-
2 فایل پیوست
FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 14 )
FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 14 )
در این قسمت دوستان میتوانند بحث و تبادلی کنند( درباره ی مشکلات در کریر مود,سوالات,تیم های خود,...)
خواهشمندیم قوانین انجمن را رعایت کنید و از ارسال اسپم خودداری کنید.
لطفا فقط موضوعاتی را که به کریر مود 14 ارتباط دارند رو بیان کنید.
با اجازه مدیران و باتجربه های این انجمن
با تشکر.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
-
پاسخ : FIFA Career Mode ( مدیریت تیم و باشگاه داری فیفا 14 )
من الن تیمم بارساوناست نویر و داویید لوییز و قوچان نجاد و دژاگه و داوری رو خریدم بارترا و سانگ و والدز رو هم فروختم پویول هم از فوتبال خداحافظی کردهthink::
-
من خودم هدایت بایرن مونیخ رو به عهده گرفتم . توی فصل جدید مسعوت اوزیل و قوچان نژاد تو لیست خریدم هستن.
چرا کم از این پست بازدید میشه کریر بازا بیان تو
-
آقا این منوش عوض شده کسی میتونه در مورد همین دوتا عکسی که natiger زده توضیح بده.
فقط همین میدونم که در مورد آکادامی.
-
درمورد کریر پلیر توضیح میدید ؟
معیار کم کردن یا زیاد کردن نمره ای که به بازیکنمون میده چی هست .
به خصوص وقتایی که صاحب توپ نیست .
-
من فصل اول هستم البته اخراشم. برای فصل جدید دو مدافع میانی خوب بین 10تا20میلیون میخوام برای تقویت خط دفاع به نظرتون کیا رو بگیرم.همچنین یه مهاجم نوک پر سرعت با قدرت بدنی بالا هم میخوام کی رو بگیرم
-
نقل قول:
من فصل اول هستم البته اخراشم. برای فصل جدید دو مدافع میانی خوب بین 10تا20میلیون میخوام برای تقویت خط دفاع به نظرتون کیا رو بگیرم.همچنین یه مهاجم نوک پر سرعت با قدرت بدنی بالا هم میخوام کی رو بگیرم
اگه دفاع خوب میخوای مت هوملس رو بگیر استرنسش خیلی بالاست 90ه داویید لویزم بد نیست.مهجمم زلاتانو بگیر یا کاوانی
-
نقل قول:
maSIهم خوبه ایتالیای فکر کنم هنوز تو یونتوس باشه
-
نیانگ بازیکن 18 ساله آث میلان هم خیلی خوب بازی می کنه
-
بچه ها کسی کریر پلیر هم بازی میکنه؟
-
تیم منم بارساست :
.................................................. ..................ج. بوتلند........................ ...............................................
جوردی آلبا ............................ روماگ نولی ............................................. پیکه ................................... مونتویا
.................................................. ............... پاتریک.................................................. ...................
........................................ اینیستا .......................................... رمزی ................................................
................ نیمار ......................................... مسی ................................................. ج. دوئلفو ....................
ذخیره: اویر . دزوگالا . دلگادو . کاراسکو . دوس سانتوس . گاسیلین . بویان
الان پنج فصله که دارم بازی میکنم.
خرید ها
خرید زیاد داشتم ولی بیشترش بازیکنای ناشناخته بود. بیشترشون رو با 500.000 میگرفتم. دروازبان هم 3.000.000 خریدم. رمزی رو هم 7.000.000
از تیم ب بارسا هم بازیکن زیاد گرفتم.
فروخته ها
سانچز : 48.000.000 به بایرن
فابرگاس : 42.000.000 به چلسی
چند بازیکن دیگه هم دو سه میلیون، پنج میلیون و... فروختم رفت.
الان بودجم برای خرید بازیکن 130.000.000 هستش.
ژاوی و پویول و پینتو هم بازنشسته شدن.
-
نقل قول:
تیم منم بارساست :
.................................................. ..................ج. بوتلند........................ ...............................................
جوردی آلبا ............................ روماگ نولی ............................................. پیکه ................................... مونتویا
.................................................. ............... پاتریک.................................................. ...................
........................................ اینیستا .......................................... رمزی ................................................
................ نیمار ......................................... مسی ................................................. ج. دوئلفو ....................
ذخیره: اویر . دزوگالا . دلگادو . کاراسکو . دوس سانتوس . گاسیلین . بویان
الان پنج فصله که دارم بازی میکنم.
خرید ها
خرید زیاد داشتم ولی بیشترش بازیکنای ناشناخته بود. بیشترشون رو با 500.000 میگرفتم. دروازبان هم 3.000.000 خریدم. رمزی رو هم 7.000.000
از تیم ب بارسا هم بازیکن زیاد گرفتم.
فروخته ها
سانچز : 48.000.000 به بایرن
فابرگاس : 42.000.000 به چلسی
چند بازیکن دیگه هم دو سه میلیون، پنج میلیون و... فروختم رفت.
الان بودجم برای خرید بازیکن 130.000.000 هستش.
ژاوی و پویول و پینتو هم بازنشسته شدن.
داداش این بوتلند و روماگ نولی و پاتریک و رمزی و دئولفئو اورالشون چنده؟ بازیکنای خوبین؟ :ahaaaaaa:
-
بوتلند = سن 24 = قدرت 76 j. Butland
روماگ نولی = سن 22 = قدرت 72 A.Romagnoli
پاتریک = سن 24 = قدرت 73 Patric
رمزی = سن 26 = قدرت 85 A. Ramsey
دئولفئو = سن 23 = قدرت 86 Deufoleu
البته بستگی هم به خود ادم داره چطوری بازی کنه. یه وقت میبینی بازیکن خیلی قویه نمیتونی باهاش بازی کنی. یه وقت هم با بازیکنای اینجوری غوغا میکنی.
پاتریک و دئولفئو از تیم ب بارسا گرفتم. رمزی از ارسنال. روماگ از روم. بوتلند رو یادم نیست. اسماشون رو نوشتم اگه خواستی سرچ کنی.
دروازبان رو با سه میلیون خریدم شاید کمتر هم بتونی بخری. روماگ هم سه تومن. پاتریک پونصد هزار. رمزی هفت میلیون. دئولفئو هم یادم نیست ولی زیر سه میلیون.
دئولفئو موقعی که خریدم قدرتش 82 بود. الان دو فصل دارمش. یه فصل که بیشتر بازی ها نیمکت بود. ولی این فصل سانچز رفته کلا تو بازیه. یکی در میون با بویان تعویضش میکنم.
من بهت میگم بوتلند رو حتما بخر فوق العاده ست. تا حالا دروازبان به این خوبی ندیده بودم. تو 13 و 14 که این همه بازی کردم تا حالا ندیده بهترین بازیکنم بیشتر از سه چهار تا پیشنهاد بگیره. ولی این بوتلند بالای 15 تا پیشنهاد داشته همه میخوانش.
-
آقا من تازه به جمع فیفا بازها اضافه شدم:مشکلم با career mode اینکه وقتی کار دارم وسط بازی میام بیرون سیو میشه و بازی 3_0 به نفع حریف میشه .چجوری میشه سیو اتوماتیکشو از کار انداخت؟
-
نقل قول:
بوتلند = سن 24 = قدرت 76 j. Butland
روماگ نولی = سن 22 = قدرت 72 A.Romagnoli
پاتریک = سن 24 = قدرت 73 Patric
رمزی = سن 26 = قدرت 85 A. Ramsey
دئولفئو = سن 23 = قدرت 86 Deufoleu
البته بستگی هم به خود ادم داره چطوری بازی کنه. یه وقت میبینی بازیکن خیلی قویه نمیتونی باهاش بازی کنی. یه وقت هم با بازیکنای اینجوری غوغا میکنی.
پاتریک و دئولفئو از تیم ب بارسا گرفتم. رمزی از ارسنال. روماگ از روم. بوتلند رو یادم نیست. اسماشون رو نوشتم اگه خواستی سرچ کنی.
دروازبان رو با سه میلیون خریدم شاید کمتر هم بتونی بخری. روماگ هم سه تومن. پاتریک پونصد هزار. رمزی هفت میلیون. دئولفئو هم یادم نیست ولی زیر سه میلیون.
دئولفئو موقعی که خریدم قدرتش 82 بود. الان دو فصل دارمش. یه فصل که بیشتر بازی ها نیمکت بود. ولی این فصل سانچز رفته کلا تو بازیه. یکی در میون با بویان تعویضش میکنم.
من بهت میگم بوتلند رو حتما بخر فوق العاده ست. تا حالا دروازبان به این خوبی ندیده بودم. تو 13 و 14 که این همه بازی کردم تا حالا ندیده بهترین بازیکنم بیشتر از سه چهار تا پیشنهاد بگیره. ولی این بوتلند بالای 15 تا پیشنهاد داشته همه میخوانش.
دمت گرم .................................................. .......ki::
-
من تیم آکسفورد یونایتد رو برداشتم از لیگ دسته4انگلیس انشا الله به امید خدا میخوایم بیایم لیگ برتر در ضمن آکسفورد یونایین اولین تیمی که مقابل منچسنر با مربیگری فرگوسن باری کرده
-
تیم هایی که تو اونا بودم:من یو - موناکو - رئال
ترکیب کنونیم تو رئال
--------------------------------------------------------------داوری--------------------------------------------------------
---------پیژک------------------------------واران-----------------------هوملز------------------------------------بینز-----------
----------------------------------------------ایتورپوس---------------------پولی----------------------------------------------
-------عدنان-----------------------------------------------دیگو کاستا----------------------------------------بیل----------------
-----------------------------------------------------------رونی------------------------------------------------------------
ذخیره:کورتوا-لوک شاو-آجتی-نوری شاهین-کاکا-جهانبخش-آنجلو هنریکوئز
ایتورپوس تو اتلتیک بیلبائو بود
رونالدو قراردادشو تمدید نکرد الان بی تیمه و نمی تونم بهش پیشنهاد بدم
یل خریدام بیل با 90.000.000 بود
قوچانم داشتم که به خاطر خرید رونی به عنوان قسمتی از پول دادم من یو
-
نقل قول:
آقا من تازه به جمع فیفا بازها اضافه شدم:مشکلم با career mode اینکه وقتی کار دارم وسط بازی میام بیرون سیو میشه و بازی 3_0 به نفع حریف میشه .چجوری میشه سیو اتوماتیکشو از کار انداخت؟
داداش تو فیفا اگر وسط بازی بیای بیرون 3-0 میشه به نفع حریف
به نظر من فقبل هر بازی سیوش کن که اگه یه دفعه رفتی از سیو اولی بیای تو بازی
اوکی؟
-
تیم های شما که تیم نیست
الان 2 سال از بازی گذشته
تیم من رئال مادرید
نویر سن 29 قدرت 89
راموس سن 28 قدرت 87------------------هوملس سن 26 قدرت 87---------------------بودشتوبر سن 25 قدرت 90
گندوگان سن 24 قدرت 87
گوتزه سن 22 قدرت 90---------- اوزیل سن 26 قدرت 89
رونالدو سن 29 قدرت 92--------------------------------------------------------------------- لوکاس مورا سن 22 قدرت 87
نیمار سن 22 قدرت 91 -------------گرت بیل سن 25 قدرت 90
ذخیره ها : هافبک : 1- الشراوی سن 22 قدرت 82 2- یانوزای سن 20 قدرت 76 3- مالاندا سن 21 قدرت 78 4- کاسمیرو سن 23 قدرت 79 5- برانت سن 22 قدرت 78 6- گناربی سن 20 قدرت 70
مهاجم: 1- کریستین تیو سن 24 قدرت 81 2- موراتا سن 22 قدرت 79
مدافع : 1- لوبرته سن 23 قدرت 74 2- ساموئل سن 37 قدرت 68 3- لوسیو سن 37 قدرت 67 4- مونتویا سن 23 قدرت 79
دروازه بان : 1- دانیال داوری سن 27 قدرت 67 2- مارتینز (آکادمی) سن 17 قدرت 62
الان هم 250 میلیون دلار پول دارم
هرکی یه بازیکن خیلی خوب میشناسه معرفی کنه
-
سلام بچه ها.من الان با تیم منچستر تو فصل 4 هستم
بازیکنایی تیمم قدرتشون و سنشون اینه
T.Courtois 24-84 D.Degea 25-82
CB----- smaling 26-79 r.varan 23-81
LB--- D.Alaba 24-81 Dudgeon 25-82 Lukaku 21-71
RB--- De Sciglio 23-87 P.Jons 24-82 Rafael 25-80
CDM--- M.VVerratti 23-83 Junior Malanda 21-82
CM--- P.Pogba 23-87 T.Vilhena 23-73
LM--- Ananidzi 23-73
LW--- S.ElShaarawy 23-85
RM--- A.Januzaj 21-80
LW--- Bakkali20-82 M.Bruno 22-83 deulopeu 22-82 M.Niyang 21-75 W.Zaha 23-82
L.S L.Markovic 22-78
CAM Bernard 23-80 T.cleverly 26-81 C.Eriksen 24-87 Z.Labyad 23-77 A.Maher 22- 81 Moi Gomez 22-80 Muniain 23-83 N.powell 22-71
ST Balotelli 25-87 Benteke 25-86 Lukaku 23-85 D.Welbeck 25-81 Batshuari 22-80
-
سلام به همگی.من تازه فصل اول هست که دارم با ساوتهمپتون بازی میکنم...
بودجه زیادی نداشت یه دروازه بان خریدم به اسم baumann اگه اشتباه ننوشته باشم اورالش فکر کنم 78 بود
بازیکنای بدی هم نداره. ستاره های تیم اینا هستن.آدام لایانا،جی رودریگز،گاستون رامیرز،دژان لاورن ( lovren ) که خیلی مدافع خوبیه و پابلو اُسوالدو!یه بازیکن دارم به اسم mayuka سرعتش خیلی بالاست فکر کنم 94 باشه!
فعلا هم چهارم جدول لیگ انگلیس هستم.تازه مربی گری استرالیا رو هم قبول کردم!!!
-
سلام علی اقا.امیدوارم تو ادامه لیگ موفق باشی..اون بازیکنی ک میگی اسمش مایوکاس رو هیچوقت نفروش.خیلی پیشرفت میکنه
رودریگز و لاورن و کاستوم رامیرز رو هم نگه دار
برا دفاع چپ رو breegs رو بخر.خیلی پیشرفت میکنه
برا دفاع راستم دی شیلیو از میلان
پوگبارو برا هافبکت حتما بگیر
بازم بازیکن خواستی بگو اطلاع بدیم
بوس بای
-
نقل قول:
سلام علی اقا.امیدوارم تو ادامه لیگ موفق باشی..اون بازیکنی ک میگی اسمش مایوکاس رو هیچوقت نفروش.خیلی پیشرفت میکنه
رودریگز و لاورن و کاستوم رامیرز رو هم نگه دار
برا دفاع چپ رو breegs رو بخر.خیلی پیشرفت میکنه
برا دفاع راستم دی شیلیو از میلان
پوگبارو برا هافبکت حتما بگیر
بازم بازیکن خواستی بگو اطلاع بدیم
بوس بای
مرسی داداش بابت اطلاعاتی که دادی.فعلا که هیچی پول ندارم رسیدم نیم فصل این oliver baumann انقد پیشنهاد میاد واسش همرو رد کردم!دروازه بان خوبیه!دفاع چپ لوک شاو رو دارم فکر میکنم خوب پیشرفت بکنه چون شنیده بودم که تو 13 هم زیاد پیشرفت میکرد.فعلا باهاش ادامه میدم ببینم چی میشه.ولی دفاع راستم ناتانیل کلاین هست که به خوبی شاو نیست ممکنه بفروشمش.پابلو اسوالدو هم 27 سالشه اورالش 81 میخوام بدمش بره بایرن و جنوا میخواستنش دادمش به جنوا:evaa: البته هنوز قبول نکرده که بره! 15 میلیون بودجه گیرم بیاد یه مهاجم خوب بگیرم گلزن قیمتشم حدود 7 میلیون باشه.بقیشم استعداد یاب هام یه بازیکن پیدا کردن فکر میکنم بازیکن خیلی خوبی باشه اونم بخرم دیگه تیمم تکمیل بشه.
من هر سری با چلسی بازی میکنم این داوید لوئیز خدا بگم چیکارش نکنه! مگه میزاره بازیکنای ما ازش رد بشن؟!! :|الانم باهاش بازی داشتم بماند که نمیزاشت این اسوالدو بدبخت دو قدم حرکت کنه،یه گلم آخر بازی بهم زد و 2-1 باختم :|
ولی در کل خیلی خوب بازی میکنه
-
خخخخخخخخ.پس بهتره داوید لوئیزو بخری تا دیگه جلوش بازی نکنی
هه
از برنامه مخصوصی ک باهاش بودجرو زیاد میکنن استفاده کن.بعدش دیگه هر چی دوس داشتی خرید کن
اسمش cheat engine هستش
-
نقل قول:
خخخخخخخخ.پس بهتره داوید لوئیزو بخری تا دیگه جلوش بازی نکنی
هه
از برنامه مخصوصی ک باهاش بودجرو زیاد میکنن استفاده کن.بعدش دیگه هر چی دوس داشتی خرید کن
اسمش cheat engine هستش
نه من اصلا از چیت استفاده نمیکنم!اینجوری حال نمیده که.باید تو یه تیم بی پولی باشی جون بکنی پول در بیاری.من اینجوری بیشتر لذت میبرم
راستی اسوالدو رو فروختم بجاش آلوارو موراتا و یه بازیکن ناشناخته گرفتم به اسم آنخل کوریا اورالش 73 در اومد.خیلی بازیکن خوبیه.اولین بازیش واسم گل زد!
رفتم قسمت سرچ دنبال مهاجم میگشتم.همون اولای لیست یه بازیکن پیدا کردم جوون بود حدس میزدم قدرتش بد نباشه.آقا از تیمش پرسیدم چن میفروشیش؟ گفت 80 هزار یورو!!!:crazy:
قدرتش چند بوده که قیمتش این بود!هیچی دیگه بیخیالش شدم.یهو یاد موراتا افتادم رفتم گرفتمش.5 میلیون + ریکی لمبرت رو دادم رئال.
میگم شما شوک سمت راست دسته تون کار میکنه؟
-
این هم ترکیب من( ساوتهمپتون ) :
.................................................. ......oliver baumann........................................... ................
.......................................maya yoshida.....................dejan lovren.........................................
...............nathaniel clyne............................................. ...............................luke shaw...........
...........................................morgan shniderlin..........jack cork.............................................. .
...........adam lallana.........................gaston ramirez.................... ...........jay rodrigez................
.................................................. .........alvaro morata............................................ ..............
ذخیره ها:jose fonte-angel correa-kelvin davis-emanuel mayuka-victor wanyama-ward prose-guly do prado
حدس میزنم بیشترشون براتون ناشناخته باشن.ولی با همین بازیکنا قهرمانی آوردن ارزش داره!
-
من هم یه سیو پلیر باز کرده بودم اشتباهی سیو کردم رو سیو بارسام برای همین یه سیو جدید باز کردم با میلان:
.................................................. ................. جک بیتلند .................................................. ......................
کوئنترائو ............................... رانوکیا ................................................. مکسس ................................... آباته
.................................................. ................... دی یانگ .................................................. .........................
............................. مونتولیوو(پولی) ............................................... اشکان دژاگه(آدریان) ..............................
.................................................. ..................... کاکا .................................................. ..............................
....................................... الشراوی(پاتزینی) ................................... بالوتلی(ماتری) ....................................
فعلا در تلاشم یانوزای رو با مونتاری و پول عوض کنم.
رحیم استرلینگ یا ولبک (یکی از بین یانوزای و ولبک و استرلینگ) و بدشتوبر یا ایوانس رو میخوام تو این فصل بخرم.
هدف هام برا فصل بعد هم یوسکتس یا سرخیو راموس و سوارس یا لواندوفسکی یا آگرو هست (یکی از بین ماتری و پاتزینی رو میفروشم)
-
داش علی من 90 درصد بازیکنا و پیشرفتاشونو میدونم
راسی شوکم فعاله..تکنیک ها هم اجرا میشه.خیلی باحاله
سرچ کن فعال کردن انالوگ سمت راست فیفا 14
-
نقل قول:
داش علی من 90 درصد بازیکنا و پیشرفتاشونو میدونم
راسی شوکم فعاله..تکنیک ها هم اجرا میشه.خیلی باحاله
سرچ کن فعال کردن انالوگ سمت راست فیفا 14
آها پس خودتون فعالش کردین؟!
نکته جالب اینجاست که من از وقتی نصبش کردم شوک راستش خود به خود فعال بود!!!جا های دیگه رفتم بازی کردم شوک راست غیر فعال بود!در صورتی که همین دسته تو فیفا 13 شوک راستش کار نمیکرد!
یه چیز جالب دیگه در مورد دسته من اینه که مثلا وقتی وارد بازی میشیم با دکمه ضربدر یا همون 3 وارد کریر یا مثلا kick off میشیم،مال من بجای ضربدر با مثلث کار میکنه!
-
از اونجایی که پست قبلی ترکیبمو گذاشته بودم و توش چندتا غلط املایی وجود داشت این بار با عکس گذاشتم واستون
اینم ذخیره ها
-
نقل قول:
نه من اصلا از چیت استفاده نمیکنم!اینجوری حال نمیده که.باید تو یه تیم بی پولی باشی جون بکنی پول در بیاری.من اینجوری بیشتر لذت میبرم
راستی اسوالدو رو فروختم بجاش آلوارو موراتا و یه بازیکن ناشناخته گرفتم به اسم آنخل کوریا اورالش 73 در اومد.خیلی بازیکن خوبیه.اولین بازیش واسم گل زد!
رفتم قسمت سرچ دنبال مهاجم میگشتم.همون اولای لیست یه بازیکن پیدا کردم جوون بود حدس میزدم قدرتش بد نباشه.آقا از تیمش پرسیدم چن میفروشیش؟ گفت 80 هزار یورو!!!:crazy:
قدرتش چند بوده که قیمتش این بود!هیچی دیگه بیخیالش شدم.یهو یاد موراتا افتادم رفتم گرفتمش.5 میلیون + ریکی لمبرت رو دادم رئال.
میگم شما شوک سمت راست دسته تون کار میکنه؟
پس بهتر بیای تو لیگ دسته 4 انگلیس
-
نقل قول:
پس بهتر بیای تو لیگ دسته 4 انگلیس
اونو بعد ها ممکنه یه کریر دیگه بسازم
تو 13 هم یه تیم از دسته 2 انگلیس برداشتم تا دسته 1 آوردمش بعدشم که دیگه 14 اومد بیخیالش شدم!
-
برو تو تنظیمات دکمه هاشو درست کن.بازیت اورجیناله؟؟؟
-
نقل قول:
برو تو تنظیمات دکمه هاشو درست کن.بازیت اورجیناله؟؟؟
راهی هست که تو منوی بازی دکمه هارو جابجا کنیم؟که توی خود بازی تنظیمات دسته به هم نریزه ها!
نه ارجینال نیست....
-
اره.برو تو سیتینگ قسمت تنظیمات کنترلش.بع هرجور ک دلت میخواد تنظیمشون کن
-
آقا کسی با نرم افزارFIFA 14 ModdingWay Selectorکار کرده(واسه ادیت واضافه کردن پچ به بازی)می خوام ببینم مثل فیفا13 سیوها پاک میشن یا نه
-
اره.سیوها پاک میشه.ولی برنامه جالبیه
-
نقل قول:
اره.سیوها پاک میشه.ولی برنامه جالبیه
راهی نداره که سیو پاک نشه مثلا از مای دکیومنت سیوهاتو تو هارد کپی کنی بعدش که کارات انجام دادی دوباره بزاریشون سرجاش
-
سلام دوستان به علت مشکلاتی که pes امسال داشت:daghon: بعد از چندین سال فیفایی شدم
چند تا سوال داشتم
1- مثل pes میشه به یه بازیکن یه ایتم داد تا حملش قوی شه یا اینکه خود به خود پیشرفت میکنه ؟
2- از چه راهی میشه پولو افزایش داد؟؟؟
-
نقل قول:
سلام دوستان به علت مشکلاتی که pes امسال داشت:daghon: بعد از چندین سال فیفایی شدم
چند تا سوال داشتم
1- مثل pes میشه به یه بازیکن یه ایتم داد تا حملش قوی شه یا اینکه خود به خود پیشرفت میکنه ؟
2- از چه راهی میشه پولو افزایش داد؟؟؟
سوال اول رو متوجه نشدم اما سوال دومت:یازیکنات رو پرورش بده یا از آکادامی بازیکن بگیر و پرورش بده مثلا من تو فیفا 13 ویلبک را با 14ملیون خریدم بعد چند فصل قیمتش شد 37ملیون