به نظر شما از بین بازیکنانی که تا به حال به لیگ برتر ایران آمده اند کدام بازیکن هم از نظر کیفی و هم فنی و هم اخلاقی از دیگران سر تر بوده است؟
ساموئل
کرارجاسم
عمادمحمد رضا
عیسی ترائوره
ابراهیم توره
سایرین
به نظر شما از بین بازیکنانی که تا به حال به لیگ برتر ایران آمده اند کدام بازیکن هم از نظر کیفی و هم فنی و هم اخلاقی از دیگران سر تر بوده است؟
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
با توجه به آمار عماد رضا بهترینه تو این لیستی که گذاشتی پوریا جون .......... ولی به نظر من ادر لوسیانو ادینیو و جانواریو بهترین های ادوار لیگ بودند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دلم برای نگاه مهربان و اخلاق نیک و فروتنی ات تنگ میشود
ساموئل با توجه به سابقه ی موفقش و بازی در تیم های بولتون و استون ویلا و بازی در تیم جوانان آث میلان اسمش دراین لیست قرار گرفت.بیشترکارشناسای ایرانی ساموئل رو بهترین بازیکن خارجی تاریخ لیگ برتر میدونند.از جمله آقای تقوی و محصص.
بازیکنان خوب زیادی میتونستند علاوه بر جانواریو درلیست قرار بگیرند اما لیست شلوغ میشد و کیفیت نظر سنجی میومد پایین.برای همین بخش سایرین رو گذاشتم تا اگر کسی بازیکنی رو مد نظر داره که تو لیست نیست این گزینه رو علامت بزنه و دربخش پاسخ ها اسم بازیکن مد نظرشو رو بگه.
تو رئال مادرید غریب و تنها بودی. 70 هزار نفر تو را هو میکردند اما کودکی 10 ساله برایت دست تکان میداد و می گفت دوستت دارد. یادم نمی رود که در مورد هو کردنت پرسیدند و گفتی من تشویق شدم چون آن کودک با من بود. حالا رفتی بجایی که بدان تعلق داری.بهترین ها را برایت آرزومندم.
درود بر تو ای بهترین مربی تاریخ ای ، مورینیوی بزرگ.
فابیو جانواریو
JT Cappitan Leader , Legend
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
جانواریو هم ازنطر بازی وجام محبوبت بین طرفداران هم درزمان بازی دراستقلال وسپاهان.اخلاق خوب
کرار که از نظر اخلاقی زیاد خوب نبود
ساموئل هم که 4 بازی بیشتر نکرده نمیشه نظر داد
میون این ها ابراهیم توره از نظر فنی و اخلاقی از بقیه گزینه ها بهتره
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
به نضر من ادینهو بهتر از همه بود کاش نمیرفت میبینید مس چقدر بد بازی می کنه
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تو یورو جاتون خالیه
به امید سلامتی کامل شما
لوسیانو ادینهو
به نظر من لوسیانو ادینهو.![]()
Just Real Madrid & Man Utdl
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)