[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] Čau komunito! Mám pro vás dneska téma, které se mě osobně dost dotýká. Jo, jde o cukrovku. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]Možná vás napadne: Proč zrovna řešit nějaké kapsle? Taky jsem byl skeptik, nebudu lhát. Jenže zvědavost zvítězila, začal jsem pátrat. A světe div se – něco na tom asi bude. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]Proto zakládám tohle vlákno – třeba to někomu pomůže. Nechci nikomu nic vnucovat, spíš sdílet, co jsem zjistil. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]O jakých kapslích to vůbec mluvíme?Někdo si řekne: „Zase nějaký zázračný přípravek...“ Přitom nejde o chemii, ale často o kombinaci bylinek, vitamínů a minerálů.Většina těchto látek má za sebou solidní výzkum – ne nějaké „babičky říkaly“.Nejsou to náhrady za inzulin, ale doplněk k léčbě.Moje zkušenostJá to prostě musel zkusit.Vybral jsem si přípravek, co měl dobré recenze a čisté složení.Sám o sobě žádný doplněk divy neudělá, ale ve spojení s režimem? Hmm...Po měsíci jsem měl lepší energii a míň chutě na sladké.Žádné křeče, žádné zažívací potíže.I kdyby půlka efektu byla v hlavě, mně to pomohlo.Nejsem sám, kdo to řešíNa jednom fóru jsem četl příběh chlapa, co díky nim omezil inzulin.Ale pokud to není drahé a neškodí to – proč to nezkusit?Já říkám: důležité je, že to pomáhá. A komu jak, to už je na každém.Je to jen móda, nebo má šanci?Obecně platí: radši se zeptejte svého doktora, než něco spolknete.Například berberin má výsledky srovnatelné s metforminem – to není málo.Závěrem?Neříkám, že kapsle spasí svět.Máte nějaký tip, co se vám osvědčilo?Pojďme si o tom prostě pokecat – bez předsudků. [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] diaf_news.cz [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] 2c1c8e9