Maradona Good ، Pele Better ، George Best
14 گفتار که یک اسطوره را تعریف میکنند
جدا از تمامی حواشی که زندگی وی را تحت تاثیر خود قرار داد ،هیچ شکی در توانایی های جورج بست در زمین فوتبال نیست.
به طور قطع یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ باشگاه بود.وی استعداد نادری داشت که مردم را در حین بازی که همه ما میشناسیم و دوست داریم سرگرم میکرد .
در ششمین سالگرد درگذشتش ما با نگاهی به گفتار هایی که وی را بهتر از هر چیزی توصیف میکنند ادای اخترامی به وی میکنیم .
جورج بست
(2005_1964)
انجام اولین بازی برای یونایتد در 17 سالگی
361 بازی و 137 گل
برنده دو عنوان قهرمانی لیگ انگلیس
قهرمانی اروپا در 1968
37 بازی و 9 گل برای ایرلند شمالی
کناره گیری ناگهانی در 28 سالگی
11 فصل بازی در اوج ...
باب بیشاپ (کاشف جورج بست)
"در تماسی به سر مت :فکر کنم برایت یک نابغه پیدا کردم"
سر مت بازبی
"هر وقت که توانستید ،توپ را به جورج بدهید"
ری فیرفاکس
"تنها زمانی که تونستم بهش نزدیک شوم موقعی بود که در پایان بازی به هم دست دادیم"
پت کرراند
"شلیتو(بازیکن چلسی ) را مجبور شدند بیرون ببرند چون خونش به هم پیچیده بود(کنایه از اینکه بست در ان بازی این بازیکن را نابود کرده بود)"
نورمن ویتزید
"تنها چیزی که من و جورج با هم در ان مشترک هستیم این است که از یک کشور می اییم،برای یک باشگاه بازی میکنیم و توسط یک نفر کشف شدیم."
سر مت
"او قادر بود از هر یک از پاهاش استفاده کند ،بعضی اوقات بنظر میرسید که او شش پا دارد!"
دنیس لاو
"از 1964 تا 1969 وی بهترین بازیکن در کشور بود."
پت جنینگز
"جورج نه تنها یک بازیکن خارق العاده بود بلکه برای من یک رفیق عالی هم بود."
پله
"جورج بست بزرگترین بازیکن دنیا بود."
جانی جیلز
"او خیلی چیز ها داشت:تعادل،سرعت،استفاده از هر دو پا ،وی شجاع بود،قوی بود و همچنین سرزن خوبی هم بود.پله به اندازه جورج با استعداد نبود و من بست را بالاتر از کرایوف قرار میدهم چون وی دل و جرئت بیشتری دارد"
اریک کانتونا
"من تمام شامپاین هایی که تا الان خوردم را میدهم تا بتوانم در یک بازی بزرگ اروپایی در الدترافورد در کنار او بازی کنم...بعد از اولین جلسه تمرینش در بهشت ،جورج بست در پست مورد علاقش وینگر راست ،سر خدا را که در دفاع چپ بازی میکرد به چرخش در اورده بود.این است جورج بست..."
دیوید بکهام
"به عنوان یک طرفدار منچستر یونایتد من همیشه بست را به عنوان یک اسطوره در فوتبال دیدم و برای من افتخار بزرگی بود که شماره هفت وی را بر تن کردم.او یکی از بزرگترین بازیکنانی بود که تا حالا در این بازی بودند و همینطور شخص بزرگی هم بود."
تونی بلر
"او اختمالا با استعدادترین بازیکن نسل خودش بود و یکی از بهترین بازیکنانی که بریتانیا تا به حال به خود دیده است.هر طرفدار فوتبالی که بازی وی را دیده است ان را از یاد نخواهد برد."
سر الکس فرگوسن
"او یک بازیکن فوق العاده بود.همه افراد در منچستر یونایتد وی را به عنوان یکی از بزرگترین بازیکنان تاریخ می شناسند."
mufctalk