اخبار نقل و انتقالات و حواشی باشگاه اینترمیلان در فصل 13-2012 در این تاپیک قرار داده می شود.
از ایجاد بی نظمی در این تاپیک خودداری کنید
اخبار نقل و انتقالات و حواشی باشگاه اینترمیلان در فصل 13-2012 در این تاپیک قرار داده می شود.
از ایجاد بی نظمی در این تاپیک خودداری کنید
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
چيزي که فکر نميکنم ترک اينتراست
مهاجم اروگوئه اي تيم فوتبال اينترميلان شايعات انتشار يافته مبني بر خروج از جوزپه مهآتزا را تکذيب کرد.
ديگو فورلان اظهار داشت: اين اواخر شايعات زيادي در مورد آينده من در رسانهها انتشار يافته است، اما بايد اذعان کنم هيچ يک واقعيت نداشتند. من هنوز يک سال ديگر از قراردادم با اينتر باقي مانده است. حتي در متن قراردادم تبصرهاي گنجانده شده که به من امکان مي دهد باز هم در اينجا باقي بمانم. دوست دارم به مفاد قراردادم پايبند بمانم. در اين تيم خيلي راحتم و شرايط خوبي دارم. به تنها چيزي که فکر نمي کنم، ترک تيم است.
ستاره توانمند که عنوان بهترين بازيکن جام جهاني 2010 آفريقايجنوبي را کسب کرد، مجبور شد در مقابل اخبار برخي از رسانهها که عنوان مي کنند او فصل بعد به تيمي ديگر ملحق خواهد شد، چنين عکسالعملي داشته باشد.
وي افزود: درست است فصل سراسر موفقيتآميزي را تجربه نکردم. اما اين ربطي به چيزي غير از خودم نداشت. چرا که دو آسيب ديدگي بد را تجربه کردم که مرا بسيار عقب انداخت.
زانتی: از هواداران متشکرم
زانتی: از هواداران متشکرم
اختصاصی Inter.ir -کاپیتان خاویر زانتی نارضایتی و ناخشنودی خودش را پس از قبول شکست برابر لاتزیو پنهان نکرد و گفت: "ما متأسفیم که نتوانستیم برابر لاتزیو پیروز بشویم. پیروزی در مقابل لاتریو به معنی کمتر بازی کردن در یک دور مقدماتی کمتر در لیگ اروپا بود.
"الکاپیتنو در ادامه به کانال اینتر افزود: "به هرحال این اتفاقی بود که افتاده است و ما باید از همه ی هوادارانی که بر خلاف تمام سختی هایی که در طول این فصل داشتیم،که در کنار ما ایستادند تشکر کنیم. ما می توانیم شروع تازه ای داشته باشیم. ما مصمم هستیم که در سال آینده متفاوت ظاهر بشویم و دوباره به یک مدعی تبدیل بشویم.چه توصیه ای برای استراماچیونی به عنوان کاپیتان تیم داری؟ "من فکر نمی کنم لازم باشد که توصیه ای به او بدهم. او به خوبی میداند که باید به سختی با ما تلاش کند تا ما به عنوان یک مدعی به بالای جدول برگردیم. باشگاهی مانند اینتر باید در جایگاه بالاتری از این قرار بگیرد و همه ی ما برای رسیدن به این هدف تلاش خواهیم کرد."بزرگترین دغدغه ی زانتی در فصلی که گذشت چه بود ؟ "نداشتن ثبات به اندازه کافی در تیم. ما در مواقعی خوب بودیم ولی در بسیاری از بازی ها خوب ظاهر نشدیم. و جایگاه ما در آخر فصل این را به خوبی نشان می دهد. این خواسته در تیم ما بود ولی اون چیزی که در توان ما بود را نتو انستیم به نمایش بگذاریم."
کاپیتان همچنین درمورد پائولو ارلاندونی که بازنشستگی خودش را قبل از بازی با لاتزیو اعلام کرده بود گفت: "من می خواهم از او تشکر کنم. او خیلی قبل تر از من به اینتر پیوست. او انسان بزرگ و حرفه ای است. مطمئنم که دل ما برای او تنگ خواهد شد.
Argentina te quiero para siempre
پایان کابوس یک ساله
اختصاصی Inter.ir -اینتر در المپیکو 3 - 1 بازی را به لاتزیو واگذار کرد، شکستی که خیلی رنجشی نداشت، زیرا در بازی مهمتر هفته 38 ام اودینزه با 2 گل کاتانیا را از پیش رو برداشته بود. حتی پیروزی اینتر نیز دردی از این تیم دوا نمی کرد و سهمیه ای بهتر از لیگ اروپا نصیبش نمی شد.
اینتر بازی را خوب آغاز کرد، اما برتری محسوسی نداشت تا اینکه مایکون درست چندسانتی متر داخل محوطه با خطا متوقف شد و میلیتو پنالتی حاصله را تبدیل به گل کرد.
نیمه دوم اوضاع متفاوت شد و با گل کوژاک از روی یک ارسال کرنر بازی به تساوی رسید. دست استراماچیونی به خاطر مصدومین روی نیمکت بسته بود و یک تعویض قابل پیش بینی انجام داد، پاتزینی به جای آلوارز وارد زمین شد. اینتر در ادامه روی همکاری لولیچ و کاندروا دروازه خود را برای بار دوم باز شده دید، کاستلاتزی عکس العمل خوبی نشان داد اما تلاشش برای توقف شوت کاندروا کافی نبود. در ادامه استرا ساموئله لونگو را که از تیم جوانان اینتر به لیست اضافه کرده بود را به جای پولی وارد زمین کرد و در دقایق پایانی به ژوان ژسوس جوان هم میدان داد، مائوری نتیجه را 3-1 کرد و این فصل کابوس وار برای اینتر با کسب سهمیه لیگ اروپا تمام شد.
اینتر این فصل را خیلی زودتر از چیزی که در شروع فصل دیدیم بد آغاز کرد، گزینه های مربی گری یکی پس از دیگری از دست رفتند یا جواب رد به سینه نراتزوری زدند که شاخص ترین آن ها بیلسا بود. گاسپرینی انتخاب شد، فردی که مورینیو زمانی که در اینتر بود ازش به نیکی یاد کرده بود و اعتراف کرده بود که در مقابل تاکتیک های گاسپرینی به مشکل خورده بود. دیدار های دوستانه با ترکیب عجیب 3 دفاعه توسط گاسپرینی دورنمای فصل خوبی را به اینتر نشان نمی داد. اینتر فصل را با گاسپرینی حتی به نصف یک نیم فصل هم نرساند. رانیری هم کارنامه اصلاً خوبی نداشت اما از معدود آلترناتیو های موجود بود.
اینتر در بازار نقل و انتقالات هم بد عمل کرد، از دست رفتن ساموئل اتوئو بزرگترین ضربه به اینتر بود، پاندف به صورت قرضی به ناپولی رفت و مهره قابل اتکایی به خط حمله اضافه نشد. زاراته بیش از حد خودخواهانه بازی می کرد و عملاً یک گزینه شکست خورده بود. از طرفی اینتر بدهی های فراوانی داشت و قانون اف اف پی اروپا اجازه ولخرجی به اینتر را نمی داد.
فصل آینده می تواند نوید بخش روز های خوشی باشد، بازگشت بازیکن آینده داری چون کوتینیو، و ظهور بازیکنانی چون پولی، اوبی، آلوارز و گوارین در خط میانی، میدان دیدن بازیکنان جوانی چون فارائونی و رانوکیا و جذب لاوتزی در خط حمله می تواند اینتر را در مسیر بازسازی قرار دهد.
به اعتقاد بسیاری از کارشناسان ضعف اینتر بیشتر در پست های دفاع چپ و دفاع مرکزی بود، جاهایی که یک بازیکن آسیایی و دو بازیکن سالخورده چون لوسیو و ساموئل بازی می کردند و به نوعی پاشنه آشیل اینتر بودند. اینتر سهمیه لیگ قهرمانان را خیلی زودتر از هفته های اخیر از دست داده بود. عملکرد خط دفاعی با توجه به جدول بسیار ضعیف بود، 55 گل در 38 مسابقه برای تیمی که 180 دقیقه در مقابل یکی از قویترین خطوط حمله دهه های اخیر چون بارسلونا دوام آورده بود یک آمار ناامید کننده است. در خط حمله هم میلیتو نیم فصل اول ناامید کننده بود، فورلان نشانی از درخشش در کوپا آمریکا و جام جهانی را نداشت، پاتزینی مبدل به نابود کننده موقعیت های داخل محوطه 5.5 متر شده بود و گزینه های دست مربیان خیلی تفاوتی با هم نداشتند، نیم فصل دوم فقط و فقط میلیتو تنها گزینه قابل اتکا بود. در این میان مصدومیت های طولانی مدت اسنایدر هم تیم را با خلا یک بازیساز مواجه کرده بود، اینتر این فصل در مقاطع مختلف و حساس بهترین و کلیدی ترین بازیکنان خود را به دلیل مصدومیت در اختیار نداشت، اسنایدر، مایکون و فورلان شاید شاخص ترین آن ها بودند.
فصل 2011 - 2012 مبدل به بدترین فصل تاریخ باشگاه اینتر شد، اما در این میان شاید تنها نقطه روشن این فصل برای هواداران اینتر رفت و برگشتی کردن رقیب دیرینه یعنی آث میلان بود.
کابوس این فصل تمام شد. باید بپذیریم که اینتر در این فصل واقعاً یک تیم کامل نبود، در سطوح مختلف مدیریتی و کادرفنی و حتی بازی در زمین.
اینتر زنده است
امید زنده است
و روز های خوش بر خواهد گشت.
Some of us see only in black and blue
Argentina te quiero para siempre
اولین اردوی اینتر در 22 می
فصل تمام شد و اردوهای آمادگی پیش فصل یکی پس از دیگری در راه هستند و تیم ها خود را برای فصل جدید آماده خواهند کرد.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت رسمی اینتر - تیم استراماچیونی اولین اردوی آمادگی خود را در روز 22 می آغاز خواهد کرد.
اینتر در روز سه شنبه 22 می به اندونزی خواهد رفت و دو بازی دوستانه در روزهای 24 و 26 می انجام خواهد داد و در روز دوشنبه 28 می به ایتالیا باز خواهد گشت و پس از سه روز استراحت به جاکارتا خواهد رفت.
تمرینات نراتزوری از 17 می در کمپ آپیانو جنتیله آغاز خواهد شد.
مصاحبه با موراتی
ماسیمو موراتی مصاحبه ای با خبرنگاران در مورد برنامه اینتر انجام داد که در زیر شرح آن را خواهیم خواند.
اکنون که فصل تمام شده است چه برنامه ای برای آماده سازی تیم و تقویت تیم دارید؟
ما بتدریج خواهیم دید.این چیزی نیست که در یک روز انجام شود ما یک دوره فرصت داریم که خود را بازسازی کنیم.
آیا شما فصل جدید رو با حضور استرا و رانوکیا شروع خواهید کرد؟
(با لبخند) کس دیگه ای نبود که اضافه کنید.هر کسی که مستحق باشد با ما خواهد ماند.
بازی با لاتزیو را چگونه دیدید؟
اینتر بازی را خیلی خوب شروع کرد اما نه بهتر از لاتزیو،اما واقعا خیلی خوب بودیم.نیمه اول ما خارق العاده بودیم اما ما در سه دقیقه دو گل دریافت کردیم و این با توجه به تجربه ما کمی عجیب بود.ولی ما شانس های بیشتری داشتیم.این قطعا یک بازی عجیب بود.
شما چیز خاصی را باعث این اتفاقات میدانید؟
من بیشتر انتخاب ها را باعث ایجاد چنین وضعیتی میدانم و انتخاب ها خوب پیش نرفتند.
برای آینده؟لاوتزی،دسترو...
(با خنده)من به شما اجازه میدهم که بروید
Maintaining a [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] is essential for overall well-being, helping you stay energized and balanced in daily life. By making informed choices, you can improve your physical and mental state while boosting long-term vitality. Whether you’re exploring new wellness strategies, adopting nutritious eating habits, or discovering the benefits of exotic superfoods, prioritizing health leads to a more fulfilling lifestyle. Stay informed with expert insights and evidence-based recommendations to make the best decisions for your body and mind.
Maintaining a [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] is essential for overall well-being, helping you stay energized and balanced in daily life. By making informed choices, you can improve your physical and mental state while boosting long-term vitality. Whether you’re exploring new wellness strategies, adopting nutritious eating habits, or discovering the benefits of exotic superfoods, prioritizing health leads to a more fulfilling lifestyle. Stay informed with expert insights and evidence-based recommendations to make the best decisions for your body and mind.
وضعیت چیوو تا چند روز آینده مشخص خواهد شد
کریستین چیوو که قراردادش تا یک ماه دیگر به اتمام میرسد تا چند روز آینده ماندن یا رفتنش از اینتر مشخص خواهد شد.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت فوتبال پرس - کریستین چیوو که 5 سال است در اینتر بازی میکند شاید آخرین روزهای حضور او در اینتر باشد.
نماینده چیوو اظهار داشت:
"موکلش از باشگاه ناپولی پیشنهاد دارد و تصمیم نهایش را چند روز آینده اعلام خواهد کرد.ما هنوز تصمیمی نگرفته ایم و باید ببینیم که اینتر چه تصمیمی خواهد گرفت"
طبق گزارشات اینتر یک پیشنهاد دوساله برای چیوو داده است و خودش باید تصمیم بگیرد که در آینده در چه تیمی توپ بزند.
اینتر از آرسنال و سیتی پیشی گرفت
اینتر برای جذب یوان بلهندا وینگر مراکشی دست بکار شده است و از دو تیم سیتی و آرسنال پیشی گرفته است.
به گزارش سایت کانون رسمی هواداران اینترمیلان در ایران و به نقل از سایت تریبال فوتبال - تیم اینتر پیشنهادی برای بلهندا ارسال کرده است و او را برای همرای باشگاه در تور HQ دعوت کرده است.
این بازیکن که مورد توجه ارسنال و من سیتی هم میباشد که به عقیده بسیاری از کارشناسان بعد از هازارد بهترین بازیک لیگ فرانسه می باشد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)