دوستان در این تاپیک می توانید بنویسید که چطوری با دربی آشنا شدید
نحوه آشنایی شما با دربی
1 -از طریق گوگل
2-از طریق دوستان
3-از طریق تبلیغات
4-خیلی اتفاقی
5-یادم نمی آد
از طریق گوگل
از طریق دوستان
از طریق تبلیغات
خیلی اتفاقی
یادم نمی آد
دوستان در این تاپیک می توانید بنویسید که چطوری با دربی آشنا شدید
نحوه آشنایی شما با دربی
1 -از طریق گوگل
2-از طریق دوستان
3-از طریق تبلیغات
4-خیلی اتفاقی
5-یادم نمی آد
HALA MADRID
ویرایش توسط AL1reZA : 06-05-2012 در ساعت 00:40
به به
بالاخره یه جایی تونستیم بگیم چی شد اومدیم دربی
من خودم گزینه های 1 و 4 رو انتخاب میکنم
یه روز خیلی اتفاقی رفتم تو گوگل و نوشتم نقل انتقالات آرسنال در فصل 2011-2012 و خداییش اولش رفتم تو سایت فوت ایران و اخبار اونجا رو خوندم و بعد اومدم اخبار آرسنال تو دربی رو هم خوندم و بعدش دیگه دیدم نوشته برای نمایش کامل باید عضو باشید و اینگونه بود که من عضو دربی شدم
و به خاطر همین همیشه سعی میکنم اخبار آرسنالو به روز بزارم تا آرسنالی های تو ی دربی رو تعدادشون رو زیاد کنم
این بود انشای من![]()
یه روز خوب میاد ...
منم خیلی اتفاقی آشنا شدم
البته اصل اشنایی مربوط به یکی 2 سال پیشه که جشن قهرمانی رئال تو سال 2008 با خرید پستی خریدم البته خیلی دیر هم اومد دوبارم به این جعفر خان فک کنم زنگ زدم اما بالخره اومد
اینیم که عضو شمو وارد سایت به عنوان کاربر شم دانلود یه سری گل های رئال مخصوصا گل سوپرکاپ اسپانیا بود
همین
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خدمم خیلی اتفاقی.
اولین باری که از سایتJs8 خرید کردم بااین سایت اشنا شدم.
HALA MADRID
بیشتر باید از گوگل تشکر کنم .
از 05-22-2009 تا 2011/04/10 امروز عضو سایت هستم.خیلی زود گذشت .....
با بچه های خوبی اشنا شدم
انشاالله که همچنان موفقیتهای خودشو ادامه بده.
من كه يكي از دوستام اين سايتو بهم معرفي كرد البته دوست كه نه اما يه جورايي چرا به هرحال ولش كنين در كل من اين سايت بهم معرفي شدكه اونم كاملا شانسي بود و در كل الان من خيلي بد توضيح دادم و خودمم كه ميخونم منظورخودمو نميفهم اميدوارم شما بفهميد من چي گفتم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]به تعظيم مردم اين زمانه اعتمادنكن...تعظيم آنان همانندخم شدن دوسركمان است كه هرچه بهم نزديكترشوند تيرش كشنده تراست.(خشايارشاه)
یادش بخیر من جزو اولین کسانی بودم که عضو شدم
لینک سایت رو توی امضای آقای صادقی تو یه فروم دیگه دیدم و عضو شدم
اولش همش به من تذکر میدادن که بابا خبر نزار دربی سایت خبری نیست
با آرزوی موفقیت برای همه دوستان و پیشرفت سایت
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من کلکسیون گل های چلسی تو از سال 2008 تا به حال جمع می کنم .
یک بار تو گوگل سرچ کردم دانلود گل های چلسی ، بعد اومدم توی این سایت و عضو شدم .
JT Cappitan Leader , Legend
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
3 سال پیش بود دنبال فهرست نقل وانتقالات میلان بودم تو گوگل چشمم به این سایت افتاد و بعد ....
Distruggi i nemici Golden Bo
rossoneri
منم از طریق سایت Js8 با Derby آشنا شدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)