موضوع کفاشيان و من مخالفت خود را اعلام کرده و مثالي براي آنها زدم مبني بر اينکه چرا در رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا کشورهايي مانند انگلستان، اسپانيا و ايتاليا از لحاظ تيمهاي شرکت کننده در اين رقابتها سهميه بيشتري دارند اما به کشورهايي مانند هلند، پرتغال و حتي فرانسه سهميه کمتري اختصاص داده مي شود، مگر اين کشورها از نظر زيرساختها و ورزشگاهها مشکل دارند؟
    وي ادامه داد: چيزي که براي مسئولان برگزاري رقابتهاي ليگ قهرمانان اروپا اهميت بيشتري دارد بالا بودن سطح فني و کيفي رقابتها و متعاقب آن استقبال و حضور تماشاگران است.
    عزيز محمدي در همين خصوص خاطرنشان کرد: صحبتهاي ما مورد قبول اعضاي حاضر در نشست قرار گرفت و قرار شد که نحوه امتياز دهي تا سال 2014 بر مبناي قبل باشد و براي پس از آن در خصوص نحوه امتياز دهي کار کارشناسي صورت گيرد.
    وي با تاکيد براينکه امکان بازگشت سهميه تيمهاي ايراني در رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا براي بازيهاي سال 2013 اين رقابتها وجود دارد، تاکيد کرد: قرار شد ناظران afc اواخر مردادماه به مدت 10 روز از باشگاهاي ايراني بازديد کنند که با برطرف کردن نواقص توسط باشگاها، فرصت خوبي براي فوتبال ايران است که سهميه خود را در رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا در سال 2013 افزايش دهد.
    رئيس پيشين سازمان ليگ در همين مورد اظهار داشت: Afc نقاط ضعف مربوط به باشگاههاي ايراني را به ما اعلام کرده و ما نيز از طريق سازمان ليگ طي چند مرحله اين موضوع را به اطلاع باشگاهها رسانده ايم که آخرين تاريخ اطلاع رساني ما به 12 اسفند سال گذشته باز مي گردد، ما حتي به 8 تيم ليگ يکي که امکان ليگ برتري شدن را دارند نيز اطلاع رساني کرده و هشدار داده ايم.
    وي تصريح کرد: در اين نشست از سوي فدراسيون فوتبال ايران پيشنهاد داده شد که مرحله يک شانزدهم نهايي ليگ قهرمانان آسيا يک هفته زودتر برگزار شود تا باشگاههاي حاضر در اين رقابتها هيچ مشکلي براي در اختيار قرار دادن بازيکنان ملي پوش، در خدمت تيم ملي کشورشان در رقابتهاي گروهي مقدماتي جام جهاني نداشته باشند، که اين موضوع مورد موافقت اکثريت اعضاي حاضر قرار گرفت.

15. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

کي روش: تا به جام جهاني نرويم هيچ جا نمي روم

اين گفت و گو در مالزي با سرمربي تيم ملي گرفته شده است.
    خبرآنلاين: وقتي شما اين مصاحبه را مي خوانيد او به مسافرت رفته و اين بار هم کمي با دلخوري از ايران رفته. البته قطعا بر مي گردد اما دلخور است از اينکه چرا گروهي از مسئولان فدراسيون فوتبال موج جديدي از فشارها را آغاز کرده اند تا يک دستيار ايراني را به کادرفني تحميل کنند. با اين وجود کي روش در اين گفت و گو که تقريبا يک ماه قبل در مالزي با او انجام شده است به صراحت مي گويد:« مردم نگران من نباشيد. هيچ جا نمي روم قبل از اينکه با ايران به برزيل رسيده باشم.» در اين گفت و گو ، سرمربي محبوب تيم ملي کمي از زندگي يکساله در ايران ، علايق و سرگرمي هايش گفته. از مشکلاتش حرف زده و چيزهايي که براي موفقيت نياز دارد. اين آخرين گفت و گوي تفصيلي است که کي روش در 3 ماه اخير با نشريات يا رسانه هاي ورزشي ايراني انجام داده است. گفت و گويي در هتل ماريوت شهر کوالالامپور ، ساعتي پس از مشخص شدن حريفان نهايي ايران براي رسيدن به جام جهاني.
    *از راه رسيدن به جام جهاني شروع کنيم. از قرعه اي که داريد.
    فقط مي خواستم بگويم که کار دشواري در پيش داريم اما کاملا مطمئنم که شانس زيادي دارييم، فرصت خوبي داريم تا آماده اين دور از مسابقات شويم و سهميه بازي هاي برزيل را به دست بياوريم. به شدت معتقدم که از عهده اين کار بر مي آييم. چيزي که بايد به تمام هواداران تيم در ايران، در همه دنيا بگويم اين است که گروه خيلي سختي داريم؛ بازي جلوي ازبکستان، بازي دوباره جلوي قطر، بازي با کره و لبنان سخت است. با مربيان ديگر حرف زده ام و مي دانم حتي عمان و قطر، همه شان، برنامه خيلي جاه طلبانه و خوبي دارند تا تيم شان را آماده اين مرحله کنند. بنابراين وظيفه ما اين است، مسوليتي که داريم اين است که در اين 3 ماه باقي مانده، برنامه قوي و جاه طلبانه اي براي تيم ملي خودمان بريزيم. بايد شروع خيلي خوبي داشته باشيم. ما 9 امتياز... ببخشيد، ما 6 بازي تا نوامبر داريم بنابراين بايد آماده باشيم چون اين مسابقات خيلي سخت است و اين چند بازي هم در برهه اي برگزار مي شود که هنوز فصل شروع نشده يا جا نيفتاده؛ يعني مي توانند باعث شوند ما در جام جهاني بعدي باشيم يا نباشيم. بنابراين يک بار ديگر مي گويم که ما فرصت و شانس خوبي داريم؛ وظيفه ما اين است که حتي اگر بهترين برنامه آماده سازي را در آسيا نداريم، دست کم همسطح بقيه تيم ها باشيم.
    *اگر بخواهيم به جام جهاني برويم، چه کار بايد بکنيم؟ هم مردم و هم فدراسيون...
    کار...گاهي اوقات وقتي مي گويي کار، يک کم به هم ريخته، يک کم غير منطقي به نظر مي رسد. به نظر خنده دار مي رسد: کار. خوب همه کهر مي کنند! اما من دارم درباره کاري که خودمان بايد انجام دهيم، حرف مي زنم، دارم درباره هوشمندانه کار کردن حرف مي زنم. وقتي بهتر از ديگران کار کني موفق مي شوي... البته آسان نيست که باهوش تر و سريع تر از ديگران کار کني، که يک قدم جلوتر از آنها باشي. کل ماجرا اين است که يک قدم جلوتر از بقيه باشي، وقتي بقيه تيم ها تازه به اين نقطه مي رسند، تو بايد اين مرحله را رد کرده باشي. حرف من اين است... بنابراين توصيه من، پيشنهاد من به هواداران، به مديران فوتبال ايران در حال حاضر اين است که بايد با هم بنشينيم و به اهداف مان فکر کنيم، بايد به روياهاي مان فکر کنيم. پس بياييد در کنار هم کار کنيم، يک برنامه خيلي قوي و جاه طلبانه براي حمابت از تيم ملي بريزيم. هدف من اين است، آرزويم اين است ، وظيفه و مسوليت من اين است که همه بدانند و گوش به زنگ باشند که بايد براي بازي با ازبکستان و قطر آماده باشيم چون بازي آسان وجود ندارد.
    *براي اينکه تيم خوبي بسازيد، چند هفته اردو لازم است؟
    فقط وقتي در اين باره حرف مي زنم که همه چيز در اختيارم باشد.
    *خيلي ها در ايران مي گويند که اگر هواپيماي چارتر در اختيار تيم ملي قرار بگيرد، ديگر مشکلي نخواهيد داشت. آرزو نمي کنيد که تيم هواپيماي چارتر داشت؟
    تا ببينيم چه مي شود. گاهي اوقات براي بعضي بازي ها لازم داريم، براي بعضي بازي هاي ديگر هم نه. بستگي به زمان بازي مان، زمان سفر دارد. مهم اين است که الان وقت زياد حرف زدن نيست، وقت عمل کردن است. بايد ببينيم برنامه چه جوري مي شود، چي داريم. احتمالا بعضي بازي ها به چارتر احتياج دارند، بعضي ها؛ بعضي ها هم نه.

*کمي برگرديم به عقب تر. هنوز هم باورش سخت است که کارلوس کروش هدايت ايران را قبول کرده است.
    وقتي تيم ملي پرتغال را ترک کردم- چيزي که خواسته شخصي خودم هم نبود- در آن زمان تمام فکر و ذهنم روي رسيدن به جام ملت هاي اروپا و بازي در آن و بعد جام جهاني برزيل بود که متاسفانه ماجراي مربوط به کميته دو پينگ پيش آمد و من اخراج شدم؛ البته خوشبختانه دادگاه جريمه اي را که براي من در نظر گرفته بودند، برداشت ولي بازهم فکر مي کردم آنها به اندازه کافي مجازات نشده اند، بايد به خاطر رفتارشان با من مجازات شديدي براي شان در نظر گرفته مي شد ولي متاسفانه کميته انضباطي فدراسيون فوتبال پرتغال اين کار را نکرد. وقتي پرتغال را ترک کردم، چند تا پيشنهاد داشتم. ديگر مطمئن بودم شانس حضور در يورو 2012 را ندارم پس به پيشنهادهاييفکر کردم که مي توانست مرا به برزيل برساند. يکي شان کره جنوبي بود، ژاپن هم همين طور؛ و به خاطر حوادثي که اتفاق افتاده بود، نمي توانستم دنبال اين پيشنهادها را بگيرم. چون امکان فعاليت نداشتم. بعد از آن ماجراها، ايران جلو آمد. با فدراسيون مذاکره کردم و آنها به من گفتند، هدف شان حضور در برزيل است. اين هدف خود من هم بود، بنابراين کار ساده اي بود. پل ارتباطي بين ما برقرار شد. اين پل اين بود که ايران مي خواست در برزيل باشد و من هم به خاطر کارنامه ام مي خواستم در برزيل باشم.
    *از عربستان، قطر و موزامبيک هم پيشنهاد داشتيد. چرا پيشنهاد ايران را قبول کرديد؟
    مورامبيک هيچ وقت از من دعوت نکرد؛ اين حقيقت ندارد.اگر اين پيشنهاد بود شايد تصميم ديگري مي گرفتم اما دعوتي از تيم ملي کشورم نداشتم. من هم از باشگاه ها پيشنهاد داشتم و هم از تيم هاي ملي ولي در آن زمان، دادگاه ورزشي در سوييس هنوز تصميم گيري نکرده بود، بنابراين بايد منتظر راي دادگاه مي ماندم. و وقتي راي اعلام شد، ايران دوباره پا جلو گذاشت و با توجه به پلي که بين ما وجود داشت، تصميم گيري ساده بود. ايران منتظر من ماند و اين ما را به هم رساند.
    *زندگي در ايران براي تان راحت است؟ مثلا يک سال است که در هتل زندگي مي کنيد. زمان زيادي است. مشکلي نداريد؟
    دوست ندارم درباره مشکلات شخصي ام جلوي مردم حرف بزنم. بله، بله، من يک سري مشکلات دارم اما دوست ندارم جلوي ديگران از آنها حرف بزنم. اين چيزي است که مي خواهم با رييس درباره اش حرف بزنم ولي يک سري چيزها هستند که دوست دارم ببينم آماده شده اند، روبراه هستند؛ ولي هيچ وقت درباره مسايل خودم حرف نمي زنم؛ ولي دوست دارم جلوي همه از مشکلات تيم ملي حرف بزنم چون به مردم تعلق دارد، به بازيکنان و مربي تعلق دارد و آنها حق دارند بدانند چه اتفاقي دارد مي افتد. همه چيز بايد براي مردم توضيح داده شود، روشن شود و بايد بفهمند چه مي گذرد.
    *يعني تمام وقت شما در ايران به کار کردن مي گذرد؟
    نه؛ لحظات دلپذيري داشتم، رفتم موزه، تيراندازي کردم. فيلم مي بينم، کتاب مي خوانم...خيلي کارها. من در ايران کلي کار دارم که بايد انجام دهم. در ايران بايد در روز 26 ساعت وقت داشته باشم. خيلي کار دارم و اغلب سرم شلوغ است. ولي خيلي جاهاي جذاب هم هست که دوست دارم ببينم شان.
    *از ايران، مردمش، تهران... از همه چيز خوش تان مي آيد؟
    همه چيز، نه. از ترافيک آن مي ترسم. وقتي رانندگي مي کنم، رانندگي که نه، وقتي توي ماشين هستم، کلي شوماخر مي بينم که فکر مي کنند خيلي کار دارند. واقعا چطور با اين سرعت لايي مي کشند و رانندگي مي کنند؟
    *غذاهاي ايراني را دوست داريد؟
    بله، خيلي زياد. اما شيريني ها و ميوه ها برايم جاب تر هستند.
    *از بين غذاهاي ايراني کدام را خيلي دوست داريد؟
    بيشتر از غذاها ، ميوه هاي تان مرا شيفته کرده. عاشق هندوانه هاي ايران هستم... همين امروز صبح هم هندوانه خوردم. ولي واقعا هندوانه هاي ايران چيز ديگري هستند . اصلا هندوانه اينجا طعمي نداشت. با خودم گفتم ببين اسمش را هم گذاشتند هندوانه. هندوانه هاي شيرين ايران ، هيچ جاي ديگر دنيا پيدا نمي شود.
    *غذا چطور؟
    من بيشتر ميوه مي خورم. برايم خيلي مهم است که هيکلم روي فرم باشد!
    *خاويارچطور؟
    گاهي . حرف ندارد.
    *ولي خيلي گران است؟ قرارداد شما طوري است که مي توانيد بخريد!
    بله، گران است اما من هديه گرفتم! من هم پولم نمي رسد که بخرم ( مي خندد)
    *کجاي ايران را دوست داريد؟ اصفهان، شيراز، ...
    نمي توانم اين را بگويم چون درست نيست. اگر يک جا را بگويم ، آن يکي مي گويد چرا شهر ما را دوست نداشتي. فکر مي کنم همه جاي ايران زيبا باشد و ديدني.
    *نه، مثلا در اصفهان جاهاي تاريخي داريم...
    اصفهان رفته ام و آن جا را خيلي دوست دارم.. من رشت و انزلي هم رفتم. خيلي شهرهاي ساحلي قشنگي هستند و تماشاگران شان هم مدام تشويقم مي کنند! يا مثلا تبريز. زيباترين بخش سفرم به تبريز اين بودکه با ماشين سفر کرديم. در ايران بعضي ها مي گويند من از پرواز مي ترسم که اين طور نيست؛ حتي تو هم اگر فکر کني من از پرواز مي ترسم ،بايد ديوانه باشي من عمرم را در پروازها گذراندم _ اما اگر با ماشين به تبريز برويد، مي توانيد روستاها را ببينيد، ايران واقعي را ببينيد، با 7 يا 8 ساعت رانندگي فرصت ديدن مزرعه ها را پيدا مي کنيد... اين خوب است. اين کار را به خاطر ترس از پرواز انجام نمي دهم، اين کار را مي کنم چون مي خواهم روستاها را ببينم. مي خواهم ببينم در کشوري که کار مي کنم شهرها و روستاهايش چه شکلي دارند.
    *دوست داريد با مردم، مثلا کشاورزها حرف بزنيد؟
    متاسفانه خيلي از مردم انگليسي بلد نيستند... با اين حال من به کمک مترجم با ديگران خوب ارتباط برقرار مي کنم. ولي اين مشکلي است که بايد درست شود.
    *مثلا همين حالا شما مترجم هم نداريد.
    بله، يکي از مسايل مهم براي من، ارتباط برقرار کردن با فدراسيون است. ارتباط برقرار کردن، کليد يک رابطه خوب با مردم است. اين يکي از مشکلاتي است که بايد در تيم ملي حل شود. بايد راه حلي براي ان پيدا کنيم چون مي خواهم اين مشکل برطرف شود.
    *خيلي از منتقدان تيم ملي ايراد مي گيرند که چرا شما به دعوت از دورگه ها براي تيم ملي اعتقاد داريد. چرا قرار است تعدادشان زياد شود.
    مساله تعداد اين بازيکنان نيست، مساله وظيفه من است که بايد ببينم بهترين بازيکنان براي تيم کجاها هستند، کدام شان لياقت حضور در تيم ملي را دارند؛ و وظيفه من اين است که اين فرصت را در اختيارشان بگذارم. اگر اين بازيکنان در تهران، تبريز يا استکهلم يا لندن هستند، وظيفه من اين است که آنها را به تيم ملي بياورم... اگر لياقتش را دارند. دژآگه الان در تيم است و ما بقيه را هم زير نظر گرفته ايم. اما هنوز هيچ تصميمي نگرفته ايم.
    *بعضي از مربي ها مي گويند ما بهترين بازيکنان را در همين ليگ داريم ولي به نظرم شما به اين اعتقاد داريد که ايران يراي همه ايرانيان است؟
    نه؛ نمي دانم که بقيه مربي ها چه فکري مي کنند ولي به انها احترام مي گذارم چون فوتبال، بازي عقايد مختلف است. بنابراين هرکسي مي تواند بگويد چه چيزي مي خواهد.
    *نه، منظورم اين بود که شما فکر مي کنيد تيم ملي ايران براي همه ايراني ها است، نه فقط براي تبريز، تهران و...
    قطعا، قطعا.
    *و حالا مثلا رضا گوچي هم هست. او بازيکن خوبي است؟ مي تواند به تيم ملي ما کمک کند؟
    اين طور فکر مي کنم.
    *الان تيم ملي آلمان تيم خوبي شده چون از همه بازيکناني که ريشه هاي غير آلماني دارند، دعوت کرده اند. شما هم مي خواهيد تيم ملي مثل آلمان شود؟
    بله. مي خواهم بازيکن هاي خوب را به تيم ملي بياورم چون وقتي با ژاپن، کره و استراليا بازي مي کنيد، با بازيکناني روبرو مي شويد که تجربه بازي هاي بين المللي زيادي را دارند و به اين بازيکنان نياز داريم چون تجربه بين المللي را نمي شود خريد.
    *هربار که به اروپا سفر مي کنيد و سفرتان طولاني مي شود، مردم مي گويند کي روش ديگر به ايران بر نمي گردد چون هر بار با رييس فدراسيون ، سرپرست تيم مشکل داريد. بعد از بازي با اندونزي...
    اين غلط است. من با هيچ کسي مشکل ندارم. و اگر هم داشته باشم، وظيفه ام اين است که براي ان راه حل پيدا کنم. آقاي کفاشيان مشکل درست نمي کند، راه حل پيدا مي کند. وظيفه من اين است که اگر اين راه حل از آن يکي بهتر باشد، اين يکي را انتخاب کنم. مساله مشکل داشتن نيست، اگر يک راه حل براي يک مشکل بهتر از آن يکي باشد، ما بايد آن را انتخاب کنيم... من براي تيم ملي دنبال راه حل هاي خوب مي گردم، اين وظيفه من است... من به رييس اعتماد دارم. اما اگر يک راه حل خوب نبود، بايد رهايش کنيم. اگر اين زمين خوب نيست، يک زمين ديگر انتخاب مي کنيم. نه گريه، نه شکايتي، نه توجيهي، نه؛ اگر زمين بد است، عوضش مي کنيم؛ اگر غذا بد است، عوضش مي کنيم. من اينجا هستم تا همه با هم به برزيل برويم براي جام جهاني.تا آخرين لحظه هم مي مانم و تلاش مان را مي کنيم.
    *شما با آقاي کفاشيان مشکل داريد؟ به نظر من ، شما دوستي خوبي با هم داريد.
    بله، به عنوان يک انسان او را دوست دارم و به او اعتماد دارم. اما دوستي يک چيز است، کار يک چيز ديگر. و حالا زمان کار کردن است. ما با هم خيلي دوستانه کار مي کنيم.
    *مي توانيد با او کار کنيد؟
    قطعا. به همين خاطر اين جا هستم.
    *شما خيلي چيزها را در ايران تغيير داديد، از ذهنيت بازيکنان تا لباس تيم. به نظرم مي خواهيد ايران يک تيم حرفه اي باشد؟
    بله.
    *براي همين بود که لباس تيم را هم عوض کرديد؟
    نه؛ وقتي ايران بازي مي کند، ميليون ها نفر آن را نگاه مي کنند، براي همين بهترين ها را لازم داريد. تصويري که مي بينند، تصوير کشور است، تصوير مردم آن است، بنابراين چرا بايد لباسي را بپوشيم که زياد خوب نيست؟
    *يعني فکر مي کنيد حالا لباس تيم خوب است؟
    بايد بهتر شود. ولي من مي خواهم آدم هاي حرفه اي دور و برم باشند، آماتور نمي خواهم چون فوتبال را نمي فهمند.من ذهن فوتبالي مي خواهم. اگر آنها يک توپ فوتبال انتخاب کنند، توپ خوبي نمي آورند. بعضي ها ممکن است به جاي توپ، طالبي بياورند. ما به آدم هاي حرفه اي احتياج داريم.
    *شما مي خواهيد هميشه برنده باشيد. در بازي با بحرين ما 6 بر صفر جلو بوديم اما روي يک توپ عصباني شديد و آقاي پولادي را نشان داديد. نمي شود راحت بنشينيد؟
    نه، مساله انجام دادن کار درست در جريان بازي است. بايد 90 دقيقه کارتان را درست انجام دهيد. بازيکنان بايد 90 دقيقه با تمرکز بازي کنند. در بازي آخرمان با قطر، خوردن يک گل اينطوري، گل آخر، خطرناک است، خيلي خطرناک است. تمرکزي در کار نبود. و فردا اگر در بازي با ژاپن، يک گل اين طوري بخوريد، مي بازيد. من از بازيکنانم 90 دقيقه تمرکز مي خواهد، که کارشان را درست انجام دهند. تمرکز و درست انجام دادن کار.
    *با بازيکنان بزرگي کار کرده ايد، بکام، رونالدو... حالا هم با بازيکنان ايراني کار مي کنيد. مي شود ايراني ها را با آن ها مقايسه کرد؟
    نه، منصفانه نيست. سطح رقابت در ايران با انگليس، با پرتغال، با ايتاليا فرق دارد. بازيکنان ايراني خيلي خوب هستند، مي خواهند ياد بگيرند، پيشرفت کنند، مي خواهند بازيکنان بهتري شوند و اين براي من مهم است و از اين بابت خوشحالم.

منبع: گل

17. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

منصوريان رسما سرمربي تيم فوتبال زير 22 سال شد
    شماره خبر : 40572

عليرضا منصوريان به عنوان سرمربي تيم فوتبال زير 22 سال ايران انتخاب شد.
    تيم فوتبال زير 22 سال ايران چندي پيش به منظور پشتوانه سازي و طبق تاکيد کنفدراسيون فوتبال آسيا تشکيل و مارکار آقاجانيان به عنوان مربي اين تيم انتخاب شد.
    با اين حال علي کفاشيان رئيس فدراسيون فوتبال از انتخاب عليرضا منصوريان به عنوان سرمربي اين تيم خبر داد و گفت: در صحبتي که با کي‌روش داشتيم مقرر شد منصوريان هدايت تيم زير 22 سال را برعهده بگيرد. اين تيم براي المپيک آماده مي‌شود.
    کفاشيان در پاسخ به اين سؤال که گفته مي‌شود کي‌روش با اين موضوع موافق نبوده و اينکه آيا نبي در اين انتخاب نقشي داشته يا خير اظهار داشت: کي‌روش خودش درخواست کرد که منصوريان هدايت اين تيم را برعهده بگيرد و نبي نقشي در اين کار نداشت.

19. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع راست
    مربی مورد علاقه
    SIR ALEX FERGUSON
    بازیکن محبوب
    ALVES- VIDIC - RAMOS
    اسم واقعی شما
    omid

EnglandManUtdRealMadrid

Sergio Ramos

تشکر ها
    3,006

کي روش نظاره گر بازي بازيکن ايراني الاصل مالمو
    شماره خبر : 40597

کارلوس کي روش شب گذشته در سوئد، تماشاگر بازي دو تيم مالمو و گفله بود.
    خبرآنلاين؛ بهانه تماشاي اين بازي نيز تنها حضور يک نفر بود؛ امين نظري. اين بازيکن ايراني الاصل که نام و آوازه اش در سوئد پيچيده، نام خود را به عنوان پديده مطرح کرد. او با 18 سال سن، يکي از هافبک هاي کليدي تيمش به حساب مي آيد. او از سال 2008 در مالمو حضور داشته و در تيم هاي پايه بازي مي کرد ولي از سال 2011 به تيم اول نقل مکان کرده است. نظري به اضافه بازي شب گذشته، 11 بازي در طول فصل جاري براي مالمو انجام داده است. اين بازيکن يک متر و 80 سانتي متري، در حال حاضر يک مشکل براي حضور در ايران دارد و آن مشکل سربازي اش است.
    روز گذشته کي روش با يکي از نزديکان تيم ملي تماس گرفت و اين مشکل را با او در ميان گذاشت که قرار شد مذاکراتي با سازمان نظام وظيفه براي صدور کارت معافيت او صورت بگيرد. نظري شانس زيادي براي حضور در تيم ملي دارد و به احتمال زياد پيش از بازي ازبکستان دعوت خواهد شد. او سابقه بازي براي تيم هاي پايه سوئد را هم دارد.
    يکي ديگر از بازيکنان مورد نظر کي روش ويليام سيروس آتشکده است که در تيم اوربرو بازي مي کند و ديشب نيز مقابل «åtvidaberg » به ميدان رفت. کي روش اين مهاجم 19 ساله را هم زير نظر دارد. کي روش بعد از سوئد، سفري به بلژيک خواهد داشت تا سري هم به قوچان نژاد بزند. او در ليگ هلند هم يکي از بازيکنان چپ پاي ايراني را پسنديده. در بوندسليگا دو آلمان هم يک ايراني پيدا کرده و قرار است براي ديدن آنها هم به اين دو کشور برود.

21. کاربر روبرو از پست مفید omid2 تشکر کرده است .

صفحه 20 از 35 نخستنخست ... 10181920212230 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع