-
| FIFA 16 Career Mode / مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 16 |
سلام و درود خدمت همه ی دوستای همیشگیمون
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
با ادامه سری تاپیک های سریالی کریر مد فیفا در خدمتتون هستیم
مدت زیادی از عرضه فیفا 16 میگذره ولی به دلیل کرک نشدن بازی و اینکه اکثر کسانی که قبلا تو این بخش فعالیت میکردن، از نسخه کرک شده استفاده میکردن، تاپیک مخصوص کریر مد فیفا 16 رو ایجاد نکردیم
اما به تازگی گروه Turk DM موفق شده با روشی جالب بازی رو دور بزنه تا ما بتونیم به صورت کاملا رایگان بازی رو انجام بدیم. تکرار میکنم بازی همچنان کرک نشده و فقط با کلک زدن و استفاده از باگ اوریجین تونستن قفل بازی رو دور بزنن
روش های دور زدن بازی رو سایت دانلودها به صورت کامل گذاشته که میتونید مراجعه و استفاده کنید
تو این تاپیک در مورد تمامی قسمت های بخش کریر مد فیفا 16 که شامل معرفی تیم،معرفی بازیکنان خودی،معرفی بازیکنان کشف شده،افتخارات،خرید و فروش بازیکنان و .... میشه انجام میدیم
دوستانی که با قسمت های این بخش آشنا نیستن میتونن پست بزارن تا ما و دوستان راهنمایی شون کنیم
قابلیت جدیدی که به بخش منیجر کریر مد فیفا اضافه شده، تور پیش فصل ، آیتم تمرین بازیکنان و ... هست که در نوع خودشون جالب هستن
امیدوارم مثل قبل باز هم شاهد حضورتون باشیم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
این شما و این FIFA 16 Career Mode
-
پاسخ : | FIFA 16 Career Mode / مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 16 |
خب پست اول رو هم خودم میزارم
لیگ انگلیس رو دوست دارم به خاطر جذابیتش. آلمان هم به همین شکل. ایتالیا هم مدعیان زیادی داره
اما تا جایی که یادم میاد خیلی کم تو لیگ اسپانیا فعالیت کردم و به همین خاطر این بار تصمیم گرفتم یه تنوع بدم و از لیگ اسپانیا شروع کنم
اط میان تیم های متوسط ویارئال رو به عنوان اولین تیم خودم انتخاب کردم
بازیکنای خوبی هم داره.یعنی فک نمیکردم تیمش انقد خوب باشه
این هم عکس ترکیبم
-
سلام دوستان
من میخواستم فیفا 16 رو روی لپ تاپم نصب کنم (دانلود کنم) ولی ترسیدم بازی کند پیش بره و سرعت نداشته باشه و من نتونم لذت ببرم سیستم کامپیوترم رو پایین نوشتم بنظرتون کار میکنه رو لپ تاپم عایا ؟
:eee:[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
:khahesh:
-
نقل قول:
سلام دوستان
من میخواستم فیفا 16 رو روی لپ تاپم نصب کنم (دانلود کنم) ولی ترسیدم بازی کند پیش بره و سرعت نداشته باشه و من نتونم لذت ببرم سیستم کامپیوترم رو پایین نوشتم بنظرتون کار میکنه رو لپ تاپم عایا ؟
:eee:
:khahesh:
محمد جان حقیقتش نمیدونم. حداقل سیستم مورد نیاز فیفا رو چک کن ببین به لپ تاپت میخوره یا نه
-
یه اتفاق جالب افتاد برام. اقا ما دست رو هر بازیکنی که گذاشتیم بخریم 4 5 تا مشتری واسش پیدا شد که با پیشنهاد بالاتر از من خواستن بخرنش :||||||
یکیش Jores Okore بود که 22 23 سالشه قدرتشم نزدیکای 77 هست که دنبالش بودم و خوشبختانه 1 2 روز زودتر از اونا پیشنهاد دادم. تیمای دیگه مثل منچستر،پاریس،بیلباثو، سویا و چنتا دیگه افتادن دنبالش با پیشنهاد بالاتر ولی من زود باهاش قرارداد بستم.
یه مورد دیگه هم بود که من تا پیشنهاد دادم دوباره سر و کله چندتا تیم پیدا شد اینم فکر میکردم مثه قبلی چون زودتر پیشنهاد دادم قبول میکنه ولی نامردا با یه میلیون بیشتر از چنگم درش اوردن :|||||||||||| om:::ey babaaa:
خریدام همون okore و riedwield (اگه اشتباه ننوشته باشم اسمشو) تو خط دفاعی و Embolo تو خط حمله.
از خرید مدافعام راضی نبودم.ولی این مهاجمه که گرفتم 18 سالشه و فک کنم موقعی که خریدمش قدرتش 75 بود الان 77 78 شده هنوز اولای فصل هست !!! بازیشم تقریبا خوب بوده راضیم
در مورد بازی هم بنظرم خیلی سخت تر شده. یعنی تو لول پروفشنال تیم مشنگی مثه لوانته میاد جلوت تیکی تاکا بهتر از خود بارسا بازی میکنه ! :||||||||||
راستی دارم از همین ابتدای کریرم بازیکنای خوبی که پیدا میکنم رو اسم و سن و قدرت و پستشون رو تو جدول مینویسم تا به یه تعداد حد نصاب که رسیدن واستون بزارم
فکر میکنم حرکت جالبی باشه :nishkhand::nishkhand::nishkhand::evaa:
-
نقل قول:
یه اتفاق جالب افتاد برام. اقا ما دست رو هر بازیکنی که گذاشتیم بخریم 4 5 تا مشتری واسش پیدا شد که با پیشنهاد بالاتر از من خواستن بخرنش :||||||
یکیش Jores Okore بود که 22 23 سالشه قدرتشم نزدیکای 77 هست که دنبالش بودم و خوشبختانه 1 2 روز زودتر از اونا پیشنهاد دادم. تیمای دیگه مثل منچستر،پاریس،بیلباثو، سویا و چنتا دیگه افتادن دنبالش با پیشنهاد بالاتر ولی من زود باهاش قرارداد بستم.
یه مورد دیگه هم بود که من تا پیشنهاد دادم دوباره سر و کله چندتا تیم پیدا شد اینم فکر میکردم مثه قبلی چون زودتر پیشنهاد دادم قبول میکنه ولی نامردا با یه میلیون بیشتر از چنگم درش اوردن :|||||||||||| om:::ey babaaa:
خریدام همون okore و riedwield (اگه اشتباه ننوشته باشم اسمشو) تو خط دفاعی و Embolo تو خط حمله.
از خرید مدافعام راضی نبودم.ولی این مهاجمه که گرفتم 18 سالشه و فک کنم موقعی که خریدمش قدرتش 75 بود الان 77 78 شده هنوز اولای فصل هست !!! بازیشم تقریبا خوب بوده راضیم
در مورد بازی هم بنظرم خیلی سخت تر شده. یعنی تو لول پروفشنال تیم مشنگی مثه لوانته میاد جلوت تیکی تاکا بهتر از خود بارسا بازی میکنه ! :||||||||||
راستی دارم از همین ابتدای کریرم بازیکنای خوبی که پیدا میکنم رو اسم و سن و قدرت و پستشون رو تو جدول مینویسم تا به یه تعداد حد نصاب که رسیدن واستون بزارم
فکر میکنم حرکت جالبی باشه :nishkhand::nishkhand::nishkhand::evaa:
سلام داداش ...برگشتیم خوبم برگشتیم
داداش حالا کخ ویارئال گرفتی لیوا والفونسو و تیگوئروس و موی گومز رو تمرین بده فوقالعاده پیشرفت میکنن
من با اتلتیکو کریر زدم چون دوسش داشتم ولی مدتیه شبا انلاین بازی میکنم فقط و کریر بهم حال نمیده تا چند دقیقه دیگه هم عکس تیممو میزارم
-
اینم از تیمم
کووین وولاند . دیبالا و کاراسکو واقعا عشقن
البته من سعی کردم بیشتر از اکادمی بازیکن بیارمki::
و تمرین بدم تا پیشرفت کنن:nishkhand:
این تمرین دادن از قابلیت های جدید فیفاس که باعث پیشرفت سریعتر میشه
-
البته بگم که کورتوا و گوتزه و وراتی رو مجانی گرفتم چون تمدید نکرده بودن
الان فصل 2018 یا 2019 ام فک کنم
داش علی شما همه بازیای کریرو بازی میکنی
sim matchنمیزنی اصلا؟
-
نقل قول:
سلام داداش ...برگشتیم خوبم برگشتیم
داداش حالا کخ ویارئال گرفتی لیوا والفونسو و تیگوئروس و موی گومز رو تمرین بده فوقالعاده پیشرفت میکنن
من با اتلتیکو کریر زدم چون دوسش داشتم ولی مدتیه شبا انلاین بازی میکنم فقط و کریر بهم حال نمیده تا چند دقیقه دیگه هم عکس تیممو میزارم
سلام چاکریم
خوشحال شدم بالاخره یکی پیدا شد ki::
آره از بین بازیکنایی که بیشتر تمرین میدم تریگوئرس و موی گومز و سامو کاستیخو جزو اولویتام هستن. دوتا بازیکن جوون و خیلی خوب دارم که متاسفانه فرضی دارن تو تیمم بازی میکنن. یکی آرئولا از پاریسه یکیم لئو باپتیستائو از اتلتیک. کاش نداشتمون زورم میاد تمرینشون بدم :| :death:
راستی خوشبحالت ارجینال گرفتی راحت بازی میکنی. منم جای تو بودم آنلاینو به کریر ترجیح میدادم !
-
نقل قول:
البته بگم که کورتوا و گوتزه و وراتی رو مجانی گرفتم چون تمدید نکرده بودن
الان فصل 2018 یا 2019 ام فک کنم
داش علی شما همه بازیای کریرو بازی میکنی
sim matchنمیزنی اصلا؟
من آره تقریبا همه بازیای لیگ رو خودم بازی میکنم. فقط بازیای ملی بعضی وقتا تو تقویم دو تا بازی دوستانه میندازه، اگه حوصلم نباشه سیم مچ میزنم اگه حسش باشه یکیشو بازی میکنم خودم
من تازه اول فصله شروع کردم. کلا فیفا 16 بنظرم جالب شده. مثلا من با بارسا که الان صدر جدول لیگ هست 2 0 زدمش. با اتلتیک 4 5 تا فک کنم زدم ، به بیلبائو 4 تا مثلا میزنم بعد جلو تیمایی مثه ایبار و خیخون و گرانادا و از این دست تیما بعضی وقتا کم میارم و میبازم ! اصن خیلی جالب و باحال شده. الانم دوم جدولم بارسا 5 6 امتیاز بالاتره. فک نکنم بتونم بگیرمش زورم میاد entezar::
-
افرین تیم خوبی بستی . کوین وولاند جزو بازیکنای جوون و خوبیه که خیلی وقته پیداش کردم و دنبالشم هستم. لاکازته هم که دیگه اکثرا میشناسنش ولی خب حقیقتا من پول خریدش رو ندارم :sad: یکم گرونه
-
نقل قول:
افرین تیم خوبی بستی . کوین وولاند جزو بازیکنای جوون و خوبیه که خیلی وقته پیداش کردم و دنبالشم هستم. لاکازته هم که دیگه اکثرا میشناسنش ولی خب حقیقتا من پول خریدش رو ندارم :sad: یکم گرونه
واقعا اتلتیکو عجیب پولداره واقعا تیم پولداریه
با این تیم هنو نتونستم قهرمان لیگ بشمcrying::- رو لجندری بازی میکنم
یه بار لیگ ارپا بردم دوبار سوپر کاپ اسپانیا سه بار هم جام حذفی lay_;;
افتخارات کمیه:daghon:
الان تو انلاین سیزن هم رفتم دسته 7:figur:
-
سلام
بالاخره FIFA16 رو ریختم !!!
روی لجندری بازی میکنم تیمم هم والنسیا هستش بنظرتون بهترین رتبه برای من توی لیگ اسپانیا چیه ؟؟ (هر سال جام حذفی میترکونم:nishkhand:) ....
لیگ معمولا بین پنجم تا نهم میشم رتبه بدیه ؟؟ :eee:
-
نقل قول:
سلام
بالاخره FIFA16 رو ریختم !!!
روی لجندری بازی میکنم تیمم هم والنسیا هستش بنظرتون بهترین رتبه برای من توی لیگ اسپانیا چیه ؟؟ (هر سال جام حذفی میترکونم:nishkhand:) ....
لیگ معمولا بین پنجم تا نهم میشم رتبه بدیه ؟؟ :eee:
محمد تو که تا همین چند روز پیش بازیو اصلا نصب نکرده بودی ؟!!! الان میگی هر ساااااااال جام حذفی میترکونی ؟!! لامضب مگه چند فصل بازی کردی تو همین چند روز ؟!!
من تازه رسیدم نیم فصل !
-
نقل قول:
محمد تو که تا همین چند روز پیش بازیو اصلا نصب نکرده بودی ؟!!! الان میگی هر ساااااااال جام حذفی میترکونی ؟!! لامضب مگه چند فصل بازی کردی تو همین چند روز ؟!!
من تازه رسیدم نیم فصل !
امتحانا تموم شده و ... :crazy: دوره بیکاری ما هم شروع شده... :ohum: البته منظورم از هر سال این نبود که هفت هشت فصله دارم بازی میکنم... :khelal dandoon: تازه فصل سوممو تموم کردم... :nishkhand:
یه مشکلی هم دارم وقتی میام از بازی اسکین شات بگیرم وقتی توی برنامه Paint کپی میکنم سیاه میشه :ey babaaa::-ang چیکار کنم ؟؟
-
نقل قول:
امتحانا تموم شده و ... :crazy: دوره بیکاری ما هم شروع شده... :ohum: البته منظورم از هر سال این نبود که هفت هشت فصله دارم بازی میکنم... :khelal dandoon: تازه فصل سوممو تموم کردم... :nishkhand:
یه مشکلی هم دارم وقتی میام از بازی اسکین شات بگیرم وقتی توی برنامه Paint کپی میکنم سیاه میشه :ey babaaa::-ang چیکار کنم ؟؟
ماشالا به این سرعت عمل !
برو برنامه Fraps رو نصب کن خیلی راحت میتونی فیلم و عکس بگیری از بازی
-
نقل قول:
ماشالا به این سرعت عمل !
برو برنامه Fraps رو نصب کن خیلی راحت میتونی فیلم و عکس بگیری از بازی
از صبح تا شب بیکاری و علافی ... :whistle3: دیگه چیکار کنیم...
ممنون بابت اون نرم افزار الان میرم دان میکنم ببینم چه خبره.... :jeddiiiii:dallliii
-
سرمربی تیم آمریکا شدم یه مدتیه
بزودی عکس پیشرفت و قدرت یکی از بازیکنامو میزارم حال کنین :nishkhand::eee:
-
خب اقا ماهم برگشتیم با یه اکانت جدید و فیفای جدید :danc:
خب منم گفتم یکم هیجانو ببرم بالا جو گرف زدیم با استوک سیتی شروع کردیم :|
فعلا تو تورنومنت پیش فصلم , به شخصه کلا تو این تورنومنتا فقظ پول واسم ملاکه و ترکیب تست کردن خیلی کم پیش میاد ki::
حالا یکم دگ برم جلو فصلو از تیمم عکس میزارم :hehee:
-
نقل قول:
خب اقا ماهم برگشتیم با یه اکانت جدید و فیفای جدید :danc:
خب منم گفتم یکم هیجانو ببرم بالا جو گرف زدیم با استوک سیتی شروع کردیم :|
فعلا تو تورنومنت پیش فصلم , به شخصه کلا تو این تورنومنتا فقظ پول واسم ملاکه و ترکیب تست کردن خیلی کم پیش میاد ki::
حالا یکم دگ برم جلو فصلو از تیمم عکس میزارم :hehee:
خوشحالم به جمع مون اضافه شدی.
خودمم یه 7 میلیونی به جیب زدم با این تورنومنت پیش فصل. خیلی خوبه
------------------------------------------------------------
لیگ اروپا متاسفانه روی یه اشتباه حذف شدم جلو ناپولی
تموم امیدم لیگه که اونم 3 امتیاز با بارسا فاصله دارم با یه بازی کمتر. فاصله امتیازی خوبی با بارسا ایجاد کرده بودم/ اما دو تا باخت به اتلتیک و همین بارسا کارو پیچیده کرد :nishkhand::eee:
-
نقل قول:
سلام.. چجوری بازیکنا رو تمرین میدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:eee::eee::eee ::eee::eee::eee::eee::eee::eee::eee::eee::eee::eee ::eee::eee:
سلام
تو کریر مود بخش تراینینگ
من که سیو جدید زدم
با اسپورتینگ یه دو هفته ای هست
دو فصل پیش رفتم اروپا قهرمان شدم و یه سه گانه گرفتم (لیگ یوفا)
عکس تیمم رو بزوی میفرستم
-
سلام دوستان
دقت کردین کیفیت چهره بازیکنای آکادمی چه قدر بالا رفته نسبت به فیفا 15
-
سلام
چرا وقتی بازیکنی رو که قرض دادی و در انتهای فصل میخواد برگرده به تیمم با شروع فصل جدید همشون بازیکن آزاد شدن . نزدیک 25 تا بازیکن قرض دادم که این مشکل برام پیش اومده
خواهشا سریع تر جواب بدین
-
نقل قول:
سلام
چرا وقتی بازیکنی رو که قرض دادی و در انتهای فصل میخواد برگرده به تیمم با شروع فصل جدید همشون بازیکن آزاد شدن . نزدیک 25 تا بازیکن قرض دادم که این مشکل برام پیش اومده
خواهشا سریع تر جواب بدین
سلام
قرارداد بازیکناتون تموم شدن شما باید حواستون به قراردادها باشه
برای تمدید قرارداد به قسمت Contracts برید
-
آقا تیمهای من سیتی،پاریس ژرمن و رئال اگر به بازیکناتون پیشنهاد دادن قیمت رو ببریم بالا اونا خر میشن میخرن من خودم یه بازیکن داشتم که قیمتش ۱۹ملیون بود ،پاریس ژرمن پیشنهاد ۲۲ملیونی داد ما هم گفتیم ۴۰ملیون میفروشیمش نامرد خریدش .
-
نقل قول:
آقا تیمهای من سیتی،پاریس ژرمن و رئال اگر به بازیکناتون پیشنهاد دادن قیمت رو ببریم بالا اونا خر میشن میخرن من خودم یه بازیکن داشتم که قیمتش ۱۹ملیون بود ،پاریس ژرمن پیشنهاد ۲۲ملیونی داد ما هم گفتیم ۴۰ملیون میفروشیمش نامرد خریدش .
اون تیما بودجشون نجومیه :D من بوجان کرکیچ و 140 میلیون انداختم به رئال بعد ایسکو که هم جوون تر بود هم اورالش بالاترو 45 میلیون ازش گرفتم :d
-
آقا یکی بیاد توضیح بده که تو ترکیب اون بخشی که میتونی به تک تک بازیکنان بگی در مواقع مختلف چیکار کنند رو توضیح بده.
-
نقل قول:
سلام ... لطفا چند تا بازیکن با استعداد و جوون معرفی کنید:eee::eee::nishkhand::nishkhand::nishkhand:
bongonda LW
redmond RW
bakkali RW
batshuayi ST (فک کنم درس نوشتم اگه نبود تو مارسی ه :nishkhand:)
umtiti CB
carrasco LM (عالیه)
saul CM CDM
فعلا اینا بمونه اگ پست خواصی یا تا رنج قیمت خاصیم خواستی بگو معرفی کنم :nishkhand:
-
نقل قول:
سلام
قرارداد بازیکناتون تموم شدن شما باید حواستون به قراردادها باشه
برای تمدید قرارداد به قسمت Contracts برید
تمام بازیکنام حداقل 2 سال باهام قرارداد دارن و همیشه ام حواسم به قرارداداشون هست . بعد اینکه هر راهی که فکرشو کنید رفتم ولی فایده ای نداشته
به نظر خودم مشکل از کرک ناقص بازی که باعث شده این مشکلم به وجود بیاد مثل مشکلات دیگش نداشتن سر برخی بازیکنا و شطرنجی بودن لباس بعضی تیم ها و دستکش بازیکنا و گزارش ملی و چند مشکل دیگه حالا اگه راه حل دیگه ای دارید بهم بگید چون این مشکل خیلی اعصاب خورد کنه
نهایتا اگه مشکلمم حل نشه دو راه بیشتر ندارم 1- یا اصلا بازیکنی رو دیگه قرض ندم 2- یا قرض بدم ولی اخرای فصل که پیشرفتشونو کردن با پرداخت غرامت قراردادشونو فسخ کنم و برگردن به تیمم .
-
آقا این هری کین چرا گند میزنه هم؟.ای خاک تو سرم که پیشنهاد پاریسن ژرمن به وازکز رو به شوخی گرفتم.
-
این کلچی ایهه ناچو هم بازیکن خوبیه ها:jeddiiiii::ahaaaaaa:
-
نقل قول:
این کلچی ایهه ناچو هم بازیکن خوبیه ها:jeddiiiii::ahaaaaaa:
واس زخیره خوبه بگیرمش؟ :nishkhand:
-
1 فایل پیوست
ترکیب اصلیم تو فصل دوم
ذخیره ها
مصدوما کمر تیمو خم کردن :|
اینم مهاجم نوکم. که به نظرم یکی از مستعد ترین بازیکن ها از لحاظ سنیه. 19 ساله اورال 82 !
-
نقل قول:
واس زخیره خوبه بگیرمش؟ :nishkhand:
اره واسه ذخیره بد نیست. واسه امبولو برنامه ها ریختم ها کمتر از 100 تا به تیمی نفروشم ! ببینیم چی میشه حالا ki::
-
از بین بازیکنام دومنیکو براردی ، سامو کاستیخو و موی گومز رو خیلی قبولشون دارم.
خیلی بازیکنای تکنیکی و خفنی هستن. همشونم جوون. مخصوصا براردی که خارق العاده س !!!واقعا ارزش داشت موقعی که خریدمش 2 3 ماه مصدوم بود بخاطرش صبر کردم.
با مدافعام اصلا حال نمیکنم. دروازه بانمم خیلی مالی نیست. فقط کوندوگبیا وسط زمین خوب کار میکنه. با این حال صدر جدولم ولی با این بازیکنا خیلی بهم حال نمیده :|:sad:
-
آقا این سردار آزمون خوبه؟تو فیفا۱۴که خوب بود؛هم از لحاظ پیشرفت هم از لحاظ بازی.
-
نقل قول:
خیلی بازیکنای تکنیکی و خفنی هستن. همشونم جوون. مخصوصا براردی که خارق العاده س !!!واقعا ارزش داشت موقعی که خریدمش 2 3 ماه مصدوم بود بخاطرش صبر کردم.
با مدافعام اصلا حال نمیکنم. دروازه بانمم خیلی مالی نیست. فقط کوندوگبیا وسط زمین خوب کار میکنه. با این حال صدر جدولم ولی با این بازیکنا خیلی بهم حال نمیده :|:sad:
این کوندوگبیا همون که چند فصل پیش تو موناکو بود؟اگه خودش واقعا هافبک دفاعی خوبی.
-
نقل قول:
این کوندوگبیا همون که چند فصل پیش تو موناکو بود؟اگه خودش واقعا هافبک دفاعی خوبی.
اره سابقه بازی تو موناکو رو هم داره. ولی من تو فیفا از اینتر خریدمش اونجا بازی میکنه. بازیکن تنومندیه و تقریبا بیشتر توپ هایی که بلند میشه تا وسط زمین رو خودش سر میزنه
راضیم ازش. یه بازیکن دیگه خریدم کنارش یوری تیلمانس اونو تازه بازیش دادم ببینم چطور بازی میکنه
-
نقل قول:
واسه دفاع اومتیتی خیلی خوبه دروازبانم که فقط من تو این همه بازی که کردم با باتلند حال کردم هم جوونه هم قیمتش خوبه حتی با کورتوا هم حال نکردم :fek konam:
منم تیمم استوک سیتی رو ول کردم میخواستم برم یه تیمه ضعیف گفتم بینه راه من سیتی ام یه حالی بدم که موندم درسش کنم بعد از لیگ انگلیس بیام بیرون :nishkhand:
رحیم استرلینگ عجب بازیکنیه لامصب :evaa:
این ایهناچو ام هس اونجا ولی ترافیکه مهاجم داره شدید :| لامصب مربی قبلی رفته بنزما و لوکاکو رو گرفته الا آگرو و بنزما و بونی و لوکاکو و ایهناچ. رو دارم واقعا نمیدونم چیکار کنم :| entezar::
بعد این فریرا کاراسکو ام حتما واسه بال چپ بگیرید عالیه :nishkhand:
-
نقل قول:
واسه دفاع اومتیتی خیلی خوبه دروازبانم که فقط من تو این همه بازی که کردم با باتلند حال کردم هم جوونه هم قیمتش خوبه حتی با کورتوا هم حال نکردم :fek konam:
منم تیمم استوک سیتی رو ول کردم میخواستم برم یه تیمه ضعیف گفتم بینه راه من سیتی ام یه حالی بدم که موندم درسش کنم بعد از لیگ انگلیس بیام بیرون :nishkhand:
رحیم استرلینگ عجب بازیکنیه لامصب :evaa:
این ایهناچو ام هس اونجا ولی ترافیکه مهاجم داره شدید :| لامصب مربی قبلی رفته بنزما و لوکاکو رو گرفته الا آگرو و بنزما و بونی و لوکاکو و ایهناچ. رو دارم واقعا نمیدونم چیکار کنم :| entezar::
بعد این فریرا کاراسکو ام حتما واسه بال چپ بگیرید عالیه :nishkhand:
بونی رو که حتما بفروش.لوکاکو رو نگه دار دوسش دارم :jeddiiiii::ahaaaaaa:lol:- بعد بین بنزما و آگوئرو یکیشون بفروشی پول خوبی گیرت میاد. ایهه ناچو هم بازیکن بدی نیست ولی خودت تستش کن ببین چجوره
اگه دو فوروارده بازی میکنی نوک حداقل 4تاشو نگه دار.ولی بونی رو رد کن بره.
منم ویارئاله بهم نمیچسبه بازیکن چرت زیاد داره. احتمالا فصل تموم شه تیمو عوض کنم.شاید برم ایتالیا. باورتون نمیشه من تو دنیای واقعی اصلا از لیگ ایتالیا خوشم نمیاد و باهاش حال نمیکنم. ولی تو فیفا بهش علاقه دارم نمیدونم چرا :| یا شایدم برم انگلیس