Design & Developed BY Patira

صفحه 1 از 7 123 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 66

Hybrid View

مدير كل سايت

پست مورد علاقه
    هافبک بازی ساز
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونجر
    بازیکن محبوب
    رونالدو برزیلی
    اسم واقعی شما
    جـــعفر

Iran

Ronaldo

تشکر ها
    1,434
    تشکر شده 18,131 در 2,635 پست

Smile یازدهمین مهمان نیمکت دربی [[ گفتگوی خودمونی با 레자 ]]

به نام خدا

یازدهمین بخش از نیمکت دربی و یازدهمین میهمان این بخش: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

اطلاعات مربوط به همین مهمان

نام کاربری: 레자

لینک صفحه شخصی: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

پست کنونی در سایت: عضو دربی

نام و نام خانوادگی: رضا ارومچی

تاریخ تولد:1376/9/27

محل تولد: ارومیه

تیم های مورد علاقه:منچستر یونایتد - میلان - رئال مادرید - پرسپولیس

بازیکنان مورد علاقه: کاسیاس - نویر - ویا -کریس رونالدو

رشته تحصیلی: سال اول دبیرستان -رشته :عمومی

قوانین مربوط به بخش نیمکت دربی

1_ از مطرح کردن سئوالات تکراری و سئوالات نامناسب خودداری کنید ( سئوالات نامناسب حذف و یا توسط مدیران ویرایش می شود )

2_هر شخص تنها می تواند در 3 پست سئوالات خود را مطرح کند و در هر پست حداکثر 40 سئوال می تواند بپرسد ( تا زمانی که به سری اول سئوالات شما پاسخ داده نشده از مطرح کردن سری دوم سئوالات خودداری فرمایید )

3_مهمان نیمکت دربی باید به صورت نقل قول به سئوالات پاسخ دهد یعنی در زیر هر سئوال باید جواب آن سئوال را بنویسد.

4_ مهمان نیمکت دربی باید حداکثر تا 12 ساعت به سئوالات طرح شده پاسخ دهد . در صورت اینکه مهمان در پاسخ به سئوالات کوتاهی کند از نیمکت اخراج شده و تاپیک مربوطه حذف می شود.

5_ از شروع نشستن مهمان بر روی نیمکت تا 1 هفته این تاپیک باز است و سئوال و جواب ها انجام می گردد.

6_ مهمان دربی باید به تمامی سئوالات پاسخ دهد و از تفره رفتن خودداری کند ( البته به جز سئوالاتی که نا مناسب باشند و تشخیص آن با مسئولین سایت است که سئوال را حذف می کنند )

WelCome To Derby

عضو Derby

پست مورد علاقه
    هافبک
    مربی مورد علاقه
    آرسن ونگر
    بازیکن محبوب
    کل آرسنالی ها
    اسم واقعی شما
    عبدالله

FranceArsenalArsenal

Bergkamp

تشکر ها
    8,004
    تشکر شده 9,243 در 1,741 پست

سلام بر عشق دونگ یی

چه خبر ؟

دونگ یی خوبه ؟

دونگ یی رو چقد دوست داری؟

از چند نفر تو دربی خیلی بدت میاد؟ نام ببر؟

از کدوم خوشت میاد ؟ نام ببر؟

عشقت به دربی از کی شروع شد ؟

رضا ارومچی چه ادمیه ؟

الان چه حسی داری رو نیمکتی؟

نظرت درباره ی :

من :

رسول :

رها :

فعلا همینا رو داشته باش

بابای
    یه روز خوب میاد ...

3. 13 کاربر از پست مفید Abdollah 202 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    Forward Wing(RW_LW)
    مربی مورد علاقه
    ژنرال_Pep_Di Mateo
    بازیکن محبوب
    David Beckham-F.Torres-Zandi-Baoo-Messi-Villa-Goran Lavreh
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainChelseaBarcelona

David Villa

تشکر ها
    287
    تشکر شده 1,614 در 577 پست

سلام یه چند تا سؤال دارم
    بپرسم یا خسته ای
    -1واقعا یه مغازه تو بوشهر باز کردی؟

-2چرا به سریال های کره ای رو اوردی؟

-3چرا این چند روز دیگه دربی نمیومدی؟

-4 از چه بازیکنی خوشت منظورم از لحاظ علمیه؟

-5بهترین باریکن 2012 از نظر تو؟

-6نظرت درباره ی نام کاربریت چیه؟)أأ(

-7چرا این نام کاربری رو انتخاب کردی؟

-8واقعا معنیش رضاست یا چیز دیگه؟

خب برا اولین بار خوبه منتظر 20 تا سؤال بعدی باش 20 تا
    David,We Love You,7,DΔVÌD VÌLLÀ

5. 12 کاربر از پست مفید RezaVilla7 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GoalKeeper
    مربی مورد علاقه
    Sir.Alex.Fergusen
    بازیکن محبوب
    IkerCasillas
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainManUtdRealMadrid

Casillas

تشکر ها
    2,684
    تشکر شده 4,390 در 959 پست

بارسلونا

به نام خدا

پاسخ به سوالات کاربر متشخص سایت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    سلام یه چند تا سؤال دارم سلام داداش مرسی با حضور گرمت
    بپرسم یا خسته ای مگه میشه با وجود این همه سوال ادم خسته باشه ؟بپرس جونم
    -1واقعا یه مغازه تو بوشهر باز کردی؟ من؟نه بابا -رسول گفت تو بوشهر یه مغازه باز شده به اسم دونگ یی ساندویچیه رسول میگه من مدیرشم منم گفتم اره

-2چرا به سریال های کره ای رو اوردی؟ سوال بسیار خوبیه -چون از وجود ماهواره بی بهره ایم ایرانم که جدیدا به سینمای کره و هند رو اورده من کره رو خیلی بیشتر ترجیح میدم و با نگاه کردن جومونگ و تاجر پوسان و یانگوم و امپراطور دریا و امپراطور بادها و دونگ یی شخصیتم علاقه مند به اینگونه سریال ها شده

-3چرا این چند روز دیگه دربی نمیومدی؟مدرسه جای درسه بچه دبیرستانی باید بترسه -دبیرستان شوخی نیست که وقت نمیکردم

-4 از چه بازیکنی خوشت منظورم از لحاظ علمیه؟1-مهدی مهدوی کیا 2-روبرتو کارلوس 3-کاسیاس 4-رونالدو (هم کچل هم کریس) 5- مسی 6-ویا 7-ژاوی

-5بهترین باریکن 2012 از نظر تو؟ (به نظرم کریس منصفانه تر باشه جدا از علاقه ای که به رئال دارم)

-6نظرت درباره ی نام کاربریت چیه؟)أأ(عالی تر ازین نمیشه معنیش رضا خطش کره ای خط مورد علاقمم کره ای

-7چرا این نام کاربری رو انتخاب کردی؟اول خواستم بزارم دونگ یی ولی بعد دیدم با اتمام این سریال فقط حسرتش میمونه تو دلم خواستم یه اسم مندگار انتخاب کنم با خط کره ای که تصمیم گرفتم اسم خودمو انتخاب کنم

-8واقعا معنیش رضاست یا چیز دیگه؟نه جدی جدی رضاست

خب برا اولین بار خوبه منتظر 20 تا سؤال بعدی باش 20 تاواقعا سوالاتت جوری بودن که دوس داشتم ازم اینا پرسیده بشه ممنونم به خاطر توجهی که به من کردی

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
    ویرایش توسط 레자 : 09-27-2012 در ساعت 14:42

7. 9 کاربر از پست مفید 레자 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    دفاع
    مربی مورد علاقه
    سر الکس فرگوسن_علی دایی
    بازیکن محبوب
    ایکر کاسیاس_لیونل مسی_ون پرسی
    BarcelonaManUtd

Van Persie

تشکر ها
    2,021
    تشکر شده 3,952 در 742 پست

Lightbulb

به نام خدا

سلام خوبی چه طوری اگه خوب هم نیستی به...
    بریم سراغ سوالات چون خودم هم وقت ندارم
    نظرت رو درباره ی بازیکن های زیر بگو

1. ون در سار
    2. کاسیاس
    3. کریستین رونالدو
    4. مسی
    5. جرارد
    6. لمپارد
    7. تری
    8. ژاوی
    9. تورس
    10. زیدان
    11. رونالدوی برزیلی
    12. علی دایی
    13. فرهاد مجیدی
    14. ده روسی

نظرت رو درباره ی کاربر های زیر بگو

تا بعدا بای اگه بعدی وجود داشته باشه
    خداحافظ

9. 7 کاربر از پست مفید nima_76 تشکر کرده اند .

عضو Derby

اسم واقعی شما
    ♥ Raha ♥
    JuventusBarcelona

Lionel Messi

تشکر ها
    11,383
    تشکر شده 6,344 در 1,159 پست

juventus

یا علی منم اومدم بپرسم گریه نکنی

1-خوشحالی که لامصب؟
    2-اول بگو نظرت درباره الکس؟
    3-کریس یا مسی؟
    4-من میگم اسطوره کل تاریخ زیدانه تو چی میگی؟
    5-دوست داریی چندتا بچه داشته باشی؟
    6-حس منو داری پنج شنبه ها تعطیله نه؟
    7-جریان عبدل تو کتابخونه رو شنیدی؟(بزار حسابی آبروش رو ببریم)
    8-شکلک مورد علاقت؟
    9-نظرت راجع به اینا بگو

پیرلو:
    بوفون:
    مارکیزیو:
    کیه لینی:
    مارسلو +په په :
    روبینیو:
    یه سوتی از خودت تعریف کن

همین دیگه فعلا برو خوش باش تا سرویس بعدی
    موفق باشی خداحافظ....
    [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

The King

11. 10 کاربر از پست مفید Alex Dlpiero_10 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GoalKeeper
    مربی مورد علاقه
    Sir.Alex.Fergusen
    بازیکن محبوب
    IkerCasillas
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainManUtdRealMadrid

Casillas

تشکر ها
    2,684

juventus

به نام خدا

پاسخ به سوالات :[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

یا علی منم اومدم بپرسم گریه نکنی خوش اومدی......

1-خوشحالی که لامصب؟ اره معلومه که خوش حالم چون به ارزویی رسیدم که از اولین روز تو دربی بهش فک میکردم ایشالله شما یا امیر میهمان بعدی باشین فقط این نیمکتی که من شکستم نصفش شکسته شما رو سالماش بشینین
    2-اول بگو نظرت درباره الکس؟میشناختمش ولی تا قبل از اشنایی با اینجا یووه رو با نیوکاسل اشتباه میگرفتم فک کنم 98%اطلاعاتی که از یووه دارم از صدقه سری شماست حیف که رفت /یووه این قدر قدرتمند تو لیگ حالا اگه الکس بود ببین چی میشد !!
    3-کریس یا مسی؟هرکدوم به جای خود (این سوالو ترجیح میدم جواب ندم)
    4-من میگم اسطوره کل تاریخ زیدانه تو چی میگی؟ به نظرم پله و رونالدو (کچل) و روبرتو کارلوس هم میتونن کنار زیدان از اعجوبه های دنیای فوتبال باشن
    5-دوست داریی چندتا بچه داشته باشی؟ خیلی فنی حرفه ای بود »دوتا که تنها نباشن
    6-حس منو داری پنج شنبه ها تعطیله نه؟ اره ولی یه فرقی با شما یا کل مدرسه ها داره این که چهارشنبه وقتی میام خونه باید تا شب بخونم تا فردا صبح پنجشنبه برم امتحان بدم و ساعت 10صبح برسم خونه و از اون لحظه تا جمعه شب تعطیلم ولی شما تقریبا میشه گفت از چهارشنبه بعد از ظهر میرین تو HAPPY DAY
    7-جریان عبدل تو کتابخونه رو شنیدی؟(بزار حسابی آبروش رو ببریم)راستش نه اگه نخواستی بگی امیدوارم عبدل به ما بگه
    8-شکلک مورد علاقت؟ و چندتای دیگه که تو پست های بالایی گفتم
    9-نظرت راجع به اینا بگو

پیرلو:انمیشناسمش
    بوفون:در دنیای دروازه بان ها عاشقشم (کلا دروازه بانای مشهور همشون برام الگو هستن )
    مارکیزیو:نمیشناسمش
    کیه لینی:چرا دروغ نمیشناسمش
    مارسلو +په په :خشن - هیکلی (کمی تکنیکی) نمونه
    روبینیو:دوسش دارم فقط حیف میلان میخواست بفروشتش
    یه سوتی از خودت تعریف کن :یه سوتی خوب گیرم نیومد فعلااینو داشته باش :پریروز معلم سرکلاس داشت پای تخته درس میداد ه معلم پیر که تندتند حرف میزنه و با سرعت و باصدای کرکننده و گوش خراش بعد چون جلسه ی اول بود بغل دستیم دوستم زیرلب با صدای اروم که ماها بشنویم بهش گفت (وحشی) ازبس خندیدیم که اشک از چشامون میومد معلمم بدون اینکه سرشو برگردونه رو به ما ها گفت تو کلاس من نخندید ها اینجا جای خنده نسیت شما بزرگ شدید دیگه رفتار و شخصیتتونو در حد راهنمایی نیگه ندارید

همین دیگه فعلا برو خوش باش تا سرویس بعدی
    موفق باشی خداحافظ....

مرسی یه چندتا نکته به عنوان حرف اخر بگم:
    1-من گفتم توسط تو یووه رو شناختم ولی سوالات یه جوری بودن که انگار من کادرپزشکی تیم رو هم اسماشونو بلدم!!
    2-مرسی بابت حضورپیداکردن در نیمکت
    3-با شروع مدارس امیدوارم شما هم حتما تو درس و زندگیت موفق باشی
    4-سرویس بعدی کِیِه؟!!
    5-خدانگهدارت

ویرایش توسط 레자 : 09-27-2012 در ساعت 18:02

13. 6 کاربر از پست مفید 레자 تشکر کرده اند .

عضو Derby

پست مورد علاقه
    GoalKeeper
    مربی مورد علاقه
    Sir.Alex.Fergusen
    بازیکن محبوب
    IkerCasillas
    اسم واقعی شما
    Reza

SpainManUtdRealMadrid

Casillas

تشکر ها
    2,684

real

به نام خدا

پاسخ به سوالات کاربر فعال و محترم:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

سلام خوبی چه طوری اگه خوب هم نیستی به...سلام جون ----صداقتت منو کشته جوون
    بریم سراغ سوالات چون خودم هم وقت ندارمبدون شرح
    نظرت رو درباره بازیکن های زیر بگومیگم

1. ون در ساربازی های منچستر بااون لذت بخش بود نه باب دخا و ... گرچه هیچ کدوم موفق نبودن /بعد بازی با بارسلون در فینال که خداحافظی کرد اشکم درومد
    2. کاسیاس در کنار نویر .جزء مورد علاقه ترین دروازه بانامن
    3. کریستین رونالدوجوون خوش قد و قامت تکنیکی
    4. مسیخلاق -تکنیکی -نمیزاره پاس دیگران بیهوده هدر بره -از وقت نهایت استفاده رو میکنه با سرعتش
    5. جراردتو تیم ملی ازش خوشم میاد
    6. لمپاردکاپیتانی که به فساد اخلاقی متهم شد
    7. تریکاپیتان شاداب و بازیکن کلیدیه چلسی
    8. ژاوینگو که دلم واسه پاساش دقیقش هِریی رفت
    9. تورساین اواخر تونس بدرخشه مخصوصا تو تیم ملی و تو یورو و فینال و فداکاری در زدن گل چهارم اسپانیا
    10. زیداناستوره ی بیاد ماندنی
    11. رونالدوی برزیلیتو پی اس 2006 از دروازه ی خودشون به دروازه ی حریف گل میزد /از هرجا که میخواستی توپو گل میکرد/حیف که چاق شده الان
    12. علی داییاسطوره ی ایرانی که افتخارات بیشماری برای فوتبال نچندان مطرح ایران داشته
    13. فرهاد مجیدیمسیِ استقلال
    14. ده روسی با وجود داشتن شناخت نه چندان زیاد ولی از بازیکنای تاثیرگزار در هربازی در رم هستش هرچند این اواخر نتایج رضایت بخشی نگرفته

نظرت رو درباره ی کاربر های زیر بگو

تا بعدا بای اگه بعدی وجود داشته باشه امروز خیلی رفتارت عجیب بود چطور مگه؟البته بله اگه عمرای باقی باشه منم به سوالاتت جواب خواهم داد
    بای داداش گل
    ویرایش توسط 레자 : 08-31-2013 در ساعت 22:35

15. 8 کاربر از پست مفید 레자 تشکر کرده اند .

عضو Derby

تشکر ها
    0
    تشکر شده 0 در 0 پست

پیش فرض write my cheap school essay on founding fathers

Lonnie Rose from Iowa City was looking for write my cheap school essay on founding fathers Mohamed Robinson found the answer to a search query write my cheap school essay on founding fathers ESSAYERUDITE.COM [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] accommodation video essaywrite winning cv resume objectivespanish homework onlinetop annotated bibliography ghostwriters site auothello literary analysis topicsmba fresher marketing resume sampleesl essay ghostwriters site autop analysis essay editing for hire catopics to write a cinquainprofessional creative essay writing services aupopular research paper ghostwriter for hire for schooldifference between business plan operating planvo chidambaram essayshow to write a one minute speechtop expository essay ghostwriter service uswilliam buckley essay in playboy magazinedengue essay urducustom masters essay editing sites for schoolcustom resume writing service usabest critical thinking ghostwriter for hire for mbahow to write a letter to apply for a coursereflexology business planfree sample resume for counselorsample apa essay introductionesl dissertation conclusion ghostwriters websites for universityfull resume formdo book titles need to be underlined in an essayhelp writing custom scholarship essay on lincolna person who i admire essayenglish essays war against terrorismexample thesis abstractprofessional dissertation editing services aucommissioned sales associate resumeresume material for backup execprofessional critical analysis essay writers sites usabest personal essay editor sites for universitymedia buyer resume tv or televisioncowboy essaybusiness plan contentprofessional paper writer sites for schoolbad sat essay scoredata gathering instruments in thesis samplebrainstorming techniques for writing an essayhelp with my top expository essay on civil warhow to write a hip hop songapplied operations research for management question paperten years from now essays freetop research paper writers websites caesl article review editing servicehelp with my composition presentationbook reports box car mysteryexample of an editorial essaybusiness plan dog daycare free samplecustom phd dissertation proposal topicsouthworth resume presentation folders and mailing envelopesfrederick douglass rhetorical essayessay rousseau social contractcustom dissertation editor website usagrammar punctuation homework helpbaltimore city paper writing contestloss of innocence lord of the flies essaysdevice mapper resume ioctl failedexamples of elementary teachers resumeresume screening toolshow do you cite in text in apa formatdue diligence on resumetopics for illustration essayswriting argumentative essayhow to write business e mail$$$pository writers websitesample resume for collection agentoracle service contracts resumescholarship essay financial need examplesample business plan for venture capital fundinghow to write computer gamestop research proposal ghostwriting websites aureflective essay for english examplessample resume for entry an interpreterdata entry free resumecustom dissertation conclusion ghostwriters site for schoolhow to write your own parableupublished college thesis in the philippinesesl dissertation hypothesis ghostwriters site for mbaessay concerning human understanding book 2top case study ghostwriter website for mba [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]

عضو Derby

پست مورد علاقه
    مهاجم
    مربی مورد علاقه
    گواردیولا
    بازیکن محبوب
    لیونل مسی
    اسم واقعی شما
    آرمان

ArgentinaBarcelonaSepahan

تشکر ها
    802
    تشکر شده 4,294 در 716 پست

سلام رضا جان . خوبی ؟ این سری اول سوالات من ؟

1- دست چپی یا راست ؟
    2- پا راستی یا پا چپ ؟
    3- رنگ مورد علاقه ات چیه ؟
    4- عددی که از نظر تو نحسه ؟
    5- از چه عددی خوشت میاد ؟
    6- سرعت نتت چجوریه ؟
    7- بهترین خاطرات فوتبالیت چیه ؟
    8- بدترین خاطره فوتبالیت چیه ؟
    9- اولین بازی فوتبالی که دیدی کی بود و بین کی و کی ؟
    10 - تا حالا ورزشگاه فوتبال ببینی ؟ کی و بین چه تیمهایی بود ؟
    11- سه معدل آخرت چند بوده اند ؟
    12- کل کل میکنی ؟ با کیا ؟
    13- چه رشته ای قصد داری بری ؟
    14-به غیر از فوتبال چه ورزش هایی دوست داری ؟
    15- بازیکن های مورد علاقه ات تو ورزش های دیگه کیا هستن ؟
    16-نظرت رو در مورد تک تک مدیرایی که میشناسی بگو ؟
    17-نظرت درمورد من ؟
    18- از مسی بدت میاد یا چون خیلی به رئال گل میزنه ازش میترسی ؟
    19- مدل گوشیت چیه ؟
    20- سیم کارتت چطور ؟

-----------------------------------------
    خوب رضا جان. سری اول سوالاتم 20 سواله است ... سری دوم و سومم هم 20 سواله خواهد بود ...
    ممنون میشم بهشون جواب بدی

I believe… whatever doesn’t kill you simply
    makes you
    stranger

EL Maestro
    Xavi Hernandez

18. 12 کاربر از پست مفید Arman.Leo تشکر کرده اند .

صفحه 1 از 7 123 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع