لطفا اگر کلیپ هایی از داوید ویا دارید بگذارید
کلیپ زیبا از داوید ویا و ایکر کاسیاس هست که فوتبال دستی بازی میکنن...[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حجم : 36.1 مگابایت
لطفا اگر کلیپ هایی از داوید ویا دارید بگذارید
کلیپ زیبا از داوید ویا و ایکر کاسیاس هست که فوتبال دستی بازی میکنن...[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
حجم : 36.1 مگابایت
داوید ویا در تبلیغات پودر لباس شویی[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
تبلیغ آدیداس (داوبد ویا - پورنته - آلونسو)[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
داوید ویا با موهای بلند که می ره موهاشو میزنه و ....باحاله[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
کلیپ آدیداس
کلیپ از داوید ویا و یورنته اوردم که ماله آدیداس.امیدوارم ندیده باشین ...
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
من نمیخواستم بدم از دست تورو آسون
تو نمیذاشتی پا بگیره زندگیمون
من که شنیدم طعنه های اینو اونو
تو که نذاشتی که بسازیم خونمونو
اگه تو میموندی تورو میبخشیدم
ویرایش توسط David7 : 10-04-2011 در ساعت 17:39
خلاصه ی کلیپ : گفت و گوی داوید با مورچه ها + مسابقه ی فوتبال با چند تا از میهمان های برنامه !؟
این کلیپو واقعا از دست ندین !؟! اینم دو تا عکس از خود کلیپ :
![]()
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
خلاصه ی کلیپ :
زندگی نامه ی داویدو دوره می کنه از بچگی اش تا الان که توی بارساست . کلیپ در سال 2011 ضبط شده و البته قبل از مصدومیت حال ...
خلاصه ی کلیپ :
داوید میره توی پارک با دوتا سنگ دروازه درست می کنه و توپشو از توی کیفش در میاره !؟!
از بقیه میخواد که بیان با هم بازی کنند . فوتبال بازی می کنند و . . . همین
salam daset dard nakone ali ali bood
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)