خب همون چور که از ایمش پیداست هرچی خبر درباره تیم ملی هلند هسهو میتونید اینجا پبدا کنید.
خب همون چور که از ایمش پیداست هرچی خبر درباره تیم ملی هلند هسهو میتونید اینجا پبدا کنید.
جام جم آنلاين: باخت در فينال جام جهاني 1974 هنوز هم براي بسياري از هلنديها تلخ است. روزي كه فلسفه فوتبال رينوس ميشل به رهبري يوهان كرايف توسط تيم آلمان و گلزن قهارش گرد مولر در هم شكست؛ معمولا از آن تيم به عنوان بهترين تيمي كه قهرمان جام جهاني نشد، نام برده ميشود.
4 سال پس از آن آنها فينال را باز هم به ميزبان بازيها آرژانتين باختند و بجز قهرماني در مسابقههاي جام ملتهاي 1988 در آلمان، آنها هميشه تيمي به دور از افتخارات و جام باقي ماندهاند. تيمهاي مستعد زيادي آمدند و رفتند و هلند با برادران دي بوئر و دنيس برگ كمپ و پاتريك كلايورت در نيمهنهايي جام جهاني فرانسه 1998 حضور يافت، اما از برزيل شكست خورد و چهارم شد.
اكنون 36 سال پس از شكست از آلمان در ورزشگاه مونيخ، هلنديها بار ديگر به عنوان يكي از مدعيان قدم به آفريقاي جنوبي و بازيهاي جام جهاني ميگذارند.
در يورو 2008 بردهاي عجيب 3ـ صفر و 4ـ يك مقابل ايتاليا و فرانسه باعث شد آنها بخت اول كسب عنوان قهرماني باشند، اما روسيه به مربيگري گاس هيدينك روياهاي آنها را در هم شكست.
رود گوليت ، هافبك بزرگ تيم ملي هلند در بازيهاي جام ملتهاي 1988 معتقد است اين تيم ميتواند موفقيتهاي بزرگي در آفريقاي جنوبي داشته باشد به شرط اينكه سبك بازي خود را تغيير دهد و به نتيجه فكر كند: «بايد اعتراف كنم كه شك دارم تيم بتواند در مسابقهها نتيجه لازم را بگيرد، چون بايد در تمام بازيها خوب ظاهر شود و هلند از اين نظر كارنامه خوبي ندارد. حاشيه در تمامي تورنمنتهاي قبلي هلند را عقب رانده و مانع شده تا تيم بازي خوبش را تكرار كند، اما اميدوارم اين بار ماجرا متفاوت باشد. اگر ما از گروهمان صعود كنيم بايد در مراحل بعدي بازي زيبا را فراموش كنيم و فكر نتيجه باشيم هرچند گروه هلند در اين بازيها مشكل است.»
برت فان مارويك، مربيگري تيم ملي را پس از جنجالهاي بازيهاي يورو 2008 از ماركو فان باستن تحويل گرفت. او در بازيهاي مقدماتي عملكرد بسيار خوبي داشت و تيم در تمامي 8 بازي خود به پيروزي رسيد و 17 گل به ثمر رساند و تنها 3 گل دريافت كرد تا هواداران اين تيم اميدوارتر از سابق به بازيهاي جام جهاني فكر كنند.
گوليت كه شاهد ناكامي همتيميهايش ـ فرانك ريكارد و ماركو فان باستن ـ در پست مربيگري تيم ملي هلند و رسيدن به افتخار بوده حضور در اين پست را يكي از سختترين شغلهاي جهان ميداند، هرچند تاييد ميكند پس از روزهاي بدي كه در فاينورد و ال اي گالاكسي داشته هنوز دوست دارد روي سكوي مربيگري بنشيند: «همه در اين تيم فكر ميكنند مربي هستند و بهتر از مربي تصميم ميگيرند. اين فضايي بوده كه طي اين سالها در تيم ملي وجود داشته و باعث شده تا انجام بازي خوب و گرفتن نتيجه و قهرماني براي هلند تا اين حد دور از دسترس باشد، اما رسيدن به اين مكان از آرزوهاي من است و دوست دارم روزي در اين پست باشم.»
از جمله بازيكناني كه حضورشان در بازيها ميتواند براي تيم هلند تعيينكننده باشد رود فن نيستلروي 33 ساله است كه از رئال مادريد به هامبورگ آمده است و در هفتههاي اخير نشان داده هنوز هم آماده است. او هماكنون در مكان چهارم بهترين گلزنان تيم ملي پس از پاتريك كلايورت قرار دارد. او 7 گل و 15 بازي كمتر از كلايورت دارد و تقريبا در هر 2 بازي يك گل براي تيم ملي به ثمر رسانده است.
گوليت كه در 66 بازي 16 گل به ثمر رسانده تاييد ميكند كه آمادگي نيستلروي ميتواند براي تيم تعيينكننده باشد: «در حال حاضر من ترديد دارم كه مربي او را به عنوان مهاجم اصلياش انتخاب كند، چون او در 2 مرحله در هامبورگ مصدوم شد، ولي اگر نشاني از آمادگي صددرصد داشته باشد ميتوان اميدوار بود كه تيم با او در جام جهاني قويتر باشد.
ديگر بازيكن هلندي تيم هامبورگ كه اميد زيادي به درخشش او در بازيهاي جام جهاني ميرود اليرو الياست كه در بازيهاي اين فصل خوش درخشيده است. اليا در فصل گذشته عنوان بهترين بازيكن جوان هلند را كسب كرد و با مصدوميتهاي متعدد ارين روبن در بايرن مونيخ كه در سال 2003 عنوان بهترين بازيكن جوان سال را بهدست آورد، اليا با 22 سال آماده است جايگزيني خوب براي بال هميشگي تيم هلند در سالهاي اخير باشد: «ما روبن را داريم كه متاسفانه بازيكني شكننده است و البته اليا را هم داريم كه ميتواند به ما كمك كند و در ماههاي اخير بازيكن خوبي بوده است، البته پيش از هر چيز دوست دارم فن نيستلروي به جايگاه ثابتش در تيم برگردد اما اگر او و اليا بتوانند در هفتههاي باقيمانده تا پايان فصل خوب كار كنند ميتوان به نمايش خوب آنها در جام جهاني اميدوار بود. نيستلروي و هونتلار 2 مهاجمي هستند كه گرچه گلزن هستند، اما به شكل ثابت در تيم ملي مورد استفاده قرار نگرفتهاند.»
گرچه گوليت، اسنايدر از تيم اينتر را از جمله ديگر بازيكنان تاثيرگذار بر روند كار تيم ملي هلند در بازيهاي جام جهاني ميداند، ولي از طرفي كنجكاو است نمايش فوق ستارههاي تيمهاي ديگر را شاهد باشد: «دوست دارم ببينم رونالدو، مسي و روني پس از يك فصل فشرده در ليگهاي اروپايي چه ميكنند و با فشار بازيها چگونه خود را وفق ميدهند. بازيكني مثل مسي بيش از 50 بازي براي بارسا انجام داده و بايد ديد اين تعداد بازي چه تاثيري بر روند كارش خواهد گذاشت.»
ساكر نت
مترجم: اميررضا نوريزاده
با سلام ضمن عرض خسته نباشید خدمت شما همکاران محترم لطفاتمامی اخبار مربوط به هلند از جام جهانی برایم بفرستید مرسی
امیدوارم هلند بتونه تو یورو 2012 تلافی جام جهانی رو در بیاره و قهرمان اروپا یعنی چیزی که استحقاقش رو داره بدست بیاره.
Love United Forever
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دقیقا. من از 92 عاشق هلندم و همه ی بازیهاشو دیدم.به امید قهرمانی در یورو 2012
خوشحالم که هلند داره همچنان میترکونه.
6 بازی و 6 برد در مرحله مقدماتی واقعا فوق العاده است.
Love United Forever
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خدا کنه دیگه تو یورو قهرمان شه از وقتی نایب جام جهانی شد خیلی دپرس شدم![]()
با سلام و خسته نباشيد به همه دوستان
من تازه به اين سايت پيوستم. از سال 1988 كه هلند قهرمان جام ملت هاي اروپا شد و ديگر نشد به اميد اين نشستم كه در جام جهاني و جام ملت ها قهرماني هلند رو جشن بگيرم
اغلب دوستانم مي دونن كه من چقدر به هلند ، ماركوفان باستن و يوهان كرايف علاقه دارم
من فوتبال زيبا و مواج رو فقط در تيم هلند ديدم . فوتبالي كه هم جنبه تاكتيكي (سيستمي) بالايي داره و هم بازيكنان فوق العاده تكنيكي
تقريبا اكثر اطلاعات مربوز به فوتبال هلند رو از ابتدا تا الان دارم و خيلي از فيلم هاي ماركو ، دنيس و كرايف رو دانلود كردم
سال 2010 ما در آستانه قهرماني بوديم و هلند مي رفت كه براي اولين بار قهرمان بشه ولي متاسفانه نشد
به اميد قهرماني هلند در جام ملت هاي اروپا 2012
پيروز باشيد
برت فن مارویک: سطح بازی تیم ملی هلند خیلی بالاست
هلندی ها در 7 دیدار قبلی شان در مقدماتی یورو 2012 به پیروزی رسیدند و در آستانه صعود به این رقابت ها قرار دارند
برت فن مارویک، سرمربی تیم ملی هلند، در آستانه دیدار مقابل فنلاند در مقدماتی یورو 2012، روحیه بازیکنان تیمش را مورد ستایش قرار داد.
هلندی ها در 7 دیدار قبلی شان در مقدماتی یورو 2012 به پیروزی رسیدند و در آستانه صعود به این رقابت ها قرار دارند. لاله های نارنجی در آخرین دیدارشان موفق شدند 11-0 سن مارینو را شکست دهند و فن مارویک امیدوار است این پیروزی ها ادامه داشته باشد.
او در کنفرانس مطبوعاتی امروز به خبرنگاران گفت:" سطح بازی ما خیلی بالاست و بازیکنان خیلی بهتر همدیگر را پیدا می کنند. چیزی که بسیار خوب است.
ما در سه سال اخیر در همه دیدارهای مان با قدرت تمام ظاهر شدیم. تنها در دیدارهای خانگی مان مقابل ژاپن و مجارستان کمی ضعیف تر کار کردیم.
تمرکز داشتن در همه دیدارها کمی سخت است و به تلاش زیادی نیاز دارد. اما اگر تمرکز داشته باشیم، شکست دادن مان دشوار می شود."
سايت گل
گر بدانم نیستی ، غمی نیست ز تنهایی / اینکه هستی و تنهایم ، غم دارم
اتفاقی ناخوشایند برای لالههای نارنجی
روبن مصدوم شد.
منابع رسانهای از قطع تمرین بازیکن بایرن مونیخ در تمرینات تیم ملی هلند خبر دادند.
به نقل از داگبلات، آرین روبن که توسط برت فان مارویک، سرمربی نارنجیپوشان برای مصاف روز جمعه با مولداوی در مرحله مقدماتی جام ملتهای اروپا دعوت شده روز گذشته پس از تنها 20 دقیقه حضور در زمین مجبور به ترک تمرین شد.
براساس اظهارات پزشکان تیم ملی این کشور روبن از ناحیه استخوان پا مجددا با مشکل مواجه شده است.
این ستاره توانمند از ابتدای فصل جاری با این مشکل در تیم بایرن مونیخ مواجه بوده است.
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)