سلام ممنون داداش
1-یکم از خودت بگو : زیاد اهل درس خوندن به صورت افراطی نیستم و بیشتر به صورت بخور و نمیر درس میخونم

اما خب قصد ترک تحصیل هم ندارم. فوتبال یکی از مهم ترین بخش های زندگی من هست. از ورزش های غیر فوتبالی بدمینتون رو خیلی دوست دارم. از لحاظ گشت و گذار با رفقا هم در حد اعتدالم.
2- بهترین خصوصیتت : اصلا اهل دود و دم و اینجور چیزها نیستم
3-بدترین خصوصیتت : بعضی وقتا خیلی زود رنج میشم
4-بهترین دوست دربی : همه ی بچه های دربی جزو بهترین دوستان من هستن و چاکر همشون هم هستم
5-بهترین دوست بیرون دربی منظورم دنیای غیر مجازی : بیرون از دنیای مجازی هم هفت-هشت تا دوست فوق العاده صمیمی دارم که واقعا سخته بگم کدوم یکیش از همه بهتره
6-bmw یا فراری : BMW
7-فوتبال اسپانیا تو یه خط : فوتبال اسپانیا در کنار فوتبال انگلیس , ایتالیا و آلمان جزو بهترین های جهان هستن اما خب پخش بیش از حد این بازی ها از شبکه ی 3 باعث نارضایتی طرفداران سایر لیگ ها شده!
8-چرا طرفداره رم شدی و چند سال که طرفدارشی : بیشتر به خاطر وجود توتی و همچنین سبک زیبای بازی این تیم در زمان مربیگری اسپالتی بود همون موقع بود که احساس کردم به نسبت سایر تیم ها احساس فوق العاده بهتری بهش دارم. پیرهنش که آرم مزدا روش داشت رو از دوم راهنمایی یعنی حدودا هفت سال پیش داشتم اما تقریبا میشه گفت از پنج سال پیش شدم طرفدار سرسخت رم
9-بهترین بازیگر قهوه تلخ : شاید باورتون نشه اما من تا حالا قهوه ی تلخ رو متاسفانه نتونستم ببینم مهم ترین دلیلش اینه که هنوز فرصت کافی پیدا نکردم اصلا کلا یکی دو سالی میشه که فیلم خیلی کمتر نگاه میکنم
10-بهترین بازیگر طنز ایرانی : علی صادقی
11-چاووشی یا یگانه : چاووشی خواننده ایه که همیشه سعی میکنه سبک های متفاوتی رو توی آهنگاش پیاده کنه یگانه هم که همشهری خودمون هست

صداش بی تعارف میگم که حرف نداره اما از اون جا که اصلا اهل پارتی بازی نیستم چاووشی رو خیلی بیشتر قبول دارم
12-یاس یا پیشرو : کلا زیاد اهل موسیقی رپ نیستم اما خب همون چند تا آهنگی هم که شنیدم فک کنم یاس بهتره
13-بعد از توتی کی رو دوست داری : گابریل باتیستوتا یا همون باتی گل خودمون
14-بهترین بازی که دیدی...باشگاهی و ملی...هر 2 رو باید بگی : بهترین بازی ملی که بازی آلمان - کاستاریکا افتتاحیه جام جهانی 2006 بود که 4-2 آلمان برد. بهترین بازی باشگاهی هم که ال کلاسیکوی رفت در چارچوب لیگ فصل پیش بود که بارسا 5 -0 برد.
15-چند ساعت تو نت میگردی...چند ساعت تو دربی : اگه وقتم آزاد باشه تا چهار پنج ساعت در روز معمولا هستم
اما دربی هم از روزی نیم ساعت تا دو ساعت متغیره

16-از چه لیگ اروپایی بدت میاد : از هیچ کدوم بدم نمیاد چون اعتقاد دارم از فوتبال باید لذت برد و این تعصباتی که آدم نسبت به لیگ ها و تیم ها پیدا میکنه فقط باعث میشه خود آدم کمتر از فوتبال لذت ببره
17-فرزند چندم خانواده هستی : پنجم ( آخری )
18-بهترین خاطره : بهترین خاطراتم از رفتن به ییلاقی هست در استان سمنان که واقعا هر وقت میرم واسم یه خاطره ی فراموش نشدنیه.
19-بدترین خاطره : همین دو هفته پیش بود که یه شتر اومده بود و داشت درختای توی کوچمون که خودمون کاشته بودیم رو می خورد منم رفتم فراریش بدم اما فرار نکرد که هیچ تازه دنبالم هم کرد و واقعا خدا رحم کرد که بعد از یه خورده دویدن ایستاد وگرنه الآن معلوم نبود چه بلایی سرم میاد
20-دوست یا دشمن : دشمن دانا به(بهتر) از دوست نادان