یه اتفاق جالب افتاد برام. اقا ما دست رو هر بازیکنی که گذاشتیم بخریم 4 5 تا مشتری واسش پیدا شد که با پیشنهاد بالاتر از من خواستن بخرنش :||||||
یکیش Jores Okore بود که 22 23 سالشه قدرتشم نزدیکای 77 هست که دنبالش بودم و خوشبختانه 1 2 روز زودتر از اونا پیشنهاد دادم. تیمای دیگه مثل منچستر،پاریس،بیلباثو، سویا و چنتا دیگه افتادن دنبالش با پیشنهاد بالاتر ولی من زود باهاش قرارداد بستم.
یه مورد دیگه هم بود که من تا پیشنهاد دادم دوباره سر و کله چندتا تیم پیدا شد اینم فکر میکردم مثه قبلی چون زودتر پیشنهاد دادم قبول میکنه ولی نامردا با یه میلیون بیشتر از چنگم درش اوردن :||||||||||||

خریدام همون okore و riedwield (اگه اشتباه ننوشته باشم اسمشو) تو خط دفاعی و Embolo تو خط حمله.
از خرید مدافعام راضی نبودم.ولی این مهاجمه که گرفتم 18 سالشه و فک کنم موقعی که خریدمش قدرتش 75 بود الان 77 78 شده هنوز اولای فصل هست !!! بازیشم تقریبا خوب بوده راضیم
در مورد بازی هم بنظرم خیلی سخت تر شده. یعنی تو لول پروفشنال تیم مشنگی مثه لوانته میاد جلوت تیکی تاکا بهتر از خود بارسا بازی میکنه ! :||||||||||
راستی دارم از همین ابتدای کریرم بازیکنای خوبی که پیدا میکنم رو اسم و سن و قدرت و پستشون رو تو جدول مینویسم تا به یه تعداد حد نصاب که رسیدن واستون بزارم
فکر میکنم حرکت جالبی باشه