Čau komunito! Dnes si dáme takové otevřené povídání o něčem, co se týká víc lidí, než by se zdálo. Jasně, řeč bude o diabetu. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]Možná si říkáte – proč zrovna kapsle? Taky jsem byl skeptik, nebudu lhát. Ale pak jsem začal zkoumat, ptát se, číst zkušenosti… A světe div se – něco na tom asi bude. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]Takže jsem se rozhodl, že o tom napíšu. Jen se podělím o to, co jsem sám slyšel, zkusil nebo přečetl. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]Co vlastně jsou ty kapsle na cukrovku?První reakce bývá: „To už tu bylo milionkrát.“ Jenže existují přírodní směsi, co mají reálný vliv na hladinu cukru v krvi.Například kapsle s extraktem ze skořice, hořkého melounu nebo gymnemy – možná jste o tom už slyšeli.Nečekejte zázraky, ale určitý posun tam být může.Moje zkušenostPřiznávám – byl jsem zvědavej.Začal jsem brát kapsle s obsahem hořkého melounu a skořice.Jasně, nedá se čekat efekt bez úpravy jídelníčku.Po měsíci jsem měl lepší energii a míň chutě na sladké.Tělo to vzalo úplně v pohodě.Jo, možná placebo – ale i placebo někdy funguje, ne?Nejsem sám, kdo to řešíKdyž jsem o tom mluvil v práci, dva kolegové mi řekli, že kapsle taky zkoušeli.To, co funguje jednomu, druhému nemusí.Já říkám: důležité je, že to pomáhá. A komu jak, to už je na každém.Je to jen móda, nebo má šanci?Jiní varují, že to může být rizikové bez konzultace.Například berberin má výsledky srovnatelné s metforminem – to není málo.Tak co z toho plyne?Ale jako podpora? Jako součást balíčku „péče o sebe“? Proč ne.Jestli vás to zaujalo, napište mi – rád si přečtu vaše zkušenosti.Napište svůj názor – třeba tím někomu pomůžete. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 69505ed diaf_news.cz