کلیپی که براتون انتخاب کردم از جدیدترین ساخته های شرکت پپسی هست که بسیار حرفه ای ساخته شده. البته هنوز این کلیپ کامل آماده شده و یه جورایی دموی اون برای مشاهده پخش شده. ( البته شاید تا الان کامل شده باشه )
کلیپی که براتون انتخاب کردم از جدیدترین ساخته های شرکت پپسی هست که بسیار حرفه ای ساخته شده. البته هنوز این کلیپ کامل آماده شده و یه جورایی دموی اون برای مشاهده پخش شده. ( البته شاید تا الان کامل شده باشه )
چیز زیبایی است کارت خیلی عالی بود از طرفlionelpayam
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] I ve always had regular periods that were on the heavy side but I was super stressed about 3 months leading up to this happening
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خیلی با حال بود جیگر![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
وااااااااااای مرسی. چقد دوس دارم کاملشو ببینم.
اگه تونستید و کاملش آماده بود میشه بذارید؟
یه دنیــــــــــــــــــــــــــا ممنون...
Impossible is nothing
سلام
خیلی با حال بود ولی کاش کامل بود
فوق العاده بود بازم از این کارا بکن
دوستان من نمی تونم این کلیپ و دانلود کنم![]()
خیلی
خیلی
خیلی
خیلی
خیلی
خیلی
خیلی مذخرفه کیفیتس![]()
salam,man taze ozve site shodam. in klip hatun hichkodum ro nemishe download kard. man asheghe chelsea va lampard hastam. age emkanesh hast in ahangha va sorud haye chelsea ro baram mail konid inja ke har kari kardam nashod dowmload konam.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)