سلام
امروز 10 گل از زیباترین گلهای زیدان رو که البته خودم درستش کردم رو برای دانلود قرار میدم
خیلی خیلی زیباست حتما دانلودش کنید.
برای دانلود به لینک زیر بروید:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
سلام
امروز 10 گل از زیباترین گلهای زیدان رو که البته خودم درستش کردم رو برای دانلود قرار میدم
خیلی خیلی زیباست حتما دانلودش کنید.
برای دانلود به لینک زیر بروید:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ویرایش توسط Zid@ne : 08-03-2011 در ساعت 17:54
تو پستی که زیدان بازی می کرد نظیر نداشت ولی به نظرم کریس بهترینه![]()
افرادی که تازه 3-4 ساله میدونن فوتبال چیه هیچ موقع زیدانو درست نمیشناسند و نخواهند شناخت.........
کریستیانو رونالدو خداییش 70 درصد زیدان هم نیست
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید][برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
دوستان به نظر من خداييش بايد قبول كنيم كه هيچ ستاره اي مثل زيزو در آسمان فوتبال نمي درخشه !
![]()
اگه میخوای بفهمی کیه که از فوتبال خبری نداشته , ازش بپرس طرفدار چه تیمیه , اگه بارسا رو گفت مطمئن باش جز همین دستس![]()
به نظر من اول زیدان ودوم کریستیانو رونالدو
HALA MADRID
دوستان به نظر من یه کلیپ از مقایسه این دو بازیکن توی این تاپیک قرار بدین تا معلوم بشه کی بهتین بازیکن هستش !
هر چند من میگم زیزو بهترینه !
برادران می توانند برای مقایسه بازیکنان به تاپیک هاشون سر بزنند.
HALA MADRID
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)