پس از انتخاب شدن به عنوان سرمربي سپاهان قلعهنويي: به استقلاليهاي اصفهان سلام ميكنم
خبرگزاري فارس: سرمربي جديد سپاهان گفت: احترام خاصي براي هواداران استقلال قائلم و به هواداران استقلال در اصفهان سلام ويژهاي دارم.

به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا»، امير قلعهنويي پس از انتخاب به عنوان سرمربي تيم فوتبال سپاهان اظهار داشت: سپاهان تيمي است با پتانسيل بالا كه هر سال شخصيت قهرماني خودش را حفظ كرده و اجازه نداده است مشكلات بر اين تيم غلبه كند. به هر حال همه جوانب باعث شد به پيشنهاد اين تيم جواب مثبت بدهم.
وي ادامه داد: مديريت خوب ساكت، هيأت مديره با كيفيت و هواداران پر شور و اين مورد كه سپاهان هر ساله شخصيت قهرماني خود را حفظ كرده باعت انتخاب من شد.
قلعهنويي افزود: از اين به بعد يك سپاهاني هستم و آمدهام تا با پتانسيلي كه سپاهان دارد با اين تيم به موفقيت دست پيدا كنم. ضمن اين كه احترام خاصي براي هواداران استقلال قائلم و به هواداران استقلال در اصفهان سلام ويژهاي دارم.
وي خاطر نشان كرد: امسال ميخواهيم همراه با سپاهان در آسيا و ليگ برتر و مسابقاتي كه در پيش داريم موفق عمل كرده و يك مقام درخور شخصيت اين باشگاه به دست بياوريم.
قلعهنويي با اشاره به اين كه در مورد دستيارانم در چند روز آينده تصميمگيري ميكنم؛ اظهار داشت: يك تركيب بومي من را در سپاهان همراهي ميكند.
وي افزود: بسيار خوشحالم كه امروز در جلسهاي كه با هيأت مديره سپاهان داشتيم به توافق رسيديم كه در نهايت منجر به عقد قرارداد با اين تيم شد.اميدوارم خدمتگزاري خوب براي مردم اصفهان باشم.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
پس از انتخاب سرمربي جديد سپاهان
ساكت: با قلعهنويي هر 3 جام را ميخواهيم
مديرعامل سپاهان گفت: امير قلعهنويي يك مربي شناخته شده و محبوب است و مطمئن باشيد براي فصل آينده هر 3 جام را نشانه خواهيم گرفت.محمدرضا ساكت پس از انتخاب قلعهنويي به عنوان سرمربي سپاهان اظهار داشت: خيلي خوشحاليم كه دیروز يك مربي با كارنامه روشن و پر افتخار را به سپاهان آورديم تا بتوانيم دل هوادارانمان را شاد كنيم.
وي ادامه داد: سپاهان هميشه شايستگي قهرماني را داشته است و مطمئن هستيم كه با مجموعه پر تواني كه داريم به علاوه تدبير و درايت امير قلعهنويي كه يك مربي شناخته شده و محبوب است، مطمئن باشيد هر 3 جام فصل آينده را نشانه ميرويم و مثل امسال اجازه نميدهيم مشكلات بر ما غلبه كند.
---------------------------------------------------------------------------------------------------
امير قلعهنويي در حالي كه صبح ديروز به اصفهان رفته بود، با سپاهان اصفهان به توافق رسيد و با اين تيم قرارداد بست. قرارداد اميرقلعهنويي با سپاهان يكساله است و او ميتواند در صورت تمايل و البته كسب نتايج مطلوب قراردادش را يكسال ديگر تمديد كند. خبر قطعي سرمربيگري اميرقلعهنويي در سپاهان اصفهان عصر ديروز از طريق روابط عمومي اين باشگاه در اختيار رسانهها قرار گرفت كه مسوولان اين باشگاه هم قرارداد قلعهنويي را تاييد كردند.
ريخت و پاش سپاهان براي امير
900 ميليون ناقابل
ايران ورزشي - پيش از آنكه مذاكرات اميرقلعهنويي و مسوولان باشگاه سپاهان نهايي شود اخبار متفاوتي از نحوه قرارداد قلعهنويي با سپاهان از اصفهان به تهران مخابره شد. اميرقلعهنويي در صورت موفقيتهاي چشمگير همراه با سپاهان ميتواند بالاترين دستمزد تاريخ فوتبال ايران را از آن خود كند. اين خبري بود كه ظهر ديروز چشمها را به خود متوجه ميكرد! مسوولان باشگاه سپاهان به اميرقلعهنويي قول دادهاند در صورت قهرماني در ليگ و كسب موفقيتهاي چشمگير و شايد قهرماني در جام باشگاههاي آسيا مبلغي در حدود 900 ميليون تومان از باشگاه سپاهان دريافت خواهد كرد. البته خالص دريافتي قلعهنويي از سپاهان در حدود
600 ميليون تومان خواهد بود اما بندي در قرارداد قلعهنويي وجود دارد كه ميگويد اگر او بتواند در ليگ برتر سپاهان را قهرمان كند و از آن سو در جام باشگاههاي آسيا هم به قهرماني دست يابد 900 ميليون تومان خواهد گرفت.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-----------------------------------------------------------------------------------------------
اين همه اخباري بود كه توي اين چند روزه درباره اميرقلعه نويي و پيوستنش به سپاهان وجود داشته.
خلاصه هر قدر كه گرفته , و به هر صورتي كه بوده مهم اينه كه قلعه نويي الان سرمربي سپاهان اصفهان شده و مخالفين بايد تحمل كنند و موافقين هم حمايت
ايشالا به پيروزي هاي مستمر ختم بشه