به نام خدا
بحث و تبادل نظر دیدار های مرحله نیمه نهایی یورو 2012
به نام خدا
بحث و تبادل نظر دیدار های مرحله نیمه نهایی یورو 2012
خداحافظ اسطوره من
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به نام خدا!!! من برای اینکه فقط بحث پا بگیره با یه نظر کوتاه شروع میکنم! به نظر من آتزوری برای بردن آلمان باید مثل بازی با انگلیس نترس کار کنه! آلمان فوق العادس اما ایتالیا تیمیه که جلوی اسپانیای زهر دار کم نیاورد ، اینجا هم نمیاره!
F a r e w e ll ... Tito
F a r e w e ll ... Tito
اباته و دروسی ممکنه به بازی نرسند
با این خستگی و 2 استراحت کمتر نسبت به حریف و نبودن اباته کیلینی و ده روسی
چی بگم نگم بردن المان خیلی سخت ولی سخته
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
F a r e w e ll ... Tito
اگه ايتاليا از انگليسي كه از گروهش به لطف اشتباه داوري بالا اومد برده اون هم تو پنالتي ترفداراش نبايد اينقدر خوش خيال باشن آلمان تنها تيميه كه همه بازيها رو برده اون هم تو گروه مرگ
پس ايتاليا بايد به فكر باخ آبرو مندانه باشه![]()
باخت آبرو مندانه ای بود دوست عزیز ، نیمه دوم سه تا گل مسلم رو نخوردید وگرنه خیلی حرفا الان پیش میومد!
ایتالیا فوق العاده بود ، این ایتالیا بازی به بازی بهتر شده و واقعا تیم خیلی خطرناکیه! عالی بوده! مهمترین نکته شناخت وسیع پراندلی نسبت به ابزاریه که در اختیار داره! انگار میدونه هر لحظه چی لازم داره! بای با انگلیس و تعویضهای عجیبشو یادتونه؟ ولی چقدر خوب بودن! ایضا این بازی! من واقعا امیدوارم بعد از ناکامی بسیار سوزاننده ی یورو 2000 اینبار یورو رو در دستان بوفون ببینم تا با چشم خودم قهرمانی ایتالیا توی یورو هم دیده باشم!
ایتالیا بازاش بگن آمین!
F a r e w e ll ... Tito
تبریک میگم !
من بیشتر به این خاطر خوشحالم که قبل از جام به هرکی می گفتم این ایتالیا یه پای فیناله با تمسخر و پوزخند از کنار قضیه رد میشد ! ولی من همچنان بر این قضیه مصر بودم ! والا بردن آلمان که جز قوانین طبیعته !
دیشب تک تک بازیکنا عالی بودند ! حیفه به خدا از بونوچی اسم نیاریم که رو دوه سه تا صحنه عالی کار کرد ! مخصوصا اون توپی که از جلوی پای کلوزه تکل کرد کرنر ! اون توپی که با پشت پا زد بیرون ! جورجو و بارتزالی هم عالی بودند ! تکل های دروسی که من هر آن فک می کردم الان یه کشیدگی ماهیچه براش پیش میاد به خاطر کش زیادی که به خودش میداد ! پیرلو ، و بوفون که انتظاری جز این ازشون نمی رفت !
ولی اون دو سه تا توپی که مارکیزیو و دیامانتی از دستش دادند خیلی رو اعصاب و روان بودند و خیلی می ترسیدم که آخر بازی حسرت این توپ ها رو بخوریم که خدا رو شکر به خیر گذشت !
به مدت یه هفته بالوگل میره آواتار !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)