-
آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2013/14
اینم تاپیک جدید اخرین اخبار از شیاطین سرخ:hooora2::hooora2:
چند تذکر به دوستان :
1- خبر تکراری نذارین
2- فقط خبرهای منچستر یونایتد گذاشته شود
به امید پیروزی شیاطین سرخ در فصل جدید
love::love::love::love::love::love::love::love::lo ve::love::love::love::love::love::love::love::love ::love::love::love::love::love::love::love::
-
پاسخ : آخرين اخبار از شياطين سرخ فصل 2013/14
درخواست سرمربي منچستريونايتد از اورتون
سرمربي منچستريونايتد درخواستي از سران تيم پيشين خود براي جذب بازيکن داشت که رد شد.
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] |
|
منچستريونايتد به تازگي پيشنهاد 28 ميليون پوندي براي خريد ماروانه فلاييني و ليتون بينز به باشگاه اورتون ارائه کرد که رد شد.
به گزارش فارس،ديويد مويس که به شدت براي اضافه کردن بازيکن جديد به ترکيب تيم خود تلاش ميکند، قصد دارد تا هر طور شده فلاييني را به اولدترافورد بياورد.
مويس در اين مورد گفت: در نقل و انتقالها همه چيز پيچيده است. هيچکس به درستي نميداند قيمت درست يک بازيکن چقدر است. پيشنهادهايي از سوي برخي باشگاهها براي برخي از بازيکنان تيم داشتيم که فکر ميکنم مبلغ ارائه شده آنها بسيار کم بود. شايد برخي از باشگاهها نيز همين فکر را در مورد بازيکنانشان داشته باشند.
وي در ادامه افزود: البته از سويي با روبرتو مارتينز (سرمربي اورتون) نيز احساس همدردي ميکنم. از سويي بايد بگويم که اگر من هنوز در اورتون بودم و الکس فرگوسن به عنوان سرمربي منچستريونايتد به دنبال فلاييني و بينز ميآمد نميتوانستم آنها را در تيم نگه دارم. به اورتون احترام ميگذارم ولي بايد بگويم دوست دارم اين دو بازيکن را به تيمم بياورم. |
-
هيجان زودرس در ليگ برتر
منچستر - چلسي بدون "فرگي"
در حساسترين بازي هفته دوم ليگ برتر منچستر يونايتد در اولدترافورد از چلسي پذيرايي ميکند؛ ديداري که بدون شک براي هر دو تيم از حساسيت بالايي برخوردار است و ميتواند مسير قهرماني را براي آنها هموار کند.
|
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید] |
|
هيجان خيلي زود در ليگ برتر انگليس به اوج خود رسيد. تئاتر روياها دوشنبه شب ديداري بسيار حساس و سراسر هيجان را به خود ميبيند و دوستداران فوتبال در سراسر جهان چشمهاي خود را به اين ورزشگاه خيره ميکنند تا شاهد جدال شياطين سرخ با چلسي باشند؛ ديداري که تنها يک چيز را کم دارد و آن سر آلکس فرگوسن است که بدون شک سايه سنگين نبودن او احساس خواهد شد؛ چرا که اولدترافورد نميتواند مرد محبوب و موفق خود را از خاطره بزدايد.
هفته دوم ليگ برتر انگليس شنبه با انجام هفت ديدار آغاز شد اما بدون شک گل سرسبد بازيهاي اين هفته دو شنبه شب برگزار ميشود که در آن چلسي در اولدترافورد به مصاف منچستريونايتد ميرود.
چلسي با هدايت ژوزه مورينيو فصل را خوب آغاز کرد. شاگردان آقاي خاص در ديدار نخست خود توانستند با دو گل از سد هالسيتي بگذرند. آنها به خاطر حضور در سوپرجام اروپا بازي هفته سوم را هم برگزار کردند و موفق شدند در استمفوردبريج با نتيجه دو بر يک از سد آستونويلا بگذرند تا موقتا با يک بازي بيشتر نسبت به ديگر تيمها در صدر جدول ردهبندي قرار گيرند.
منچستريونايتد با هدايت ديويد مويس در فصل آمادگي تابستاني نتايج خوبي را کسب نکرد و نااميد کننده ظاهر شد اما در ليگ برتر انگليس شروع بسيار خوبي داشت و موفق شد در ورزشگاه خانگي سوآنسي با نتيجه چهار بر يک به پيروزي برسد و نفس راحتي بکشد.
دو تيم در حالي پاي به اين ديدار ميگذارند که روي نيمکت خود طرحي نو درانداختهاند. منچستريونايتد ديگر فرگوسن را روي نيمکت خود نميبيند. پيرمرد اسکاتلندي پس از 27 سال حضور در اولدترافورد همه را غافلگير کرد و دل از تيم محبوب خود کند تا جاي خود را به مربي هموطن و کمافتخارش ديويد مويس بدهد. مويس تجربه زيادي در ليگ برتر انگليس دارد اما کارنامه او خالي است. او يک دهه هدايت اورتون را بر عهده داشت و موفق شد تيمي را که همواره نامزد سقوط بود، به جايگاههاي بالاي جدول رساند. با اين حال بسياري معتقدند که نيمکت منچستريونايتد براي اين مربي اسکاتلندي بزرگ است. مويس در جديترين تجربه دوران مربيگري خود دوشنبه بايد از چلسي ميزباني کند. اين بهترين فرصت است تا اين مربي اسکاتلندي تواناييهاي خود را ثابت کند.
چلسي هم در نيمکت خود دست به تغيير زده است. آبيپوشان لندن پس از چند سال دوري از چهره محبوب خود دوباره او را به استمفوردبريج بازگرداندند. مورينيو کارنامه درخشاني در چلسي دارد. او در فصل 2005 - 2004 پس از قهرمان شدن با پورتو در ليگ قهرمانان اروپا هدايت آبيپوشان لندن را برعهده گرفت. آقاي خاص در نخستن فصل حضورش در چلسي خيرهکننده ظاهر شد و توانست با 95 امتياز و اقتدار اين تيم را قهرمان ليگ برتر انگليس کند. چلسي در آن فصل در هر دو بازي رفت و برگشت منچستريونايتد را شکست داد و در طول فصل تنها يک بار بازنده از زمين خارج شد. مورينيو در فصل دوم حضور خود در استمفوردبريج هم خوب کار کرد و توانست از عنوان قهرماني خود دفاع کند. او در آن فصل هم دو بار رودروي فرگوسن قرار گرفت که در ديدار رفت با يک گل در اولدترافورد تن به شکست داد اما در ديدار برگشت فرگوسن و تيمش را در استمفوردبريج تحقير کرد و با نتيجه سه بر صفر شکست داد. با اين حال در سومين فصل حضور خود در چلسي به خاطر اختلاف با آبراموويچ از کار برکنار شد.
خريدهاي دو تيم در فصل جابهجايي تابستاني
دو تيم عملکرد متفاوتي در فصل جابهجايي تابستاني داشتند. نخستين خريد چلسي آندره شورله بود که با 28 ميليون دلار از لورکوزن به اين تيم پيوست. مارک شوآرتزر، دروازبان تيم ملي فوتبال استراليا دومين خريد چلسي بود که از فولام جدا شد و با قراردادي يک ساله به آبيپوشان لندن پيوست. فان گينخل سومين خريد آبيهاي در فصل جابهجايي بود که از فيتسه آرنهم هلند به اين تيم پيوست؛ بدون آنکه باشگاه چلسي رقم اين انتقال را اعلام کند. ويليان برزيلي چهارمين بازيکني است که در اين فصل با چلسي قرارداد امضا کرد. او از آنژي ماخاچکالا ميآيد و از بازيکنان مورد علاقه ژوزه مورينيو است اما به نظر ميرسد که هنوز فعاليت چلسي در فصل جابهجايي به پايان نرسيده است؛ چرا که آقاي خاص هنوز اصرار دارد که روني ناراضي را به استمفوردبريج ببرد. او چند روز پيش گفت که بعد از بازي دوشنبه شب پيشنهاد جديد خود را به باشگاه منچستريونايتد ارائه خواهد داد.
اما از چلسي چند بازيکن هم جدا شدند. فلورن مالودا پس از چند سال حضور در استمفوردبريج سرانجام از اين تيم جدا شد و ترابوزاناسپور ترکيه را به عنوان مقصد بعدي خود انتخاب کرد. اوريو روميو هم به صورت قرضي از والنسيا سر درآورد. جفري و مارکو مارين از ديگر بازيکناني بود که از آبيپوشان جدا شدند و به ترتيب به آيندهوون و سويا پيوستند.
شياطين سرخ بر خلاف چلسي در فصل جابهجايي نتوانستند بازيکنان موردنظر خود را جذب کنند. تا الان تنها دو بازيکن به اين تيم پيوستهاند. گوستاو وارلاي اوروگوئهاي پس از چند سال حضور در آتلتيکو مادريد از اين تيم جدا شد و اولدترافورد را به عنوان مقصد بعدي خود انتخاب کرد. باشگاه منچستر رقم انتقال اين هافبک را اعلام نکرده است. ويلفرد زاها دومين خريد مويس در فصل جابهجايي است که 23 ميليون دلار هزينه روي دست اين تيم گذاشت. اما به نظر ميرسد که فعاليت شياطين سرخ هم در فصل جابهجايي هنوز به پايان نرسيده است. اين را خود مويس هم قبول دارد: "به تغيير نياز داريم اما نميخواهيم در جذب بازيکن عجله کنيم و هيچ فشاري را احساس نميکنيم. از همان زماني که هدايت منچستريونايتد را برعهده گرفتم، فهرست بازيکنان جديد را به باشگاه دادم. اگر بتوانيم بازيکنان موردنظر را جذب کنيم، بسيار خوب خواهد بود. در صورت ناکامي هم از بازيکنان کنوني حمايت خواهيم کرد."
منچستريونايتد پس از خداحافظي پل اسکولز تلاش کرد تا جانشيني شايسته براي او پيدا کند. بارسلونا تيمي بود که مويس گمشده خود را در آن مييافت. تياگو آلکانترا و سسک فابرگاس از چهرههاي مورد علاقه سرمربي منچستريونايتد بودند اما در جذب هر دوي آنها ناکام ماند. اولي که سر از بايرنمونيخ درآورد و دومي هم با واکنش منفي بارسلونا همراه شد. به نظر ميرسد که منچستريونايتد همچنان در تکاپوي جذب يک هافبک کلاس بالاست. روزنامه بيلد آلمان از آمادگي منچستريونايتد براي جذب مسوت اوزيل نوشت و اعلام کرد حاضر است براي جذب هافبک مليپوش رئالمادريد 38 ميليون پوند پرداخت کند.
خوان ماتا، هافبک اسپانيايي چلسي از ديگر اسمهايي است که شايعههايي درباره پيوستن او به منچستريونايتد به گوش ميرسد.
در گذر تاريخ
منچستريونايتد و چلسي از تيمهاي قديمي فوتبال انگليس به شمار ميآيند. اين دو تيم پرآوازه تاکنون در مجموع 169 بار برابر هم صفآرايي کردهاند که در آن چلسي 75 بار پيروز و 48 بار شکست خورده است. 46 بازي هم با تساوي به پايان رسيده. در ليگ برتر انگليس هم تعداد پيروزهاي چلسي بيشتر است. دو تيم در اين رقابتها هم 42 بار برابر هم به ميدان رفتهاند که در آن چلسي 14 بار پيروز و 13 بار طعم شکست را چشيده است. 15 بازي هم با تساوي به پايان رسيده.
عملکرده چهار بازي اخير دو تيم
فصل 2012 - 2011
منچستريونايتد 3 - چلسي يک
چلسي 3 - منچستريونايتد 3
فصل 2013 - 2012
چلسي 2 - منچستريونايتد 3
منچستريونايتد صفر - چلسي يک
وين روني
بدون شک وين روني حساسيت ديدار دوشنبه شب را افزايش خواهد داد. پسر بداخلاق اولدترافورد پس از آمدن ديويد مويس غزل جدايي سر داد و بارها خواسته خود را به طرق گوناگون بيان کرد. او هر چند در ديدار نخست شياطين سرخ برابر سوآنسي به بازي رفت اما در آن بازي هم حاشيههاي زيادي به پا کرد و بار ديگر نشان داد که دلش جاي ديگري است.
چلسي از مشتريان پروپا قرص "گلدن بوي" است. ژوزه مورينيو علاقه زيادي به بازي روني دارد و چندين بار به صراحت اعلام کرد که تنها با يک بازيکن دوست دارد قرارداد امضا کند و او روني است. منچستريونايتد تاکنون دوبار پيشنهاد چلسي را براي جذب روني رد کرده است اما به نظر ميرسد که مورينيو با تکيه بر دلارهاي بيشمار آبراموويچ همچنان دستبردار روني نيست. او گفت که بعد از بازي دوشنبه شب پيشنهاد ديگري را به باشگاه منچستريونايتد خواهد داد. بنابراين روني اسمي است که حضور او چه در بازي و چه در روي نيمکت به حساسيت بازي دوشنبه شب ميافزايد.
اظهارنظر مربيان
مربيان دو تيم در اين روزها بيشتر از آنکه درباره بازي سخن گويند، در مورد همديگر لب به سخن گشودند. مورينيو گفت: "بعضي از چيزها وجود دارند که نميتوان آنها را تغيير داد. مويس مربي باتجربهاي است. او به خوبي ميداند که تاريخ تغييرناپذير است. فرگوسن همواره باقي خواهد ماند. فکر نميکنم که مويس بخواهد با فرگوسن مقايسه شود. او در بهترين دوران مربيگري خود است. احساس ميکنم که راه درستي را در پيش گرفته است. اميدوارم به هر آنچه ميخواهد دست نيابد و براي ديگران هم چيزي بگذارد."
اما مويس اين گونه درباره سرمربي حريف سخن گفت: "فوتبال انگليس مورينيو را کم داشت. او براي رسانهها و همچنين هواداران چلسي لذتبخش است. مدتهاست او را نديدهام. بيصبرانه در انتظار ديدنش هستم. مورينيو يکي از بهترين مربيان جوان فوتبال جهان است. او مربي موفقي به شمار ميآيد و شايسته ستايش است. بازي برابر چلسي آن هم در اولدترافورد و در هفتههاي نخست ليگ برتر برايم بسيار جالب است و بيصبرانه در انتظارش هستم.
او درباره روني هم گفت: برابر چلسي از او استفاده خواهيم کرد.
اظهارنظر بازيکنان
پتر چک: بارها برابر منچستريونايتد به ميدان رفتهايم. گاهي اوقات پيروز شدهايم و گاهي آنها بردهاند. هرچند در آغاز فصل هستيم اما پيروزي در اين ديدار در ادامه فصل براي هر دو تيم بسيار مهم خواهد بود. پيروزي در اين ديدار مسير را براي قهرماني هر دو تيم فراهم ميکند.
رايان گيگز: زماني که مورينيو در چلسي بود، اختلاف امتيازي تيم او با ما بسيار زياد بود. اجازه نخواهيم داد که اين اختلاف بار ديگر تکرار شود. در اين فصل بازيهاي نخستين ما بسيار سخت است اما در بازي برابر سوآنسي شروع بسيار خوبي داشتيم. اجازه نخواهيم داد سناريوي مورينيو تکرار شود. |
-
طعنه ریو فردیناند به تیم چلسی
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
ریو فردیناند میگوید که سفر تیم چلسی به استادیوم اولدترافورد، بزرگترین بازی تیم منچستر یونایتد در این فصل نیست.
آبیها دوشنبه شب آینده در دیداری در مقابل تیم منچستر یونایتد از سری بازیهای هفته دوم لیگ برتر انگلستان عازم استادیوم اولدترافورد خواهند شد، اما مدافع کهنه کار قرمزها معتقد است که دیدار در مقابل تیمهای لیورپول و منچسترسیتی برای طرفداران از اهمیت بیشتری برخوردار است.
ریو فردنیاند که به همراه 2 هم تیمی خود، جاناتان اوانز و رایان گیگز در حاشیه مراسم معارفه اسپانسر جدید باشگاه، گروه لاستیک سازی آپولو حضور داشت، در خصوص دیدار آینده تیمش با آبیهای لندن توضیح داد:" بازی با چلسی، بازی مورد علاقه من نیست. شما برای بازی در هر زمان در استادیوم اولدترافورد رو به جلو مینگرید. این جایگاه ویژه ای برای بازی کردن است و همه ما از اینکه داریم در مقابل هوادران خودی در خانه بازی میکنیم سپاسگذاریم و سعی میکنیم این را نشان دهیم. به کرات و بیش از هر تیم دیگری، نزدیک ترین رقبای ما تیمهای لیورپول و منچسترسیتی هستند، به طوری که پیروز این نوع مسابقات، به احتمال زیاد فاتح بزرگترین دیدارهای فصل شده است.
توضیح: پس از اینکه خوزه مورینیو در صحبتهای اخیر خود اظهار داشته بود که قهرمانی فصل گذشته تیم منچستر یونایتد به اندازه کافی قابل قبول و متقاعد کننده نبوده، این دومین مصاحبه مدافع 34 ساله در این هفته محسوب میشود که به نوعی جواب دندان شکنی به مرد پر حرف پرتغالی داده است.
-
میولنستین : 12 سال بهترین شغل دنیا را داشتم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]
" من قویا احساس کردم که برنامه ای که باشگاه به ما گفته بود با صحبت هایی که با دیوید مویز در ملاقات های حضوری مطرح شد یکی نبود . من به دیوید گفتم " دیوید با تمام احترام ، تو کار فوق العاده ای در اورتون انجام دادی اما درک میکنی که داری از یک قایق به کشتی عظیمی میروی ؟ " فرگوسن کاپیتان بود و گروه خوبی از جمله مربیانی مثل من در اختیار داشت .
من احساس کردم که دیوید چهره های اشنا در کنارش میخواهد و نظرش کاملا محترم است اما هیچ مشکلی وجود نداشت اگر میگفت که " من قطعا به جیمی لامزدن در کنارم نیاز دارم اما این کشتی با این گروه در چند سال اخیر موفق بوده پس شاید بهتر است من هم با ان ها برای یک فصل دریانوردی کنم و ببینم که چه اتفاقاتی میفتد .
ترک کردن یونایتد برای من غم انگیز بود . من بهترین شغل دنیا را در انجا داشتم . من از هر نظر کار کردن با ان بازیکنان درجه یک را دوست داشتم . اوضاع تیم و باشگاه را از درون میشناختم .
در 12 سال گذشته در بخش های مختلف از جمله مربی پیشرفت دهنده توانایی ها در اکادمی ، مربی تیم ذخیره ها ، مربی تکنیکی برای کار روی بازیکنان تیم به صورت جداگانه و در این چند سال اخیر به عنوان دستیار سر الکس مشغول به کار بودم . 5 سال اخیر مخصوصا بسیار برای من خاص بود . من با هر روز ، هر هفته ، هر ماه ، هر موفقیت و هر شکست بزرگتر شدم .
سر الکس همیشه حامیم بود و بهم اعتماد داشت . من چند روز پیش با سر الکس دیدار کردم تا ببینم اوضاع بهبودیش بعد عمل چگونس و او از عملش ابراز رضایت کرد و گفت همه چیز خوب پیش رفته است . امیدوارم حالا بتوانم چالش هیجان انگیزی پیدا کنم و کنار کسی که به اندازه سر الکس بهم اعتماد و باور دارد کار کنم .
از اسم من به عنوان یکی از گزینه های پست هدایت تیم ملی زیر 21 ساله های انگلیس نام برده شد اما هیچ تماسی از طرف اتحادیه با من گرفته نشد . ان ها چگونه میتوانند بهترین گزینه را انتخاب کنند وقتیکه با بقیه صحبت نکرده اند ؟ یکی از دوستانم بهم گفت تو گزینه بسیار خوبی برای ان پست هستی ولی بهش گفتم که شک نکن که ان ها بدنبال خارجی ها نمیروند . من 12 سال در این شور کار کردم و بازیکنان جوان اینجا را بهتر از هلند میشناسم . من ولبک ، کلورلی ، لارنل کول ، جسی لینگارد را میشناسم ان ها بازیکنان بسیار خوبی هستند .
من از اوضاع انگلیس در رده ملی غمگین هستم ولی این را بهتان میگم که تا تغییرات عظیمی صورت نگیرد هیچ چیزی عوض نمیشود .
فینال سال 2009 مقابل بارسا بازی نزدیک بود اما ما نتونستیم از نیروهایی که در توانمان بود بهترین استفاده را بکنیم . ما پل اسکولز را که یکی از بهترین هافبک های دنیا بود را روی نیمکت داشتیم . جلوی بارسا شما به بازیکنانی که بتوانند توپ را نگه دارند نیاز دارید .
دو سال بعد در ومبلی ما بخوبی تمرین کرده بودیم و اماده شده بودیم اما بازی را در بین دو نیمه باختیم . در بین دو نیمه بین بازیکنا بحث های زیادی شد و فکر نکنم که از فرصت استراحت بین دو نیمه برای برنامه ریزی روی چیزی که قبل بازی تمرین کرده بودیم تونستیم استفاده کنیم . اگر به 15 دقیقه نخست نیمه دوم نگاه کنید میبیندی که بارسا تلاش کرد ما را بکشد و موفق هم شد . ما نیمه دوم را ان طوری که باید شروع نکردیم و نتیجه اش را هم دیدیم . مردم فراموش کردن که ما در طول هفته روی چه چیزی که همان نگه داشتن توپ بود کار کرده بودیم .
سر الکس بارها از رونی خواسته بود که ان نقش ( پرس سنگین روی بازیساز عقب حریف بطور مثال در فینال ومبلی روی بوسکتس ) را بازی کند . گاهی اوقات او را کارش را عالی انجام میداد و بعضی اوقات هم نه ... بازی برگشت با رئال بسیار حساس بود . ما احساس کردیم که گاهی اوقات رونی انرژی زیادی صرف میکند و به همین خاطر هر چقدر به پایان بازی نزدیک تر میشیم توانش کمتر میشود و خسته میشود و میدانستیم که برای مهار کامل بازیکنی همچون ژابی الونسو انرژی و تمرکز زیادی نیاز است برای همین تصمیم گرفتیم که اینبار این نقش را به ولبک بسپاریم .
البته که رونی میتواند به خوبی در کنار رابین بازی کند . ان توپی که جلوی استون ویلا برای رابین فرستاد نشان دهنده همین موضوع است . وین در طول این سال ها بازیکن بسیار عالی برای یونایتد بوده است اما اگر میخواهید که بهترین رونی را ببینید همه چیز در دنیایش در داخل و خارج زمین باید ثابت و پایدار باشد . ان سالی که ما ارسنال را در نیمه نهایی لیگ قهرمانان شکست دادیم بهترین رونی بود که من دیدم . قدرتمند ، پر از اراده و تمرکز ، تمام کنندگی عالی ... وی واقعا در ان زمان غیر قابل توقف بود .
سر بازی برگشت با رئال ما تصممی گرفتیم که وظیفه مهار الونسو را به ولبک بسپاریم و بعد در زمان مناسب رونی را وارد و کار را تمام کنیم . من داشتم با سر الکس میگفتم که کم کم وقتش است که رونی را وارد زمین کنیم که ان اتفاق احمقانه رخ داد . ان کارت قرمز واقعا مسخره بود . سر الکس سریع پایین رفت تا با داور چهارم بحث کند . حالا همه میدانیم که ان موقع در ذهنش میدانسته است که این اخرین فرصتش است . در همین زمان من روی نیمکت نشسته بودم و فکر میکردم که خب حالا این اتفاق افتاده و کاریش نمیشه کرد حالا باید چیکار کنیم ؟ ما باید کنار های زمین را میبستیم .
کاری که من میخواستم انجام بدهم این بود که یک نفر را وارد زمین کنیم و خط ذفاع 5 نفره برای چند دقیقه تشکیل دهیم تا بتونیم ریتم و سازماندهی مان را دوباره پیدا کنیم . ما به خوبی واکنش نشان ندادیم . من نتونستم به موقع با سر الکس مشورت کنم . مورینیو به بموقع واکنش نشان داد و مودریچ را وارد کرد و جریان بازی عوض شد.
من فکر میکنم که مورینیو میتونست قطعا یکی از گزینه های جدی برای مربیگری یونایتد باشد . سر الکس و او روابط بسیار خوبی داشتند و پیام های زیادی رد و بدل میکردن و مکالمه های طولانی داشتند . ان ها به یکدیگر احترام میگذاشتند . مورینیو هم قطعا از ایده هدایت یونایتد استقبال میکرد . برای شناخت مورینیو باید وی را به سه کاراکتر مختلف تقسیم کرد . یک کاراکترش از نظر شخصیت واقعیش است که واقعا مرد خانواده است . یک کاراکترش ان چیزیست که در رسانه ها میبینیم . او همه چیز را با یک هدف و قصدی انجام میدهد . کاراکتر دیگر مردیست که هر روز با بازیکنانش سر و کار دارد . او سخنران بسیار خوبیست ، به زبان های زیادی صحبت میکند و به خوبی به قوانین و دانش فوتبال اگاه است .
برای شکست چلسی شما باید چند تله قرار دهید . میدانید که خطر از سمت کسانی مثل ماتا می اید بنابراین نباید اصلا بهشان فضا بدهید . باید فضاهای کناری زمینتان را ببنید تا با توپگیری فضای خالی ایجاد شده در زمین حریف را مورد حمله قرار دهید . دیوید لوییز دوست دارد که با توپ جلو بیاید و ریسک کند پس اگر شما توپ را ازش بگیرید میتونید بهشان ضربه بزنید . سانترهای بلند جلوی ان ها فایده ای ندارد چون با حضور کاهیل ، تری و چک ان ها اکثر ان ها را دفع میکنند . سانترهای دقیق زمینی و اسفاده از فضای خالی ایجاد شده پشت سر بازیکنان هجومی شان چلسی را ازار میدهد .
به انژی رفتم چون از نظر کسب تجربه و اشنا شدن با افراد جدید خوب بود و البته پول خوبی هم پیشنهاد شده بود .
انجا بازیکنان خوبی مثل ویلیان که میتوانند تفاوت ها را رقم بزنن حضور داشتند . وی کاراکتر خوبی هم داشت . بلافاصله که اوضاع انژی بهم ریخت من به یونایتد خبر دادم و بهشان گفتم که روی ویلیان نظر داشته باشند . در بالاترین سطح شما باید در زمان درست تغییراتی بدهید و نیروی تازه وارد کنید درست مثل ون پرسی که سال پیش به یونایتد امد .
ما واقعا کیفیت کسی مثل رابین را کم داشتیم . فردی قدرتمند در جلوی زمین که میتواند به خوبی بقیه بازیکنان را وارد جریان بازی کند . اگر رابین نیامده بود ما قهرمان نمیشدیم ."
-
فیل جونز و یادگیری از بهترینها
فیل جونز اذعان دارد که نمانیا ویدیچ و ریو فردیناند شخصیتهای بی نقصی هستند که در کلاسی برتر در مرکز خط دفاعی تیم منچستر یونایتد حضور دارند.
فیل جونز در گفتگو با شبکه MUTV، در این باره اظهار داشت:" من همیشه از ریو و ویدا یاد گرفته ام. هنگامی که من در گذشته و حال بازیهای آنها را نگاه میکنم، شما انتخابهای خوبی میبینید که عادت آنهاست. آنها همیشه در تمرینات با شما صحبت میکنند و به شما مشاوره میدهند و قطعاً شما همیشه از آنان یاد میگیرید".
قابل ذکر است که فیل جونز در دیدار کامیونیتی شیلد در پست مدافع میانی قرار گرفت که ممکن است نشان دهنده وضعیت آینده او تحت هدایت دیوید مویس باشد، با این وجود، آسیب اولیه رافائل دا سیلوا باعث تغییراتی شد و او به پست مدافع برزیلی منتقل شد و کریس اسمالینگ جایگزین او در پست مدافع میانی شد.
مدافع ملی پوش انگلیسی ادامه داد:" شروع بازی در پست مدافع میانی خوب بود و تنها زمانی که فکر میکردم قرار است همه چیز در پست مدافع میانی در یک دیدار خوب پیش برود، این اتفاق رخ داد ( مصدومیت رافائل دا سیلوا ). اما این فوتبال است و خوشبختانه ما موفق به پیروزی در این دیدار شدیم. البته، هافبک میانی پستیست که خودم را برای بازی کردن در آن میبینیم و امیدوارم که بتوانم هرچه زودتر یک اجراء در این پست داشته باشم، نه بعداً، اما در کل همه چیز در مورد بازی کردن برای تیم منچستر یونایتد است و این بزرگ و عظیم است".
شش روز پس از پیروزی در استادیوم ومبلی، فیل جونز به تیم دیوید مویس در پیروزی چشمگیر 1 - 4 در مقابل تیم سوانسی سیتی کمک کرد و وی در خاتمه تصریح ساخت:" پیروزی یک عادت است و کسانی هستند که این عادت خوب را دارند. جوانان پس از بازی خوشحال بودند اما ما میدانیم که این فصلی طولانیست و اینجا لزومی ندارد که پس از انجام اولین مسابقه خارج از خانه چیزی دریافت کنید. من فکر میکنم فشار بر روی ما وجو دارد اما نه فشاری بیش از حد که معمولاً به آن عادت داریم. من فکر میکنم ما با آن مقابله میکنیم و تصورم این است که جوانان پاسخ خوبی به آن دادند. ما عملکرد خوبی داشتیم".
-
سرمربی منچستریونایتد, دیوید مویز می گوید, مهاجم انگلیسی تیمش, وین رونی احتمال دارد در بازی روز دوشنبه با چلسی از هفته دوم رقابت های لیگ برتر در الدترافورد از ابتدا به میدان رود.
مصدومیت همسترینگ و شانه منجر به این مسئله شد که رونی نتواند در هیچ یک از بازی های پیش فصل تیم حضور داشته باشد, و او برای اولین بار در بازی با سوانزی از هفته اول رقابت های لیگ برتر در فصل جدید به عنوان بازیکن تعویضی به میدان رفت.چلسی سخت به دنبال خرید این بازیکن ۲۷ ساله می باشد و تاکنون دو پیشنهاد برای این بازیکن ارائه کرده است که یونایتد این پیشنهادها را بلافاصله رد کرده است و انتظار می رود پیشنهاد سوم چلسی در همین هفته مطرح شود, اما با وجود تمام این اخبار, مویز هیچ تردیدی در انتخاب این بازیکن برای بازی با دوشنبه ندارد.مویز در کنفرانس خبری روز جمعه گفت: وین دوباره سلامتی خودش را بدست آورده و شانس خوبی برای از ابتدا به میدان رفتن در بازی دوشنبه دارد.مویز همچنین تصمیم سرمربی اورتون, روبرتو مارتینز را برای رد پیشنهاد یونایتد برای لیتون بینز و ماروئن فلاینی, زیر سوال برد و افزود اگر او جای مارتینز می بود, او به این بازیکنان اجازه جدایی می داد.هنگامی که از او درباره اینکه آیا او برای تصمیم مارتینز تاسف می خورد, او به روزنامه گاردین گفت: من مطمئنا این کار را انجام می دادم اما من همچنین می دانم که اگر سرمربی اورتون بودم و سرآلکس لیتون بینز و ماروئن فلاینی را می خواست, حفظ کردن این بازیکنان برای من بسیار سخت بود چون من همیشه احساس می کنم کار درست آن چیزی است که برای بازیکنان خوب باشد.“تمام بازیکنان اورتون را من خریده ام, بنابراین من اطلاعات زیادی درباره آنها دارم. آنها باشگاه بزرگی هستند و هر دو این بازیکنان, بازیکنان بی نظیری هستند. اورتون باشگاه بزرگی است, من احترام بسیار زیادی برای آنها قائل هستم و کاری انجام نمی دهم که بر روی باشگاه آنها تاثیر بگذارد. البته گرفتن بازیکن, بر روی عملکرد آنها تاثیر می گذارد.”“من کاری را انجام می دهم که باید در وظیفه ای که دارم, انجام دهم. من مرتبا با بیل کنرایت(مدیر باشگاه اورتون) صحبت می کنم, ما بیشتر هفته ها با هم صحبت می کنیم. او ارزش بسیار زیادی برای من دارد و خوشبختانه او فکر می کند که من کار بسیار خوبی برای آنها و باشگاه اورتون انجام داده ام. به هیچ وجه, هیچ بی احترامی وجود نداشته است. پیشنهاد از دید باشگاه منچستریونایتد, چیزی خصوصی است و اگر ما زمانی پیشنهاد جدیدی ارائه کنیم ما آن پیشنهاد را خصوصی و کاملا محرمانه اعلام می کنیم.”
-
این بازیکن جوان شیلیایی در بازی دوستانه منچستریونایتد با AIK در استکهلم, اولین گلش را با پیراهن شیاطین سرخ به ثمر رساند و همچنین در پیروزی تیم زیر ۲۱ سال باشگاه برابر وست بروم با نتیجه ۴ بر ۰ توانست گلزنی کند. پس از اینکه فصل گذشته در ویگان اتلتیک به طور قرضی بازی کرد, این مهاجم مرکزی تمایل دارد تا فرصت های بیشتری بدست بیاورد و ارزش های خود را ثابت کند.او پس از بازی در هاوثورنز گفت: همیشه گلزنی برای مهاجمان مسئله مهمی می باشد برای اینکه به شما اعتماد به نفس می دهد. من از لحاظ جسمانی , احساس می کنم, بسیار آماده هستم و پیش فصل خوبی را پشت سر گذاشته ام. من فرصت بازی بیشتری در تیم ذخیره ها بدست می آورم و می خواهم دقایقی نیز در تیم اصلی بازی کنم.“من همیشه باید حرکت رو به جلوی خودم را حفظ کنم, تلاشم را ادامه بدهم و به دنبال راه یافتن به تیم اصلی باشم. در ابتدا, بودن در اینجا سخت بود اما اکنون من به مسائل مختلف عادت می کنم, مانند آب و هوا و زبان. هم تیمی های من به خوبی با من رفتار می کنند و من در اینجا بسیار راحت هستم. احساس بودن در خانه را دارد.”“این فصل, من تنها نیاز دارم تا بازی های زیادی به میدان روم و پیشرفتم را ادامه دهم, آماده باشم و در طول فصل به گل زدن ادامه بدهم. من امیدوارم گل های زیادی به ثمر برسانم.”هنریکوئز همچنین امیدوار است هم تیمی آمریکای جنوبی او گیلرمو والرا نیز به زندگی در منچستر عادت کند.“او همانند من است زمانی که من به اینجا آمده بودم, او انگلیسی نمی تواند صحبت کند و این مسئله برای او کمی مشکل است اما او به خوبی در زمین تلاش می کند و مهمترین مسئله همین است.”“من سعی می کنم کمک زیادی به او بکنم اما انگلیسی من نیز زیاد خوب نیست. نهایت تلاشم را می کنم!”
-
فیل جونز اعتراف می کند که ریو فردیناند و نمانیا ویدیچ بهترین معلمان هستند زمانی که صحبت از تبدیل شدن به مدافع وسطی در سطح جهانی در منچستریونایتد به میان می آید.
گفته می شود این بازیکن ۲۱ ساله, آینده درخشانی در الدترافورد دارد, پس از انتقال از بلکبرن به یونایتد در سال ۲۰۱۱, دو فصل چشمگیر را پشت سرگذاشته است و اگرچه اخیرا فرصت بازی در پست دلخواهش کمتر شده, او از اینکه منتظر رسیدن زمان درخشش هست, خوشحال است و از بهترین مدافعان درس می آموزد.فیل به MUTV گفت: من همیشه از ریو و ویدا چیزهایی یاد می گیرم. زمانی که من بازی ها را نگاه می کنم و زمانی که ما بازی های گذشته را نگاه می کنیم, نکاتی را می گیریم, عادات خوبی که آنها دارند. آنها همیشه با ما در تمرینات صحبت می کنند و به ما توصیه هایی می کنند. شما مطمئنا, همیشه چیزهایی یاد می گیرید.فیل جونز در بازی با ویگان در جام اتحادیه در پست مدافع وسط به میدان رفت, پستی که به نظر خود فیل, آینده او در این پست رقم خواهد خورد, اما مصدومیت زودهنگام رافائل منجر به این مسئله شد تا او به پست مدافع راست منتقل شود و کریس اسمالینگ در مرکز دفاع بازی کند.هنگامی که از فیل درباره این تغییر پست سوال شد, جونز به نظ راضی نمی رسید اما موافق این مسئله بود – اگرچه او تمایل دارد در پستی که دوست دارد بازی کند اما همیشه معتقد است که باید کاری کند که برای تیم خوب باشد.” شروع بازی با قرار گرفتن در پست دفاع وسط, خوب بود اما زمانی که من فکر می کردم بازی بسیار خوبی را در پست دفاع مرکزی پشت سر خواهم گذاشت, اتفاقی افتاد. اما فوتبال همین است و شما تنها باید با آن کنار بیایید, خدا را شکر ما بازی را نیز بردیم.”“البته که ندافع وسط جایی است که من دوست دارم بازی کنم و امیدوارم من بازی های زیادی در آن پست بازی کنم, و این مسئله هر چه زودتر اتفاق بیافتد نه به بعدها موکول شود, اما مهمتر از همه چیز بازی کردن برای منچستریونایتد مهم است و واقعا کار بزرگی می باشد.”فیل جونز پس از بازی جام اتحادیه در ومبلی, در هفته اول رقابت های لیگ برتر برابر سوانزی به میدان رفت و شیاطین سرخ آن بازی را ۴ بر ۱ پیروز شدند.“بردن برای ما عادت شده است و این از آن نوع عادات خوبی است که ما داریم, بچه پس از بازی, از نتیجه راضی بودند اما ما می دانیم که فصل طولانی در پیش روی ما قرار دارد و نیاز نیست که پس از اولین مسابقه, بسیار هیجان زده بشویم.”“من فکر می کنم فشاری بر روی ما بود, اما من فکر نمی کنم فشار اضافه شده دیگری در مقایسه شرایطی که همیشه داریم و به آن عادت کرده ایم, وجود داشته باشد. من فکر می کنم ما به خوبی با این مسئله مقابله کردیم و فکر می کنم تمام بچه ها به این مسئله عکس العمل خوبی نشان دادند. ما عملکرد خوبمان را حفظ می کنیم.”
-
با توجه به شایعات مطرح شده پیرامون این که اوزیل قصد ترک رئال را دارد و باشگاه نیز با خروج او موافق است ، منابع معتبر نزدیک به باشگاه رئال مادرید ادعا کردند که باشگاه به اوزیل اجازه ی خروج نخواهد داد .همین منبع هفته ی پیش فاش کرد که منچستریونایتد ، قهرمان لیگ برتر خواستار اوزیل است اما تعبیر آن ها این بود که تمامی این شایعات به منظور ایجاد فشار بر روی باشگاه است که دستمزد قرارداد اوزیل را افزایش دهند و از آن جایی که پرداخت رقم پیشنهادی برای باشگاه سخت خواهد بود ، بنابراین با آمدن گرت بیل به رئال ، خروج اوزیل میسر خواهد شد . از طرفی گفته می شود پدر مسوت اوزیل در صدد یافتن باشگاهی در لیگ برتر است که اوزیل به آن انتقال یابد به همین منظور با منچستر تماس داشته است . اما دیوید مویس و همکارانش آن طور که باید علاقه یی نشان نداده اند اما اظهار داشتند اگر تلاش های آن ها در ترانفسرهای مورد نظرشان با شکست مواجه شد ، از این پیشنهاد استقبال خواهند کرد .
-
روزنامه نگار پرتغالی :رونالدو فقط به یونایتد می پیوندد
هواداران یونایتد که همچنان امید بازگشت رونالدو به الدترافورد را در دل دارند، منتظر خبر خریدی بزرگ از سوی باشگاه هستند .
شایعات بازگشت رونالدو به منچستریونایتد تا زمانی که با رئال قرارداد نبندد اجتناب ناپذیر بوده و همچنان به نظر میرسد مسؤولین مادرید در حال صحبت با خورخه مندز هستند که بی نتیجه مانده است.
با خرید گرت بیل ، مندز میتواند برای رونالدو درخواست دستمزد بیشتری کند یا اینکه بیل جایگاه رونالدو را و تمام توجه رئال را به خود جلب کرده و رونالدو چاره جز ترک برنابئو نداشته باشد .
پدرو پینتو ادامه داد:” من مطمئنم که به موناکو و پاریس سن ژرمن نمیرود، طبق صحبتی که با او داشتم ، متوجه شدم هیچ گزینه ای جز بازگشت به انگلیس در ذهنش ندارد.”
رونالدو با پینتو مصاحبه های زیادی داشته و به نظر میرسد که با همشهری خود روابط نزدیکی دارد
پینتو به امید به یونایتدی ها افزودو گفت:”امسال یا سال آینده ممکن است این اتفاق رخ دهد هواداران تحمل ندارند تا پایان قرارداد ۵ ساله ای دیگر صبر کنند و او را در منچستریونایتد ببینند در حالی که ۳۳ساله شده !”
در این میان خبرگزاری پرس نیز از سوی منابع خود اعلام کرده : رونالدو به باشگاه گفته میخواهد در یونایتد به فوتبال خود پایان دهد!
پ.ن :سایت گل هم همین الان اینو ذکر کرد.
-
به نظر می رسید, بازگشت مورینیو به لیگ برتر شاید باعث نگرانی برخی رقیبان آبی های لندن باشد.اما مدافع منچستریونایتد, فیل جونز با این نظر مخالف است که بازگشت مورینیو به چلسی تغییری در طرز تفکر ستاره های یونایتد اجاد کرده باشد.فیل جونز معتقد است, برعکس این ایده, قهرمانان لیگ جزیره قصد دارند اولین باخت آبی های لندن را پس از بازگشت آقای خاص به آنها تحمیل کنند, هنگامی که این دو تیم روز دوشنبه در الدترافورد به مصاف همدیگر می روند.جونز گفت: زمانی که جدول بازی ها بیرون آمد, اینها بازی هایی بودند که ما منتظر رسیدن آنها بودیم.“ما می دانیم که آنها تیم خوبی هستند و ویژگی معرومی به نام داشتن مورینیو را در تیم خود می بینند که چاشنی بیشتری به این بازی اضافه می کند. این بازی چالشی است که ما از آن خوشحال هستیم.”او افزود: قهرمان بودن به شما اعتماد به نفس می دهد اما ما به فصل گذشته فکر نمی کنیم.“تمام تمرکز ما بر روی آینده و تکرار دوباره آن قهرمانی می باشد.”
-
زیر 18 ساله های منچستر یونایتد که در هفته آغازین لیگ عملکرد نا امید کننده ای داشتند با یک برد دلگرم کننده در کلایوود مقابل استوک سیتی آن را پشت سر گذاشتند.بازیکنان پل مک گینس بیشتر بازی را کنترل کردند و اگر کمی خوش شانس بودند می توانستند نتیجه را دو برابر کنند.هوا در پاتریز سرد و مرطوب بود اما دیدن بازیکنانی که فرز و مشتاقانه رقابت می کنند جالب بود.
یونایتد در حالی که بهتر بازی می کرد در دقیقه 13 به گل رسید.شان گاس سانتر وینگر چپ تیم دیمیتری میشل را تبدیل به گل کرد.تیم مهمان در ادامه نیز بازی را در دست داشت و توانست در دقیقه 20 بازی توسط فلچر به گل برسد.یونایتد برتری اش را ادامه داد تا 5 دقیقه بعد از شروع نیمه دوم دیمیتری میشل توپی را که جیمز ویلسون برایش آماده کرده بود تبدیل به گل کند.ویلسون این شانس را داشت که با هتریک بازی را به اتمام برساند اما دستاورد او در پایان بازی تنها یک پاس گل بود.
گل ها:
شان گاس |
13 |
فلچر |
20 |
دیمیتری میشل |
50 |
ترکیب:
Henderson; Evans, McConnell, Borthwick-Jackson, Thompson (Ioannou, 71); Harrop, Goss, Willock, Mitchell (Croskery, 65); Fletcher (Riley, 65), Wilson. |
------------------------------------------------------------
Subs not used: O’Hara (GK), Redmond.
|
|
بازکلایز پرمیر لیگ زیر 18 ساله ها |
زمین تمرینی کلایتون وود |
24 آگوست , 11:00 به وقت لندن |
|
|
-
|
طرفداری - چلسی آخرین پیشنهاد خود را برای رونی که 35 میلیون پوند نیز می باشد، پس از اتمام بازی دو تیم در روز دوشنبه به باشگاه منچستر یونایتد ارسال خواهد کرد.
مورینیو تایید کرد که ویلیان به احتمال فراوان به چلسی می پیوندد، با این حال مورینیو قصد تقویت خط حمله خود را نیز دارد و روز سه شنبه پیشنهاد آخر برای وین رونی ارسال می شود.
مورینیو گفت: "بگذارید ببینیم چه می شود. فرض کنید یک پیشنهاد بفرستیم و آن ها نه بگویند، ما چه چیزی از دست داده ایم؟ تنها یک ایمیل!"
"ما می خواهیم نهایتا 2 بازیکن به تیم اضافه کنیم، پس اگر بازیکن دوم را بگیریم کار ما در نقل و انتقالات تمام شده است."
"تا روز دوشنبه چیز دیگری نداریم که اضافه کنیم و می خواهیم به منچستر و به فوتبال احترام بگذاریم."
با این حال مورینیو در مورد سیاست منچستر در عدم فروش رونی گفت: "روبن ناراضی بود، او را به رئال مادرید فروختیم چون خیلی دلش می خواست به آنجا برود. گالاس ناراضی بود، او را به آرسنال دادیم. چرا باید یک بازیکن ناراضی را نگه داشت؟"
"این یک تفکر قدیمیست که بگوییم من بازیکن را به تیم هم وطن خود نمی فروشم، چنین چیزی به ترنسفر مارکت کمک نمی کند. شما می بینید که در ایتالیا هر فصل بدون هیچ مشکلی یک بازیکن از میلان به اینتر می رود، از اینتر به میلان می رود، از رم به یووه و از یووه به اینتر. آن ها همیشه این کار را انجام می دهند. اینزاگی برای یووه و میلان بازی کرده است. تنها توتی است که هیشه در رم مانده. پیرلو برای اینتر، میلان و یوونتوس بازی کرده است و ..."
|
|
-
سرمربی منچستریونایتد, دیوید مویز پس از کار کردن با رابین فان پرسی و نحت تاثیر عملکرد چشمگیر این بازیکن ۳۰ ساله قرار گرفتن, او را به بازیکن هلندی سابق شیاطین سرخ, رود فان نیستلروی تشبیه کرد..
مویز در طول دوران سرمربیگری خود در اورتون مجذوب بازی رود فان نیستلروی بود و اکنون می تواند شباهت هایی بین این بازیکن و رابین فان پرسی که اکنون برای شیاطین بازی می کند, ببیند.مویز گفت: جابجایی های رابین, درک او از بازی و حفظ توپ او و حرکتش در محوطه جریمه, فوق العاده است. به واقع بی نظیر است.“اگر شما بتوانید, مربیگری کنید, چیزهایی وجود دارد که حتی نمی دانید, اگر شما بازیکن برجسته ای باشید, نکات تقریبا غریزی, وجود دارد که شما به کار می گیرید. من در گذشته از این مسئله متعجب بودم که رود فان نیستلروی, آن همه گل را چگونه به ثمر رسانده است. من فکر می کنم او گلزن باورنکردنی بود.”“من قبلا بازی نیستلروی را به مهاجمان مرکزی تیمم نشان می دادم و از آنها می پرسیدم, چظور نیستلروی گل می زند, او چطور این کار را انجام داد؟ اما رابین کمی ویژگی های بیشتری از او دارد, چیزی متفاوت است. توانایی زدن تمام انواع مختلف گا را دارد.”فان پرسی در اولین فصل حضورش در الدترافورد, برترین گلزن لیگ برتر شد و در دو بازی آخر یونابتد نیز ۴ گل به ثمر رسانده است.“من باید اذعان کنم که از زمانی که او در سیدنی به ما ملحق شد, عملکرد او بی نظیر بوده است, ما سعی کردیم به خوبی از او مراقبت کنیم و تمام چیزهایی که نیاز است تا او به درستی آماده شود را انجام دهیم.”“بزرگترین شاخصه برای من نزد او این مسئله است که او تا چه حد آن قابلیت هایی را که دارد با مصمم کار کردن در هم می آمیزد. هفته گذشته در بازی که داشتیم, زمانی از بازی بود که او پس از ۷۰ دقیقه بازی و به نمایش گذاشتن عملکردی زیبا از میدان خارج شد. بزرگترین مسئله این است که او بسیار یک بازیکن در خدمت تیم می باشد.”“او مهره مهمی است. او مراقب خودش است و سال گذشته, فصل واقعا بسیار خوبی را بدون مصدومیت پشت سر گذاشت, امتیاز مهم که او از این مسئله اعتماد به نفس خوبی گرفت.”“ما می دانیم که در طول فصل گذشته, در مقاطعی از فصل او نتوانست گل بزند, اما چنین چیزی برای مهاجمان بارها اتفاق می افتد. منچستریونایتد کار درستی انجام داد و تلاش کرد تا در این مدت به او بازی دهد.”“در کل, من بسیار تحت تاثیر نگرشی که او دارد, قرار گرفته ام و روشی که او او در کارش در پیش می گیرد. کار کردن با او فوق العاده است, واقعا که او چنین است. من از او پرسیدم که تا به حال چند مدال گرفته ای و او گفت, یکی, اما من برقی در نگاه او دیدم که می گفت: من به بیشتر از یک مدال نیاز دارم, پس بدست می آورم!”
-
حقوق بالا مانع انتقال اوزيل به منچستريونايتد
يک نشريه مادريدي از تمايل شياطين سرخ براي جذب ستاره آلماني رئال مادريد خبر داد اما حقوق بالاي اين بازيکن مليپوش را مانعي براي انتقال او به اولدترافورد دانست.
|
|
روزنامه اسپانيايي آس مدعي شده که مسعوت اوزيل، هافبک آلماني رئال مادريد به فکر ترک کهکشانيها و پيوستن به منچستريونايتد افتاده و يکي از دلايل آن احتمال نيمکت نشين شدنش پس از ورود قريب الوقوع گرث بيل، بال ولزي تاتنهام به جمع شاگردان کارلو آنچلوتي است.
به گزارش تسنيم، ستاره آلماني رئال ترجيح ميدهد با عقد قراردادي جديد که در آن حقوقش به 7 ميليون يورو (2 ميليون يورو بيشتر از حقوق فعلياش) افزايش پيدا کند در سانتياگوبرنابئو بماند اما او در عين حال منچستريونايتد را هم به عنوان يکي از گزينههايش در نظر دارد.
طبق گزارش اين نشريه اسپانيايي پدر اوزيل که مديربرنامههاي او نيز هست، مادريديها را از خواسته فرزندش مطلع کرده و در پايان فصل گذشته از آنها درخواست کرده سر ميز مذاکره بنشيند اما وي هنوز نتوانسته آنها را به عقد قرارداد جديد متقاعد کند.
در اين شرايط منچستريونايتد دست به کار شده و شروع به برقراري ارتباط با مشاوران اوزيل کرده هر چند قهرمان فصل گذشته ليگ برتر انگليس حاضر نيست حقوق مورد نظر اين بازيکن 24 ساله را بپردازد، چرا که سقف پرداخت حقوق در اولدترافورد 6.5 ميليون است که به روبين فن پرسي، آقاي گل فصل گذشته ليگ برتر پرداخت ميشود.
موافقت منچستريونايتد با حقوق درخواستي اوزيل باعث ايجاد تفرقه ميان بازيکنان منچستريونايتد و ايجاد جو منفي در رختکن تيم ميشود اما با اين حال انتظار ميرود که يک پيشنهاد ابتدايي 45 ميليون يورويي از سوي شياطين سرخ طي امروز و فردا به سران رئال ارائه شود. |
-
مويس: بازي خوب روني خيلي چيزها را ثابت کرد
مويس با ابراز نارضايتي از نتيجه اولين بازي خانگياش به عنوان سرمربي منچستريونايتد، اعلام کرد نمايش مهاجم ياغي تيمش مقابل آبيپوشان لندن تحسينبرانگيز بوده است.
|
|
ديويد مويس پس از تساوي بدون گل منچستريونايتد و چلسي در ورزشگاه اولدترافورد اظهار داشت: به نظر من يونايتد موقعيت ساخت. در واقع اگر يک تيم در اين بازي موقعيت ساخته باشد آن تيم ما بوديم. بازي سختي بود و ما نتوانستيم سانترها و پاسهاي نهايي را به مقصد برسانيم اما فکر ميکنم که در مجموع خوب بازي کرديم. شانس خودمان را امتحان کرديم اما آنطور که ميخواستيم نشد که البته دليل آن کم کاري ما نبود. از اين بابت مطمئن باشيد.
به گزارش تسنيم، مويس با ابراز تاسف از اينکه تيمش پاداش بازي بهتر خود را در اولدترافورد نگرفته است، در ادامه به تمجيد از عملکرد شاگردانش پرداخت و اعتراف کرد که آنها هنوز کارهاي زيادي براي پيشرفت در حرکاتشان در يک سوم دفاعي حريف دارند.
مويس افزود: به نظرم بازي ما قابل قبول بود و از اين بابت حسرت ميخورم که با وجود اين بازي به گل نرسيديم. اگرچه در ضربات آخر خود کم دقت بوديم اما چلسي هم واقعاً خوب دفاع کرد و بعد از آن هم مجبور شد که اين کار را انجام دهد. خطرناکترين موقعيتهاي اين بازي را منچستريونايتد خلق کرد.
وي افزود: ما با 3 بازيکن هجومي بازي کرديم، چون ميخواستيم مطمئن شويم که بازي را ميبريم. بازيهاي فراواني باقي مانده که در آنها ممکن است تصميم بگيرم از يک تيم غيرهجومي استفاده کنم اما اين دليل نميشود که به من برچسب مربي تدافعي بزنيد، درست مانند بازي امشب که به واسطه آن نميشود مرا يک مربي تهاجمي دانست. اگر براي بازي با چلسي از شيوه هجومي استفاده کرديم دليلش اين بود که تصور ميکردم بهترين شيوه است.
مويس تصريح کرد: ما هر کاري توانستيم انجام داديم. تنها کاري که نکرديم اين بود که موقعيت خوب براي روبين فنپرسي يا دني ولبک بسازيم تا گلزني کند. يکي، دو موقعيت خطرناک داشتيم اما انگار قرار نبود که امشب توپي از خط دروازهها رد شود.
سرمربي پيشين اورتون سپس به تمجيد از وين روني، برترين بازيکن تيمش در اين بازي پرداخت و اعتراف کرد که در ابتدا قصد نداشته تمام 90 دقيقه به او ميدان دهد. روني در شرايطي يکي از بهترين بازيهاي چند وقت اخير خود را برابر چلسي به نمايش گذاشت که مربي اين تيم، ژوزه مورينيو به شدت خواهان جذب وي است و با ابراز علاقهاش به مهاجم شياطين سرخ جنجالي در فصل نقلوانتقالات به راه انداخته است.
مويس در تمجيد از عملکرد شاگرد پيشين خود در اورتون عنوان کرد: از عملکرد وين واقعاً راضي هستم و همچنين خيلي خوشحالم که هواداران واکنش خوبي به حضور او در ميدان نشان دادند. البته جز اين انتظار نداشتم. به روني گفتم که ممکن است تنها 60 يا 70 دقيقه در ميدان حضور داشته باشد و بايد ببينم که وضعيت او چگونه است. او اما فوقالعاده کار کرد. چند بار در گوشههاي ميدان مدافعان حريف را غافلگير کرد و هواداران ديدند که او چقدر براي تيمش تلاش ميکند. وين مصمم بود که گل بزند و در وقتهاي تلف شده داشت به هدفش ميرسيد.
جانشين فرگوسن در انتها تاکيد کرد که با وجود تمام جنجالهاي به راه افتاده در خصوص روني و انتقال وي، نسبت به اين بازيکن هنوز همان حسي را دارد که در زماني کار کردن با او در گوديسون پارک داشت و اينکه روني چه از نظر روحي و چه از نظر جسمي در اوج است.
وي اظهار داشت: عملکرد وين در تمرينات فوقالعاده بوده است و همه کساني که بازي او را ديدهاند متوجه شدهاند که اکنون در وضعيت بهتري قراردارد. به نظر من وين الان ذهنيت مثبتي نسبت به تيم دارد و نميخواهد آن را تغيير دهد. رويکرد او نسبت به بازي امشب چيزهاي زيادي را ثابت کرد. |
-
واکنش مربی ها بعد بازی
درست است که شما برای بیل پیشنهاد دادید ؟
مویز :" من از اول گفتم که یونایتد علاقمند به بهتریناست ما همیشه بدنبال پیشرفت کردن هستیم . ( مویز بعدا در کنفرانس تایید کرد که یونایتد برای بیل پیشنهاد نداده است )
مدیرا از من حمایت کردند . فصل نقل و انتقالات سختی بوده اما ما همیشه بدنبال بهترینا هستیم . هیئت مدیره و من همیشه بدنبال جذب کسانیخواهیم بود که فکر میکنیم بهترین گزینه برای ما هستند صرفنظر از اینکه ان بازیکن چه کسی است .
من فکر میکنم که خوب بازی کردیم و از اینکه نتونستیم گل بزنیم ناامید شدم . شاید یک مقدار در پاس و سانتر های اخر فاقد خلاقیت و دقت بودیم .
فکر میکنم که چلسی به خوبی دفاع کرد و اگر تیمی بود که تونست موقعیت های بهتری خلق کند ان تیم مطمئنا ما هستیم .
با 3 مهاجم به زمین رفتیم و میخواستیم که ببریم . هر کاری که میتوسنستیم کردیم فقط توپ اخر را نتونستیم به رابین یا وین برسانیم .
( درباره بازی بسته چلسی ) شما میتونید به هر روشی که بخواهید بازی کنید هیچ مشکلی با ذهنیت تدافعی بازی کردن وجود ندارد .
این دومین تصمیم مشکوکی است که در هفته گذشته در محوطه جریمه چلسی رخ داده است . داور 5 دقیقه بعد صحنه هند لمپارد خطای هند اسکار را گرفت که بنظر نسبت به صحنه قبلش خیلی کمتر شانس خطا بودن داشت . من فکر نمیکنم که مربی ها خیلی مشخص بدانند چه چیزی هند است و چه چیزی هند نیست . فکر میکنم که در کل داور شب خوبی داشت اما ان صحنه هند در محوطه جریمه در این بازی مهم میتونست خیلی تاثیر گذار باشد .
من از نمایش رونی بسیار راضی هستم و از واکنش هوادارا خیلی خوشحال شدم . انتظار همچین واکنشی از طرفدارا داشتم . من به وین گفته بودم که تا دقیقه 60 یا 70 بهش بازی میدهم و بعد میبینم که اوضاع چگونه است اما وی خیلی تلاش کرد ، تکل زد و در کل بسیار خوب بود بنابراین نیازی به تعویضش ندیدم .
وین خیلی دلش میخواست که گل بزند و یه موقعیت خیلی خوب هم داشت . وین به خوبی تمرین کرده و فکر میکنم که ذهنش در جای خوبی قرار دارد . فکر میکنم که رفتارش در بازی امشب خیلی چیزها را نشان داد .
من از اینکه مربی یونایتد هستم بسیار مفتخرم و از استقبال هوادارا بسیار خوشحالم ولی میخواهم در اینده بخاطر جام ها و افتخاراتی که کسب کردم تشویق شوم .
..................
اورا :" وقتی ما ترکیب چلسی را دیدیم که بدون مهاجم بازی میکنند فهمیدیم که بدنبال تساوی هستند . اگر میتونستیم یه چند تا موقعیت بیشتر خلق کنیم بازی را برده بودیم . "
.................
مورینیو : " ما باید راجع به پیشنهاد دوباره برای رونی صحبت کنیم ولی این باشگاه باید خیلی خاص باشد . چون در هر باشگاهی در دنیا بازیکنی میخواهد انجا را ترک کند هوادارا حمایتش نمیکنند ولی امروز دیدیم که هوادارا چه استقبالی از رونی کردند . این ثابت میکند که یونایتد باشگاهی خاص با هوادارای خاص است و حالا فکر نکنم که رونی دیگر بخواهد انجا را ترک کند . اگر تصمیمش این است ما به ان احترام میگذاریم .
واکنش هوادارای یونایتد به رونی فوق العاده بود . خیلی قشنگ و انگلیسی بود .
بستگی به احساسش و واکنشش دارد . ما باید بدانیم که الان تصمیمی رونی چیست .
( شما از کجا میدانید که رونی میخواست یونایتد را ترک کند ؟ ) او به کسی که نقش بسیار مهمی در دوران فوتبالیش داشته این را گفته بود .
من دوست دارم که رونی بیاید و تصمیمش را اعلام کند .پایان یافتن این ماجرا فقط به یک نفر بستگی دارد . ما میتونیم نهایت 48 ساعت صبر کنیم و بعد مجبوریم تصمیم دیگری بگیریم .
-
دیوید مویس از نمایش وین رونی تمجید کرد
دیوید مویس میزان تلاش و کار و نیز عملکرد وین رونی پس از به میدان رفتن در 90 دقیقه بازی رو به جلو او در برابر تیم چلسی را مورد تمجید قرار داد.
پس از دیدار با تیم چلسی و تساوی 0 - 0 در استادیوم اولدترافورد، دیوید مویس در خصوص عملکرد وین رونی اظهار داشت:" من بسیار از عملکرد وین رونی و واکش طرفداران راضی و خشنود هستم. این دور از انتظا نبود و من منتظر آن بودم. من به او گفته بودم که ممکن است تنها برای 60 یا 70 دقیقه به او بازی دهم و ببینم که او چگونه است، اما او پشت کار داشت، تکل میزد و او عالی بود. او در حوالی نقطه کرنر به 2 یا 3 نفر نزدیک بود و جمعیت از کار او لذت میبردند. او برای گلزنی از جان گذشته بود و نزدیک بود در وقتهای اضافه با یک ضربه هوایی گلی به ثمر برساند".
دیوید مویس در ادامه ضمن اذعان به این نکته که احساس میکند وین رونی همان بازیکنیست که در گودیسون پارک تعلیم داده است، افزود:" او در تمرینات عالی بوده و هرکسی که به او نگاه میکند میبیند که کمی لاغر شده است. من فکر میکنم در حال حاضر وین رونی ذهنیت مثبتی دارد. من فکر نمیکنم او نیازی به تغییر داشته باشد و من فکر میکنم او امشب به مقدار بسیار زیادی ذهنیت خود را نشان داد".
-
به گزارش تاک اسپورت و مارکا منچستریونایتد در حال آماده کردن ارائه پیشنهادی به پورتو برای خرید مدافع این تیم الیاکیوم مانگالا می باشد.
تصور بر این است که شیاطین سرخ علاقه مند به خرید این مدافع فرانسوی می باشند. در طول تابستان خبرهایی از تمایل باشگاه برای خرید ازکویل گارای مدافع آرژانتینی بنفیکا شنیده می شد, اما اخبار بیشتری در این باره منتشر نشد. مانگالا در اوایل تابستان امسال مورد توجه باشگاه چلسی بود.با فروش رودریگز و موتینهو به موناکو باشگاه پورتو تمایل چندانی برای فروش بازیکن دیگری از تیمش ندارد اما به نظر می رسد پیشنهادی ۲۰ میلیون پوندی می تواند باب مذاکره بر سر انتقال این بازیکن را باز کند.گفته می شود نمایندگانی از سوی باشگاه منچستر و بارسلونا بازی این مدافع ۲۲ ساله را روز یکشنبه در ورزشگاه استادو دو دراگائو از چارچوب رقابت های لیگ برتر پرتغال از نزدیک دیده اند.با بازگشت نمانیا ویدیچ خط دفاع یونایتد قوی تر شده است, یونایتد مدافعان دیگری همچون فردیناند, اوانز, جونز و کریس اسمالینگ را در اختیار دارد.به نظر می رسد خرید مانگالا, بیشتر با هدف استفاده از این بازیکن در آینده می باشد, اگرچه این بازیکن تیم ملی زیر ۲۱ ساله های فرانسه, پس از انتقال از استاندارد لیژ به این باشگاه در تابستان سال ۲۰۱۱, یکی از اعضای مهم تیم اصلی پورتو محسوب می شودعلی رغم اظهار نظر جراردو مارتینو درباره اینکه با اضافه شدن کارلوس پویول دیگر نیازی به خرید مدافع جدید دیده نمی شود, بارسلونا همچنان به دنبال یک مدافع مرکزی می باشد.همانطور که در متن خبر نیز اشاره شد, مانگالا ۲۲ سال سن دارد, با ۱ متر و ۸۸ سانت قد نیز, بازیکن خوبی در نبردهای هوایی محسوب می شود. پست اصلی این بازیکن فرانسوی مدافع مرکزی می باشد اما قابلیت بازی در دفاع چپ را نیز دارد.گفته می شود این بازیکن قابلیت بازی با هر دو پای خود را دارد. اصلیت او کنگویی می باشد. مانگالا با مبلغ ۶/۵ میلیون یورو در سال ۲۰۱۱ از باشگاه بلژیکی استاندارد لیژ به پورتو پیوست.
-
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]ند
تام کلورلی از اینکه نتوانست در طول بازی دوشنبه شب یونایتد با چلسی پنالتی بگیرد, ناراحت است, اما این هافبک منچستریونایتد درک می کند که چرا داور پنالتی نگرفت.
تنها پس از گذشت یک ساعت از بازی دو تیم, کلورلی شوتی در پشت محوطه جریه زد که در فاصله نزدیکی از این شوت توپ به دست لمپارد برخورد کرد, تماشگاران حاضر در ورزشگاه نیز انتظار اعلام پنالتی داشتند. با وجود این, داور بازی مارتین اتکینسون اعتقادی به خطای پنالتی نداشت و بازی را ادامه داد.هنگامی که از این ستاره جوان در این باره سوال شد, او با سیاست به این سوال پاسخ داد.“واضح بود که درست در یک لحظه اتفاق افتاد, اما من فکر می کنم این صحنه ب شکلی می شود گفت اگر به نفع شما باشد, شما ناراحت می شوید که پنالتی گرفته نشده است, اما اگر بر علیه شما گرفته شود, شما این دفعه ناراحت می شوید. من فکر می کنم دست های او باز بود و می توانست پنالتی باشد. شما چنین صحنه هایی می بینید که داوران پنالتی می گیرند. اما برخی داوران معتقدند چنین صحنه ای پنالتی است و برخی دیگر خلاف این نظر فکر می کنند.”در کل به نظر می رسید, بازی موقعیت های گل زیادی نداشت و هر دو تیم نمایش خوبی در خط دفاع خود داشتند. می توان پس از این بازی اظهار داشت که امسال رقابت برای قهرمانی بین تیم ها نزدیک تر از سال هاس گذشته خواهد بود. علی رغم اینکه یونایتد نتوانست به پیروزی برسد, کلورلی زیاد ناراحت نیست.“ما از اینکه سه امتیاز بازی را نگرفتیم, ناراحت هستیم اما من احساس می کنم این از آن نوع بازی ها بود که بسیار زود برگزار شد و هر دو تیم برای قهرمانی می جنگیدند.”“بازی بسیار تاکتیکی بود. ما زیاد ناراحت نیستیم, اگرچه ما در زمین خودمان شکست نخوردیم اما ما همیشه دوست داریم تا با برد در این بازی های خانگی, جلوتر از دیگر تیم ها باشیم. ”“به نظر می رسد تازگی ها یک مسئله ای بسیار باب شده است, تیم ها در برابر ما با هابک های زیادی بازی می کنند اما وظیفه ما این است تا دیوار دفاعی آنها را بشکنیم و اجازه ندهیم از دفاع ما عبور کنند. چلسی همیشه به نظر می رسد با بازیکنانی که در اختیار دارد, به این شیوه بازی می کند و به همین خاطر بازی در برابر آنها هیچ موقع آسان نیست, اما من فکر می کنم ما خوب بازی کردیم و موقعیت های کمی به آنها دادیم.”کلورلی به تمجید از وین رونی نیز پرداخت, بازیکنی که در اولین بازی خانگی یونایتد در فصل جدید عملکرد بی نظیری داشت و ستایش هواداران حاضر در ورزشگاه را از آن خود کرد.“بله, او عالی بود. او مطمئنا یکی از بازیکنان خوب ما در بازی امشب بود. او به تیم انرژی, سرسختی و کمی کیفیت اضافه کرده بود. من برای وازا خوشحال هستم.”
-
پاتریس اورا, مدافع منچستریونایتد, تیم چلسی را متهم به این مسئله کرد که برای کسب تساوی در الدترافورد بازی می کرد.
در مصاف دو رقیب سرسخت قهرمانی لیگ برتر, دو تیم در بازی بدون گل در دوشنبه شب, امتیازها را تقسیم کردند.اورا معتقد است که یونایتد می توانست نتیجه بهتری در پایان مسابقه بگیرد, اما احساس می کند ژوزه مورینیو تیمش را بدون قرار دادن مهاجم در ترکیب اولیه تیمش, طوری چیده بود تا بازی را نبازد.اورا به اسکای اسپورت گفت: ما باید موقعیت های بیشتری خلق می کردیم, این تنها چیزی است که من می توانم بگویم. نکته مثبت این بود که ما گلی دریافت نکردیم, چلسی هیچ موقعیت واقعا خطرناک گلی خلق نکرد.“با آن شیوه ای که آنها به الدترافورد آمده بودند یعنی بازی کردن بدون یک مهاجم, من فکر نمی کنم مورینیو به دنبال برد در این بازی بود, شاید او به دنبال تساوی بود.”“ما باید موقعیت های بیشتری خلق می کردیم تا بازی را ببریم و شب خوبی برای ما رقم بخورد.”“من می توانم بگویم که ما واقعا از لحاظ جسمانی آماده هستیم, تمام بچه ها کار مشکلی انجام دادند.”“بازی آسانی نبود و ما تا پایان به تلاش خود ادامه می دهیم زیرا ما می خواهیم قهرمان شویم.”
-
به نظر میرسید ستاره ولزی باشگاه تاتنهام در طول تابستان آمادهٔ انتقال به مادرید بود در حالی که غول اسپانیایی حاضر به پرداخت ۸۶ میلیون پوند که رکورد جدیدی در نقل و انتقالات است ، بود .
با توجه به منابع اسکای تاتنهام به خاطر اینکه پای یک باشگاه دیگر در میان است پیشنهاد رئال مادرید را به صورت تعلیق در آورده است . بعد از تساوی بدون گل دوشنبه شب منچستر یونایتد برابر چلسی از مویز سوال شد که آیا آن باشگاه منچستر یونایتد است و مویز در جواب گفت : ” نه “به نظر میرسد گرت بیل سه شنبه صبح به تمرینات تاتنهام بازگردد . با این حال که مویز یک تابستان خسته کننده در نقل و انتقالات را پشت سر گذاشته است اما تعجب بر انگیز خواهد بود که طی چند روز آینده یونایتد هیچ حرکتی را برای خرید جدید انجام ندهد . با توجه به علاقهٔ احتمالی منچستر یونایتد به بیل ، مویز به اسکای اسپورتس گفت :” من در شروع تابستان هم گفتم که منچستر یونایتد به دنبال بهترین بازیکنان است تا کیفیت تیم را بهبود ببخشد . صاحبان باشگاه به من هر فرصتی میدهند تا بهترین بازیکنانی که میخواهم را به تیم بیاورم پس من همچنان به دنبال آن بازیکنان خواهم بود . این موضوع در این فصل نقل و انتقالات سخت بوده است اما ما همیشه به دنبال بهترین بازیکنان هستیم . “در ادامه مویز در مورد بازی با چلسی گفت :” فکر میکنم که خوب بازی کردیم و از اینکه گل نزدیم نا امید شدم . ما در پاسها و ضربات نهایی کمی بی دقت بودیم . “” فکر میکنم چلسی به خوبی دفاع کرد و تیمی که شانس بهتری داشت بدون شک ما بودیم . ما ۳ مهاجم در ترکیب داشتیم و میخواستیم بازی را ببریم . “” ما همه کار کردیم اما در توپ رسانی به وین رونی و ون پرسی ضعیف بودیم . شما میتوانید از راههای زیادی فوتبال بازی کنید . هیچکس نمیتواند بگوید که این کار فقط از یک راه انجام میشود . ما به زمین رفتیم تا بازی را ببریم اما نتوانستیم به هدف نهایی دست پیدا کنیم . “” در مورد صحنه هند لمپارد نمیتوانم به طور قطع نظر بدهم که پنالتی بود یا نه . “
-
۵ بازیکن منچستر یونایتد به تیم ملی زیر ۲۱ ساله های انگلستان دعوت شدند
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید برای عضویت در سایت بر روی اینجا کلیک بکنید]گرت سوتگیت به عنوان سر مربی تیم ملی زیر ۲۱ سال سه شیره ها نام ۵ بازیکن منچستر یونایتد را در اولین لیست بازیکنانش قرار داد.
انگلستان ماه آتی در مسابقات انتخابی یورو ۲۰۱۵ رقابت خواهد کرد و گرت سوت گیت تلاش می کند تا به تیم زیر ۲۱ سال انگلستان روح جدیدی ببخشد.
مایکل کین , جس لینگارد و تام تورپ بعد از برد ۶-۰ مقابل اسکاتلند جایگاهشان را حفظ کرده اند. نیک پاول و ویلفرد زاها کسی که به دلیل حضور در تیم اصلی انگلستان از تیم زیر ۲۱ ساله های انگلستان جا مانده بود نیز به این لیست اضافه شدند.
نیک پاول بعد از عمل جراحی ای که داشت تازه ریکاوری شده و این فوق العادست که ببینید سوتگیت فورا به او اعتماد کرده. نیک در بازگشتش برای تیم زیر ۲۱ ساله ها گلزنی کرد و نشان داد یک کلاس بالاتر از دور و بری هایش در آن سطح قرار دارد.
لازم به ذکر است سم جانستون به دلیل مصدومیت در این لیست حضور ندارد.او برای ترمیم مصدومیتش به کمپ تمرینی aon (کارینگتون) بازگشته است.
نام ازکیل فرایرز بازیکن سابق منچستر یونایتد نیز در این لیست وجود دارد.
لیست کامل
دروازبان ها: جانی باند(واتفورد) , جک بوتلند(استوک) , جورج لانگ(شفیلد یونایتد)
مدافعین: اریک دایر(اسپورتینگ لیسبون) , ازکیل فرایرز(تاتنهام) , تات کین (چلسی,بلکبرن) , مایکل کین (منچستر یونایتد) , جک رابینسون(لیورپول,بلکپول) , لوک شاو(سوتهمپتون) , جان استونز(اورتون) , تام تورپ (منچستر یونایتد) , آندره ویزدام(لیورپول)
هافبک ها: تام کرول (تاتنهام) , ناتانیل چالوبا(چلسی) , ویل هیوز(دربی کانتی) , نیک پاول(منچستر یونایتد) , جونجو شلوی(سوانزی) , جیمز وارد-پروز(سوتهمپتون) , سامی آمئوبی(نیوکاسل) , جس لینگارد(منچستر یونایتد) , ناتان ردموند(نوروویچ سیتی) , ویلفرد زاها(منچستر یونایتد)
مهاجمین: سیدو براهینو(وست بروم) , هری کین (تاتنهام) , کانر ویکهم(ساندرلند)
-
سرمربی 50 ساله چلسی در صحبت هایی اعلام کرد که رونی شاید نظرش را تغییر داده و بخواهد در اولدترافورد بماند
سایت گل- ژوزه مورینیو سرمربی پرتغالی چلسی از وین رونی مهاجم انگلیسی منچستریونایتد خواسته تا نظرش را به صورت شفاف معلوم کند.
بعد از تساوی بدون گل چلسی و منچستریونایتد در اولدترافورد ژوزه مورینیو باردیگر به صحبت درمورد رونی که آینده اش در یونایتد باتردیدهایی همراه است به صحبت پرداخت. این درحالی است که چلسی تمایل زیادی برای جذب او دارد و این روزها صحبت هایی درمورد تمایل آبی های لندنی به جذب ساموئل اتوئو هم به گوش می رسد. اما گویا مورینیو از تلاش برای جذب رونی ناامید نشده و از این ستاره 27 ساله خواسته تا برنامه هایش را اعلام کند.
مورینیو به خبرنگاران گفت:« ما باید با سران یونایتد صحبت کنیم. اما یونایتد باشگاه ویژه ای است. چون هر تیمی در دنیا وقتی ببنید که یک بازیکن می خواهد رختکن تیمش را ترک کند، از او حمایت نمی کنند. آنها روزهای سختی را برای رونی رقم زده اند و به هر ترتیبی شده از او حمایت می کنند.»
مورینیو ادامه داد:« این ثابت می کند که یونایتد باشگاهی خاص با هوادارانی خاص است و فکر می کنم که حالا خود رونی باید تصمیم بگیرد که می خواهد برود یا نه. اگر او تصمیمش را بگیرد ما اولین کسی هستیم که به تصمیم او احترام گذاشته و ماجرا را تمام شده می دانیم. همه چیز به واکنش اوو به احساسات رونی بستگی دارد. اگر او نمی خواهد از یونایتد جدا شود، ما هم از تلاش برای جذب او دست می کشیم ولی ما می خواهیم بدانیم که چه اتفاقاتی در جریان است.»
در جریان بازی دوشنبه شب، دو تیم چلسی و یونایتد به تساوی بدون گل رسیدند تا هر دو تیم در بالای جدول لیگ برتر باقی بمانند. مورینیو در ادامه به این نکته اشاره کرد که تساوی نتیجه عادلانه ای برای این بازی بود.
او ادامه داد:« فکر می کنم که تساوی نتیجه عادلانه ای بود. هیچ یک از دو تیم تلاش کافی نکرد تا بهتر از تیم حریف باشد. ما در اکثر دقایق ، کنترل توپ و میدان را در دست داشتیم و مشکل چندانی نداشتیم. پاسهای مابرای ضد حملات و ارتباط میان مدافعان و مهاجمانان آنقدرها خوب نبود. ما خلاقانه بازی کردیم و بازیکنانی سرعتی در خط حمله داشتیم ولی پاسهای ساده ای را از دست می دادیم و اشتباهات زیادی داشتیم. در زمینه تهاجمی هم نتوانستیم آن طور که بایدو شاید ظاهر شویم ولی قبل از بازی هم من به بازیکنانم گفته بودم که می خواهیم به پیروزی برسیم و باید برای برد بازی کنیم. فکر می کنم بازیکنانم هم این را درک کردند.»
سرمربی پرتغالی چلسی در ادامه صحبت هایش گفت:« به نظر من ما موقعیت های گل زیادی را خلق نکردیم. چون وقتی توپ را بازیابی می کردیم، خیلی سریع آن را در پاسهایی ساده از دست می دادیم.من بازی را دوباره تماشا می کنم و البته مشخص است که شش، هفت یا هشت پاس ساده ما از دست می رفت. بازی سختی برای یونایتد و برای ما بود. هر دوتیم برای برد می جنگیدند ولی ما در عین حال نمی خواستیم که بازنده باشیم. بازی بزرگی بود ولی درنهایت ما از دو بازی خانگی مان شش امتیاز کسب کرده ایم.»
مورینیو درمورد عملکرد شاگردانش گفت:« بعد از این شروع سخت، بازیکنان ما شرایط خوبی دارند. این بازی تجربه خوبی برای پسران ما بود: 4 بازیکن در خط حمله: ادن آزارد، کوین د بروین، آندره شورله و اسکار همگی بچه هستند. کسب چنین تجربه ای برای آنها خیلی خوب است.»
-
طرفداری - کاپیتان منچستر یونایتد گفت که تشویق رونی از سوی هواداران در اولدترفورد باعث تعجبش نشده است.
به گزارش Daily Mail، با وجود شایعات خروج رونی و پیوستن وی به چلسی، تماشاگران اولدترافورد در تشویق مهاجم تیم خود کم نگذاشتند.
ویدیچ در این بار چنین گفت: "هواداران همیشه بازیکنان را تشویق می کنند و رونی هم از این قاعده مستثنی نیست، او سال ها از سوی هواداران حمایت شده و من دلیلی نمی بینم که جلوی چلسی تشویق نشود.
او گلهای زیادی را برای یونایتد به ثمر رسانده و افتخارات زیادی با یونایتد به دست آورده است."
و اما درباره بازی: "بازی نا امید کننده بود زیرا ما چندین موقعیت گل داشتیم ( توسط فن پرسی و ولبک). بازی کاملا تاکتیکی بود به همین دلیل تماشاگران از آن لذت نبردند ولی، در کل مسابقه بدی نبود."
ویدیچ درباره دیدار بعدی با لیورپول افزود: "همیشه سفر به آنفیلد دشوار بوده و امسال هم همان گونه خواهد بود.
آن ها با ۲ برد لیگ را خوب شروع کرده اند و با روحیه مضاعف میزبان ما هستند اما، ما هم کاملا روی فرم و آماده هستیم."
-
اورتون پیشنهاد منچستریونایتد برای خرید فلائینی را پذیرفت
به گزارش مترو، منچستر یونایتد که پیش از این با پیشنهادی 28 میلیون پوندی خواهان فلائینی و لیتون بینز بود، و در این راه با مخالفت اورتون مواجه شد، این بار پیشهادی جداگانه برای خرید فلائینی ارائه کرده که مورد پذیرش سران اورتون نیز قرار گرفته است.این پیشنهاد 20 میلیون پوندی که بر اساس عملکرد این بازیکن بلژیکی قابلیت افزایش تا 24 میلیون پوند را نیز دارد، داستان طولانی تلاش منچستریونایتد برای خرید یک هافبک میانی را به سرانجام خواهد رساند. این توافق هنوز رسما از سوی هیچ کدام از باشگاه ها اعلام نشده است ولی انتظار می رود دیوید مویس تا 48 ساعت آینده اولین خرید جدی خود در باشگاه منچستریونایتد را انجام دهد.
-
منچستر یونایتد با پیشنهاد جدید خود برای گرث بیل دست رئال مادرید را از خرید بیل کوتاه کرد ...!
مویس که دیشب و در کنفرانس خبری بعد بازی گفته بود میخواهیم بیل را بخریم امروز روزنامه سان خبر از پیشنهاد اغوا کننده 125 میلیون یورویی منچستر یونایتد برای گرث بیل داد!!!
البته منبع خیلی مطمئنی نیست چون بیشتر اخبارش برپایه شایع هستند (sun)
اینم لینک خبر فقط ...یلتره با ...یلتر شکن باید برید
-
نقل قول:
منچستر یونایتد با پیشنهاد جدید خود برای گرث بیل دست رئال مادرید را از خرید بیل کوتاه کرد ...!
مویس که دیشب و در کنفرانس خبری بعد بازی گفته بود میخواهیم بیل را بخریم امروز روزنامه سان خبر از پیشنهاد اغوا کننده 125 میلیون یورویی منچستر یونایتد برای گرث بیل داد!!!
البته منبع خیلی مطمئنی نیست چون بیشتر اخبار برپایه شایع هستند (sun)
اینم لینک خبر فقط ...یلتره با ...یلتر شکن باید برید
من فکر نمی کنم 125میلیون یورو پیشنهاد بده فک کنم به احتمال 85% شایعه ای بیش نیست
-
ستاره جوان منچستریونایتد, آنجلو هنریکوئز به طور قرضی به رئال زاراگوزا می پیوندد.
به گزارش روزنامه اسپانیایی آس آنجلو هنریکوئز به مدت یک فصل به طور قرضی به رئال زاراگوزا ملحق می شود. او هنوز هیچ بازی برای یونایتد در لیگ برتر انجام نداده است, اما در طول تور پیش فصل منچستریونایتد, در چند بازی به میدان رفت.
او عملکرد خوبی در تیم رزروها داشت و در مدتی که به طور قرضی فصل گذشته در ویگان به سر می برد, یک گل به ثمر رسانده بود.
این مهاجم شیلیایی تابستان امسال به همراه تیم ملی زیر ۲۰ سال کشورش در جام جهانی ترکیه حضور داشت, و در این گزارش اعلام شده است که این بازیکن جوان ادامه پیشرفت خود را اسپانیا دنبال خواهد کرد.
رئال زاراگوزا هم اکنون در دسته دو اسپانیا بازی می کند, آنها فصل گذشته نتوانستد رتبه خوبی کسب کنند و از لالیگا به دسته ای پایین تر سقوط کردند.
بر اساس این گزارش, این تیم اسپانیایی ۱۰ درصد حقوق هنریکوئز را به عنوان بخشی از قرارداد می پردازد.
باشگاه یونایتد ارزش این بازیکن ۱۹ ساله را بسیار زیاد می داند و گزارش شده است که باشگاه تلاش های رئال زاراگوزا برای قرض گرفتن این بازیکن با بند خرید احتمالی او را رد کرده است.
مویز گزینه های زیادی در خط حمله تیم خود دارد و به نظر می رسد به این بازیکن جوان این اجازه داده شود تا برای کسب تجربه و فرصت بازی قرض داده شود.
با بودن دنی ولبک, وین رونی, رابین فان پرسی و خاویر هرناندز در ترکیب اصلی تیم, جای هیچ شکی نیست که این بازیکن شیلیایی برای حضور متداوم در ترکیب ثابت باید به باشگاه دیگری ملحق شود.
-
نقل قول:
من فکر نمی کنم 125میلیون یورو پیشنهاد بده فک کنم به احتمال 85% شایعه ای بیش نیست
به احتمال 90 % بگو داداش . چونکه این فصل حتی گفته بود که منچستر می خواد به مسی پیشنهاد بده . کلا sun منبع مطمئنی نیست
-
روزنامه انگلیسی گاردین در گزارش خود به این نکته اشاره کرده که کریستیانو رونالدو درنظر دارد تادر سال 2014 به اولدترافورد بازگردد
سایت گل- طبق گزارش منتشره در روزنامه گاردین کریستیانو رونالدو ستاره پرتغالی باشگاه رئال مادرید از سران باشگاه منچستریونایتد درخواست کرده که برای سال 2014 جای او را خالی نگاه دارند؛ چرا که دوست دارد تا با بازگشت به اولدترافورد فوتبالش را در جمع شیاطین سرخ دنبال کرده و در نهایت با پیراهن این تیم از فوتبال خداحافظی کند.
طبق این گزارش، کریس به سران باشگاه انگلیسی گفته که قراردادش را با باشگاه رئال مادریدتمدید خواهد کرد تا قدرتش را در تیم، پس از پیوستن گرث بیل به این تیم حفظ نماید ولی قصد ندارد که تا پایان قراردادش در رئال بماند و به تغییر آب و هوا بعد از برگزاری رقابت های جام جهانی 2014 فکر می کند و می خواهد که قبل از ورود به سی سالگی، مجددا به فوتبال انگلیس بازگردد
این روزنامه بریتانیایی در ادامه این گزارش یاد آوری کرده که ژرژ مندس مدیربرنامه های کریستیانو رونالدو همچنان با سرالکس فرگوسن سرمربی اسبق یونایتد و یکی از مشاوران این تیم در تماس است و با سران باشگاه یونایتد هم تماس هایی دارد.
بدین ترتیب به نظر می رسد که امسال آخرین سالی باشد که کریستیانو رونالدو را با پیراهن رئال مادرید خواهیم دید و این ستاره پرتغالی حتی در صورت تمدید قراردادش با رئال نیز به فکر جدایی از این تیم خواهد بود.
-
نقل قول:
به احتمال 90 % بگو داداش . چونکه این فصل حتی گفته بود که منچستر می خواد به مسی پیشنهاد بده . کلا sun منبع مطمئنی نیست
پس چرا ازش مطلب گذاشتی داداش گلم:fek konam:
-
نقل قول:
پس چرا ازش مطلب گذاشتی داداش گلم:fek konam:
آخه اخبار امیدوار کننده ایی می گذاره . :nishkhand::khahesh:
-
مورينيو: روني تا فردا تکليفش را روشن کند
سرمربي تيم فوتبال چلسي به مهاجم منچستريونايتد تا فرداشب مهلت داد تا وضعيت خود را براي انتقال به اين تيم مشخص کند.
به گزارش بي بي سي ژوزه مورينيو از وين روني خواسته است تا فردا در تکليف نهايي در مورد جدايي از منچستريونايتد را اعلام کند.
مورينيو گفت :« او تا فردا مهلت دارد که بگويد مي خواهد به چلسي بيايد يا در يونايتد خواهد ماند.روني خود اين قصه را آغاز کرده و بايد پايان داستان را بگويد.»
باشگاه منچستريونايتد تا به حال دو بار پيشنهاد چلسي براي خريد روني 27 ساله را رد کرده است و ديويد مويس سرمربي يونايتد حاضر نيست اين بازيکن را بفروشد.
روني از سال 2002 تا کنون 156 گل براي يونايتد به ثمر رسانده است و از اواخر فصل قبل صحبت از جدايي از يونايتد را به ميان آورد.
در صورتي که روني به چلسي منتقل نشود ، امکان دارد مسئولان باشگاه ساموئل اتوئو کامروني را از آنژي روسيه به خدمت بگيرند.
-
تام کلورلی مصمم است تا برای شروعی محکم و استوار در این فصل در بازی مقابل لک لک ها در آنفیلد هر سه امتیاز بازی را کسب کنند.
شیاطین سرخ در هفته اول در ولز موفق به پیروزی دلچسب ۴-۱ مقابل سوانزی شدند سپس در هفته قبل مقابل چلسی در الدترافورد به تساوی بدون گل رسیدند.با توجه به برنامه سختی که در پیش روی شیاطین هست در هفته های بعدی باید به مصاف لیورپول و منچسترسیتی بروند.تام کلورلی مشتاق است تا روند خوب شیاطین در بازی با مقابل لیورپول نیز حفظ شود.تام به MUTV گفت:”شروع بدی نبود.همه میدونند که این ۵ هفته اول این فصل یکی از سخت ترین شروع های ما است ؛ اما تمرکز ما فعلا بر روی بازی یکشنبه است. بازی با لیورپول همیشه یک بازی بزرگ بوده و هدف ما از رفتن به آنفیلد کسب پیروزی و گرفتن سه امتیاز است.”
وقتی درمورد شروع سخت شیاطین از تام پرسیده شد اینگونه جواب داد:” تمام آنها بازی های بزرگی هستند.از این نوع بازی ها که شما دوست دارید به میدان بروید.این لیگ برتر است ؛ هرگز آسان نیست.”
هفته گذشته ، تام کلورلی در گوگل + یونایتد به بخشی از سوالات هواداران پاسخ داد ؛ سوالات زیادی از سراسر جهان فرستاده شد اما یکی از عمده سوالات جالب که پپرسیده شد این بود : کدام بازی خونتو به جوش میاره ، لیورپول یا منچسترسیتی ؟
“بازی با لیورپول ؛ با تاریخی که هر دو باشگاه دارند و اتفاقاتی که بین طرفداران دو تیم افتاده باعث میشود بازی مهم تری باشد. حتی در آکادمی هم نیز همه نیم نگاهی به بازی با لیورپول داشتند. تا کنون در آنفیلد بازی نکرده ام اما دوست دارم آن را تجربه کنم. پاسخ به این سوال سخت بود اما سوال خوبی بود.”
-
تام کلورلی مصمم است تا برای ساختن یک شروع فصل عالی، خود و هم تیمی هایش سه امتیاز بازی مقابل لیورپول را بدست آورند. تام درباره ی دو بازی گذشته و وضعیت فعلی می گوید:" شروع بدی نبود، همه می دانند که در ابتدای فصل بازی های آسانی نداریم. این بازی ها، آن بازی هایی هستند که شما دوست دارید برای تیم بازی کنید. اما اکنون همه ی تمرکزمان بر روی بازی یکشنبه است. بزرگترین بازی ما همیشه بازی بعدیمان هست. این بار در بازی بعدی به آنفیلد می رویم و سه امتیاز را می گیریم."
وی همینطور در پاسخ به این سوال که کدام بازی خونت را به جوش می آورد ؟ بازی با لیورپول یا من سیتی ؟ اینگونه پاسخ داد:" بازی با لیورپول. به خاطر تاریخچه ی مرتبط دو باشگاه و اهمیتی که این بازی برای هوادارنمان دارد، این بازی واقعا مهم شده است. حتی هنگامی که در آکادمی بازی می کردم، بازی با لیورپول از آن بازی هایی بود که انتظارش را می کشیدم. هنوز برای یونایتد در آنفیلد بازی نکرده ام بنابراین این چیزی است که دوست دارم تجربه اش کنم. سوال خوبی بود و پاسخ دادن به آن سخت."
دنی ولبک نیز مشتاقانه منتظر بازی با لیورپول است. در این بازی تا حدودی شاهد رقابت ولبز و دنیل استوریج مهاجم لیورپول نیز خواهیم بود، دو بازیکنی که تا به اینجا دو گل در لیگ برای تیمهایشان به ثمر رسانده اند. ولبک همینطور از ملاقات اخیرش با هم تیمی انگلیسیش استوریج گفت:" در مراسم نایک ما با هم در مورد گل هایمان صحبت کردیم. من منتظرم تا مقابل او در آنفیلد بازی کنم. نمی توانم برای بازی صبر کنم. از همان زمانی که به یونایتد آمدم، چه در تیم زیر 9 ساله ها بازی کردم چه زیر 15 و 16 و ذخیره ها، این یک بازی بزرگ بوده است. مهم نیست موقعیت چه بوده است. بدیهی است که ما برای برد آنجا می رویم اما این بازی یکی از بازی های سختمان خواهد بود و فکر می کنم همه ی باشگاه در واقع منتظرش هستند."
-
وسلی اشنایدر با منچستریونایتد لینک شده است
منبع : daily mail
-
پیشنهاد ۲۴ میلیون پوندی برای فلاینی پذیرفته شد؟!
گفته می شود پیشنهاد ۲۴ میلیون پوندی یونایتد برای ماروئن فلاینی از سوی باشگاه اورتون پذیرفته شده است.
به نظر می رسد پس یک تابستان طولانی شنیدن خبرها و شایعه هایی از پیوستن ماروئن فلاینی هافبک بلژیکی اورتون به منچستریونایتد, اکنون خبرهایی مبنی بر توافق دو باشگاه برای نهایی شدن این انتقال به گوش می رسد.
به نقل از لیورپول اکو, باشگاه اورتون پیشنهاد ۲۴ میلیون پوندی منچستریونایتد برای ماروئن فلاینی را پذیرفته است.
سرمربی جدید منچستریونایتد, پس از جدایی از اورتون در پایان فصل گذشته, به دنبال خرید ماروئن فلاینی و لیتون بینز از باشگاه سابق خود بود.
پس از اینکه پیشنهادهای قبلی یونایتد برای این دو بازیکن رد شد و باشگاه اورتون پیشنهاد قبلی یونایتد برای این دو بازیکن را مسخره و توهین آمیز قلمداد کرد, به نظر می رسید مذاکرات دو باشگاه برای نهایی شدن این انتقال به سرانجام نرسد.
با این حال, اکنون به نظر می رسد باشگاه اورتون پیشنهاد اولیه ۲۰ میلیون پوندی که تا ۲۴ میلیون پوند قابل افزایش است را پذیرفته است و بالاخره این بازیکن ۲۵ ساله اولین خرید بزرگ این مربی اسکاتلندی از زمان آمدن به الدترافورد می باشد.
باشگاه اورتون به احتمال زیاد اکنون برای جایگزین کردن فلاینی, به دنبال هافبک ویگان, جیمز مک کارتی می باشد و در این راه باید با تیم نیوکاسل رقابت کند.
فلاینی عملکرد درخشانی در فصل گذشته داشت و در مواقعی از تابستان نیز, هدف آرسنال در بازار نقل و انتقالات بود.
تا این لحظه هیچ خبر رسمی در رابطه با این انتقال منتشر نشده است, اگر این خبر حقیقت داشته باشد, احتمال دارد در ساعات آینده خبر رسمی این انتقال از سوی باشگاه منچستریونایتد اعلام شود.
-
یونایتد به دنبال تمدید قرارداد رونی
باشگاه منچستریونایتد می خواهد اکنون که وین رونی تصمیم به ماندن در باشگاه گرفته است, قرارداد جدیدی با این مهاجم انگلیسی بازی کند.
دیوید مویز می خواهد وین رونی قرارداد خود را تمدید کند تا از آینده این بازیکن در الدترافورد اطمینان داشته باشد.
در طول تابستان گفته می شد رونی به تیم رقیب یعنی چلسی ملحق خواهد شد, اما در نهایت این بازیکن پس از بازی دوشنبه شب تصمیم گرفت تا درخواست جدایی ندهد و باشگاه لندنی را ناامید گذاشت.
این بازیکن ملی پوش انگلیسی عملکرد چشمگیری در بازی دوشنبه شب شیاطین سرخ داشت و در بازی که با نتیجه بدون گل به پایان رسید, حمایت بی نظیری از سوی تماشاگران حاضر در الدترافورد دریافت کرد.
دو پیشنهاد چلسی برای خرید این بازیکن از سوی باشگاه یونایتد رد شد. پس از بازی دوشنبه شب یونایتد و چلسی از هفته دوم رقابت های لیگ برتر, ژوزه مورینیو, مربی آبی های لندنی از رونی خواست تا در ۴۸ ساعت آینده تصمیم خود مبنی بر ترک یونایتد را علنی کند.
اما به گزارش چندین منبع مختلف, این بازیکن ۲۷ ساله تصمیم گرفته است تا در یونایتد بماند و هیچ تلاشی برای جدایی از جمع شیاطین سرخ انجام ندهد.
اکنون سران باشگاه منچستریونایتد, از این بازیکن می خواهند تا قرارداد جدیدی با باشگاه منعقد کند و آینده این بازیکن معلوم شد.
رونی در سه سال گذشته, حقوق هفتگی ۲۵۰ هزار پوندی از یونایتد گرفته استو دیوید مویز نیز می خواهد این ستاره سابق اورتون قراردادی امضا کند که مرتبط با عملکرد و حضور این بازیکن در میدان باشد.
اما دیلی میل متوجه شده است که رونی هیچ علاقه ای برای امضا قرارداد جدید ندارد و می خواهد تابستان آینده از باشگاه جدا شود.