-
⚽️ Bayern News / اخبار تیم بایرن مونیخ در فصل 2014/15 ⚽️
-
پاسخ : اخبار و حواشی پیرامون بهترین تیم بوندسلیگا در سال 2014/15
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، باشگاه بایرن مونیخ به دنبال استخدام مارکو رویس ستاره ملیپوش بورسیادورتموند است.
در حالی که درخواست اولیه گواردیولا با مخالفت شدید کارهاینس رومنیگه و ماتیاس سامر مواجه شده است اما گواردیولا قصد دارد رویس را به بایرن بیاورد. امیدواری گواردیولا به بند جدایی 45میلیون یورویی در قرارداد رویس است که در صورت پرداخت این مبلغ او می تواند به تیم دیگری نقل مکان کند.
با حضور احتمالی رویس در بایرن مثلث لواندوفسکی، گوتزه و رویس این بار با لباس قرمز شکل خواهد گرفت.
منیع :
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، بایرن مونیخ در دیدار دوستانه ی خود در پیش فصل مقابل دویسبورگ قرار گرفت که با وجود گلزنی لواندوفسکی، بازی 1-1 به پایان رسید.
مهاجم لهستانی در نیمه ی اول شب سختی را برای میشل راتازاک رقم زد ولی در نیمه ی دوم، با حضور مارک لنز در دروازه دویسبورگ در نیمه ی دوم، بلاخره قفل دروازه ی این تیم شکسته شد.نیمه ی اول با برتری نسبی بایرن همراه بود. آنها موقعیتهای خوبی روی دروازه ی دویسبورگ ایجاد کردند ولی در کل در موقعیت سازی نسبت به طول فصل افت کرده بودند.بایرن دیشب با سیستم 2-5-3 ظاهر شد و با عدم حضور ملی پوشانش در موقعیت سازی دچار مشکل شده بود. بادشتوبر که به تازگی به میادین بازگشته نیز 85 دقیقه بازی کرد.خوشحالی بایرنی ها از گل دقیقه 62 دوامی نیافت و فابیان شنلهاردت، مهاجم جوان دویسبورگ در دقیقه 69 با یک حرکت زیبا بازی را به تساوی کشاند.بازی تا پایان پایاپای پیش رفت و دو تیم نتوانستند موقعیت خاصی ایجاد کنند.
بدین ترتیب اولین دیدار بایرن مونیخ در پیش فصل با گلزنی لواندوفسکی همراه شد ولی در پایان با تساوی به اتمام رسید.
منیع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،اولی هوینس رئیس سابق باشگاه بایرن مونیخ که در زندان به سر می برد به بیمارستان منتقل شده است.
به گزارش بیلد، رئیس 62 ساله سابق باشگاه بایرن مونیخ که به دلیل تخلف مالیاتی در زندان به سر می برد به کلینیک منتقل شده است. هوینس قبلا عمل جراحی قلب انجام داده است و احتمال می رود او برای انجام تست ها و آزمایشات بعد از عمل دوباره بستری شده است.
گفته می شود انتقال هوینس به کلینیک لاندسبرگ مخفیانه و با اسم مستعار انجام شده است. هوینس به دلیل تخلف مالیاتی به سه سال و نیم حبس محکوم شده است.
منیع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، هانس ویلهلم مولر ولفارت پزشک تیم ملی آلمان و بایرن مونیخ نسبت به وضعیت جسمانی باستین شواین اشتایگر نگران است.
به نقل از Spox، دکتر ولفارت معتقد است که شواین اشتایگر به استراحت زیادی نیاز دارد و در غیر این صورت، مشکلی جدی او را تهدید می کند.بایرن مونیخ دقیقاً 1 ماه بعد فینال جام جهانی باید در سوپرکاپ آلمان به میدان برود و بعد از آن بازی های جام حذفی و فصل جدید بوندسلیگا آغاز خواهند شد.دکتر مولر ولفارت در مصاحبه با یورو اسپورت گفت: "شواین اشتایگر حداقل به 6 هفته استراحت نیاز دارد. "دکتر مولر ولفارت یکی از نکات مثبت بوندسلیگا را وجود تعطیلات زمستانی می داند."انگلیس هیچ گاه قهرمان جهان نخواهد شد، چون تعطیلات زمستانی ندارند. "
منیع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، برند لنو دروازه بان جوان بایرلورکوزن به تعریف و تمجید از مانوئل نویر سنگربان شماره یک تیم ملی آلمان پرداخت.
به نقل از وبسایت Bild، لنو دروازه بان 22 ساله لورکوزن که تحت تاثیر عملکرد نویر در جام جهانی قرار گرفته، بر این باور است که او در حال حاضر بی رقیب است.دروازه بان تیم ملی آلمان در رده زیر 21 ساله ها، نویر را یک دروازه بان با سبکی مدرن دانست و در مورد او این چنین گفت: «بیشتر مواقع به نظر می رسد کارهای او ریسکی است و برای تیم مخاطره آمیز است. اما او به شما نشان می دهد که امروزه نقش یک دروازه بان تا چه مهم و کاربردی است. نویر غیر قابل بحث است».وی در ادامه افزود: «او حالا قهرمانی جهان را هم در کارنامه دارد. به نظرم در حال حاضر هیچ دروازه بانی بهتر از نویر نیست».لنو در پایان از شانس خود برای حضور در دروازه تیم ملی آلمان این گونه به اظهار نظر پرداخت: «اگر اتفاق خاصی رخ ندهد فعلا کسی نمی تواند با نویر رقابت کند. ما گلرهای ارزشمندی در تیم ملی داریم، من هم فعلا قصد کسب تجربه در لیگ قهرمانان اروپا را دارم و می خواهم فرصتم را برای حضور در تیم ملی افزایش دهم».گفتنی است، لنوی 190 سانتی متری سابقه 13 بازی در تیم زیر 21 ساله های آلمان را در کارنامه دارد.
منیع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، پس از کناره گیری ناگهانی فیلیپ لام از تیم ملی آلمان، مدافعان زیادی از جمله سباستین یونگ تلاش می کنند که جایگزین او در پست دفاع راست شوند.
به نقل از وبسایت Bild، یونگ که در فصل نقل و انتقالات فرانکفورت را به مقصد وولفسبورگ ترک کرد، اکنون با خداحافظی لام از تیم ملی، فرصت مناسبی برای حضور در تیم ملی آلمان می بیند.مدافع راست جدید گرگ ها در ابتدا به شوخی گفت: «اگر من سرمربی تیم ملی بودم به خودم (سباستین یونگ) اجازه بازی کردن می دادم».مدافع 24 ساله و جاه طلب ژرمن ها، کناره گیری فیلیپ لام را فرصتی بزرگ برای خود می داند و در این باره این چنین می گوید: «خیلی حیف شد که فیلیپ لام از تیم ملی کناره گیری کرد اما این موضوع ممکن است که درهای ورودی تیم ملی را برای من باز کند و شانس من برای حضور در تیم ملی را بیشتر کند».
گفتنی است، سباستین یونگ تنها یک بار برای مانشافت به میدان رفته است و آن بازی دو ماه پیش مقابل تیم ملی لهستان بود.
منیع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، ماتیاس سامر، مدیر ورزشی باشگاه بایرن مونیخ از شروع خوب و همراه با گلزنی لواندوفسکی ابراز خرسندی کرد.
مهاجم لهستانی سابق تیم فوتبال دورتموند، که تابستان امسال و به عنوان بازیکن آزاد به بایرنمونیخ پیوست، در دقیقه 62 بازی دوستانه بایرن در برابر دویسبورگ موفق به گلزنی شد تا اولین گل خود را با پیراهن باشگاه جدیدش به ثبت برساند.ماتیاس سامر با ابراز خوشنودی از روبرت لواندوفسکی در جریان بازی دیشب به خبرنگاران گفت:"او بازیکنی برجسته، با عملکردی خارقالعاده است. ما نیز آرام آرام قابلیتهای او را بیشتر خواهیم کرد."به گزارش سایت گل، وی ادامه داد:"باید به دقت تمرین کنیم، چرا که در پایان این هفته یک تورنمنت را نیز در پیش رو خواهیم داشت. بسیاری از بازیکنان هنوز در تعطیلات هستند و نمیتوانیم در حالی که در فصل بدنسازی هستیم، مرتبا از بازیکنان یکسانی استفاده کنید. این مساله میتواند باعث مصدومیت بازیکنانمان شود."سامر افزود:"باید مراقب باشیم و البته خودمان را به طور کامل آماده شروع لیگ جدید کنیم."لواندوفسکی نیز با بیان ایکه منتظر بازگشت بازیکنان اصلی بایرن پس از جام جهانی است گفت:"خوشحالم که توانستم گلزنی کنم؛ امیدوارم با بازگشت بازیکنان ملیپوشمان که تعدادشان کم هم نیست، بهتر و بهتر شویم. قطعا حضور آنها روند حرکتی ما را بهتر نیز خواهد کرد."
منیع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، تنها بعد از چند روز کار کردن با هولگر بادشتوبر سرمربی بایرن مونیخ عملکرد او را مورد ستایش قرار داده است.
به نقل از Sport 1، بادشتوبر 25 ساله به دلیل مصدومیت 19 ماه از میادین به دور بود و در تمرینات بایرن مونیخ برای فصل جدید حضور یافته است. گواردویلا در مصاحبه با Fcb.tv درباره هرمان گرلاند مربی بایرن و بادشتوبر گفت:" هرمان، هرمان است. ما در طول فصل گذشته دو مدافع میانی خوب داشتیم. اکنون بادشتوبر را داریم که او خیلی خوب است. او بهترین بازیکنی است که تاکنون داشته ام."
منیع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، تیم رویایی جام جهانی 2014 که با رای گیری کاربران سایت فیفا انتخاب شده اند، معرفی شد.
به گزارش سایت فدراسیون بین المللی فوتبال، کاربران سایت فیفا از 27 ژوئن تا 13 جولای فرصت داشتند تیم رویایی خود را برای جام جهانی 2014 انتخاب کنند.
کسانی که در این رای گیری شرکت کرده بودند در قرعه کشی شرکت داده شدند و پنج نفر برنده جوایز درنظر گرفته شده برای این مسابقه که مدل های مختلف گوشی تلفن همراه سونی است، شناخته شدند.علاوه برآن، هر یک از این پنج نفر پیراهن ویژه ای با نقش تیم رویایی جام جهانی 2014 منتخب اعضای باشگاه تارنمای فیفا دریافت خواهند کرد. نکته جالب در این تیم، حضور سه مدافع از تیم ملی برزیل است که بدترین خط دفاعی جام را به نام خود ثبت کرد!تیم رویایی جام جهانی 2014 به شرح زیر است:دروازه بان:مانوئل نویر(آلمان)مدافعان: داوید لوییز(برزیل)، متس هوملس( آلمان)، مارسلو(برزیل)، تیاگو سیلوا(برزیل)هافبک ها: آنخل دی ماریا(آرژانتین)، جیمز رودریگز (کلمبیا)، تونی کروس(آلمان)مهاجمان: لیونل مسی(آرژانتین)، توماس مولر(آلمان)، نیمار(برزیل)سرمربی: یواخیم لوو(آلمان)
منیع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، ژردان شقیری، مهاجم بایرن مونیخ عنوان کرد که انتقالش به یوونتوس دور از ذهن نیست.
قهرمان بودنسلیگا علاقه ای به فروش ستاره ی سوئیسی ندارد ولی یوونتوس از زمان پیوستن او به آلیانس آرنا، شرایط او ره زیر نظر داشته است.شقیری از رم و لیورپول هم پیشنهاد دارد. او مدعی شد که هنوز پیشنهادی از قهرمان ایتالیا دریافت نکرده ولی منتقل شدن به تورین برایش گامی به عقب نخواهد بود.او در مصاحبه با Tuttosport گفت: " یوونتوس مسلما گزینه ی جالبی خواهد بود.یووه باشگاه بزرگی است و کسی نیست که نخواهد برای آنها بازی کند. فکر نمیکنم انتقال به یووه، قدمی رو به عقب در دوران فوتبالی من باشد.نمیدانم که یوونتوس با بایرن تماس داشته یا نه. هیچ چیزی در این رابطه نشنیدهام."شقیری تا سال 2016 با بایرن قرارداد دارد.
منیع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هوادران بایرن مونیخ در ایران،سرمربی تیم فوتبال بایرن مونیخ گفت: اگر امسال موفق نشوم احتمال دارد یک مربی دیگر جانشین من شود. پپ گواردیولا بعد از یک فصل حضور در بایرن معتقد است فشار برای کسب موفقیت روی او در مونیخ زیاد است. وی قبل از شروع سفر باواراییها به آمریکا در مصاحبه با خبرگزاری آلمان اظهار داشت: اگر عنوانی کسب نکنم، فصل بعد احتمالا یک مربی دیگر به جای من خواهد آمد. اینجا هستم که کارم را همانگونه که در بارسلونا انجام میدادم، یعنی تا جایی که ممکن است خوب انجام دهم.
وی تصور میکند بعد از یک سال حضور در آلمان چیزهای زیادی یاد گرفته و با فرهنگ ژرمنها آشنایی پیدا کرده است. پپ افزود: به کشوری متفاوت با وطنم آمدم. یعنی متفاوت با جایی که از فوتبال احساس کاملا متفاوتی داریم. همواره سعی کردهام خودم را وفق دهم. آرزو میکنم همه چیز با ایدههای من جور شود اما باید در نظر گرفت که این خود یک دوره است و من فقط یک سال است که اینجا هستم.
وی تصور میکند بازیکنان ملیپوش آلمانی تیمش که به تازگی قهرمان جهان شدهاند، انگیزه کافی برای افتخارآفرینیهای بعدی را دارند.
مربی 43 ساله اسپانیایی عنوان کرد: اکنون آلمان قهرمان جهان شده و از این بابت خوشحالم و به آنها میبالم. این قهرمانی به منزله هدیهای برای بایرن است که 6 بازیکنش در راه قهرمانی جهان نقشآفرین بودند.
منیع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، ستاره ی سوئدی پاری سن ژرمن از تصمیم کاپیتان تیم ملی آلمان در خداحافظی از بازی های ملی دفاع کرد،چرا که به زعم او لام در اوج از فوتبال خداحافظی کرده است.
کاپیتان 30 ساله ی تیم ملی آلمان بعد از قهرمانی در برزیل،از بازی های ملی خداحافظی نمود.با این وجود زلاتان ابراهیموویچ معتقد است که لام بهترین زمان را برای خداحافظی انتخاب کرده است:"لام وظیفه اش را در تیم ملی انجام داده و اگر قصدش خداحافظی است الان بهترین زمان میباشد.برای یک فوتبالیست بهتر است که در اوج از مستطیل سبز کناره گیری کند.او چیز بیشتری نمی توانست بدست آورد پس کار درست را انجام داد."لام با 113 بازی ملی بعد از ماتیوس،کلوزه و پودولسکی بیشترین بازی را برای مانشافت انجام داده است.
منیع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، فرانک ریبری ستاره فرانسوی و خاوی مارتینز هافبک اسپانیایی تیم فوتبال بایرن مونیخ از روز سه شنبه در تمرینات آماده سازی این تیم بوندس لیگایی ، حاضر شدند.
فرانک ریبری مهاجم بایرن ، به سبب مصدومیت ، بازی های تیم ملی فوتبال فرانسه را در جام جهانی از دست داد ولی مارتینز در تیم ملی فوتبال اسپانیا حضور داشت که پس از دو بازی ، تیمش از جام جهانی حذف شد.
ریبری در سخنانی که در سایت اینترنتی بایرن منتشر شد اعلام کرد ، برای من ،حضور در تمرینات تیم فوتبال بایرن مونیخ ، بهترین چیزی است که برایم روی می دهد و اکنون ، روز به روز ، بهتر می شوم.
به گزارش خبرگزاری فرانسه ، پپ گواردیولا مربی بایرن ، همچنان ده عضو اصلی تیم اولیه خود را در اختیار ندارد که از جمله آنها می توان به شش نفر از بازیکنان تیم ملی فوتبال آلمان اشاره کرد.
بایرن روز 22 اوت در نخستین بازی خود در چارچوب بازی های بوندس لیگای آلمان با ولفسبورگ روبه رو می شود.
منیع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، ماتیاس سامر، مدیر ورزشی بایرن مونیخ، تاکید کرد که فرانک ریبری، ستاره فرانسوی این باشگاه، فصل جدید را در بهترین فرم آغاز خواهد کرد.
ریبری که به دلیل آسیب دیدگی از ناحیه کمر، نتوانست در رقابت های جام جهانی به میدان برود، از دیروز در تمرینات بایرن حضور پیدا کرد و سامر به هواداران این باشگاه قول داد که ستاره تیم شان را از ابتدای فصل در بهترین فرم خواهند دید.او به بیلد گفت:" فرانک از نظر شرایط روحی به خوبی همیشه است و از نظر شرایط فیزیکی به فرم خوبی همیشگی می رسد. من برای او بسیار خوشحالم. او بعد از اینکه جام جهانی را از دست داد، اکنون می خواهد در بهترین فرم بوندس لیگا را آغاز کند. البته او باید مراقب مصدومیتش باشد تا به خوبی آن را پشت سر بگذارد. او در این موضوع بسیار خوب عمل می کند و کم کم به ریتم مناسب می رسد."
منیع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،خوان برنات بازیکن تازه وارد بایرن مونیخ به بررسی شرایط خود در این تیم پرداخته است
خوان برنات بازیکن سابق والنسیا که در فصل نقل و انتقالات به بایرن مونیخ پیوسته است در خصوص شرایط خود به Sportbild گفت:"من از شش سالگی در والنسیا بوده ام و حدود 15 سال در این تیم بازی کرده ام. جو در مونیخ کاملا متفاوت است اما در این باشگاه دوستان جدیدی پیدا کرده ام نظیر تیاگو، رافینیا و پیزارو. فکر می کنم خیلی سریع بتوانم با محیط جدید هماهنگ شوم و از همین حالا در بایرن موینخ احساس راحتی می کنم."
وی در ادامه گفت:"وجود چندین اسپانیایی در بایرن مونیخ کار را برای من در آغاز راحت تر کرده است. اما ما یک تیم هستیم و هیچ گونه فراکسیون اسپانیایی در باشگاه وجود ندارد. ما باید خود را یک تیم بدانیم تا به موفقیت برسیم در غیر این صورت شرایط خطرناک خواهد شد."
برنات در پایان گفت:"فرهنگ موجود در آلمان کاملا مناسب من است،شاید من یک اسپانیایی آلمانی باشم. فوتبال زندگی من است و برای اینکه بتوانم موفق باشم و به عنوانی دست یابم با رقابت سختی در تیم مواجه هستم."
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هوادران بایرن مونیخ در ایران،ستاره ملیپوش و سوئیسی تیم فوتبال بایرن مونیخ شایعه خروج از جمع باواراییها را تکذیب کرد. پس از آنکه در چند روز گذشته شایعات زیادی در مورد ترک بایرن توسط «شردان شکیری» انتشار یافت، این بازیکن 22 ساله از طریق صفحه خود در یکی از شبکههای اجتماعی اظهار داشت: اکنون در دورهای هستیم که خیلی خبرها در مورد نقل و انتقالات نوشته میشود اما همانگونه که همه میدانیم فقط بخش خیلی کوچکی از این اخبار به واقعیت نزدیک است. همانگونه که همه میدانید، اکنون در تعطیلات به سر میبرم. پس هیچگونه رایزنی با باشگاههای دیگر نداشته و با هیچ خبرنگاری هم مصاحبه نکردهام.
وی ادامه داد: با بایرن تا سال 2016 قرارداد دارم. علاقمندم قراردادم را تا پایان انجام دهم.
این اظهارات در حالی از زبان وی نقل شد که روز گذشته روزنامه پرتیراژ ورزشی «توتو اسپرت» ایتالیا نوشت شکیری در راه یکی از دو تیم یوونتوس یا لیورپول است.
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، بوندسلیگای آلمان با وجود توماس مولر (بایرن)، آرین روبن (بایرن) و مارکو رویس (دورتموند) صاحب ۳ مهاجم با کلاس جهانی است.
هفتهنامه کیکر آلمان در تازهترین شماره خود که پنجشنبه (امروز) منتشر شد، به ارزیابی عملکرد مهاجمهای شاغل در لیگ آلمان پرداخته است.این نشریه اقدام به ردهبندی مهاجمین پرداخت و این سه ستاره ارزشمند را در رده یک تا سوم کلاس جهانی معرفی کرد.بر اساس این گزارش، فرانک ریبری، هافبک ارزشمند بایرن مونیخ که به علت مصدومیت، فرصت حضور در جام جهانی 2014 همراه با تیم ملی فرانسه را کسب نکرد، به همراه ماریو گوتسه از بایرن که تک گل قهرمانی ژرمنها را در فینال جام جهانی 2014 مقابل آرژانتین به ثمر رساند، در رده 4 و پنج کلاس بینالمللی مطرح شده است.
طبق این ردهبندی کوین دوبرون (ولفسبورگ)، آندره هان (آگسبورگ)، کوین فولاند (هوفنهایم)، ایوان پرسیچ (ولفسبورگ)، توبیاس ورنر (آگسبورگ)، اریک چوپو موتینگ (ماینس) و لئونارد بیتنکورت (هانوفر) در رده 6 تا 12 بهترین مهاجمین طراز اول لیگ ژرمنها جای گرفتند.در این گزینش یولیان برانت (بایرلورکوزن)، هاکان کالهانواگلو (هامبورگ)، یولیان دراکسلر (شالکه)، لئون گورتسکا (شالکه)، کوین گروسکرویتس (بورسیادورتموند)، پاتریک هرمان (بورسیامونشنگلادباخ)، اسبالوژ هوستی (هانوفر)، فلیکس کلاوس (فرایبورگ)، سجاد سالیهوویچ (هوفنهایم)، یوناتان اشمید (فرایبورگ) و ابراهیم ترائوره (اشتوتگارت) در رده بعدی مهاجمین برتر لیگ ممتاز آلمانها جای گرفتهاند.
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، پپ گواردیولا سرمربی اسپانیایی بایرن امروز در یک نشست خبری در مورد تیم ملی اسپانیا و انتقال تونی کروس صحبت کرد.
وی در این کنفرانس گفت: "شکست اسپانیا در مرحله گروهی جام جهانی بسیار تلخ بود اما خوشبختانه فدراسیون فوتبال اسپانیا با ابقای دل بوسکه تیزهوشیش را نشان داد. کسی به اندازه او نمی تواند به تیم اسپانیا کمک کند. تکرار افتخارات دل بوسکه بسیار دشوار است. توجه داشته باشید که بازیکنان اسپانیا در مقایسه با سال 2008 مسن تر شده و هیچ چیز شبیه به آغاز آن دوره پر افتخار نیست. زمان عوض شدن نسل فرارسیده است."وی ادامه داد: "در اسپانیا بازیکنان جوان و بااستعداد زیادی داریم که می توانند زیر نظر دل بوسکه عصر جدیدی در فوتبال اسپانیا را آغاز کنند. هرچند در شان اسپانیا نبود که با دو باخت از دور رقاب تها حذف شود ولی باید به این بازیکنان که همه چیز را فتح کرده اند احترام گذاشت."پپ سپس در مورد انتقال کروس به رئال گفت: "برای من مربیگری بازیکنی همچون کروس یک افتخار بود. به او و خانواده اش بابت این انتقال تبریک می گویم و برای او در رئال بهترین ها را آرزو می کنم. او فصل گذشته به بایرن کمک های زیادی کرد. در ابتدای فصل در مرکز زمین مشکلات زیادی داشتیم اما هر زمان که به او نیاز داشتم در خدمت تیم بود. چند بار سعی کردم که او را برای ماندن متقاعد کنم اما او را درک می کنم. او جوان است و می خواست دنیای دیگری را تجربه کند. این تصمیمی بود که او گرفت و ما باید به آن احترام بگذاریم. امیدوارم در مادرید روزهای خوبی داشته باشد."
منبع :
-
کار سختی در پیش روی گواردیولا است ( هیتسفلد )
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، به اعتقاد مربی سوئیس در جام جهانی فصلی سخت در انتظار «پپ گواردیولا» در تیم بایرن مونیخ است.
اوتمار هیتسفلد که در جام جهانی 2014 هدایت تیم ملی سوئیس را در اختیار داشت و در سالهای1998 تا 2004 و 2007 تا 2008 مسئول فنی بایرن آلمان بوده، نظر مهمی در مورد آینده مربی اسپانیایی تیم ژرمنی داده است.هیتسفلد در گفتوگویی اظهار داشت: به نظرم امسال یعنی فصل بعد از مسابقات جام جهانی برزیل، مشکلاتی برای مونیخیها بوجود میآید و پپ معضل خواهد داشت.به باور مربی اسبق باواراییها، شمار بازیکنان ملیپوش آلمانی و غیر آلمانی بایرن در جام جهانی زیاد بوده است. این عده هم اکنون تنها چند روزی است وارد تعطیلات تابستانی شدهاند. در حالی که مسابقات بوندسلیگا از 4 هفته دیگر آغاز میشود. پس ستارههای ملیپوش به خاطر بازگشت دیرهنگام به تیم، ابتدای فصل همراه با سرخپوشان حضور ندارند.هیتسفلد افزود: پپ مجبور است مثل پازل نفرات را یکی، یکی به تمرینات و بعد ترکیب تیمش اضافه کند. واقعاً وظیفهای بس سنگین مثل هرکولها در انتظارش است.به اعتقاد مربی بازنشسته در شرایطی که نفرات ملیپوش بایرن دیر به تیم اضافه و آماده خواهند شد، رقبای بوندسلیگایی میکوشند از این تیم امتیاز بگیرند که همین کار را برای گواردیولا در دومین فصل حضورش به عنوان سرمربی تیم مونیخی دشوار میکند.
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، پپ گواردیولا، سرمربی بایرن مونیخ، اعلام کرد که فرانک ریبری می تواند در دیدار پیش روی تیمش مقابل بوروسیا مونشن گلادباخ بازی کند.
ستاره فرانسوی باواریایی ها به دلیل مصدومیت از ناحیه کمر، رقابت های جام جهانی را از دست داد اما از چند روز قبل به تمرینات بایرن بازگشت و اکنون گواردیولا از حضور او در رقابت های تلکام کاپ خبر داد.او به خبرنگاران گفت:" ریبری این هفته خوب تمرین کرد و فکر می کنم او می تواند در هامبورگ برای چند دقیقه بازی کند."
گواردیولا همچنین این ادعا را که بازگشت دیرهنگام بازیکنانی مانند فیلیپ لام، باستین شواین اشتایگر و مانوئل نویر، تاثیر منفی روی تیم بایرن خواهد گذاشت، رد کرد و گفت:" ما باید خودمان را با این شرایط تطبیق بدهیم. ما قدم به قدم پیش می رویم."
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، به گفته مقامات باشگاه رم ایتالیا باشگاه بایرن مونیخ اعلام کرده است از خرید مدافع مراکشی این باشگاه منصرف شده است ودیگر نمی خواهد برای جذب این بازیکن اقدام نماید.
یکی از مسئولان باشگاه رم ایتالیا با تایید این مطلب به شبکه اسکای نیوز 24 ساعته بیان نمود: "باشگاه بایرن برای خرید بن عطیه مشتاق بود و حتی برای خرید این بازیکن نیز با باشگاه تماس گرفت اما پس از مدتی آنها از خرید این بازیکن به نظر می آید منصرف شده اند. سرمربی آنان به ما اعلام نمود بازیکن و مدافع آنها (بادشتوبر) از مصدومیت رهایی پیدا نموده است و آنها دیگر نیاز به خرید مدافع دیگری از جمله مهدی بن عطیه ندارند."با این حساب با انصراف باشگاه مونیخی از خرید مهدی بن عطیه بحث انتقال متقابل این بازیکن با ژردان شقیری نیز به احتمال بسیار زیاد منتفی خواهد شد و بایرن مونیخ هافبک جوان خود را دیگر به باشگاه رم نخواهد فروخت.بدین ترتیب به نظر می رسد مهدی بن عطیه بعد از کوادرادوی کلمبیایی دومین بازیکنی باشد که باواریایی ها از خرید آن به احتمال بسیار زیادی منصرف شده باشند. رسانه های مونیخی نیز چندی پیش اعلام نمودند گواردیولا احتمالا به بادشتوبر، بواتنگ و دانته برای قرار گیری در پست دفاع مرکزی مونیخی ها اعتماد نموده است.
منبع :
:crazy:
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، باشگاه بایرن مونیخ اعلام نمود به احتمال بسیار زیاد با خرید یک دروازه بان ذخیره برای نویر پرونده نقل وانتقالات باشگاه بایرن مونیخ در این فصل به پایان خواهد رسید.
مارکوس هورویک مدیر روابط عمومی باشگاه بایرن مونیخ در مصاحبه با شبکه خصوصی این باشگاه "بایرن تی وی" اعلام داشت :" گواردیولا به ما اعلام کرده است تنها به یک دروازه بان ذخیره برای نویر نیازمند است و نیاز دیگری برای خرید در این فصل نمی بیند. البته هنوز باشگاه در مارکت حضور خواهد داشت ولی به احتمال زیاد خرید زیاد و بزرگی را انجام نخواهد داد."لوکاس ریدر سنگربان سوم بایرن در فصل پیش به تیم پرتغالی ویتوریا ستوبال پیوسته است و باشگاه مونیخی و شخص گواردیولا تصمیم داشتند برای خرید کیلور ناواس دروازبان کاستاریکایی لوانته که در جام جهانی درخشش فوق العاده ای هم داشت اقدام نمایند اما در این راه مغلوب باشگاه رئال مادرید اسپانیا گردیدند.
بایرن مونیخ تا کنون روبرت لواندوفسکی را به صورت آزاد از دورتموند ،خوان برنات را با 10 ملیون یورو از والنسیا و سباستین روده را نیز از باشگاه فرانکفورت به خدمت گرفته است.
منبع :
lay_;;
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، آدیداس، کمپانی تولید کننده البسه ورزشی باشگاه بایرن مونیخ آلمان از لباس دوم بایرن در فصل 2015-2014 ، رونمایی کرد.
بدین ترتیب بایرن فصل جدید رقابتهای را لباسهایی متفاوت نسبت به فصل قبل آغاز خواهد کرد.باشگاه بایرن با انتشار تصاویر لباس جدید خود در صفحه های اجتماعی از هواداران خواسته تا نظر خود را در مورد طراحی جدید آدیداس اعلام کنند.ادیداس بیش از 50 سال است که تولید کننده لباس های ورزشی باشگاه بایرن مونیخ است و قرارداد کنونی آنها سالیانه 29 میلیون دلار ارزش دارد.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هوادران بایرن مونیخ در ایران،پپ گواردیولا معتقد است که مدافع چپ اتریشی بایرن توانایی بازی در قلب خط میانی را دارد و این احتمال وجود دارد در فصل آینده او در پست جدیدی به میدان رود.
در آغاز فصل قبل رقابتهای بوندسلیگا گواردیولا از لام در خط میانی استفاده کرد و این مساله مورد توجه یواخیم لو نیز قرار گرفت و حالا ظاهرا پپ همان برنامه را با آلابا دنبال می کند.پپ در کنفرانس مطبوعاتی می گوید:" دیوید می تواند هرجایی بازی کند، او میتواند در نقش هافبک تدافعی و یا حتی هافبک میانی بازی کند، او معمولا در تیم ملی اتریش هم در خط میانی بازی می کند، باید بگویم که دیوید برای بایرن هدیه ای بزرگ است."
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هوادران بایرن مونیخ در ایران،بازی های دور گروهی قهرمانی زیر 19 ساله های اروپا به پایان رسید.
در آخرین بازی های گروه B امشب آلمان و صربستان مقابل حریفان به پیروزی رسیدند و به مرحله نیمه نهایی این رقابت ها راه یافتند. در این گروه آلمان با 7 امتیاز تیم اول شد و صربستان هم با 5 امتیاز به عنوان تیم دوم به مرحله بعد راه یافت.
آلمان 2-0 اوکراین
داوی زلکه (3، 66)
صربستان 1-0 بلغارستان
ماندیچ (90)
به این صورت روز دوشنبه در مرحله نیمه نهایی، آلمان با اتریش و صربستان با پرتغال دیدار خواهند کرد.
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،رقم فسخ قرار داد این بازیکن 30 میلیون یورو است و از بایرن به عنوان جدی ترین مشتری گریزمان نام برده می شود. بایرنی ها حاضرند تا این مبلغ را به سوسیه داد بپردازند.
آنتوان گریزمان مهاجم تیم ملی فرانسه یکی از چهره های برتر این تیم در جام جهانی برزیل بود. این بازیکن جوان که عضو تیم سوسیه داد است دوشنبه آینده به تمرینات این تیم اضافه خواهد شد.
با این وجود خود باشگاه هم می داند که حفظ این بازیکن تا چه اندازه دشوار است . درخشش در جام جهانی کافی بود تا یک لیست بلندبالا از پیشنهادات به سمت ایجنت این بازیکن سرازیر شود.
البته قبل از جام جهانی نیز زمزمه هایی مبنی بر ترک سوسیه داد و پیوستن به تیمی بزرگتر شنیده می شد، اما حالا بر تعداد این تیم ها افزوده شده است.
رقم فسخ قرار داد این بازیکن 30 میلیون یورو است و از بایرن به عنوان جدی ترین مشتری گریزمان نام برده می شود. بایرنی ها حاضرند تا این مبلغ را به سوسیه داد بپردازند.
اما در داخل اسپانیا نیز این بازیکن یک مشتری بسیار جدی دارد. اتلتیکو مادرید پس از جدایی سه مهاجم خود و به خدمت گرفتن ماندزوکیچ به شدت به دنبال خرید یک مهاجم دیگر است. از گریزمان به عنوان یکی از گزینه های چولو سیمئونه یاد می شود.
به غیر از بایرن و اتلتیکو ، موناکو و تاتنهام نیز معروفترین باشگاه هایی هستند که خواهان به خدمت گرفتن این جوان فرانسوی هستند.
آنتوان، تابستان شلوغی را می گذراند اما آنچه مسلم است سال آینده دیگر او را در سن سباستین نخواهیم دید
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، فیلیپ لام، کاپیتان سابق تیم ملی آلمان عنوان کرد که خداحافظی اش از تیم ملی برنامه ریزی شده بوده است.
لام پس از قهرمانی در جام جهانی اعلام کرد که از فوتبال ملی در 30 سالگی خداحافظی میکند و در یورو 2016 حاضر نخواهد بود و حالا عنوان کرد که این موضوع از پیش برنامه ریزی شده بوده است.او در مصاحبه با سایت فیفا گفت: "آرام آرام متوجه شدم که در پایان فصل چنین تصمیمی بگیرم. میدانستم که پس از جام جهانی از تیم ملی خداحافظی کنم. بسیار خوشحالم که پایان دوران ملی من با قهرمانی در جام جهانی همراه بود. شخصا احساس میکنم زمان مناسبی باری خداحافظی بود.تیم ملی هماهنگی بسیار خوبی دارد و بازیکنان جدید و با استعدادی در راه هستند.به عنوان مدافع چپ برای دفاع کردن مقابل سانترها با پای چپ مشکل داشتم بنابراین دیگر دفاع چپ بازی نمیکنم. با وجود تمام ضعفهای من در دفاع راست و هافبک میانی، مطمئنا هیچ کدام را شخصا انتخاب نمیکنم. بستگی به موقعیت و شراط بازی پست من مشخص خواهد شد."
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، به گفته رسانه های اسپانیایی پپ گواردیولا سرمربی باشگاه بایرن مونیخ المان به دنبال خرید سنگربان سابق بارسلونا می باشد و ممکن است این سنگربان اسپانیایی بار دیگر زیر دست مربی سابق خود فعالیت نماید.
به نقل از الکونفیداینشیال و خبرگزاری abc اسپانیا پپ گواردیولا به فکر خرید شاگرد سابق از تیم بارسلوناست و قصد دارد برای خرید وی اقدام نماید.والدس 32 ساله که در اواخر فصل گذشته دچار مصدومیت شدیدی نیز شده بود از تیم بارسلونا جدا شده است و قصد داشت به تیم موناکو بپیوندد که در بخش آزمایشات پزشکی باشگاه فرانسوی رد شد واین انتقال منتفی گردید.به گفته این رسانه ها بایرن تماس های اولیه را با وکیل والدس برقرار کرده است ولی تاکنون هیچ یک از دو طرف به طور رسمی به این اخبار منتشر شده واکنشی نشان نداده اند.گواردیولا به مدیران بایرن مونیخ اعلام کرده است تیم کنونی وی در حال حاضر کامل است و او تنها به یک دروازه بان ذخیره برای مانوئل نویر نیاز دارد.
منبع :
:-ang
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، رقابت های 4 جانبه تلکام کاپ 2014 امشب آغاز خواهد شد.
این رقابت ها با حضور 4 تیم هامبورگ، بایرن مونیخ، مونشن گلادباخ و وولفسبورگ در هامبورگ برگزار خواهد شد.در بازی های امشب ابتدا هامبورگ و وولفسبورگ از ساعت 21 به وقت ایران به مصاف هم خواهند رفت و در بازی دوم از ساعت 23 بایرن مونیخ و مونشن گلادباخ با هم دیدار خواهند کرد.بازی های فینال و رده بندی این رقابت ها فردا شب برگزار خواهد شد.
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، در دومین بازی Telekom Cup بایرن مونیخ و مونشن گلادباخ به مصاف هم رفتند.
این بازی ها با حضور چهار تیم ولفسبورگ، هامبورگ، بایرن مونیخ و گلادباخ در هامبورگ برگزار می شود. در بازی اول این رقابت ها ولفسبورگ در ضربات پنالتی هامبورگ را شکست داد. این بازی ها در دو وقت 30 دقیقه ای برگزار می شود.دو تیم با این ترکیب بازی را آغاز کردند:بایرن مونیخ: اشتارک؛ رافینیا، مارتینز، بادشتوبر، برنات؛ روده، گاودینیو، ریبری (لوکاس شول)، آلابا؛ لواندوفسکی، پیزارو (هویبرگ)مونشن گلادباخ: بالویش؛ کورب، شولتس، دومینگوئز، ونت؛ داهود، نوردوایت؛ هان، ترائوره؛ کروسه، رافائلاولین خطر جدی را بایرن ایجاد کرد، سانتر رافینیا با ضربه صر لواندوفسکی همراه بود و توپ از کنار دروازه به بیرون رفت. در ادامه ترائوره با اشتارک تک به تک شد اما توپ را به دست های او کوبید. لحظاتی بعد پاس به بیرون کروزه به رافائل رسید و ضربه او را اشتارکه در اختیار گرفت.دقیقه آخر نیمه اول روی حرکت ترکیبی زیبا روده در موقعیت گلزنی قرار گرفت و ضربه او را دروازه بان گلادباخ دفع کرد. ضربه برگشتی به لواندوفسکی رسید و او با ضربه ای فنی و زیبا گل اول بازی را به ثمر رساند.30 دقیقه دوم با برتری بایرن آغاز شد. ریبری در دقیقه 34 پس از جا گذاشتن مدافع گلادباخ با ضربه چیب دروازه این تیم را باز کرد. دقیقه 42 شوت کروزه به دست بادشتوبر خورد و داور اعلام ضربه پنالتی کرد و پنالتی را کروزه تبدیل به گل کرد.دقیقه 59 دوباره داور اعلام پنالتی کرد. آندره هان توپ مارتینز را ربود و در ادامه مارتینز درون محوطه روی او مرتکب خطا شد. ضربه پنالتی را دوباره کروزه در خلاف جهت حرکت اشتارکه تبدیل به گل مساوی کرد.بازی در پایان 60 دقیقه 2-2 مساوی شد و بازی به ضربات پنالتی کشیده شد و بایرن به برتری 5-4 رسید. بایرن مونیخ باید فردا شب در بازی فینال به مصاف ولفسبورگ برود و گلادباخ و هامبورگ بازی رده بندی را برگزار کنند.در ضربات پنالتی لواندوفسکی، آلابا، بادشتوبر،هویبرگ و مارتینز پنالتی های بایرن مونیخ خود را تبدیل به گل کردند و رافینا پنالتی خود را از دست داد. چهار پنالتی اول گلادباخ را نوردوایت، رافائل، هان، کروزه تبدیل به گل کردند و ونت و کورب پنالتی ها پنجم و ششم را از دست دادند.
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، باشگاه لیورپول با ارائه پیشنهادی رسمی به باشگاه بایرن مونیخ آلمان به طور رسمی خواهان جذب ژردان شقیری وینگر سوئیسی این تیم شد که این پیشنهاد از سوی مونیخ ها رد شد.
طی هفته های اخیر اخبار زیادی مبنی بر جدایی احتمالی شقیری از بایرن به گوش می رسید اما شواهد حاکی از ماندن این بازیکن در مونیخ است.بنابر ادعای روزنامه سوئیسی Dialy blick لیورپول با ارائه پیشنهادی 18 میلیون یورویی خواستار جذب این بازیمن شده است و بایرن این پیشنهاد را رد کرده است.این روزنامه همچنین از تلاش بایرن برای تمدید قرارداد شقیری تا 2018خبر داده است، قرارداد کنونی شکیری تا 2016 معتبر است.
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، تیم فوتبال بایرن مونیخ دیشب موفق شد بوروسیامونشن گلادباخ را در ضربات پنالتی شکست دهد تا حریف وولفسبورگ در فینال جام تلکام شود.
در این مسابقه روبرت لواندوفسکی بازی خوبی ارائه دادو ل اول بایرن را با یک ضربه چیپ زیبا به ثمر رساند.لواندوفسکی پس از پایاین بازی گفت:" از اینکه توانستم برای بایرن گلزنی کنم خوشحالم، بازی سختی را پشت سر گذاشتیم که نشان از یک فصل سخت برای ما دارد و باید خیلی خوب خود را برای شروع فصل آماده کنیم، از صعود به فینال خوشحال هستیم. امیدواریم در فینال هم موفق شویم."این دومین گل لواندوفسکی برای بایرن در بازیهای دوستانه بود.
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، ویدئویی از باستین شواین اشتایگر، ستاره بایرن مونیخ و تیم ملی آلمان، منتشر شده که در آن سرود توهین آمیزی در مورد تیم بروسیا دورتموند می خواند.
ستاره ژرمن ها که با نمایش درخشانش در فینال جام جهانی، موجب پیروزی تیم ملی آلمان مقابل آرژانتین شد، در این ویدئو از دورتموندی ها با عنوان "حرامزاده ها" یاد می کند؛ اتفاقی که می تواند به شدت گرفتن دشمنی دو تیم مدعی فوتبال آلمان در فصل پیش رو منجر شود.شواین اشتایگر که در حال حاضر در تعطیلات پیش فصل به سر می برد، به زودی به اردوی بایرن اضافه خواهد شد تا همراه با سایر بازیکنان تیمش برای ادامه برنامه آمادگی پیش فصل به نیویورک برود.
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، کارل هاینس رومنیگه، مدیر باشگاه بایرن مونیخ به هواداران تیمش اطمینان داد که گواردیولا هیچگاه از تیمش اخراج نخواهد شد.
قهرمان 5 دوره اروپا، پس از هر جام جهانی سرمربی خود را اخراج کرده است. سال 2007 فیلیکس ماگات و سال 2011 لوئیس فن خال از بایرن اخراج شدند و حالا شایعاتی مبنی بر اخراج گواردیولا طبق این سنت به گوش میرسید.رومنیگه در مصاحبه با Morgen Post گفت: "بایرن مونیخ هیچگاه گواردیولا را اخراج نخواهد کرد. به صورت کتبی به شما قول میدهم. او تا پایان سال بهار 2016 سرمربی ما خواهد بود. زمانی که قراردادش به پایان برسد. برای بازیکنان شروع تمرینات پس از جام جهانی کمی سخت است ولی خوشبختانه به یمن حضور او بازیکنان شرایط بسیار آرام و خوبی دارند. این هفته به من گفت "میدانم که چه کاری و چگونه باید انجام دهم" پپ این شرایط را به خوبی میشناسد. سال 2010 وقتی اسپانیا به عنوان قهرمان بازگشت، او به خوبی بارسلونا را آماده ی فصل جدید کرد."
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هوادران بایرن مونیخ در ایران،سرمربی باواریایی ها، شماره 9 جدید تیمش را یک بازیکن کامل می بیند.
پپ گواردیولا پس از دیدار دیشب تیمش در مقابل مونشن گلادباخ در رابطه با رابرت لواندوفسکی گفت:
"لواندوفسکی یک بازیکن سطح بالاست. او همه چیز دارد و من از باشگاه بابت خرید او ممنونم. گلی که او به ثمر رساند فوق العاده بود و از روی غریزه فوتبالی اش بود."
لازم به ذکر است تیم بایرن مونیخ شب گذشته موفق شد در تلکام کاپ برابر مونشن گلادباخ به پیروزی برسد که گل اول این تیم را مهاجم لهستانی به ثمر رساند.
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، احتمال دارد فصل آینده دروازهبان قرض داده شده لیورپول انگلیس به ناپولی ایتالیا گلر ذخیره بایرن مونیخ شود.
با توجه به اخباری که به گوش میرسد، مشخص میشود مونیخیها مصمم هستند تا قبل از شروع فصل 2015-2014 دروازهبان سومی در کادر بازیکنان خود به خدمت گیرند. به همین منظور وقتی اعلام شد ویکتور والدس، دروازهبان بارسا برای ذخیرهنشینی در بایرن مورد توجه پپ گواردیولا، مربی اسپانیایی است، امروز (یکشنبه) برخی منابع گزارش کردند احتمال پیوستن «پهپه رینا» نیز به جمع باواراییها وجود دارد.این گلر 31 ساله که فصل گذشته از تیم لیورپول به ناپولی قرض داده شد، با تیم آنفلیدی تا 2016 قرارداد دارد.
:flowerysmile:
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، بایرن مونیخ با پیروزی 3-0 مقابل وولفسبورگ، قهرمان رقابت های تلکام کاپ شد.
روبرت لواندوفسکی که شروع فوق العاده ای در تیم بایرن داشت، مانند دو دیدار گذشته گلزنی کرد. او این بار دو بار دروازه حریف را باز کرد تا به همراه تک گل سباستین روده، دیگر بازیکن جدید بایرن، این تیم به یک پیروزی آسان مقابل وولفسبورگ دست پیدا کند.در این دیدار که مانند دیگر دیدارهای این رقابت ها در 60 دقیقه برگزار شد، لواندوفسکی ابتدا روی ارسال ریبری، دروازه حریف را باز کرد.سپس روی پاس کلودیو پیزارو، روده با ضربه ای دیدنی، برتری بایرن را دو برابر کرد و در نهایت در فاصله 20 دقیقه تا پایان بازی، لواندوفسکی گل دوم خود و گل سوم بایرن را به ثمر رساند.
ترکیب دو تیم
بایرن مونیخ: اشتارکه - هویبرگ، بادشتوبر (رافینیا)، مارتینز، آلابا - روده (توبیاس شواین اشتایگر)، گائودینیو - ریبری (اوکونومو)، پیزارو، برنات (کونتنتو) - لواندوفسکی (لوکاس شول)
وولفسبورگ: گرون - یونگ، نالدو (کلوزه)، نوخه، رودریگز - کلیچ، مدویویچ (مالاندا) - ویرینیا، آرنولد (هانت)، پرشیچ، شینداور
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، فرانک ریبری، ستاره فرانسوی بایرن مونیخ، با ستایش از روبرت لواندوفسکی، هم تیمی جدیدش، او را بازیکنی استثنایی توصیف کرد.
این ستاره لهستانی که در این تابستانی با انتقالی آزاد از دورتموند به بایرن پیوست، شروع فوق العاده ای در بایرن داشت و در دیدار امشب مقابل وولفسبورگ در فینال تلکام کاپ، دو گل از سه گل تیمش را به ثمر رساند.ریبری به سایت رسمی بوندس لیگا گفت:" روبرت بازیکنی استثنایی است. ارتباط او با تیم هر روز بهتر می شود. او بازیکن خوبی برای ماست. او خیلی زود در تیم جا افتاد و ما روزهای خوبی را با هم سپری می کنیم."ریبری که به دلیل مصدومیت، رقابت های جام جهانی را از دست داد، می خواهد تا در فصل پیش با نمایش های خوبش، آن اتفاق را به فراموشی بسپارد." آن اتفاق یک ناامیدی بزرگ برای من بود. مصدومیت هر موقع ممکن است رخ بدهد اما قبل از جام جهانی خیلی تلخ است. به ویژه اینکه من در فرم فوق العاده ای قرار داشتن. من واقعا منتظر جام جهانی برزیل بودم. اما الان هم شرایط خوب است. من نمی خواهم در مورد جام جهانی فکر کنم؛ بلکه به آینده فکر می کنم. بی صبرانه منتظر فصل جدید هستم."
منبع :
-
به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران،در میان صحبت ها راجع به انتقال احتمالی ویکتور والدز به بایرن مونیخ، اکنون گفته می شود که این دروازه بان می تواند دوران ریکاوری خود را در تیم آلمانی سپری کرده و تمرین کند.
روز گذشته بود که رسانه های اروپایی خبر از همکاری مجدد والدز و سرمربی سابق بارسلونا، پپ گواردیولا دادند، کسی که در پایان فصل از جمع آبی اناری ها جدا شده است.
اکنون بنا به گزارش Marca، والدز به دلیل مصدومیت زانویی که در ماه مارچ گریبان گیرش شد، امکان انتقال به موناکو را از دست داد. سپس به خاطر جراحی به آلمان سفر کرد و از این رو گفته می شود که در طول این مدت از او برای رقابت با مانوئل نویر و تجربه چالشی جدید دعوت به عمل آمده است.
منبع :